♥haftalık kilo verme yarışması♥

almadım kız ,vicdanım elvermedi, çorbaylan cevüznen idare ettim
içten içten pişmanım, ama olsun herkes zayıflıyo benimde zayıflamam lazım,bunca zaman yedimde noldu
begüşüm mantıyı almamana çok sevindim inan ki. bak bu hafta bu şekilde karşılığını alacaksın . dayan :)

nehirim sen bu yulafı bardaktaki sütün içine mi katıyodun . şimdi 10-15 gr kaç kaşığa denk geliyodu kıs evde azcık yulaf varmış. dolabın derinliklerinden buldum bi denicem de

Ben beğendim aslında istediğin her şeyi bazen de abartarak 6 ayda 6 kilo vermişsin bencileyin

dayanıyorum kızz,bu sabah güzel bir rakam gördüm tartıda ama 1 günlük sonuçla hemen kanmam yarında aynı çıkarsa durumlar iyi gidiyor

oyyy canımmm sakın bizi bırakıp gitme bi yerlere. çok uğraşıyosun emeğin büyük . seviyoruz seni

Benim de niyetim tavuklu salata
yanında da sodalı ayran
aaaa bebişim neden kendini sıkıyosun amaaaa salata falan bence akşama mantı haşla

oyyy canımmm sakın bizi bırakıp gitme bi yerlere. çok uğraşıyosun emeğin büyük . seviyoruz seni

aaaa bebişim neden kendini sıkıyosun amaaaa salata falan bence akşama mantı haşla
hahahahah
senin adına üzgünüm ki mantı sevmem ben

şimdiden düşünüyorsun sanırm bu kız 7000 kaloriyi geçsin de güzel bi ceza vereyim diye

Bence de nehirnil111 de protein günü yapıyor
aynen ya ben 50 kilo olsam bir kilo baklava yerdim
alemsin begüş kız olsun yinede ne kadar güzel kilo vermişsin sen sonuca bak dirayetli çıkmışsın kaç yıl devam etmişsin diyete

Katılıyorum bana da zor gelmedi bu şekilde de gitmiyor kilolar spor yapmak şart
aynen ya spor bencede bide bol su içmek spor salonuna yazılmaya vaktim olsa keşke ama sabah 15 öğlen 30 akşam 15 dk yürüyorum ben

nehirnil111
ara öğünümü yedim
4 yemek kaşığı yoğurt+1 küçük elma küp küp yaptım içine + azcıkta tarçın serptim
indiregandi yaptım mideme

aslında hiç acıkmamıştım ama eve gidene kadar şekerim oynamasın vakti geçirmiyim diye yedimhem belki akşama tatlı isteğimide keser

Yağlı tuzlu kızıma yapmıştım çünküm ona da yaramış altını değiştirmem biraz zor oldu
Evet yaa en az 4 aydır atlamadığıma eminim zorlanacağımı düşünerek başladım ilk 1000 kolaydı sonra yavaş yavaş 3000 e tamamladım

sorma evdekilerde bıktı benden, her akşam bi diyet lafı,spor lafı
oğlum 6 yıldır annesini hep diyette görüyo yavrum bunu annelerin hayat tarzı gibi algıladı artık, diyete başladığımda çocuktu şimdi ergen oldu,Allah nasip ederse düğününe hedefe ulaşırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…