♥haftalık kilo verme yarışması♥

Eğer yeme isteği geldiyse ben başa çıkamıyorum azıcık yiyeyim diye başlıyorum dünya kadar yiyiyorum sonrası hem mutluluk hem pişmanlık
Bu arada sen bunu gecenin kacinda yazmissin en iyisi uyusaydin
Uyudm zatn kafami dagitmak icin kitap okudm o sirada uyuyakalmisim Sabah esim ise giderken cikolatanin kalan kismini ona verdm yoksa bugun bitiridm bn onu simdi sicak limonlu su iciyorm sporumu yapip sonra da kahvalti yapcam cikolatayi dusunmek yok

Evet her gün olmasa da gün aşırı yaptığımda bile zayıflamıştım

Hatırlıyorum ramazanda kahvaltı - çorba olarak güzel kilo vermiştin

Kizlar canim cikolata istiyooooor regl olcam dayanamadm kocama aldirttim oda kiyamadi aldi bugun cok az yedim sonrasinda tabi pisman oldm ama hala canim cikolata istiyor yemeyince sinirlerm bozuluyor siz nasil basa cikiyorsunuz
Kuru üzüm ya da kuru kayısı ye

oh afiyet olsun boyun kaç bu kadar diyet yapıyosun normallere göre baya zayıfsın zaten

164 ama

Bilmoyorum canım inan 48 olmayı kafaya taktim önceden boyle değildim 60 ken bile kendimi zayıf görüyordum simdi görmüyorum dun akşam nişan var uzerime bir şey almak için gittim ordaki kız kaç beden giyiyorsun dedi yeni doğumdan çıktığım için ve habire zayifladigim için cevap veremedim 34 vereyimmi dedi zayıfsınız dedi bende yok canım daha neler 38 verin dedim ama 36 iyi oldu ... ben 2. Hamilelikte yine ayni olmaktan korkuyorum bu yüzden yinede 48 e düşücem sonrada spor yapicam sadece inşallah sikilasmak için

Zaten ben doğru düzgün diyet yapamiyorum abur cubur yiyorum hedefim sağlıklı beslenmek aslında sağlıklı beslenmeyi öğrenmek ama normalde çok yediğim için sağlık li beslenincee kilo veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…