♥haftalık kilo verme yarışması♥

Selamlar sbeden Sınavlarım bitti artık burdayım Tabiii 4 nisan hedefimi hiiç tutturamıycam imkansız Sınav haftası da 1 kilocuk kadar aldım

Yararlı bir şey mi diyet için kullanıyor yani öyle mi evde var soda deneyeyim olmadı sağol canım

Evet mideme oturdu sanki tavuk nasıl şişim
Tabii tabii canım yararlı
sabah aç karna akşam yatmadan yarımsaat önce içiyorlarmış
ödem atıyormuş yağ yakıyormuş
ben düzenli yaptım midem yandı biraz ama arada devam ediyorum

denemeni tavsiye ederim

Bu akşam yapabilirsem yapayım canım iyi olur evde soda vardı inşallah sadedir

benim diyet serüvenim uzun biraz,2010 yılında ilk başladığımda 1 ay boyunca hergün düzenli 45 dakika ve 1 saat arası yürüyüş ve ağzıma bir lokma tatlı sürmememe (ayy bunu yazarken kafam karıştı çok me-me li bir kelime oldu) rağmen 100 gram dahi oynamadım,artık bırakmanın ucuna gelmiştim,resmen ağlayacaktım artık, ki bir anda yavaş yavaş gitmeye başladı ve ayda ortalama 1 kilo verdim ben.

şimdi ise 9 ekimde 68,5 kilo ile spor+diyete başladım, 9 aralıkta tam 2 ay olmasına rağmen hala 68,5 kiloydum, hatta bu 2 aylık sürede 70 ide gördüm, daha sonra yavaş yavaş gitmeye başladı ve 29 şubatta tam 62,7 kiloya geldim yani aralığı baz alırsak yaklaşık 3 ayda 5,8 kilo verdim ama ekimi baz alırsak 5 ayda 5,8 kilo verdim hatta 28marta gelirsek çünkü pazartesi tartıldığımda hala aynı kilodaydım yaklaşık 6 ayda 5,8 kilo vermiş oluyorum

denklem bu şimdi kaç ayda kaç kilo verdiğimi sen söyle
söyle çabuk benide aydınlat, yoksamki fururum

Son düzenleme:
Arkadaşın biri kıymalı beşamelli karnabahar yapıyomuş öyle güzel anlattı ki yapasım geldi ama karnabahar yemiyo ya bizim beyefendi kış bitiyo yapamadım bir türlü

benimki de sevmez kış sebzelerini ben de sevmem ama o konuda uyuşuyoruz. lakin kış sebzelerini de yemek zorundayız.

Teşekkürlerrrr Türkiye

GonulSenligim Ayy resmen gözü kaldı nazarı değdi yaaa
nehirnil111 salı günkü kalorim Toplam 1639 kcal
oh oh oh ne güzel yemişsin kıs sen öyle , afiyet bal şeker olsun kuzum yarasın

maşallah çok iyi

canım çok iyi gidiyorsun devamm

denizim patlamış mısır yağsız tuzsuzsa eğer o kadar kalori değildir o. ama yağlı tuzluysa

dönüşün muhteşem oldu bebişim

Özlüyoruz gidenleri

kıs +500 ü telafi edebildin mi durum nedir

ay kafam karıştı şaka şaka ama helal olsun sana pes etmemişsin tebrik ederim bence senin vücud biriktirip biriktirip birden veriyo bu anlattıklarından bunu anladım

nehirnil111 öğlen yemeğinde mantı varmış tabi kapuska ve mercimek çorbasıda,mantıdan azcıcık yesem olur mu
Bir fikrim var bundan sonra uygulamaya karar verdim bir kaç kez de denedim aslında öğlen istediğim her şeyi yediğimde akşamları kendime hakim olabiliyorum sen de denesen diyecektim ki mesajını gördüm öğlen yediklerimize takılmasak da akşam dikkat etsek ikimiz

Dün benim yaptığım gibi öğle akşam çorba yiyince mısıra saldırdım tabi hem de aç değilken

ben 2 akşamdır ediyorum deniz bu akşamda edecem sen de et tabi, zaten varya işin sırrı akşam hafif şeyler yemekte, hiç yememek demiyorum oda kötü, k.hidrattan,abur cuburdan uzak kalsak o bile yeter bize

bence de olabilir eğer uyulacaksa tabi :) kaytarmalar olursa ipin ucu kaçıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…