aslında uyarmıştı sende tamam demiştingercekten bazen Gördüğümu dogru gormuyorum yani varya kasiyerlik yaparken bile bir gun 50 fazla bi gun 20 eksik cikardi gun sonunda. Boyle müşteri varken bile bi dalardim o musteri ne aldi ne verdim nasil hallettim aklim baska yerdeyken şok olurdum. Sonra karar verdim bi daha kasiyerlik vs yapmam hesap kitap ince isler bana göre değil
Burayi da mecburen yürütüyorm yoksa kilo alırım. Çekinmeden zaman gecirmeden uyarin beni. Ben gerekli kontrolu yapmadan hata var denilince kiziyrm sadece . Hedef kilo 60 yaziyormus neden uyarmiyorsun
Benim de niyetim tavuklu salataAynen gündüzden sağlam tutum akşam hedefim ton balıklı salata bugün protein günü yapacağım
Sodalı ayran nasıl ola ki merak ettim senin menün de harikaBenim de niyetim tavuklu salata
yanında da sodalı ayran
Hiii unutmusumdur o zaman. Bugunlerde de gece gec saatlere kadar calisirm.11 bucukta uyandim..benim kizda.sagolsun benle uyuyoraslında uyarmıştı sende tamam demiştinama çok yoğunsun gerçekten canım hatırlamaman unutman çok normal
Canım onun tarifini de bir diyet sayfasında görmüştümSodalı ayran nasıl ola ki merak ettim senin menün de harika
aynen ya verelim artık begüş şu kiloları bak millet patır patır veriyo kiloları hatun @beyaz lotus 53 kiloda diyet yapıyo ben şimdi iş yerinin camını açıp atcam kendimiben ayda 2 kilo versem göbek atacam
oh oh yarasın proteini sindirirken bile kalori yakıyomuşsun extradan çok iyiAynen gündüzden sağlam tutum akşam hedefim ton balıklı salata bugün protein günü yapacağım
aynen ya verelim artık begüş şu kiloları bak millet patır patır veriyo kiloları hatun @beyaz lotus 53 kiloda diyet yapıyo ben şimdi iş yerinin camını açıp atcam kendimi
çok değil 3. kattayımkaçıncı kattasın bende geliyorum,sen lahana çorbasıyla verdin yine ya ben ben napayımçatıya çıkıyorum tutmayın beni
62 olmaz 61,5 olmam lazım, benim hedefim oydu, hafta içi iyi gidiyorum, hafta sonunu güzel atlatırsam pazartesi 61,5 olabilirimçok değil 3. kattayım
olsun canım bizde karalıyız senle bak ben 65 olucam pazartesi hedef koydum kendime sende 62 ok
oooo fenaaasu içmenin sonuuuuuuuuu. odada kimse yok ve çok sıkıştım, odalar boş bırakılmayacak demişlerdi
ayşş çok kötü bir durum söyle de git lavoboya olurmu öyle şeysu içmenin sonuuuuuuuuu. odada kimse yok ve çok sıkıştım, odalar boş bırakılmayacak demişlerdi
tamam sen 61,5 ben 65 olucam pazartesi sıkalım kendimizi haftasonu olalım kız62 olmaz 61,5 olmam lazım, benim hedefim oydu, hafta içi iyi gidiyorum, hafta sonunu güzel atlatırsam pazartesi 61,5 olabilirim
Yararlı bir şey mi diyet için kullanıyor yani öyle mi evde var soda deneyeyim olmadı sağol canımCanım onun tarifini de bir diyet sayfasında görmüştüm
2 kaşık yoğurt, yarım limon, bir sade soda ile hazırlıyorsun
tadı çok hoş
ben normalde limonsuz sadece soda ve yoğurt olarak içemiyordum ama limonla çok lezzetli geldi
arada delirip içine acı pul biber ve sarımsak ta koyuyorum o da mükemmel oluyor
oh oh yarasın proteini sindirirken bile kalori yakıyomuşsun extradan çok iyi
baktım tabloya sende 68,5 ile başlamışsın kaç ayda verdin 6 kg canım62 olmaz 61,5 olmam lazım, benim hedefim oydu, hafta içi iyi gidiyorum, hafta sonunu güzel atlatırsam pazartesi 61,5 olabilirim
ayy beni hiç sorma hikayem uzun tam olarak şukadar ayda diyemem, gerçekten okumak istersen yazayımbaktım tabloya sende 68,5 ile başlamışsın kaç ayda verdin 6 kg canım
yaz canım okuru ne demekayy beni hiç sorma hikayem uzun tam olarak şukadar ayda diyemem, gerçekten okumak istersen yazayım
sıkılmak yok öff pöff demek yokyaz canım okuru ne demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?