- 5 Haziran 2008
- 6.597
- 12.634
- 773
Aynen öyle canım beşamel soslu ve kaşarlı ayrıca nasıl nefis oluyor biliyor musunfırında bezelyeli patatesli tavuk
aaa o nasılmış kiii. hemen geri aldın mı verdiğin kiloyu peki ?
Olsam da senden önce 52 yi göreceğim kesin bebek
Olmaz olmuyor alt inceldikçe üst daha çok inceliyordişiankacım, ben en zayıf 57-58 kilomu biliyorum,o haldede gayet armuttum, daha zayıfta armut tipi yok olurmu bilmiyorum o yüzden, bişey diyemiycem hele bir 58 i göreyimde gerisini o zaman düşüncem artık
Aynen öyle canım beşamel soslu ve kaşarlı ayrıca nasıl nefis oluyor biliyor musun
Yap yap canım valla tavsiye ediyorumyarın pazar kuruluyo bizim de . muz vardır heralde dimiii. kış meyvesi ya. muz alayım da bulursam. muz-süt yapayım ben de .abcde_123
Hepsini kızartıyorsun bezelyeyi haşlıyorsun tabi sonra beşamel sosu üzerine geçiriyorsun en üste rendelenmiş kaşar yemede bana dua etbeşamel sos pek kullanmaz benim annem bilmiyorum ondan. evlenince kendim denerim artık :) ama kaşarlısı ımmmm misss
ben de dal gibi olcam başka yolu yok . düğüne gitmem kilo veremezsemYap yap canım valla tavsiye ediyorum
bak düğünün de varmış
ben düğünümde 51 kiloydum
dal gibiydim
diyette olan insana reva mı şimdi buHepsini kızartıyorsun bezelyeyi haşlıyorsun tabi sonra beşamel sosu üzerine geçiriyorsun en üste rendelenmiş kaşar yemede bana dua et
Kiz onu bende istiyorum arastirirsan ozelden yaz bana kaça malolurkiüstü naparsam yapim gitmiyo meme küçültme ameliyatı olmayı düşünüyorum canım ben
diyette olan insana reva mı şimdi bunerdeyse kokusu gelecek burnuma . yapınca bol bol dua ederim şekerim :)
hahahben de dal gibi olcam başka yolu yok . düğüne gitmem kilo veremezsem
aynen bu canım yok öyle düşünme hakkaten verdiriyor acıkıyorsun evetPATATES YOGURT DIYETI
1.Gün:
Kahvaltı:
- 1 haslama patates 1 bardak yogurt
Öğle:
Aksam:
- 2 haslama patates 1 bardak yogurt
2.Gün:
- 2 bardak yogurt
Kahvaltı:
Öğle:
- 1 bardak yogurt
Aksam:
- 2 haslama patates 1 bardak yogurt
3.Gün:
Kahvaltı:
Öğle:
- 1 haslama patates
Aksam:
*Patateslere tuz ilavesinde bulunmayın.Bu diyeti 2-3 ayda bir uygulayabilirsiniz.
- 1 bardak yogurt
*Şekersiz yada az şekerli çay, kahve, yeşil çay vs tüketebilirsiniz. En 2-3 litre su içmek gerekiyor
bunu buldum . bu mu ? ayy patates nişasta ama şeker barındırıyor. nasıl kilo verdircek ki. bi de çabuk acıkılmıyor mu ?
5 ay var daha 26 ağustos canım .hahah
olacaksın tabii ki canımmm
ne zaman senin düğün
son 1 ay zaten heyecan stres derken yemekten içmekten kesileceksin
5 ay var daha 26 ağustos canım .
ay herkes öyle diyo ama ben tam tersi yemeğe vurmam kendimi inşallah
artık 1-2 ay kala beceriksizliğim tutar da hala kilo verememiş olursam bunu yaparım madem :)aynen bu canım yok öyle düşünme hakkaten verdiriyor acıkıyorsun evet
sen giy, evde iki kişilik düğün yapın
ne güzel yaaa
keşke benim koca da hadi giy gelinliği bi daha düğün yapalım dese
valla bende bi tanıdık var memlekette estetisyen ona yaptırmayı düşünüyorum fiyat almadım ama devlette de yapıyolar şartların tutarsa hemde 5 kuruş vermedenKiz onu bende istiyorum arastirirsan ozelden yaz bana kaça malolurki
bende en son çare onu görüyorum bakalım artık inş veririz de gerek kalmaz canım yaartık 1-2 ay kala beceriksizliğim tutar da hala kilo verememiş olursam bunu yaparım madem :)
Ben de pazara gitmeyi çok seviyorum ihtiyacım olmasa bile pazarı gezmek hoşuma gidiyor zaten mutlaka alacak bir şeyler buluyor insanBezelye semiz otu çıkmış mı inanmıyorum markette yoktu hemen pazara gitmeliyim ohh be yaz geldi domates salatalık rahatlıkla mis kokulu yiyebileceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?