♥haftalık kilo verme yarışması♥

yok yok sen düğünü bekleme nişanı olsun bari hedef

demem ı ıh asla,çünkü lahana çorbası içerkende 62,4-62,5 gördüm pazartesi hop yine 62,7 oluverdim, öyle anlık değişimlere kanmıyorum,biraz daha dişimi sıkıp pazartesi bildircem
tamam hadi öyle olsun bende sabah güzel bir rakam gördüm o yüzden bugün çok mutluyum
bide bence reglin bitiyo ya güzelce iner şişlik ve sonuc mükemmel olur

O da güzel cici cici giyinirsin o zaman

tamam hadi öyle olsun bende sabah güzel bir rakam gördüm o yüzden bugün çok mutluyum
bide bence reglin bitiyo ya güzelce iner şişlik ve sonuc mükemmel olur
kesinlikle bende ona bağladım, reglim bitmek üzere ve ben hep o zamanlar kilo veriyorum, bide 2 gündür gerçekten çok dikkat ettim onunda azda olsa etkisi var

Dün benim yaptığım gibi öğle akşam çorba yiyince mısıra saldırdım tabi hem de aç değilken

Bence de nehirnil111 de protein günü yapıyor
İnsan öyle oluyor yemeğimi sağlam yiyeceğim artık canım abur cubur çekmesin sıkıldım şu çerez cips işlerinden

Protein günü haftada 1-2 gün yapılmalı bence ya bir de 2-3 gün spor yapsam ne isterimMüdür sütlü çikolata verdi o çubuk olandan illa ye diye hemen peçete arasında koydum çantama attım yedim dedim eşime götüreyim bari

nehirim sen bu yulafı bardaktaki sütün içine mi katıyodun . şimdi 10-15 gr kaç kaşığa denk geliyodu kıs evde azcık yulaf varmış. dolabın derinliklerinden buldum bi denicem de

Sütün içine ekliyorum onunla beraber ısıtıyorum canım şişiyor zaten ısınınca kaynıyor da arada1,5 yemek kaşığı anca ediyor canım yetiyor bana

İyi yapmışsın canım mideyi boş bırakmamak gerek ohh afiyet şeker olsun

kesinlikle bende ona bağladım, reglim bitmek üzere ve ben hep o zamanlar kilo veriyorum, bide 2 gündür gerçekten çok dikkat ettim onunda azda olsa etkisi var
regimin başladığı gün bir tartıldım 68 kg olmuşum şok oldum çok üzüldüm hatta bugün bitişi bi tartıliim dedim 66 olmuşum 2 kg fark etmiş düşünsene bence senin lahana diyetinde kilo vermeme sebebin o adete yakınken naparsan yap gitmiyo kilo hatta konusu olmuştu şimdi yap bak nasıl verecen ben yapcam yine lahanamı adetim bitmişken

Ne güzel canım
aslında senin ki daha iyi
düşünsene karşında, pırasa, karnahabar, lahana , bakla falan sevmeyen biri var
kışın neredeyse sebze yemeği zor yiyoruz
Hepsini çok severim rahat rahat yapıp yiyebilseydim güzel kilo verirdim ama eşim bunları yemediği için kuru fasulye nohut bakliyat ve pilav makarna tarzı yapınca güzel kilo aldım tabii

kız o +500 denizin değil miydi
nehir fuarda çıtır çerezlerle gezerken +500 le döndü aramıza kuzum yoksa deniz ohoooo ,neyse sustum

Yok canım ama karnım şiş lavaboya çıkamadım bilmiyorum ki durum nedir bugün protein yapayım spora zamanım kalırsa biraz zorlayayım bakalım kendimi
pazartesiye kadar telafi edersin diye düşünmekteyim. ay wc ye ben de çıkamıyorum. o yüzden artık hergün tartılamıyorum ben ya.

dayanıyorum kızz,bu sabah güzel bir rakam gördüm tartıda ama 1 günlük sonuçla hemen kanmam yarında aynı çıkarsa durumlar iyi gidiyor
oohhh hareketlenmeler başlamış desene. hafta sonu ne yap ne et bozma sakın yeme düzenini

vaayyy

Yeni olayı gördün mü bilmiyorum
haftalık 7000 kalori şansın var bebek
fazlası olursa ceza yiyeceksin hahahah
okudum okudum bana uyar zati 1000 altında takılıyorum ben hep, sen düşün gerçi dün 1000 küsür oldu ama neyse

hahahahah
senin adına üzgünüm ki mantı sevmem ben

şimdiden düşünüyorsun sanırm bu kız 7000 kaloriyi geçsin de güzel bi ceza vereyim diye

vereceğim ceza da hayrına olacak zati ne yapsam bilemedim

sen şimdi bi kaç gün bu ipi devam ettirince şakadanak düşersin

Yok canım benim ki +5000
2 Aralıkta 52.70 mişim 57 oluyordum nerdeyse
kıs ben bi ara yok olduğumda 57,5 olup geldim yaaa. ama verdim gene hemen .

koptummm ilahi begüş yaaaaa

An itibariyle 2 LT su içildi + 1 kupa yeşil çay + 1 kupa sade nescafe akşama da inşallah 1 kupa biberiye çayı ve 500 ml daha su düşünüyorumMüdür çikolata verdi sütlü bir de ye lütfen gibisinden bak aldık falan bende peçete arasında koyup çantama attım direk eşime göreyim yılmayacağım

Sadece çerez olsa iyi neler götürdüm nelerBen her gün tartılıyorum hala ama her gün gördüğüme inanmıyorum wc ye çıkmadığımda karnım şişken o şişkinliğin geçeceğini biliyorum yani

Ne güzel canım
aslında senin ki daha iyi
düşünsene karşında, pırasa, karnahabar, lahana , bakla falan sevmeyen biri var
kışın neredeyse sebze yemeği zor yiyoruz
işte o kişi benim hiçbirini sevmiyorum. ama yiyorum o ayrı. hepsini de yoğurtlu yerim tadını almamak için

Sütün içine ekliyorum onunla beraber ısıtıyorum canım şişiyor zaten ısınınca kaynıyor da arada1,5 yemek kaşığı anca ediyor canım yetiyor bana
teşekkürler tatlım

Selamlar sbeden Sınavlarım bitti artık burdayım Tabiii 4 nisan hedefimi hiiç tutturamıycam imkansız Sınav haftası da 1 kilocuk kadar aldım
Canim artik hedef kilosu almiyoruz. Kalabalik oluyordu listede. Aylik degerlendirme yapıyoruz. Bunun icinde kişinin ay basi ve ay sonu bildirimini eksiksiz yapması gerekiyor.

benimde
700 ml su
750 ml çay
250ml yeşil çay
2 fincan türk kahvesi
ayrıca bizim patronda birisinden kayısı/siyah üzüm/dut/pestilkarışımından oluşan birpaket almış(yardım amaçlı gelip satanlar oluyo), birer paket dağıttı çalışanlara,bende paketi açmadım eve getircem (patronumun kesesine bereket olsun)

he bu arada unutmadan dünkü kalorim 1046 nehirnil111
dün biraz kaçamaklı bi gün oldu. bu hafta depresif bi havam var nedense . sporu da düzenli yapamadım.
yaw bu kilom 2-3 hafta takılsın motivem düşüyo. begum75 sana helal olsun valla. aylarca sabit kalsa bile yılmıyorsun ve karşılığını da er geç alıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…