♥haftalık kilo verme yarışması♥

Mantıyı da mı almadın kız Afiyet olsun canım çok acıkacaksın orası kesin ama ara öğününn tok tutacak seni akşama yetiştirecek bence de

Mantıyı da mı almadın kız Afiyet olsun canım çok acıkacaksın orası kesin ama ara öğününn tok tutacak seni akşama yetiştirecek bence de
almadım kız ,vicdanım elvermedi, çorbaylan cevüznen idare ettim
içten içten pişmanım, ama olsun herkes zayıflıyo benimde zayıflamam lazım,bunca zaman yedimde noldu

Bence de bravo nasıl güzel farkına varmışsın inan zayıf halde ki mutluluk o mantı da yok
ya kesinlikle öyle bunun farkındayım ama birşeyi yiyesim gediğindeki o içimdeki ses öyle bir dürtüyoki beni, onu yenip yemeden duramıyorum, başarabilsem tam isabet olcakta herzaman olmuyo işte,genelde içimdeki ses galip geliyo

canım nasıl bir diyet uyguluyorsun varmı extra yaptığın birşey

Benim uyguladigim şeyler klasik şeyler ve aşırıya kaçtığım zamnlar çok oldu .. ama bir diyet listesi buldum başlığa takilmayin içeriği gayet sağlıklı kacamaklarla uyguladim hem hic acıkmıyorsun hemde 2 kilo verdim ben google 1 haftada 10 kilo verme diyetevim yazarsanız görürsünüz ... oradan bakıyorum

Sabah; 07:50 - 100 ml ılık süt + yarım çay kaşığı tarçın + 10 gr yulaf - 85 kalori
Ara; 09:05 - 1 kupa yeşil çay (demleme)
Öğle; 12:15 - Yarım kase tarhana çorbası + 1 orta boy tavuk gögsü + yarım porsiyon bulgur pilavı + 50 gr yoğurt - 535 kalori

Şu ana kadar 1 lt su içildi

Son düzenleme:

2 litremi maşallah kız kuzu yemiş gibi nasıl içtin o suyu benim daha 350 ml su 500 ml çay,2fincanda türk kahvesi oldu toplasan 2 litre etmiyo

Bazen bende yapıyorum ye gitsin ne olacak gibisinden sırf kendimi şımartmak için çerez yiyorum

2 litremi maşallah kız kuzu yemiş gibi nasıl içtin o suyu benim daha 350 ml su 500 ml çay,2fincanda türk kahvesi oldu toplasan 2 litre etmiyo
Yanlış yazmışım Begüş düzelttim akşama kadar içmeyi planladığımı yazmışım1 lt içtim + 1 nescafe içeceğim + 1 kupa yeşil çay sabah içtim işte ayrıca

kızlar haşlanmış bişey getirmiştim yanımda içimi baydı ya bitiremedim. bakalım birazdan acıkırım.

baktım canım ama zaten bende aşağı yukarı böyle besleniyorum ama haftada 2 kg veremiyorum o ayrı konu

Birde söylemek istemiyordum ama dayanamıyorum sbeden kusura bakma
Müsait olduğunda benim kilomu duzeltirmisin 53.5 kilo idim pzt günü ama 56.6 yazıyor

senin kadersizliğin başından beri sürüyor hedef kilonda hala 60 görünüyor sbeden şu kıza bi el atıversen
gercekten bazen Gördüğümu dogru gormuyorum yani varya kasiyerlik yaparken bile bir gun 50 fazla bi gun 20 eksik cikardi gun sonunda. Boyle müşteri varken bile bi dalardim o musteri ne aldi ne verdim nasil hallettim aklim baska yerdeyken şok olurdum. Sonra karar verdim bi daha kasiyerlik vs yapmam hesap kitap ince isler bana göre değil
Burayi da mecburen yürütüyorm yoksa kilo alırım. Çekinmeden zaman gecirmeden uyarin beni. Ben gerekli kontrolu yapmadan hata var denilince kiziyrm sadece . Hedef kilo 60 yaziyormus neden uyarmiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…