- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
- 198
58 ile hamile kalmıştıım vucudum çok ödem topladı 86 yı geçmiştim doğuma girmeden en son
halada atamadım vucudumdaaaan ödemide kilolarıdaaa
Ay ne yapicaz boyle bilmem kiii :)) Tabii tatlim 65 i goreyim de haftaya :)Yok canim ya senin gibi agir gidiyo hala,tam bir aydir sabitim gram oynamadim,sende iyi kas yaptin masallah,65 oldugunda fotoyu bekliyoruz
Iyi cok sukur tatlim sen nasilsin? Saglikli beslenme ve spora aynen devam cok zorlamadan tabii :) Sen nasilsin? Nasil gidiyor?Canım nasılsın yeni gördüm seni hayırlısı olsun hakkında inşallah
Her gün yememeye çalışacağım pilatese başlarsam belki dengelerabur cuburu ayarında yiyiyosun hergünde yemezsen sorun olmaz canım,çerezde gerçekten faydalı onuda ölçüsünde yedikten sonra bir sürü mineral vitamin içeriyorlar
bende merak içindeyim @CallanPinckney @charmant @su321
su yine gelirde diğerleri bilemiyorum hele callan baya bir kırgındıcharmantında işi çok bebek yapacak o :)) inşallah hamiledir
Iyi cok sukur tatlim sen nasilsin? Saglikli beslenme ve spora aynen devam cok zorlamadan tabii :) Sen nasilsin? Nasil gidiyor?
canım nasıl bir diyet uyguluyorsun varmı extra yaptığın birşeyBirde söylemek istemiyordum ama dayanamıyorumsbeden kusura bakma
Müsait olduğunda benim kilomu duzeltirmisin 53.5 kilo idim pzt günü ama 56.6 yazıyor
niye kız tartının kayınvalidene garezi mi varHer gün tartıldığımız için biz biliyoruz tabii kayın validem de bana denetti yeni aldığı tartıyı doğru tartıyo mu diye
kilolarımızda yakın ölçülerimiz hemen hemen aynı,benimde basen 100,bel 80-81 arası,bence sen o rakama takılma, daha yüksek rakamlarda da o oranı tutturmak mümkünKızlaaaar günaydınnn. kahvaltımı işyerimde her zamanki gibi klasik yaptım. evden getiriyorum.evde belimi ölçtüm 83 kalçam da 99oranlarsam 0.83 çıkıyor fazla yani
Nefsini köreltmek için al olmadı kuzum canın çekmiş bellinehirnil111 öğlen yemeğinde mantı varmış tabi kapuska ve mercimek çorbasıda,mantıdan azcıcık yesem olur mu
Nefsini köreltmek için al olmadı kuzum canın çekmiş belliBen olsam almazdım ama kapuska mercimek çorbası mis gibi yeterde artardı Eşime yaptım 2 gün boyunca yedi ben elimi sürmedim mesela
Kızlar aklıma bi fikir geldi ama ne dersiniz bilemedim
bunubegum75 in mantı sorusu sonrası düşündüm
özellikle kalorileri takip eden kişinehirnil111 in bunu nasıl düşüneceğini merak ediyorum
ayrıca tabii kalori bilgilerini veren arkadaşlar da fikirlerini yazarlarsa sevinirim @DisiAnka B beyazlotus @deniz3344 D Dema79 ve etiketlemeyi unuttuğum diğer arkadaşlar
Mesela hafta 7 Gün
genellikle herkes günlük 1000 kalori olarak sınırlamak istiyor
bazen kaçamaklar oluyor, günler davetler oluyor ipin ucu kaçıyor ya
hadi onlarla birlikte haftalık 7500 kalori gibi sabit kalsın
hani en az kalori alanı 1. seçiyoruz ya
bu kalori miktarını aşan kişilere de ceza verilsin
mesela 1000 ip atlama, 100 mekik gibi cezalar
bu sayede daha da odaklı olabiliriz gibi düşünüyorum
kendi fikrimce
Ne dersiniz
hay nerden demişim mantıyı, kendi kendime kaşındım,cezalar geliyo galiba bana
aaaaa bizde de mantı var. çorba patates musakka salata var yanında da. napçaznehirnil111 öğlen yemeğinde mantı varmış tabi kapuska ve mercimek çorbasıda,mantıdan azcıcık yesem olur mu
Mantıklı bence olabilirKızlar aklıma bi fikir geldi ama ne dersiniz bilemedim
özellikle kalorileri takip eden kişinehirnil111 in bunu nasıl düşüneceğini merak ediyorum
ayrıca tabii kalori bilgilerini veren arkadaşlar da fikirlerini yazarlarsa sevinirim @DisiAnka B beyazlotus @deniz3344 D Dema79 ve etiketlemeyi unuttuğum diğer arkadaşlar
Mesela hafta 7 Gün
kendi fikrimce
Ne dersiniz
ya şöyle aslında yeter evet ama kapuska zaten mimli bir yemek yani herkes yemez sevmez sıkıntılıdır işte, bizim aşçıda bu yemeği bir türlü yapamıyo, içine ne bulursa atıyo,patates, patlıcan,tadı zaten değişik olan yemek dahada tuhaflaşıyo bugün ne olur bilmem ama o zaman doymazsam mantıyı öyle istiyim bari
seninkide kötüymüş,çorba+salata tamamda diğeri patates olmayaymış iyimiş :)) bide mantı yapmışlar ya doldurmuşlar k.hidratıaaaaa bizde de mantı var. çorba patates musakka salata var yanında da. napçaz
ama ben kalori takibi yapmıyordum diyet listem var onu takip ediyorum ben bebemmm. ama kaçamak yapınca söylerim bana da ceza verebilirsiniz.Kızlar aklıma bi fikir geldi ama ne dersiniz bilemedim
Mesela hafta 7 Gün
kendi fikrimce
Ne dersiniz
birazdan gelir yemek duruma göre bakcaz artıkMantıklı bence olabilirArkadaşlar onaylarsa öyle yapalım
O zaman kapuskadan vazgeçer hiç almaz mantıyı alırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?