Uyudm zatn kafami dagitmak icin kitap okudm o sirada uyuyakalmisimEğer yeme isteği geldiyse ben başa çıkamıyorumazıcık yiyeyim diye başlıyorum dünya kadar yiyiyorum sonrası hem mutluluk hem pişmanlık
Bu arada sen bunu gecenin kacinda yazmissin en iyisi uyusaydin
Evet her gün olmasa da gün aşırı yaptığımda bile zayıflamıştımBUGÜNKÜ SPORUM
20 dk dans
10 dk koşu (olduğum yerde)
400 ip atlama (10 dk )
10 dk bölgesel egzersiz
toplam 50 dk
kan ter içinde kaldım. sporu bıraktığımda yatarken her yanım zonk zonk atıyordu
şu sporu hergün düzenli yapsam zaten zayıflıcam.
Dimi sen genel olarak çok yürüdüğünü söyler spor yapmazdın başla bariben de yürüyüşe devam edeceğim bir süredir bırakmıştım hemen kilo verişim biraz azaldı.
Hatırlıyorum ramazanda kahvaltı - çorba olarak güzel kilo vermiştinMesajlar bana ait :) yazdığım tarih 13 temmuz 2015. ne kadar da istikrarlıyım yaaaakilo vermeye çalıştığım süreçte kilo koruması yapıyorum resmen , koruma aşamsına gelince almaya başlarım artık ters insanım
Kuru üzüm ya da kuru kayısı yeKizlar canim cikolata istiyooooorregl olcam dayanamadm kocama aldirttim oda kiyamadi aldi bugun cok az yedim sonrasinda tabi pisman oldm ama hala canim cikolata istiyor yemeyince sinirlerm bozuluyor siz nasil basa cikiyorsunuz
oh afiyet olsun boyun kaç bu kadar diyet yapıyosun normallere göre baya zayıfsın zatenKız böyle demeyin yahu bak şımarıyorum sonra yemeklere saldırıyorum ahanda yine saldırdım buzdolabını ekmek ar asi yapıp yedim
oh afiyet olsun boyun kaç bu kadar diyet yapıyosun normallere göre baya zayıfsın zaten
Aynen, nasıl da bilirmişDimi sen genel olarak çok yürüdüğünü söyler spor yapmazdın başla bari
Dikkatlimiyim neyimAynen, nasıl da bilirmiş
tarçınlı süt ya da su iç canım tatlı krizine iyi geliyoKizlar canim cikolata istiyooooorregl olcam dayanamadm kocama aldirttim oda kiyamadi aldi bugun cok az yedim sonrasinda tabi pisman oldm ama hala canim cikolata istiyor yemeyince sinirlerm bozuluyor siz nasil basa cikiyorsunuz
güzelmişKızlsr çpk mutluyym pazartesi 71,3 tüm bu sabah 70,5 hem de akçam misafir vardı bi küçük üçgen börek vr küçük eklere rağmen :) inşallah pazartesi 69 küsürleri görürüm :)
ayyy sabah yulaf ezmeme yine tarçın koymayı unuttum yakında su şişemin yanına tarçın kavanozumu koyucamtarçınlı süt ya da su iç canım tatlı krizine iyi geliyo
tatlı krizine çok iyi geliyo valla koysak yeridirayyy sabah yulaf ezmeme yine tarçın koymayı unuttum yakında su şişemin yanına tarçın kavanozumu koyucam
tarçınlı süt ya da su iç canım tatlı krizine iyi geliyo
Kayisi yiyorm zatn ama fayda etmiyor cikolatanin yerini tutmuyor isteKuru üzüm ya da kuru kayısı ye
hiçbiri işe yaramıyosa bir tane küçük kare bitter ye sütle birlikte öyle de oluyomuşKayisi yiyorm zatn ama fayda etmiyor cikolatanin yerini tutmuyor istetarcinli sutu daha oncede duymustum ama hic denememistim umarim ise yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?