Yeni yöntem hadi bakalım, senbu akşam yede sorarım ben sanaAkşam yememek için yedim zaten
Bununla verilse verilse sabit kalınır kız ne 2 kilosu2 haftada 2 kilo verdiren diyet buldum yani ayda 4 kilo versem yeter
SABAH : 1 su bardağı süt
2 ince dilim ekmek
1 kibrit kutusu peynir
3-4 adet zeytin
Söğüş salata
ARA : 2 porsiyon meyve
ÖĞLEN : 1 porsiyon sebze
1 porsiyon pirinç pilavı
1 çay bardağı yoğurt
Salata
ARA : 1 ince dilim ekmek + 1 kibrit kutusu peynir
AKŞAM : 1 porsiyon sebze
1 porsiyon ızgara et
1 ince dilim ekmek
Salata
ARA : 1 kase sütlü tatlı
Bugün ki menüme benziyor aslında ben 3 öğün yiyince ara öğüne gerek de duymuyorum açıkçası
Hı hı dengelemek istemişee kendi mi tıkabasa tok hissediyorum ben ama. yumurta sıkı tutuyo baya beni. zaten kahvaltıyı da sizin kadar erken yapmıyorum. saat 11 de yaptım . ondan az oluyo yediklerim size oranla .bi de dün karbonhidrat ağırlıklı bol kaçamak yaptım. bugün dengelemek istedim
Aynen canım eşimle ogluma yarayacak,akşam spor yaparken cok rahat 1 lt içerim zaten,bende çayı sudan saymamGüzel akşam ama 1 lt daha içmeye çalış iyi olur Begüş ben yeşil çayı kahveleri falan sudan saymıyorumKeselerine bereket eşlere yarıyor
Olsun canım dengelersin daha haftanın ortasındayız mevsim geçişlerinde oluyor böyle modlar
Aynen neden aldığımızı biliyoruz artık anladık kendimiziO sefer 1-2 hafta çok güzel 2 kilo gitti gerçekten yakın zamanda yapacağım yeniden
Şu pirinç pilavından kurtul Deniz yeme lütfen emeklerine yazık nasıl karbonhidratlı bir menü ama etli nohut falan lahana çorbana yazık oluyor bence
Çok güzel bir menü olacak
Banada pek verilmez gibi geldiBununla verilse verilse sabit kalınır kız ne 2 kilosu
Hı hı dengelemek istemiş
abcde_123 e yetişmeye çalışıyorum demiyor da
tamam tamam hadi ağlama bekliyorum seni
Tamam bu kadar yemiyorum ama sporumu tam yaptığımda yediğim sorun olmuyor benim yaaBununla verilse verilse sabit kalınır kız ne 2 kilosu
Aynen canım eşimle ogluma yarayacak,akşam spor yaparken cok rahat 1 lt içerim zaten,bende çayı sudan saymam
Banada pek verilmez gibi geldi
Çok sağlam sporlar yapılırsa olabilir belki canımTamam bu kadar yemiyorum ama sporumu tam yaptığımda yediğim sorun olmuyor benim yaa
Ben pilav makarna ekmek le kilo veremiyorum spor yapsam bile gerçi kaçamakları mda oluyo,o zaman hiç veremiyorumTamam bu kadar yemiyorum ama sporumu tam yaptığımda yediğim sorun olmuyor benim yaa
Sabah akşam 3000 ip atlama desem gün içindeki yürüyüşlerim hariçÇok sağlam sporlar yapılırsa olabilir belki canım
Sana hayranım 3 bin ip atlasam sanırım bacaklarım tutmaz 150 de bırakmıştım yani setler halinde yaptığım halde beceriksizim ip konusunda evde duruyor öyle pembiş ipimSabah akşam 3000 ip atlama desem gün içindeki yürüyüşlerim hariç
Amaaa anladım ki bırakmamam gerekiyor bırakıp normal yemeye devam edince de alıyor insanSana hayranım 3 bin ip atlasam sanırım bacaklarım tutmaz 150 de bırakmıştım yani setler halinde yaptığım halde beceriksizim ip konusunda evde duruyor öyle pembiş ipim
Anladım benim mart ayımı es geçelim o zamanCanim artik hedef kilosu almiyoruz. Kalabalik oluyordu listede. Aylik degerlendirme yapıyoruz. Bunun icinde kişinin ay basi ve ay sonu bildirimini eksiksiz yapması gerekiyor.
Evet canım sanırım hayatımız boyunca dikkatli olacağız bir de koruma için 1 sene diyorlar o 1 sene geçtikten sonra belki abartmadan herşeyden sürekli yiyebilirizAmaaa anladım ki bırakmamam gerekiyor bırakıp normal yemeye devam edince de alıyor insan
canım ben de ipsiz ip atlıyorum atladığım zaman. çünkü şuan evde ip atlayacak alanım yok takılıyor ip bir yerlere.Sana hayranım 3 bin ip atlasam sanırım bacaklarım tutmaz 150 de bırakmıştım yani setler halinde yaptığım halde beceriksizim ip konusunda evde duruyor öyle pembiş ipim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?