- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
AYY SÜPER ben spor yapamıyorum sağ kasığım ara ara batıyor korkuyorum hsg den sonra ani hareketler kramplara sebep oluyor adete kadar sporsuz geçircem maalesef..BUGÜNKÜ SPORUM
20 dk dans
10 dk koşu (olduğum yerde)
400 ip atlama (10 dk )
10 dk bölgesel egzersiz
toplam 50 dk
kan ter içinde kaldım. sporu bıraktığımda yatarken her yanım zonk zonk atıyordu
şu sporu hergün düzenli yapsam zaten zayıflıcam.
iyiymişEvet canım sanırım hayatımız boyunca dikkatli olacağız bir de koruma için 1 sene diyorlar o 1 sene geçtikten sonra belki abartmadan herşeyden sürekli yiyebiliriz
ben de yürüyüşe devam edeceğim bir süredir bırakmıştım hemen kilo verişim biraz azaldı.spor yaptıktan sonra kendimi çok iyi hissediyorum aslında. asıl iş spora başlayana kadar. o üşengeçliği kırmak lazım
54,4 kilodayım şuan. şu ara al-ver aşamasındayım
geçen hafta: 54,1
bu hafta: 54,1
aynıyım. gerçi dün 54,4 tüm teorik olarak verdim bananeaman neyse ramazanı bu şekilde kapatsam gene iyi.
moralin mi bozuktu neden öyle oldu canım. olsun yarın daha dengeli beslenirsinBugün bişey yemedim desem yeridir iştahsızım
sabah tavuklu yıldız çorba yapmıştım 1 kase içtim
öğle hiçbişey yemedim
az önce 1 kase çorba içtim 2 kaşık bulgur pilavı kalmış dünden o kadar taş çatlasın 400 kcalı geçmez
3 lt su içtim sağlıksız bir gün oldu ama bugünlük böyle olsun..
sağlık bahanen var tatlım sen zorlama tabi. yediklerine dikkat ederek geçir halledersin. ama bugünki gibi de çok salma. direncin düşmesin .AYY SÜPER ben spor yapamıyorum sağ kasığım ara ara batıyor korkuyorum hsg den sonra ani hareketler kramplara sebep oluyor adete kadar sporsuz geçircem maalesef..
bence de başla çünkü metabolizmayı hareketlendirmek lazım bir şekilde canımben de yürüyüşe devam edeceğim bir süredir bırakmıştım hemen kilo verişim biraz azaldı.
evet canım morelim bozuktu bugün iştahıma vurdu eşimle tartıştık dün görümcem yüzünden, özür diledi kaç kere ama ben hayatımda özürden nefret ederim ,özür dilencek duruma getirme bana ne faydası var özürün kalp kırılmış artık.moralin mi bozuktu neden öyle oldu canım. olsun yarın daha dengeli beslenirsin
sağlık bahanen var tatlım sen zorlama tabi. yediklerine dikkat ederek geçir halledersin. ama bugünki gibi de çok salma. direncin düşmesin .
bence de başla çünkü metabolizmayı hareketlendirmek lazım bir şekilde canım
aynen canım en önemlisi özürlük duruma getirmemek ama özür diliyo olması da önemli. kalp kırıp kırıp umuru olmayan erkek de çok. eğer hatasını anlamışsa tatlı nazlanmanın ötesine uzatma derim. Allah huzurunuzu eksik etmesin.evet canım morelim bozuktu bugün iştahıma vurdu eşimle tartıştık dün görümcem yüzünden, özür diledi kaç kere ama ben hayatımda özürden nefret ederim ,özür dilencek duruma getirme bana ne faydası var özürün kalp kırılmış artık.
yok bende tam ters etki yapar aslında sinirleniyim saldırırm herşeye :)aynen canım en önemlisi özürlük duruma getirmemek ama özür diliyo olması da önemli. kalp kırıp kırıp umuru olmayan erkek de çok. eğer hatasını anlamışsa tatlı nazlanmanın ötesine uzatma derim. Allah huzurunuzu eksik etmesin.
bak kocayla kavgaabcde_123 ye kilo verdirmişti :) avantaja çevriliyo bazen bu olumsuz durum :) sıkma canını
yok bende tam ters etki yapar aslında sinirleniyim saldırırm herşeye :)
kolay affetmiceksin ki aynı hatayı tekrarlamasın burnundan gelcek yani yoksa bu affediyor diye hep rencide eder beni haddini bilsin,eşim herkesin ne olduğunu biliyor ama tırnaklarını gösterdiği ben oluyorum tahammül edemiyorum ,neyse zaten bugün gittim alışveriş yaptım kredi kartından cezalı :)
Aynen canım ,yaşasın kötülükAllah iyiliğini versin ceza da güzelmiş heee . yapmak lazım bazen doğru diyosun
Bitter yokBugün bişey yemedim desem yeridir iştahsızım
sabah tavuklu yıldız çorba yapmıştım 1 kase içtim
öğle hiçbişey yemedim
az önce 1 kase çorba içtim 2 kaşık bulgur pilavı kalmış dünden o kadar taş çatlasın 400 kcalı geçmez
3 lt su içtim sağlıksız bir gün oldu ama bugünlük böyle olsun..
bitter yeme isteğimi kaçıranlar utansın begüşBitter yok,noldu sana kuzucu k
Ohhh miss afiyet olsun,keyif kaciranadabitter yeme isteğimi kaçıranlar utansın begüş
iyi oldu bugün yemediğim akşama çileğim var üstüne 1 çay kaşığı pudra şekeri döküp yicem:)
Sağol şekerim dikkatimi pazartesi ye verdim valla gelsin pazartesi gelsin 77 li rakamlar:)Ohhh miss afiyet olsun,keyif kaciranada
Eğer yeme isteği geldiyse ben başa çıkamıyorumKizlar canim cikolata istiyooooorregl olcam dayanamadm kocama aldirttim oda kiyamadi aldi bugun cok az yedim sonrasinda tabi pisman oldm ama hala canim cikolata istiyor yemeyince sinirlerm bozuluyor siz nasil basa cikiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?