♥haftalık kilo verme yarışması♥

kız ben alıştım ondan 6 yıldır diyet+spor içindeyim ama daha hiç varışı göremedim :))
çok şükür evde eşimde destek bu konuda o desteklemese zor biraz

Ben de tartılıyorum neden + yada neden - çıktığımı biliyorum sonuçta

aynen ya verelim artık begüş şu kiloları bak millet patır patır veriyo kiloları hatun halacocuksun 53 kiloda diyet yapıyo ben şimdi iş yerinin camını açıp atcam kendimi

Kız böyle demeyin yahu bak şımarıyorum sonra yemeklere saldırıyorum ahanda yine saldırdım buzdolabını ekmek ar asi yapıp yedim

kız ben alıştım ondan 6 yıldır diyet+spor içindeyim ama daha hiç varışı göremedim :))
çok şükür evde eşimde destek bu konuda o desteklemese zor biraz
Ben zaten pes edenleri hiç anlamıyorum aslında alınmayın da insanların neden kilolu kaldıklarını anlamıyorum ama alının da daha çok çaba gösterin vermek için

sen tartıl zati hergün düzenli senin wc
benim de düzenliyken ben de hergün tartılıyodum. bu ara bozuldu kendileri düzelse gene tartılmak istiyorum .

akşamdan 1 büyük bardak suya 1incir yada kayısıyı doğra, 1 tane cevizde atabilirsin, sabah kalkınca ilk iş suyu iç içindeki taneleri ye,bunu düzenli yaptıkça wc de düzende kalır

sen tartıl zati hergün düzenli senin wc
benim de düzenliyken ben de hergün tartılıyodum. bu ara bozuldu kendileri düzelse gene tartılmak istiyorum .
Düzenli olsaydı kilo almazdım canım dikkat ettim mesela ctsi pazar pazartesi lahana yedim de salı ancak çıkabildim
E yaşlandık tabii sindirim sistemimiz de yaşlandı doğal olarak

akşamdan 1 büyük bardak suya 1incir yada kayısıyı doğra, 1 tane cevizde atabilirsin, sabah kalkınca ilk iş suyu iç içindeki taneleri ye,bunu düzenli yaptıkça wc de düzende kalır
Canım yulaf da lahana da iyi geliyor da düzenli tüketmek lazım
nehirnil111 sabahları yulaf akşamları da lahana yaptı genel olarak

Bugün ki menümü yazıyım bari saat 4 olmuş;

Kahvaltım;
2 x Yemek Kaşığı Yulaf Ezmesi 80,00 calori
1 x Su bardağı Süt (Tam Yağlı) 128,00 calori
2 x Adet Kuru Kayısı (adet) 72,00 calori

Öğlen Yemeği
1 x Porsiyon Pirinç Pilavı 326,00 calori
1 x Porsiyon Kıymalı Taze Fasulye 222,00 calori

Akşam Yemeği
1 x Kase Lahana Çorbası 34,00 calori
1 / 2 (Yarım) x Porsiyon Etli Nohut 177,50 calori

Toplam Alınan Kalori : 1039,50 calori

ee ben de yazayım hadi

sabah: 2 haşlanmış yumurta + peynir + salatalık + 1 dilim sucuk + 1 yk domates biber kavurması + çay (351 kalori )
öğlen: 2-3 çatal tavuk eti ( 37 kalori )
ara: yeşil çay
akşam: taze fasulye yenecek
gece: ayran

şuana kadar tüketilen sıvı
1 lt su
600ml çay
1 kupa yeşil çay (250 ml)

Kuş kadar yemiş sin

2 haftada 2 kilo verdiren diyet buldum yani ayda 4 kilo versem yeter

SABAH :
1 su bardağı süt
2 ince dilim ekmek
1 kibrit kutusu peynir
3-4 adet zeytin
Söğüş salata

ARA : 2 porsiyon meyve

ÖĞLEN : 1 porsiyon sebze
1 porsiyon pirinç pilavı
1 çay bardağı yoğurt
Salata

ARA : 1 ince dilim ekmek + 1 kibrit kutusu peynir

AKŞAM : 1 porsiyon sebze
1 porsiyon ızgara et
1 ince dilim ekmek
Salata

ARA : 1 kase sütlü tatlı
Bugün ki menüme benziyor aslında ben 3 öğün yiyince ara öğüne gerek de duymuyorum açıkçası

Sabahla aksam iyide.oglenki pilavin ayarı kaçmış aksam sakın ıvır zıvır yeme

deniyim bunu. ben kayısıyı yiyip üstüne su içtim bi etki göremedim. ama belki bu daha etkilidir.

Düzenli olsaydı kilo almazdım canım dikkat ettim mesela ctsi pazar pazartesi lahana yedim de salı ancak çıkabildim
E yaşlandık tabii sindirim sistemimiz de yaşlandı doğal olarak
çalıştıracaz o sistemi başka yolu yok.

Kuş kadar yemiş sin
ee kendi mi tıkabasa tok hissediyorum ben ama. yumurta sıkı tutuyo baya beni. zaten kahvaltıyı da sizin kadar erken yapmıyorum. saat 11 de yaptım . ondan az oluyo yediklerim size oranla .bi de dün karbonhidrat ağırlıklı bol kaçamak yaptım. bugün dengelemek istedim

Güzel akşam ama 1 lt daha içmeye çalış iyi olur Begüş ben yeşil çayı kahveleri falan sudan saymıyorumKeselerine bereket eşlere yarıyor
Olsun canım dengelersin daha haftanın ortasındayız mevsim geçişlerinde oluyor böyle modlar
Ben de tartılıyorum neden + yada neden - çıktığımı biliyorum sonuçta

Canım yulaf da lahana da iyi geliyor da düzenli tüketmek lazım
nehirnil111 sabahları yulaf akşamları da lahana yaptı genel olarak

Aynen neden aldığımızı biliyoruz artık anladık kendimiziO sefer 1-2 hafta çok güzel 2 kilo gitti gerçekten yakın zamanda yapacağım yeniden

Şu pirinç pilavından kurtul Deniz yeme lütfen emeklerine yazık nasıl karbonhidratlı bir menü ama etli nohut falan lahana çorbana yazık oluyor bence

Çok güzel bir menü olacak

Yoo sabah güzel yemiş öğle geçiştiriyoruz akşamı sebzeyle kapatıyoruz
Bana az geldi ne bilim,öğleyin gecistirmisya ondan heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…