♥haftalık kilo verme yarışması♥

PATATES YOGURT DIYETI
1.Gün:
Kahvaltı:

• 1 haslama patates 1 bardak yogurt

Öğle:

• 2 haslama patates 1 bardak yogurt
Aksam:

• 2 bardak yogurt
2.Gün:
Kahvaltı:

• 1 bardak yogurt
Öğle:

• 2 haslama patates 1 bardak yogurt
Aksam:

3.Gün:
Kahvaltı:

• 1 haslama patates
Öğle:

Aksam:

• 1 bardak yogurt
*Patateslere tuz ilavesinde bulunmayın.Bu diyeti 2-3 ayda bir uygulayabilirsiniz.
*Şekersiz yada az şekerli çay, kahve, yeşil çay vs tüketebilirsiniz. En 2-3 litre su içmek gerekiyor

bunu buldum . bu mu ? ayy patates nişasta ama şeker barındırıyor. nasıl kilo verdircek ki. bi de çabuk acıkılmıyor mu ?

dişiankacım, ben en zayıf 57-58 kilomu biliyorum,o haldede gayet armuttum, daha zayıfta armut tipi yok olurmu bilmiyorum o yüzden, bişey diyemiycem hele bir 58 i göreyimde gerisini o zaman düşüncem artık
Olmaz olmuyor alt inceldikçe üst daha çok inceliyor

Hepsini kızartıyorsun bezelyeyi haşlıyorsun tabi sonra beşamel sosu üzerine geçiriyorsun en üste rendelenmiş kaşar yemede bana dua et
diyette olan insana reva mı şimdi bu nerdeyse kokusu gelecek burnuma . yapınca bol bol dua ederim şekerim :)

aynen bu canım yok öyle düşünme hakkaten verdiriyor acıkıyorsun evet

Kiz onu bende istiyorum arastirirsan ozelden yaz bana kaça malolurki
valla bende bi tanıdık var memlekette estetisyen ona yaptırmayı düşünüyorum fiyat almadım ama devlette de yapıyolar şartların tutarsa hemde 5 kuruş vermeden
artık 1-2 ay kala beceriksizliğim tutar da hala kilo verememiş olursam bunu yaparım madem :)
bende en son çare onu görüyorum bakalım artık inş veririz de gerek kalmaz canım ya

Bezelye semiz otu çıkmış mı inanmıyorum markette yoktu hemen pazara gitmeliyim ohh be yaz geldi domates salatalık rahatlıkla mis kokulu yiyebileceğiz
Ben de pazara gitmeyi çok seviyorum ihtiyacım olmasa bile pazarı gezmek hoşuma gidiyor zaten mutlaka alacak bir şeyler buluyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…