Gitmiyorum canimoyyy canımmm sakın bizi bırakıp gitme bi yerlere. çok uğraşıyosun emeğin büyük . seviyoruz seni
aaaa bebişim neden kendini sıkıyosun amaaaasalata falan bence akşama mantı haşla
he bu arada unutmadan dünkü kalorim 1046nehirnil111
dün biraz kaçamaklı bi gün oldu. bu hafta depresif bi havam var nedense . sporu da düzenli yapamadım.
yaw bu kilom 2-3 hafta takılsın motivem düşüyo.begum75 sana helal olsun valla. aylarca sabit kalsa bile yılmıyorsun ve karşılığını da er geç alıyorsun.
Ben de tartılıyorum neden + yada neden - çıktığımı biliyorum sonuçtaSadece çerez olsa iyi neler götürdüm nelerBen her gün tartılıyorum hala ama her gün gördüğüme inanmıyorum wc ye çıkmadığımda karnım şişken o şişkinliğin geçeceğini biliyorum yani
aynen ya verelim artık begüş şu kiloları bak millet patır patır veriyo kiloları hatunhalacocuksun 53 kiloda diyet yapıyo ben şimdi iş yerinin camını açıp atcam kendimi
sen tartıl zati hergün düzenli senin wcBen de tartılıyorum neden + yada neden - çıktığımı biliyorum sonuçta
Ben zaten pes edenleri hiç anlamıyorum aslında alınmayın da insanların neden kilolu kaldıklarını anlamıyorum ama alının da daha çok çaba gösterin vermek içinkız ben alıştım ondan 6 yıldır diyet+spor içindeyim ama daha hiç varışı göremedim :))
çok şükür evde eşimde destek bu konuda o desteklemese zor biraz
sen tartıl zati hergün düzenli senin wc
benim de düzenliyken ben de hergün tartılıyodum. bu ara bozuldu kendileridüzelse gene tartılmak istiyorum .
Düzenli olsaydı kilo almazdım canım dikkat ettim mesela ctsi pazar pazartesi lahana yedim de salı ancak çıkabildimsen tartıl zati hergün düzenli senin wc
benim de düzenliyken ben de hergün tartılıyodum. bu ara bozuldu kendileridüzelse gene tartılmak istiyorum .
Canım yulaf da lahana da iyi geliyor da düzenli tüketmek lazımakşamdan 1 büyük bardak suya 1incir yada kayısıyı doğra, 1 tane cevizde atabilirsin, sabah kalkınca ilk iş suyu iç içindeki taneleri ye,bunu düzenli yaptıkça wc de düzende kalır
Kuş kadar yemiş sinee ben de yazayım hadi
sabah: 2 haşlanmış yumurta + peynir + salatalık + 1 dilim sucuk + 1 yk domates biber kavurması + çay (351 kalori )
öğlen: 2-3 çatal tavuk eti ( 37 kalori )
ara: yeşil çay
akşam: taze fasulye yenecek
gece: ayran
şuana kadar tüketilen sıvı
1 lt su
600ml çay
1 kupa yeşil çay (250 ml)
Sabahla aksam iyide.oglenki pilavin ayarı kaçmış aksam sakın ıvır zıvır yemeBugün ki menümü yazıyım bari saat 4 olmuş;
Kahvaltım;
2 x Yemek Kaşığı Yulaf Ezmesi 80,00 calori
1 x Su bardağı Süt (Tam Yağlı) 128,00 calori
2 x Adet Kuru Kayısı (adet) 72,00 calori
Öğlen Yemeği
1 x Porsiyon Pirinç Pilavı 326,00 calori
1 x Porsiyon Kıymalı Taze Fasulye 222,00 calori
Akşam Yemeği
1 x Kase Lahana Çorbası 34,00 calori
1 / 2 (Yarım) x Porsiyon Etli Nohut 177,50 calori
Toplam Alınan Kalori : 1039,50 calori
deniyim bunu. ben kayısıyı yiyip üstüne su içtim bi etki göremedim. ama belki bu daha etkilidir.akşamdan 1 büyük bardak suya 1incir yada kayısıyı doğra, 1 tane cevizde atabilirsin, sabah kalkınca ilk iş suyu iç içindeki taneleri ye,bunu düzenli yaptıkça wc de düzende kalır
Düzenli olsaydı kilo almazdım canım dikkat ettim mesela ctsi pazar pazartesi lahana yedim de salı ancak çıkabildim
E yaşlandık tabii sindirim sistemimiz de yaşlandı doğal olarak
Yoo sabah güzel yemiş öğle geçiştiriyoruz akşamı sebzeyle kapatıyoruzKuş kadar yemiş sin
ee kendi mi tıkabasa tok hissediyorum ben ama. yumurta sıkı tutuyo baya beni. zaten kahvaltıyı da sizin kadar erken yapmıyorum. saat 11 de yaptım . ondan az oluyo yediklerim size oranla .bi de dün karbonhidrat ağırlıklı bol kaçamak yaptım. bugün dengelemek istedimKuş kadar yemiş sin
Akşam yememek için yedim zatenSabahla aksam iyide.oglenki pilavin ayarı kaçmış aksam sakın ıvır zıvır yeme
Güzel akşam ama 1 lt daha içmeye çalış iyi olur Begüş ben yeşil çayı kahveleri falan sudan saymıyorumbenimde
700 ml su
750 ml çay
250ml yeşil çay
2 fincan türk kahvesi
ayrıca bizim patronda birisinden kayısı/siyah üzüm/dut/pestilkarışımından oluşan birpaket almış(yardım amaçlı gelip satanlar oluyo), birer paket dağıttı çalışanlara,bende paketi açmadım eve getircem (patronumun kesesine bereket olsun)
Olsun canım dengelersin daha haftanın ortasındayız mevsim geçişlerinde oluyor böyle modlarhe bu arada unutmadan dünkü kalorim 1046nehirnil111
dün biraz kaçamaklı bi gün oldu. bu hafta depresif bi havam var nedense . sporu da düzenli yapamadım.
yaw bu kilom 2-3 hafta takılsın motivem düşüyo.begum75 sana helal olsun valla. aylarca sabit kalsa bile yılmıyorsun ve karşılığını da er geç alıyorsun.
Ben de tartılıyorum neden + yada neden - çıktığımı biliyorum sonuçta
Canım yulaf da lahana da iyi geliyor da düzenli tüketmek lazım
nehirnil111 sabahları yulaf akşamları da lahana yaptı genel olarak
Aynen neden aldığımızı biliyoruz artık anladık kendimiziBugün ki menümü yazıyım bari saat 4 olmuş;
Kahvaltım;
2 x Yemek Kaşığı Yulaf Ezmesi 80,00 calori
1 x Su bardağı Süt (Tam Yağlı) 128,00 calori
2 x Adet Kuru Kayısı (adet) 72,00 calori
Öğlen Yemeği
1 x Porsiyon Pirinç Pilavı 326,00 calori
1 x Porsiyon Kıymalı Taze Fasulye 222,00 calori
Akşam Yemeği
1 x Kase Lahana Çorbası 34,00 calori
1 / 2 (Yarım) x Porsiyon Etli Nohut 177,50 calori
Toplam Alınan Kalori : 1039,50 calori
ee ben de yazayım hadi
sabah: 2 haşlanmış yumurta + peynir + salatalık + 1 dilim sucuk + 1 yk domates biber kavurması + çay (351 kalori )
öğlen: 2-3 çatal tavuk eti ( 37 kalori )
ara: yeşil çay
akşam: taze fasulye yenecek
gece: ayran
şuana kadar tüketilen sıvı
1 lt su
600ml çay
1 kupa yeşil çay (250 ml)
deniyim bunu. ben kayısıyı yiyip üstüne su içtim bi etki göremedim. ama belki bu daha etkilidir.
Kesinlikle daha etkili hatta evde,işte surahinin içine at bikactane o zaman bile etkli oluyo,sanırım suda kaldıkça o aktif maddeler suya karisiyor,daha etkili oluyor
çalıştıracaz o sistemi başka yolu yok.
Bana az geldi ne bilim,öğleyin gecistirmisya ondan heraldeYoo sabah güzel yemiş öğle geçiştiriyoruz akşamı sebzeyle kapatıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?