arkadaş geldi allah tarafından hemen gittimayşş çok kötü bir durum söyle de git lavoboya olurmu öyle şey
Bence deaynen ya verelim artık begüş şu kiloları bak millet patır patır veriyo kiloları hatun @beyaz lotus 53 kiloda diyet yapıyo ben şimdi iş yerinin camını açıp atcam kendimi
begüşüm mantıyı almamana çok sevindim inan ki. bak bu hafta bu şekilde karşılığını alacaksın . dayan :)almadım kız ,vicdanım elvermedi, çorbaylan cevüznen idare ettim
içten içten pişmanım, ama olsun herkes zayıflıyo benimde zayıflamam lazım,bunca zaman yedimde noldu
nehirim sen bu yulafı bardaktaki sütün içine mi katıyodun . şimdi 10-15 gr kaç kaşığa denk geliyodu kısSabah; 07:50 - 100 ml ılık süt + yarım çay kaşığı tarçın + 10 gr yulaf - 85 kalori
Ara; 09:05 - 1 kupa yeşil çay (demleme)
Öğle; 12:15 - Yarım kase tarhana çorbası + 1 orta boy tavuk gögsü + yarım porsiyon bulgur pilavı + 50 gr yoğurt - 535 kalori
Şu ana kadar 1 lt su içildi
Bu hafta sonu ben de sıkıyorum hem de ip atlıyorumtamam sen 61,5 ben 65 olucam pazartesi sıkalım kendimizi haftasonu olalım kız
Soda benim de midemi yakar hiç içmemTabii tabii canım yararlı
sabah aç karna akşam yatmadan yarımsaat önce içiyorlarmış
ödem atıyormuş yağ yakıyormuş
ben düzenli yaptım midem yandı biraz ama arada devam ediyorum
denemeni tavsiye ederim
tamam senin hedef kaç canım bu hafta bakalım tutturucakmıyız hedefleriBu hafta sonu ben de sıkıyorum hem de ip atlıyorum
Ben beğendim aslında istediğin her şeyi bazen de abartarak 6 ayda 6 kilo vermişsin bencileyinbenim diyet serüvenim uzun biraz,2010 yılında ilk başladığımda 1 ay boyunca hergün düzenli 45 dakika ve 1 saat arası yürüyüş ve ağzıma bir lokma tatlı sürmememe (ayy bunu yazarken kafam karıştı çok me-me li bir kelime oldu) rağmen 100 gram dahi oynamadım,artık bırakmanın ucuna gelmiştim,resmen ağlayacaktım artık, ki bir anda yavaş yavaş gitmeye başladı ve ayda ortalama 1 kilo verdim ben.
şimdi ise 9 ekimde 68,5 kilo ile spor+diyete başladım, 9 aralıkta tam 2 ay olmasına rağmen hala 68,5 kiloydum, hatta bu 2 aylık sürede 70 ide gördüm, daha sonra yavaş yavaş gitmeye başladı ve 29 şubatta tam 62,7 kiloya geldim yani aralığı baz alırsak yaklaşık 3 ayda 5,8 kilo verdim ama ekimi baz alırsak 5 ayda 5,8 kilo verdim hatta 28marta gelirsek çünkü pazartesi tartıldığımda hala aynı kilodaydım yaklaşık 6 ayda 5,8 kilo vermiş oluyorum
denklem bu şimdi kaç ayda kaç kilo verdiğimi sen söyle
söyle çabuk benide aydınlat, yoksamki fururum
dayanıyorum kızz,bu sabah güzel bir rakam gördüm tartıda ama 1 günlük sonuçla hemen kanmam yarında aynı çıkarsa durumlar iyi gidiyorbegüşüm mantıyı almamana çok sevindim inan ki. bak bu hafta bu şekilde karşılığını alacaksın . dayan :)
nehirim sen bu yulafı bardaktaki sütün içine mi katıyodun . şimdi 10-15 gr kaç kaşığa denk geliyodu kısevde azcık yulaf varmış. dolabın derinliklerinden buldum bi denicem de
vaayyyoh oh oh ne güzel yemişsin kıs sen öyle , afiyet bal şeker olsun kuzumyarasın
oyyy canımmm sakın bizi bırakıp gitme bi yerlere. çok uğraşıyosun emeğin büyük . seviyoruz senigercekten bazen Gördüğümu dogru gormuyorum yani varya kasiyerlik yaparken bile bir gun 50 fazla bi gun 20 eksik cikardi gun sonunda. Boyle müşteri varken bile bi dalardim o musteri ne aldi ne verdim nasil hallettim aklim baska yerdeyken şok olurdum. Sonra karar verdim bi daha kasiyerlik vs yapmam hesap kitap ince isler bana göre değil
Burayi da mecburen yürütüyorm yoksa kilo alırım. Çekinmeden zaman gecirmeden uyarin beni. Ben gerekli kontrolu yapmadan hata var denilince kiziyrm sadece . Hedef kilo 60 yaziyormus neden uyarmiyorsun
aaaa bebişim neden kendini sıkıyosun amaaaaBenim de niyetim tavuklu salata
yanında da sodalı ayran
hahahahahoyyy canımmm sakın bizi bırakıp gitme bi yerlere. çok uğraşıyosun emeğin büyük . seviyoruz seni
aaaa bebişim neden kendini sıkıyosun amaaaasalata falan bence akşama mantı haşla
aynen ya ben 50 kilo olsam bir kilo baklava yerdim
alemsin begüş kız olsun yinede ne kadar güzel kilo vermişsin sen sonuca bak dirayetli çıkmışsın kaç yıl devam etmişsin diyeteanlaştıko zaman soran olursa 3 ayda yaklaşık 6 kilo verdim diycem , oda ayda 2 kilo ediyo bence iyi
ama şuda var diyelim ki 9 nisanda 61,5 kilo oldum o zaman 4 ayda 7 kilo vermiş oluyorum, oda ayda 1,75 kilo dünyada kaç kilo eder söyle bakim
aynen ya spor bencede bide bol su içmek spor salonuna yazılmaya vaktim olsa keşke ama sabah 15 öğlen 30 akşam 15 dk yürüyorum benKatılıyorum bana da zor gelmedi bu şekilde de gitmiyor kilolar spor yapmak şart
Yağlı tuzlu kızıma yapmıştım çünküm ona da yaramış altını değiştirmem biraz zor oldubenimki de sevmez kış sebzelerini ben de sevmem ama o konuda uyuşuyoruz. lakin kış sebzelerini de yemek zorundayız.
oh oh oh ne güzel yemişsin kıs sen öyle , afiyet bal şeker olsun kuzumyarasın
maşallah çok iyi
canım çok iyi gidiyorsun devamm
denizim patlamış mısır yağsız tuzsuzsa eğer o kadar kalori değildir o. ama yağlı tuzluysa
dönüşün muhteşem oldu bebişim
Yok canım benim ki +5000kız o +500 denizin değil miydi
sorma evdekilerde bıktı benden, her akşam bi diyet lafı,spor lafıaynen ya ben 50 kilo olsam bir kilo baklava yerdim
alemsin begüş kız olsun yinede ne kadar güzel kilo vermişsin sen sonuca bak dirayetli çıkmışsın kaç yıl devam etmişsin diyete
aynen ya spor bencede bide bol su içmek spor salonuna yazılmaya vaktim olsa keşke ama sabah 15 öğlen 30 akşam 15 dk yürüyorum ben
kaçtı kız söylesenedayanıyorum kızz,bu sabah güzel bir rakam gördüm tartıda ama 1 günlük sonuçla hemen kanmam yarında aynı çıkarsa durumlar iyi gidiyor
Doğru sen balık salata yemiştinben 2 akşamdır ediyorum deniz bu akşamda edecem sen de et tabi, zaten varya işin sırrı akşam hafif şeyler yemekte, hiç yememek demiyorum oda kötü, k.hidrattan,abur cuburdan uzak kalsak o bile yeter bize
ucuz atlattın deniz, yoksa ortada 60 da kavuşuyoduk nerdeyseYok canım benim ki +5000
2 Aralıkta 52.70 mişim 57 oluyordum nerdeyse
demem ı ıh aslakaçtı kız söylesene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?