tamam tammam valla oflemiycemsıkılmak yok öff pöff demek yok
Tabii tabii canım yararlıYararlı bir şey mi diyet için kullanıyor yani öyle mi evde var soda deneyeyim olmadı sağol canım
Evet mideme oturdu sanki tavuk nasıl şişim
Bu akşam yapabilirsem yapayım canım iyi olur evde soda vardı inşallah sadedirTabii tabii canım yararlı
sabah aç karna akşam yatmadan yarımsaat önce içiyorlarmış
ödem atıyormuş yağ yakıyormuş
ben düzenli yaptım midem yandı biraz ama arada devam ediyorum
denemeni tavsiye ederim
Arkadaşın biri kıymalı beşamelli karnabahar yapıyomuş öyle güzel anlattı ki yapasım geldi ama karnabahar yemiyo ya bizim beyefendi kış bitiyo yapamadım bir türlü
oh oh oh ne güzel yemişsin kıs sen öyle , afiyet bal şeker olsun kuzumTeşekkürlerrrr Türkiye
GonulSenligim Ayy resmen gözü kaldı nazarı değdi yaaa
nehirnil111 salı günkü kalorim Toplam 1639 kcal
maşallah çok iyibegum75
bu sabah tartadı 67,7 çıktıııımmmmmm
tam vazgeçtiğıim anda beni destekleyip buraya gelmemi sağladığın içiin çooookkk teşekküür ederim
daha şimdiden iki kg dan fazlası gitti bileeee
canım çok iyi gidiyorsun devammnehirnil111
Karb.hidrat : 63,18 kalori : 890
bugün sabah: Karb.hidrat: 8,51 Kalori: 172
Kahvaltı 10,66 8,51 10,31 172
Haşlanmış Yumurta
50 g
5,30 0,56 6,29 78
Beyaz Ekmek
10 g
0,33 5,06 0,76 27
Kiraz Domates
2 kiraz
0,07 1,33 0,30 6
Salatalık (Soyulmuş)
20 g
0,03 0,43 0,12 2
Tahsildaroğlu Ezine Klasik Beyaz Peynir
15 g
3,52 0,30 2,73 44
Zeytinler (Küçük-Ekstra Büyük)
3 büyük
1,41 0,83 0,11 15
denizim patlamış mısır yağsız tuzsuzsa eğer o kadar kalori değildir o. ama yağlı tuzluysaKızlar Dünkü Menüm;
Kahvaltım;
1 / 4 (Çeyrek) x 100 gr Ekmek (çavdar)60,75 calori
1 x KutuKaşar peyniri (taze) 117,00 calori
2 x Adet Domates (adet) 28,00 calori
1 x AdetSalatalık (Adet) 11,00 calori
Öğlen Yemeği
2 x Kase Lahana Çorbası 68,00 calori
Ara Öğün (Öğlen-Akşam)
2 x Kase Lahana Çorbası 68,00 calori
Akşam Yemeği
1 / 2 (Yarım) x PorsiyonYayla Çorba 67,00 calori
Ara Öğün (Gece)
1 x 100 gr Mısır (patlamış)500,00 calori
Toplam Alınan Kalori :919,75 calori
Kaloriyi ikiye katlamak diye buna derim
Sonra bu kadar mısır yiyeceğimi bilseydim yapar mıydım bilmiyorum
Akşam 6-7 arası yaklaşık 1 saat ip atladım 3000 i tamamladım
Sabah 1 saat olmak üzere akşama kadar ki yürüyüşüm de 12902 adım olmuş
Sahalara geri döndüm
Özlüyoruz gidenleriÇereze dayanamıyorum film izlerken eşimle gidiyorlarbende kendimi diyette az da olsa öneriyorlar diye telkin ediyorum oreo da geçen akşam açmıştım 4lü paketleri çünkü 2 tanesini o gün 2 tanesini akşam yedim bitirdim rahatladım Keşke gelse diğer arkadaşlarımızda @CallanPinckney nasıl meraktayım @charmant aynı şekilde özledik iki muhabbet bile yeterli diyette olmalarına gerek yok ki Su arkadaşımızı da merak ediyorum adını etiketleyemedim bulamadım
Sabah; 07:50 - 1 kupa ılık süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın + 3 badem + 3 fındık + 3 antep fıstığı + 3 kaju - 278 kalori
Ara; 09:15 - 1 kupa yeşil çay (demleme)
Öğle; 12:20 - Yarım kase ezogelin çorbası + 1 kase karnabahar kızartması + 50 gr yoğurt - 302 kalori
Ara; 13:30 - 1 kupa sade nescafe - 2 kalori
Akşam; 19:10 - 150 gr yoğurtlu kereviz salatası + 1,5 ad.piliç burger - 254 kalori
Ara; 21:00 - Biraz çerez hepsinden 3-5 ad. + 2 ad.oreo - 275 kalori
Toplam kalori: 1111
begum75 bayan_balon @mavimli GonulSenligim @fiyonkbayan abcde_123
@kitara_84 canım nasılsın merak ettim seni
ay kafam karıştı şaka şaka ama helal olsun sana pes etmemişsin tebrik ederim bence senin vücud biriktirip biriktirip birden veriyo bu anlattıklarından bunu anladımbenim diyet serüvenim uzun biraz,2010 yılında ilk başladığımda 1 ay boyunca hergün düzenli 45 dakika ve 1 saat arası yürüyüş ve ağzıma bir lokma tatlı sürmememe (ayy bunu yazarken kafam karıştı çok me-me li bir kelime oldu) rağmen 100 gram dahi oynamadım,artık bırakmanın ucuna gelmiştim,resmen ağlayacaktım artık, ki bir anda yavaş yavaş gitmeye başladı ve ayda ortalama 1 kilo verdim ben.
şimdi ise 9 ekimde 68,5 kilo ile spor+diyete başladım, 9 aralıkta tam 2 ay olmasına rağmen hala 68,5 kiloydum, hatta bu 2 aylık sürede 70 ide gördüm, daha sonra yavaş yavaş gitmeye başladı ve 29 şubatta tam 62,7 kiloya geldim yani aralığı baz alırsak yaklaşık 3 ayda 5,8 kilo verdim ama ekimi baz alırsak 5 ayda 5,8 kilo verdim hatta 28marta gelirsek çünkü pazartesi tartıldığımda hala aynı kilodaydım yaklaşık 6 ayda 5,8 kilo vermiş oluyorum
denklem bu şimdi kaç ayda kaç kilo verdiğimi sen söyle
söyle çabuk benide aydınlat, yoksamki fururum
kız o +500 denizin değil miydikıs +500 ü telafi edebildin mi durum nedir
ay kafam karıştı şaka şaka ama helal olsun sana pes etmemişsin tebrik ederim bence senin vücud biriktirip biriktirip birden veriyo bu anlattıklarından bunu anladım
Yok canım ama karnım şiş lavaboya çıkamadım bilmiyorum ki durum nedir bugün protein yapayım spora zamanım kalırsa biraz zorlayayım bakalım kendimikıs +500 ü telafi edebildin mi durum nedir
Bir fikrim var bundan sonra uygulamaya karar verdim bir kaç kez de denedim aslında öğlen istediğim her şeyi yediğimde akşamları kendime hakim olabiliyorum sen de denesen diyecektim ki mesajını gördüm öğlen yediklerimize takılmasak da akşam dikkat etsek ikimiznehirnil111 öğlen yemeğinde mantı varmış tabi kapuska ve mercimek çorbasıda,mantıdan azcıcık yesem olur mu
Dün benim yaptığım gibi öğle akşam çorba yiyince mısıra saldırdım tabi hem de aç değilkenBizim usta genelde hiç bir şeyi pek güzel yapmadığından mecburen çorbayı ana yemeği alıp geçiyorum kenara bazen yoğurt salata geçiştiriyorum işte o sebeple akşama çok acıkmış oluyorum çekirdeklere saldırıyorum akşam yemeğini de az yediysem
ben 2 akşamdır ediyorum deniz bu akşamda edecem sen de et tabi, zaten varya işin sırrı akşam hafif şeyler yemekte, hiç yememek demiyorum oda kötü, k.hidrattan,abur cuburdan uzak kalsak o bile yeter bizeBir fikrim var bundan sonra uygulamaya karar verdim bir kaç kez de denedim aslında öğlen istediğim her şeyi yediğimde akşamları kendime hakim olabiliyorum sen de denesen diyecektim ki mesajını gördüm öğlen yediklerimize takılmasak da akşam dikkat etsek ikimiz
bence de olabilir eğer uyulacaksa tabi :) kaytarmalar olursa ipin ucu kaçıyorKızlar aklıma bi fikir geldi ama ne dersiniz bilemedim
bunubegum75 in mantı sorusu sonrası düşündüm
özellikle kalorileri takip eden kişinehirnil111 in bunu nasıl düşüneceğini merak ediyorum
ayrıca tabii kalori bilgilerini veren arkadaşlar da fikirlerini yazarlarsa sevinirimGonulSenligim @beyazlotus miraycan84 @ElifAlperMehmet ve etiketlemeyi unuttuğum diğer arkadaşlar
Mesela hafta 7 Gün
genellikle herkes günlük 1000 kalori olarak sınırlamak istiyor
bazen kaçamaklar oluyor, günler davetler oluyor ipin ucu kaçıyor ya
hadi onlarla birlikte haftalık 7500 kalori gibi sabit kalsın
hani en az kalori alanı 1. seçiyoruz ya
bu kalori miktarını aşan kişilere de ceza verilsin
mesela 1000 ip atlama, 100 mekik gibi cezalar
bu sayede daha da odaklı olabiliriz gibi düşünüyorum
kendi fikrimce
Ne dersiniz
hesapladım 3 ayda canımben onu bunu anlamam bana hesap yap kaç ayda kaç kilo vermişim, ofistekilerede sor
anlaştıkhesapladım 3 ayda canım
Katılıyorum bana da zor gelmedi bu şekilde de gitmiyor kilolar spor yapmak şartbaktım canım ama zaten bende aşağı yukarı böyle besleniyorum ama haftada 2 kg veremiyorum o ayrı konu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?