- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Mantıyı da mı almadın kıznehirnil111 kardamıyım zarardamı bilmiyorum öğlen yemeğim şöyle
Öğle Yemeği: K.hidrat: 31,88 Kalori: 299
Mercimek Çorbası
150 g
2,77 16,09 6,30 112
Beyaz Ekmek
1 dilim
0,82 12,65 1,91 66
Zeytin
5 orta boy
2,25 1,08 0,18 23
Ceviz
15 g
9,78 2,06 2,28 98
kapuska çok kötüydü, yiyemedim içine yine doldurmuş birşeyler birde baharat, kapuskadan başka herşey kokuyodu
bende 1 dilim ekmek+5zeytin+3ceviz daha ekledim çorbanın yanına
çok doymadım ama ara öğüne kadar idare eder umarım, ara öğündede yine 3 yemek kaşığı yoğurt+1elma+azda tarçın var
almadım kız ,vicdanım elvermedi, çorbaylan cevüznen idare ettimMantıyı da mı almadın kızAfiyet olsun canım çok acıkacaksın orası kesin ama ara öğününn tok tutacak seni akşama yetiştirecek bence de
Bence de bravo nasıl güzel farkına varmışsın inan zayıf halde ki mutluluk o mantı da yokalmadım kız ,vicdanım elvermedi, çorbaylan cevüznen idare ettim
içten içten pişmanım, ama olsun herkes zayıflıyo benimde zayıflamam lazım,bunca zaman yedimde noldu
ya kesinlikle öyle bunun farkındayım ama birşeyi yiyesim gediğindeki o içimdeki ses öyle bir dürtüyoki beni, onu yenip yemeden duramıyorum, başarabilsem tam isabet olcakta herzaman olmuyo işte,genelde içimdeki ses galip geliyoBence de bravo nasıl güzel farkına varmışsın inan zayıf halde ki mutluluk o mantı da yok
canım nasıl bir diyet uyguluyorsun varmı extra yaptığın birşey
senin kadersizliğin başından beri sürüyor hedef kilonda hala 60 görünüyorsbeden şu kıza bi el atıversen
Sabah; 07:50 - 100 ml ılık süt + yarım çay kaşığı tarçın + 10 gr yulaf - 85 kalori
Ara; 09:05 - 1 kupa yeşil çay (demleme)
Öğle; 12:15 - Yarım kase tarhana çorbası + 1 orta boy tavuk gögsü + yarım porsiyon bulgur pilavı + 50 gr yoğurt - 535 kalori
Şu ana kadar 2 lt su içildi
Bazen bende yapıyorum ye gitsin ne olacak gibisinden sırf kendimi şımartmak için çerez yiyorumya kesinlikle öyle bunun farkındayım ama birşeyi yiyesim gediğindeki o içimdeki ses öyle bir dürtüyoki beni, onu yenip yemeden duramıyorum, başarabilsem tam isabet olcakta herzaman olmuyo işte,genelde içimdeki ses galip geliyo
Yanlış yazmışım Begüş düzelttim akşama kadar içmeyi planladığımı yazmışım2 litremimaşallah kız kuzu yemiş gibi nasıl içtin o suyu benim daha 350 ml su 500 ml çay,2fincanda türk kahvesi oldu toplasan 2 litre etmiyo
evet çookk istiyorum inş olacam canımOlacaksın canım inşallah istemek başarmanın yarısıdır
İnşallah canımevet çookk istiyorum inş olacam canım
İşte böyleKorkudan sabahtan beri yediklerim Toplam 308 kcal
baktım canım ama zaten bende aşağı yukarı böyle besleniyorum ama haftada 2 kg veremiyorum o ayrı konuBenim uyguladigim şeyler klasik şeyler ve aşırıya kaçtığım zamnlar çok oldu .. ama bir diyet listesi buldum başlığa takilmayin içeriği gayet sağlıklı kacamaklarla uyguladim hem hic acıkmıyorsun hemde 2 kilo verdim ben google 1 haftada 10 kilo verme diyetevim yazarsanız görürsünüz ... oradan bakıyorum
gayet güzel bence canım akşamada 350 400 kcal aldınmı tamamdırİşte böyleBen 650 kalori aldım şimdiden ama protein depoladım
ben ayda 2 kilo versem göbek atacambaktım canım ama zaten bende aşağı yukarı böyle besleniyorum ama haftada 2 kg veremiyorum o ayrı konu
Birde söylemek istemiyordum ama dayanamıyorumsbeden kusura bakma
Müsait olduğunda benim kilomu duzeltirmisin 53.5 kilo idim pzt günü ama 56.6 yazıyor
gercekten bazen Gördüğümu dogru gormuyorum yani varya kasiyerlik yaparken bile bir gun 50 fazla bi gun 20 eksik cikardi gun sonunda. Boyle müşteri varken bile bi dalardim o musteri ne aldi ne verdim nasil hallettim aklim baska yerdeyken şok olurdum. Sonra karar verdim bi daha kasiyerlik vs yapmam hesap kitap ince isler bana göre değilsenin kadersizliğin başından beri sürüyor hedef kilonda hala 60 görünüyorsbeden şu kıza bi el atıversen
gayet güzel bence canım akşamada 350 400 kcal aldınmı tamamdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?