- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
Kayısı çikolatası yapalım kakao ve tarçın ekleyipKayisi yiyorm zatn ama fayda etmiyor cikolatanin yerini tutmuyor istetarcinli sutu daha oncede duymustum ama hic denememistim umarim ise yarar
Tamam canim suan iyiyim bnm krizler aksama yemegine dogru tutmaya basliyor az yedigim icin sekerim dusuyo galiba iki aya yakin zamandir ugrasiyorm 109 kilodan 103e dustum bu aralar daha iyiyim en iyisi ara ogun olarak tarcinli sut icim insallah ise yararhiçbiri işe yaramıyosa bir tane küçük kare bitter ye sütle birlikte öyle de oluyomuş
seninki yine iyiymiş ben sabah tartıldım 81 çıktım lavaboya gittim bi daha tartıldım 82 çıktım. tartı benimle kafa buluyo artık.28.03.2016: 56.30
29.03.2016: 56.20
30.03.2016: 55.60
31.03.2016: 56.10
01.04.2016: Artık 56 görmek istemiyoruuuuuum
Sabahları 2 yemek kaşığı yulaf ezmesi ve 2 minik doğranmış kuru kayısıyı sıcak suyla ıslatıp yumuşayınca sütünü ekleyip tarçın ekliyorum çok lezzetli oluyor hem gün içinde ekmek yeme isteğim olmuyor hem de aşırı tatlı isteğiTamam canim suan iyiyim bnm krizler aksama yemegine dogru tutmaya basliyor az yedigim icin sekerim dusuyo galiba iki aya yakin zamandir ugrasiyorm 109 kilodan 103e dustum bu aralar daha iyiyim en iyisi ara ogun olarak tarcinli sut icim insallah ise yarar
Ben önce tartıldım 56.20 ydim lavabodan sonra tartıldım 56.10 göstergesi bozuk rakamlar yarım çıkıyor ama benim tartım 1 taneseninki yine iyiymiş ben sabah tartıldım 81 çıktım lavaboya gittim bi daha tartıldım 82 çıktım. tartı benimle kafa buluyo artık.
Tadinin guzel olacagina inansaydm yapardm ama denersn soyle bnde yaparmKayısı çikolatası yapalım kakao ve tarçın ekleyip
ozaman bence bu kilon gayet iyi boyuna göre daha altına düşmen hoş olmaz bence bölgesel karın varsa artık bence sadece ona çalış sıkılaş sağlıklı beslenme konusunda haklısın ama164 ama
Bilmoyorum canım inan 48 olmayı kafaya taktim önceden boyle değildim 60 ken bile kendimi zayıf görüyordum simdi görmüyorum dun akşam nişan var uzerime bir şey almak için gittim ordaki kız kaç beden giyiyorsun dedi yeni doğumdan çıktığım için ve habire zayifladigim için cevap veremedim 34 vereyimmi dedi zayıfsınız dedi bende yok canım daha neler 38 verin dedim ama 36 iyi oldu ... ben 2. Hamilelikte yine ayni olmaktan korkuyorum bu yüzden yinede 48 e düşücem sonrada spor yapicam sadece inşallah sikilasmak için
Tam yagli sut yerine yarim yagli sut icerim bnKahvaltım:
2 x Yemek Kaşığı Yulaf Ezmesi 80,00 calori
1 x Su bardağı Süt (Tam Yağlı) 128,00 calori
2 x Adet Kuru Kayısı (adet) 72,00 calori
Toplam Alınan Kalori :280,00 calori
1 x Porsiyon Omlet 250,00 caloriGünaydın kızlar
sabah 2 yumurta ve kendi yaptığım peynirden omlet yaptım
1 dilim kepek
4 kiraz domates yedim
eşim izinli olduğu için dışarda yürüyüşe çıkcaz öğleden sonra akşamı da dışarda yicez hafif bişeyler yemeğe çalışcam bakalım..
Evet canım yumurta tüm gün tok tutuğu gibi enerji de veriyor..1 x Porsiyon Omlet 250,00 calori
1 x DilimKepekli Ekmek 49,00 calori
1 x AdetDomates (adet) 14,00 calori
Toplam Alınan Kalori :313,00 calori
Güzelmiş evde olsam ben de bunu yapardım kalori farkı da yok
9 ay önce doğum yaptım bende, göbeğim kaldı ne yapmalıyım, boy 1.62- kilo 54. Hedef göbekli bi vücut
Yardımcı olacak yokmu...
Sabah Yürüyüşüm:
6,43 km / saat 1 saat 3 dk 279,42 calori
Toplam Yakılan Kalori : 279,42 calori
Soğuk demedim üşenmedim sabah sabah 1 saat yürüdüm kahvaltıda aldığım kaloriyi bile yakamamışım
Yardımcı olacak yokmu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?