- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
Tabii ki gece patlamış mısırları yemeseydim 54 lere inmiştim bu sabah ki kilom 55.60kalibrasyonlarda kullancaklar nerdeyse deniz o derece güvenilir olduk
Nasıl nefis nasıl güzel bir menü olmuş canım ya bugün benimde canım balık istiyor alamazsam tonbalıklı salata yapacağımakşam iş çıkışı pazara gittim, eve yürüyerek dönüyorum elim kolum dolu titreme geldi,eve gelince hemen 1 elma yedim, birde spordan sonra 10 gram peynir attım ağzıma
Elma
1 orta boy (7 cm çap) (yaklaşık 3 her 450 g başına)
0,23 19,06 0,36 72
Tahsildaroğlu Ezine Klasik Beyaz Peynir
10 g
2,35 0,20 1,82 29
akşamda istavrit balığıyla salata yedim sadece
Çeşitli Sebzelerle Marul Salatası (Domates ve/veya Havuç'da Dahil Olmak Üzere)
1 kase
0,12 2,77 0,63 12
İstavrit
160 g
12,62 32,11 253
akşam yemeğinin k.hidratı:2,77 kalorisi:265 oldu
Ben de 2 yemek kaşığı yulaf ezmesi+2 tane kuru kayısı+1 bardak sütten mamamı yiyorumgünaydın kızlaar
kahvaltı da bir haşlanmış yumurta iki küçük domates iki badem bir kivi 3 tane misket gibi top peynir yedim
şimdi de yeşil çayımı içiyorumm
gerçektende çocuğu oyalamaktan çok kendini kandırmak olmuş bu iş ama olsun sahalara dönmüşsün, çorbanda var gece kaçamakların olmazsa bu iş tamamdırTabii ki gece patlamış mısırları yemeseydim 54 lere inmiştim bu sabah ki kilom 55.60
Canım nasılsın yeni gördüm seni hayırlısı olsun hakkında inşallahAyy hadi bakalim saglikla hayirlisiyla olsun canim benim. Kismet bu isler, saglikli hayirli olsun da bekleriz annesi :)
Evet yaaa mısır yemeden 3000 sayı ip atladığımı yazsaydım nazar değdirirdinizDün akşam ne yedin kuzum sabahın yine harika sen bu hafta çok iddalısın gerçekten
Nefis canım gece ki mısır olmamış ama olsun o da nazarın
hiç gülüceğim yoktu kızlar. gerçekten zayıflamak isteyince eşler koplekse giriyo galiba ya da bu adam beni aldatıyo10 senedir aldığım her çikolata şekerde benimle kavga eden adam tutmuş şimdi bana bi kutu çikolata getirmiş. e şimdi napıyım ben bu adamı. dövsen dövülmez sövsen sövülmez.
Sabah; 07:50 - 1 kupa ılık süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın + 3 badem + 3 fındık + 3 antep fıstığı + 3 kaju - 278 kalori
Ara; 09:15 - 1 kupa yeşil çay (demleme)
Öğle; 12:20 - Yarım kase ezogelin çorbası + 1 kase karnabahar kızartması + 50 gr yoğurt - 302 kalori
Ara; 13:30 - 1 kupa sade nescafe - 2 kalori
Akşam; 19:10 - 150 gr yoğurtlu kereviz salatası + 1,5 ad.piliç burger - 254 kalori
Ara; 21:00 - Biraz çerez hepsinden 3-5 ad. + 2 ad.oreo - 275 kalori
Toplam kalori: 1111
begum75 bayan_balon mavimli @DisiAnka fiyonkbayan abcde_123
@kitara_84 canım nasılsın merak ettim seni
çok güzel canım bende dün öyle yemiştim bugün değişiklik yaptımBen de 2 yemek kaşığı yulaf ezmesi+2 tane kuru kayısı+1 bardak sütten mamamı yiyorum
Maşallah çok iyi gidiyosun ben kızım 27 aylık olduğunda ancak giyebilmiştim eskilerimievet gram gram gidiyoruumm
dolabımdaa bir sürü kıyafeet var giyemediğim onları giymeye başladım yavaş yavaş
işyerindeki ler diyor ki sen ne kadar güzel giyinmeye başladıınnn
hepiimiz çıtır olcaaaz çıtıııırrrr
Yine elma ve 19 karbonhidrat ve tabii ki de büyüklüğüne göre değişebiliyorakşam iş çıkışı pazara gittim, eve yürüyerek dönüyorum elim kolum dolu titreme geldi,eve gelince hemen 1 elma yedim, birde spordan sonra 10 gram peynir attım ağzıma
Elma
1 orta boy (7 cm çap) (yaklaşık 3 her 450 g başına)
0,23 19,06 0,36 72
Tahsildaroğlu Ezine Klasik Beyaz Peynir
10 g
2,35 0,20 1,82 29
akşamda istavrit balığıyla salata yedim sadece
Çeşitli Sebzelerle Marul Salatası (Domates ve/veya Havuç'da Dahil Olmak Üzere)
1 kase
0,12 2,77 0,63 12
İstavrit
160 g
12,62 32,11 253
akşam yemeğinin k.hidratı:2,77 kalorisi:265 oldu
58 ile hamile kalmıştıım vucudum çok ödem topladı 86 yı geçmiştim doğuma girmeden en sonMaşallah çok iyi gidiyosun ben kızım 27 aylık olduğunda ancak giyebilmiştim eskilerimi
Yulafıma tarçın koymayı unuttum kereviz de alsam iyiydi ama baktım kilosu 4 lira almadımSabah; 07:50 - 1 kupa ılık süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın + 3 badem + 3 fındık + 3 antep fıstığı + 3 kaju - 278 kalori
Ara; 09:15 - 1 kupa yeşil çay (demleme)
Öğle; 12:20 - Yarım kase ezogelin çorbası + 1 kase karnabahar kızartması + 50 gr yoğurt - 302 kalori
Ara; 13:30 - 1 kupa sade nescafe - 2 kalori
Akşam; 19:10 - 150 gr yoğurtlu kereviz salatası + 1,5 ad.piliç burger - 254 kalori
Ara; 21:00 - Biraz çerez hepsinden 3-5 ad. + 2 ad.oreo - 275 kalori
Toplam kalori: 1111
begum75 bayan_balon mavimli @DisiAnka fiyonkbayan abcde_123
@kitara_84 canım nasılsın merak ettim seni
Ben de dün normal kahvaltı yapmıştımçok güzel canım bende dün öyle yemiştim bugün değişiklik yaptım
hergün yediğimi değiştiriyorumm
Ben de 53 ten 77 çıkmıştım bu yaz 52 lere indim ama aldım tekrar yaa58 ile hamile kalmıştıım vucudum çok ödem topladı 86 yı geçmiştim doğuma girmeden en son
halada atamadım vucudumdaaaan ödemide kilolarıdaaa
ooo çerezler,oreoler yine çıkmış meydana
ıvırzıvır olmasa menün çok güzel, ama olsun çerezlerde de faydalı yağlar var karatay ablamda çok öneriyor
bu arada bende merak içindeyim @kitara_84 yı,kilo veremedim diye gelmek istemiyodur o geçende de öyle demiştiama olsun gelsin 2 lafın belini kırardık öyle giderdi bu arada belki gazada gelir yine başlardı öğlen yürüyüşlerine
Ben 1 tane alıyorum 1 TL anca ediyor haftada 1 kere yiyorum yetiyorYulafıma tarçın koymayı unuttum kereviz de alsam iyiydi ama baktım kilosu 4 lira almadım
vaayy helal sana çok güzel sonuçlarla gelicen bence bu hafta bende dün azcık ip atladım bacaklarım ağrıyo azcık da spor yaptım ama biraz çerez yedim senin gibi ama çok azdı yaniSonra bu kadar mısır yiyeceğimi bilseydim yapar mıydım bilmiyorum
Akşam 6-7 arası yaklaşık 1 saat ip atladım 3000 i tamamladım
Sabah 1 saat olmak üzere akşama kadar ki yürüyüşüm de 12902 adım olmuş
Sahalara geri döndüm
Çereze dayanamıyorum film izlerken eşimle gidiyorlarbende kendimi diyette az da olsa öneriyorlar diye telkin ediyorum oreo da geçen akşam açmıştım 4lü paketleri çünkü 2 tanesini o gün 2 tanesini akşam yedim bitirdim rahatladım Keşke gelse diğer arkadaşlarımızda C CallanPinckney nasıl meraktayım charmant aynı şekilde özledik iki muhabbet bile yeterli diyette olmalarına gerek yok ki Su arkadaşımızı da merak ediyorum adını etiketleyemedim bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?