♥haftalık kilo verme yarışması♥

Beni istemeye geldiklerinde giydiğim kadife elbise ya gobiste olmasa nişanda giyerdim ayin 2 sinde nisan var ne giysem acaba

Arkadan önden ve yandan attım özellikle yandan çıkıyor meret

anaaaa çok iyi görünüyosun canım yaaa. ayrıca göbeğin de öyle abarttığın gibi değil. göbek için spor şart maalesef . o göbek başka türlü gitmiyor. ama genel olarak çok iyisin beğendim valla.

Bak işte belini inceltmeden kalçayı küçültmek lazım
işte o mümkün olmuyo ki . hele bende.

Ben bile sasirdim bu ay iyi vermissin canim benim bile şaşırdım :)
demi başarılarımın devamını diliyorum. tabi senin de

Yine 4700. sayfada 47000. mesaj senden gelmiş
ay ne kadar dikkatlisin hiç dikkat etmemişim :) ee bana şans getirsin madem

Lahanam yarın biter muza başlıyım öbür gün
başla başla belki de aynı gün yaparız denk gelirse

Ben de görmedim annem de o yüzden yapmadım hiç beşamel sos yiyeceklerin kalorisini arttırmak demek benim için
bence de kalorisi artıyo da yapmayı bilmek lazım misafire falan asortik yemek yapmak için

kizlar cok pis hirs yaptim bu haftanin 1.si ben olcam 60 larin...varmi bana rakip hadiii gelsin...

hiç gülüceğim yoktu kızlar. gerçekten zayıflamak isteyince eşler koplekse giriyo galiba ya da bu adam beni aldatıyo 10 senedir aldığım her çikolata şekerde benimle kavga eden adam tutmuş şimdi bana bi kutu çikolata getirmiş. e şimdi napıyım ben bu adamı. dövsen dövülmez sövsen sövülmez.

Evet öyle oluyor esim önüme getirip duruyor çerezler abur cuburlar dayanamadim bugün künefe ve kabak çekirdeği yedim ama çikolata yemedim beni dolapta bekliyor yarın yicem galiba 2 gündür aklımda

Komplekse girdi muhtemelen

Selamlar tatliskommm :) Su anda 66.4 um insallah haftaya 65 i gorecegim sporda beslenmede cillop gibi masallah Bebis bu ay olmadi canim kismet bakalim :) Sen nasilsin ? Baya iyi gidiyo gordugum kadariylaa 60lar terk edilecek gibiii? :)
Yok canim ya senin gibi agir gidiyo hala,tam bir aydir sabitim gram oynamadim,sende iyi kas yaptin masallah,65 oldugunda fotoyu bekliyoruz

aaaa hiç bilmiyodum bende kendimi tebrik ediyim bu hafta tam liste vericem inşallah. zaten sana hesap vericem diye korkumdan yemiyorum bile kız ama tık yok gene aynı kilodayım. halbuki geçen hafta begumun gazıyla lahana çorbası bile içmiştim

beguşum tık yok valla seninki gibi bende de kaç haftadır aynı kiloda adam koplekse girdi ama Allah tan durumun farkında değil
fena takıldık canım , ben 1 ay yerimde saydım resmen ama artık verecem inşallah.
eşler biraz dikkatsiz olabiliyo bu da bazen işe yarıyo farkında olmasın boşver

benim tartı acaip hassas kızlar arkadaşımın tartısında resmen 67 kilo çıktım şok ona dedim ki senin tartı 2 kilo eksik tartıyor morali bozuldu
Her gün tartıldığımız için biz biliyoruz tabii kayın validem de bana denetti yeni aldığı tartıyı doğru tartıyo mu diye

Arkadaşın biri kıymalı beşamelli karnabahar yapıyomuş öyle güzel anlattı ki yapasım geldi ama karnabahar yemiyo ya bizim beyefendi kış bitiyo yapamadım bir türlü

Teşekkürlerrrr Türkiye
ay kalori yarışmasında bile rakibemle ortak 1. olmuşum yaaaa şaka gibi abcde_123
GonulSenligim Ayy resmen gözü kaldı nazarı değdi yaaa
nehirnil111 salı günkü kalorim Toplam 1639 kcal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…