evet bu salak listeleri yapanların kafası nerede biri mantı zatenseninkide kötüymüş,çorba+salata tamamda diğeri patates olmayaymış iyimiş :)) bide mantı yapmışlar ya doldurmuşlar k.hidratı
ben ceza istemiyorumama ben kalori takibi yapmıyordum diyet listem var onu takip ediyorum ben bebemmm. ama kaçamak yapınca söylerim bana da ceza verebilirsiniz.
Bizim usta genelde hiç bir şeyi pek güzel yapmadığından mecburen çorbayı ana yemeği alıp geçiyorum kenara bazen yoğurt salata geçiştiriyorum işte o sebeple akşama çok acıkmış oluyorum çekirdeklere saldırıyorum akşam yemeğini de az yediysembirazdan gelir yemek duruma göre bakcaz artık
bazen bizdede oluyo,patates+makarna+yoğurt/meyvaevet bu salak listeleri yapanların kafası nerede biri mantı zaten
Mantıklı bence olabilirArkadaşlar onaylarsa öyle yapalım
İsteyenler için olsun canım :)ama ben kalori takibi yapmıyordum diyet listem var onu takip ediyorum ben bebemmm. ama kaçamak yapınca söylerim bana da ceza verebilirsiniz.
ben ceza istemiyorumbenim cezamıda sana versinler
bende akşam spor yaptığım için enerji gerekiyo o yüzden az yiyemiyorum yani salata/meyva geçişmiyo işte illa o yemek yenecek yoksa sporda halim kalmıyo bide günün yorgunluğu,bide şu yeni saate biyolojik saatim alışamadı hala 6 sanıyo saati öyle bir uyuyokiBizim usta genelde hiç bir şeyi pek güzel yapmadığından mecburen çorbayı ana yemeği alıp geçiyorum kenara bazen yoğurt salata geçiştiriyorum işte o sebeple akşama çok acıkmış oluyorum çekirdeklere saldırıyorum akşam yemeğini de az yediysem
gönderirim canım göndermedim evet. kız şimdi hatırladım ben evden getirmiştim öğlen için, alzheimer başladı galiba bende hey allahım. neyse ben kurtardım paçayı dostum.kilolarımızda yakın ölçülerimiz hemen hemen aynı,benimde basen 100,bel 80-81 arası,bence sen o rakama takılma, daha yüksek rakamlarda da o oranı tutturmak mümkün
sende benden sin armutuz biz
sen hiçfoto atmamıştın demi özelden gönderirmisin?
Bence de spora yönelmeliyiz diyetten çok spor önemli hayatımıza kazandırmalıyız sporu bırakmamak gerekYani canım herkes isterse tabii, biraz da olsa frenler diye düşündüm
hem de spora teşvik olur diye şeyettim
bende akşam spor yaptığım için enerji gerekiyo o yüzden az yiyemiyorum yani salata/meyva geçişmiyo işte illa o yemek yenecek yoksa sporda halim kalmıyo bide günün yorgunluğu,bide şu yeni saate biyolojik saatim alışamadı hala 6 sanıyo saati öyle bir uyuyokihalbuki saat 7 olmuş kalkmam gerekiyo
benim menüm
sabah 1 dilim tam tahıllı ekmek+üzerine krem peynir+küçük domates+1 kuru incir+1kuru kayısı+1 çay
öğlen az sucuklu omlet+1 dilim tam tahıllı ekmek+2 çay
akşam mantar et sote+yoğurt+1 çay
kalorisi kaç bilmiyom nehir şarjım yok hesaplayamadım esaplaynca bildirrimnehirnil111
Bir de kalori üst sınırını belirlemek gerekiyorBence de spora yönelmeliyiz diyetten çok spor önemli hayatımıza kazandırmalıyız sporu bırakmamak gerekBen varım işime gelir spor yaparım
Günlük 1000 kaloriyi geçmemeye çalışıyorsak ya da ortalama alacaksak 7 bin de olabilir sıkıştıralımBir de kalori üst sınırını belirlemek gerekiyor
ben 7500 diye öyle ortalama bişey söyledim
teşekkür ederim canım artık atak zamanı inş nisan sonu 63 olmak istiyorumGüzel canım menün çok sevdim kalorisini sonraki zamanda yazarsın
Olacaksın canım inşallah istemek başarmanın yarısıdırteşekkür ederim canım artık atak zamanı inş nisan sonu 63 olmak istiyorum
sıkıştır sıkıştırGünlük 1000 kaloriyi geçmemeye çalışıyorsak ya da ortalama alacaksak 7 bin de olabilir sıkıştıralım
Daha ortasındayız sık kendini ortalamayı tuttur baştan pes ettin ooosıkıştır sıkıştır
ilk cezayı kesin ben alıcam bu hafta
Tamam kesinleşirse sıkıcam mecburDaha ortasındayız sık kendini ortalamayı tuttur baştan pes ettin ooo
Sık sık öyle pes etmek yok sen çıkardın bak bunu daTamam kesinleşirse sıkıcam mecbur
meraba kızlar sabah kahvaltısı:
1 kase lifalif 427 kcal
ara bir tane keçiboynuzu 32 kcal ve 2 su bardağı şekersiz çay.
nehirnil111
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?