- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
- 198
Ben de yaz çocuğuyum kışı hiç mi hiç sevmiyorumcanımm alet kesinlikle motivasyonda artı etki yapıyo. ama bak büyük topla ilk gün gerçekten zorlanabilirsin. ama pes etme. lastikli egzersizler çok eğlenceli . sanki hareketin yapımını kolaylaştırıyor gibi ama kaslar doğru ve güzel çalışıyo. o minik topu diz arana koyup sıkarsan iç bacak kasların sıkılaşır. zaten videolardan görcen :)
pilateste beni geren şey özellikle ebru şallınınki üf püf nefes al ver olayı var ya. egzersizi zaten zor yapıyom. bi de nefesi doğru yerde alıp vereyim derken hareketi karıştırıyorum. kaslarım da bi yandan yanmaya başlıyo. üf püf derken en sonn üüüfffff yeter deyip kalkıyomsen yapma öyle
yaz çocuğuyum, sıcağı çok severim,yaz sebzelerine bayılırım:)
cozutma canım. bak daha hafta başındayız . sen bugünden toparlamaya başla hele. pazartesi yüzün güler. geç kalınmış bişey yok
Bizim çok ters yerde ve akşama bir şey pek kalmıyor gerçi yaz geldi hava geç kararıyor belki şuanda bulabilirimBen de pazara gitmeyi çok seviyorum ihtiyacım olmasa bile pazarı gezmek hoşuma gidiyor zaten mutlaka alacak bir şeyler buluyor insan
Cacık yaparım ben güzel olur pişirince belki vitaminleri gidiyor olabilirsemiz otu çiğ yeniyor mu. biz pişirip yiyoz mayhoş mayhoş oluyo
babam bugün almış eve semiz otu
Bak işte belini inceltmeden kalçayı küçültmek lazımbu arada benim şuan belim 69 , kalçam 95-96 arası
Ben bile sasirdim bu ay iyi vermissin canim benim bile şaşırdım :)aaa bak bu hafta beklemiyodummmbi sevindirik oldum şimdi kendimi tebrikler ediyorum derken tam aklıma abcde_123 geldi. eee o benden çok çok fazla kilo verdiydi sanki. abcde_123 kıs sen o kiloyu hafta içi alıp da mı verdin yoksa. geçen pazartesi kaç kiloydun ?
ayyyy 1 ay da -2700 hiç fena değilmiş :) hiç aylık bakmamıştım sağol sbedencimm moralim yükseldi :)
heh duygu ve düşüncelerime tercüman oldun aynılarını yazacaktım sen yazmışsın diye yazmıyorum .
miraycan84 canım ben de aynı fikirdeyim.
pirinç pilavıpasta
begüşşşş BA-YIL-DIIIIIMMMMMM . böyle devammm
Yine 4700. sayfada 47000. mesaj senden gelmişzaten o gelen giden yok muvalla kayınvalidem haftasonu kahvaltıya çağırıyo ,gitmiyom zayıflıcam ben düğüne kadar kahvaltıya gelince koca gün yediriyonuz bana diyorum ,gülüyo o da napsın :)
Yooook çünkü sınırdayım biraz daha vermem lazıııımNe kadar güzel, maşallah sana. moral oldumu?
Sagol bebeğimTeşekkür ederim canım emeğine sağlık...
Haftaya 500 gram da olsa gidecek söz
Sırf sen Cvp yazdınmı diye merak edip girdim koşturmaya devam görüşürüz canım
Ben patatesi sevmiyorum yaaaevet en etkili yöntem bence azcık daha yapiim
birde patates diyeti var o çok zor yoksa diğer haftada onu yapmak istiyorum 3 günde 2 kg vermiştim geçen yıl onunla
Lahanam yarın biter muza başlıyım öbür günyarın pazar kuruluyo bizim de . muz vardır heralde dimiii. kış meyvesi ya. muz alayım da bulursam. muz-süt yapayım ben de .abcde_123
Ben de görmedim annem de o yüzden yapmadım hiç beşamel sos yiyeceklerin kalorisini arttırmak demek benim içinbeşamel sos pek kullanmaz benim annem bilmiyorum ondan. evlenince kendim denerim artık :) ama kaşarlısı ımmmm misss
Bizim ki de perşembe hafta sonu olsa rahat rahat gezsem diyorumBizim çok ters yerde ve akşama bir şey pek kalmıyor gerçi yaz geldi hava geç kararıyor belki şuanda bulabilirim
Hoşgeldin hoşgeldi nerelerdesin ne yapıyorsun fıstık
Ben de bekledim bu ay olmadı inşallah öbür aya daha iyi bebişler bahara gelsinSelamlar tatliskommm :) Su anda 66.4 uminsallah haftaya 65 i gorecegim sporda beslenmede cillop gibi masallah Bebis bu ay olmadi canim kismet bakalim :) Sen nasilsin ? Baya iyi gidiyo gordugum kadariylaa 60lar terk edilecek gibiii? :)
Bizim ki de perşembe hafta sonu olsa rahat rahat gezsem diyorum
İyiyim ben de 55 lerdeyim her ne kadar 56.20 göstersem de bugün bebişlerden önce ne kadar verirsek karMerhabalaa :) Iyiyim canim benim cok sukur. Sen nasilsin? :) 65 e az kaldi hala direniyorum :) Hamile degilim bu ay onu firsat bilip beslenmede de sporda da kendimi astim66lara dustum.
Ben de bekledim bu ay olmadı inşallah öbür aya daha iyi bebişler bahara gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?