♥haftalık kilo verme yarışması♥

Beni istemeye geldiklerinde giydiğim kadife elbise ya gobiste olmasa nişanda giyerdim ayin 2 sinde nisan var ne giysem acaba

Arkadan önden ve yandan attım özellikle yandan çıkıyor meret

Eklentiler

• P_20160329_162153_1_p_1_1.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 47
  • P_20160329_162200_1_p_1.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 49
  • P_20160329_162206_1_p_1.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 43
Ben de yaz çocuğuyum kışı hiç mi hiç sevmiyorum

Ben bile sasirdim bu ay iyi vermissin canim benim bile şaşırdım :)

yeşim nassın iyisin inşallah, nasıl gidiyo spor? bebek çalışmaları ? 65 düşemedin heralde foto gelmedi :)))
Y YESIMBOZ

Selamlar tatliskommm :) Su anda 66.4 um insallah haftaya 65 i gorecegim sporda beslenmede cillop gibi masallah Bebis bu ay olmadi canim kismet bakalim :) Sen nasilsin ? Baya iyi gidiyo gordugum kadariylaa 60lar terk edilecek gibiii? :)

Selamlar tatliskommm :) Su anda 66.4 um insallah haftaya 65 i gorecegim sporda beslenmede cillop gibi masallah Bebis bu ay olmadi canim kismet bakalim :) Sen nasilsin ? Baya iyi gidiyo gordugum kadariylaa 60lar terk edilecek gibiii? :)
Ben de bekledim bu ay olmadı inşallah öbür aya daha iyi bebişler bahara gelsin

Bizim ki de perşembe hafta sonu olsa rahat rahat gezsem diyorum

Hafta sonu da yakınlarda bir yerde var ama yine de araç gerekiyor araba olmadığı için sıkıntı yani Allahtan marketimizle pazar arasında çok fark yok gayet uyguna alıyorum güzel yiyecekler alıyorum marketimden de

Merhabalaa :) Iyiyim canim benim cok sukur. Sen nasilsin? :) 65 e az kaldi hala direniyorum :) Hamile degilim bu ay onu firsat bilip beslenmede de sporda da kendimi astim 66lara dustum.
İyiyim ben de 55 lerdeyim her ne kadar 56.20 göstersem de bugün bebişlerden önce ne kadar verirsek kar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…