♥haftalık kilo verme yarışması♥

Sabah; 07:50 - 1 kupa ılık süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın + 3 badem + 3 fındık + 3 antep fıstığı + 3 kaju - 278 kalori
Ara; 09:15 - 1 kupa yeşil çay (demleme)
Öğle; 12:20 - Yarım kase ezogelin çorbası + 1 kase karnabahar kızartması + 50 gr yoğurt - 302 kalori
Ara; 13:30 - 1 kupa sade nescafe - 2 kalori
Akşam; 19:10 - 150 gr yoğurtlu kereviz salatası + 1,5 ad.piliç burger - 254 kalori
Ara; 21:00 - Biraz çerez hepsinden 3-5 ad. + 2 ad.oreo - 275 kalori

Toplam kalori: 1111

begum75 bayan_balon mavimli @DisiAnka fiyonkbayan abcde_123

@kitara_84 canım nasılsın merak ettim seni

Nasıl nefis nasıl güzel bir menü olmuş canım ya bugün benimde canım balık istiyor alamazsam tonbalıklı salata yapacağım

Benim eşimde dün pilates aletlerini alırken yeter böyle kal ne zayıflıyorsun ne gerek var bunlara dedi bunlar zayıflamak için değil sıkılaşacağım dedim aldım zorla

ooo çerezler,oreoler yine çıkmış meydana
ıvırzıvır olmasa menün çok güzel, ama olsun çerezlerde de faydalı yağlar var karatay ablamda çok öneriyor
bu arada bende merak içindeyim @kitara_84 yı,kilo veremedim diye gelmek istemiyodur o geçende de öyle demişti ama olsun gelsin 2 lafın belini kırardık öyle giderdi bu arada belki gazada gelir yine başlardı öğlen yürüyüşlerine

Maşallah çok iyi gidiyosun ben kızım 27 aylık olduğunda ancak giyebilmiştim eskilerimi

Yine elma ve 19 karbonhidrat ve tabii ki de büyüklüğüne göre değişebiliyor

Yulafıma tarçın koymayı unuttum kereviz de alsam iyiydi ama baktım kilosu 4 lira almadım

Çereze dayanamıyorum film izlerken eşimle gidiyorlarbende kendimi diyette az da olsa öneriyorlar diye telkin ediyorum oreo da geçen akşam açmıştım 4lü paketleri çünkü 2 tanesini o gün 2 tanesini akşam yedim bitirdim rahatladımKeşke gelse diğer arkadaşlarımızda C CallanPinckney nasıl meraktayım charmant aynı şekilde özledik iki muhabbet bile yeterli diyette olmalarına gerek yok kiSu arkadaşımızı da merak ediyorum adını etiketleyemedim bulamadım

vaayy helal sana çok güzel sonuçlarla gelicen bence bu hafta bende dün azcık ip atladım bacaklarım ağrıyo azcık da spor yaptım ama biraz çerez yedim senin gibi ama çok azdı yani

abur cuburu ayarında yiyiyosun hergünde yemezsen sorun olmaz canım,çerezde gerçekten faydalı onuda ölçüsünde yedikten sonra bir sürü mineral vitamin içeriyorlar
bende merak içindeyim C CallanPinckney charmant su321
su yine gelirde diğerleri bilemiyorum hele callan baya bir kırgındı charmantında işi çok bebek yapacak o :)) inşallah hamiledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…