♥haftalık kilo verme yarışması♥

Bugün bişey yemedim desem yeridir iştahsızım
sabah tavuklu yıldız çorba yapmıştım 1 kase içtim

öğle hiçbişey yemedim

az önce 1 kase çorba içtim 2 kaşık bulgur pilavı kalmış dünden o kadar taş çatlasın 400 kcalı geçmez
3 lt su içtim sağlıksız bir gün oldu ama bugünlük böyle olsun..

AYY SÜPER ben spor yapamıyorum sağ kasığım ara ara batıyor korkuyorum hsg den sonra ani hareketler kramplara sebep oluyor adete kadar sporsuz geçircem maalesef..

Mesajlar bana ait :) yazdığım tarih 13 temmuz 2015. ne kadar da istikrarlıyım yaaaa kilo vermeye çalıştığım süreçte kilo koruması yapıyorum resmen , koruma aşamsına gelince almaya başlarım artık ters insanım

54,4 kilodayım şuan. şu ara al-ver aşamasındayım

geçen hafta: 54,1
bu hafta: 54,1
aynıyım. gerçi dün 54,4 tüm teorik olarak verdim banane aman neyse ramazanı bu şekilde kapatsam gene iyi.

moralin mi bozuktu neden öyle oldu canım. olsun yarın daha dengeli beslenirsin

AYY SÜPER ben spor yapamıyorum sağ kasığım ara ara batıyor korkuyorum hsg den sonra ani hareketler kramplara sebep oluyor adete kadar sporsuz geçircem maalesef..
sağlık bahanen var tatlım sen zorlama tabi. yediklerine dikkat ederek geçir halledersin. ama bugünki gibi de çok salma. direncin düşmesin .

ben de yürüyüşe devam edeceğim bir süredir bırakmıştım hemen kilo verişim biraz azaldı.
bence de başla çünkü metabolizmayı hareketlendirmek lazım bir şekilde canım

evet canım morelim bozuktu bugün iştahıma vurdu eşimle tartıştık dün görümcem yüzünden, özür diledi kaç kere ama ben hayatımda özürden nefret ederim ,özür dilencek duruma getirme bana ne faydası var özürün kalp kırılmış artık.

aynen canım en önemlisi özürlük duruma getirmemek ama özür diliyo olması da önemli. kalp kırıp kırıp umuru olmayan erkek de çok. eğer hatasını anlamışsa tatlı nazlanmanın ötesine uzatma derim. Allah huzurunuzu eksik etmesin.
bak kocayla kavga abcde_123 ye kilo verdirmişti :) avantaja çevriliyo bazen bu olumsuz durum :) sıkma canını

yok bende tam ters etki yapar aslında sinirleniyim saldırırm herşeye :)
kolay affetmiceksin ki aynı hatayı tekrarlamasın burnundan gelcek yani yoksa bu affediyor diye hep rencide eder beni haddini bilsin,eşim herkesin ne olduğunu biliyor ama tırnaklarını gösterdiği ben oluyorum tahammül edemiyorum ,neyse zaten bugün gittim alışveriş yaptım kredi kartından cezalı :)

Allah iyiliğini versin ceza da güzelmiş heee . yapmak lazım bazen doğru diyosun

Bitter yok,noldu sana kuzucuk

meraba kızlar öğlen menüm :
bir tane normal tavuk but haşlama 242 kcal
bir kepçe tarhana çorbası 60 kcal
arada bir tane az şekerli nescafe 36 kcal
akşam :
bir kepçe tarhana çorbası 60 kcal
bir porsiyon sebze ızgara 55 kcal
iki çorba kaşığı et sote 88 kcal
bir dilim pudingli etimek 225 kcal
toplam 1190 sabahla beraber nehirnil111 (o pudingli kedidilini yememem lazımdı ama napiiim dayanamadım)

Kizlar canim cikolata istiyooooor regl olcam dayanamadm kocama aldirttim oda kiyamadi aldi bugun cok az yedim sonrasinda tabi pisman oldm ama hala canim cikolata istiyor yemeyince sinirlerm bozuluyor siz nasil basa cikiyorsunuz

Kizlar canim cikolata istiyooooor regl olcam dayanamadm kocama aldirttim oda kiyamadi aldi bugun cok az yedim sonrasinda tabi pisman oldm ama hala canim cikolata istiyor yemeyince sinirlerm bozuluyor siz nasil basa cikiyorsunuz
Eğer yeme isteği geldiyse ben başa çıkamıyorum azıcık yiyeyim diye başlıyorum dünya kadar yiyiyorum sonrası hem mutluluk hem pişmanlık
Bu arada sen bunu gecenin kacinda yazmissin en iyisi uyusaydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…