♥haftalık kilo verme yarışması♥

birazdan gelir yemek duruma göre bakcaz artık
Bizim usta genelde hiç bir şeyi pek güzel yapmadığından mecburen çorbayı ana yemeği alıp geçiyorum kenara bazen yoğurt salata geçiştiriyorum işte o sebeple akşama çok acıkmış oluyorum çekirdeklere saldırıyorum akşam yemeğini de az yediysem

Mantıklı bence olabilir Arkadaşlar onaylarsa öyle yapalım

Yani canım herkes isterse tabii, biraz da olsa frenler diye düşündüm
hem de spora teşvik olur diye şeyettim

ama ben kalori takibi yapmıyordum diyet listem var onu takip ediyorum ben bebemmm. ama kaçamak yapınca söylerim bana da ceza verebilirsiniz.
İsteyenler için olsun canım :)

ben ceza istemiyorum benim cezamıda sana versinler

bende akşam spor yaptığım için enerji gerekiyo o yüzden az yiyemiyorum yani salata/meyva geçişmiyo işte illa o yemek yenecek yoksa sporda halim kalmıyo bide günün yorgunluğu,bide şu yeni saate biyolojik saatim alışamadı hala 6 sanıyo saati öyle bir uyuyoki halbuki saat 7 olmuş kalkmam gerekiyo

gönderirim canım göndermedim evet. kız şimdi hatırladım ben evden getirmiştim öğlen için, alzheimer başladı galiba bende hey allahım. neyse ben kurtardım paçayı dostum.

Yani canım herkes isterse tabii, biraz da olsa frenler diye düşündüm
hem de spora teşvik olur diye şeyettim
Bence de spora yönelmeliyiz diyetten çok spor önemli hayatımıza kazandırmalıyız sporu bırakmamak gerekBen varım işime gelir spor yaparım

Mecburen yiyoruz ne yapalım herkesin düzeni aynı değil işte yoksa hafta sonu 5-6 gibi yiyorum sonra meyve salata oluyor

benim menüm
sabah 1 dilim tam tahıllı ekmek+üzerine krem peynir+küçük domates+1 kuru incir+1kuru kayısı+1 çay
öğlen az sucuklu omlet+1 dilim tam tahıllı ekmek+2 çay
akşam mantar et sote+yoğurt+1 çay
kalorisi kaç bilmiyom nehir şarjım yok hesaplayamadım esaplaynca bildirrim nehirnil111

Güzel canım menün çok sevdim kalorisini sonraki zamanda yazarsın

nehirnil111 kardamıyım zarardamı bilmiyorum öğlen yemeğim şöyle

Öğle Yemeği: K.hidrat: 31,88 Kalori: 299

Mercimek Çorbası
150 g
2,77 16,09 6,30 112

Beyaz Ekmek
1 dilim
0,82 12,65 1,91 66

Zeytin
5 orta boy
2,25 1,08 0,18 23

Ceviz
15 g
9,78 2,06 2,28 98

kapuska çok kötüydü, yiyemedim içine yine doldurmuş birşeyler birde baharat, kapuskadan başka herşey kokuyodu
bende 1 dilim ekmek+5zeytin+3ceviz daha ekledim çorbanın yanına

çok doymadım ama ara öğüne kadar idare eder umarım, ara öğündede yine 3 yemek kaşığı yoğurt+1elma+azda tarçın var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…