♥haftalık kilo verme yarışması♥

Göbeksiz yazacaktım yanlış olmuş,şöyle sabah 9 10 gibi kahvaltı yapıyorum yumurta süzme peynir domates çorba içiyorum arada, sporu düzenli değil ama ip sekerim, 20 tane mekik çekerim akşam eşim gelene kadar yemek yemem 7 ye kadar, nescafe içerim arada öle canım

emzirmiyomusun?
ara öğünde nescafe tok tutar ama onu şekersiz olarak içersen daha iyi olur yani şu taneli olanlar varya ondan alıp süte katarak, kahvaltın güzel, karbonhidratı sınırlarsan kilo vermeye başlarsın
yanlız grubumuzun yöneticisi sbeden , bu topik bir zayıflama yarışması bizimle yarışmaya varmısın?
eğer varsan
boy
kilo
hedef kilonu yazıp sbeden i etiketlemelisin,kendisi bu aralar çok yoğun okulda sınavları var, bildirimini geç görebiir ama sen yinede burda takılıp fikir alışverişi yaparsan daha motive olursun

Maşallah begüş çok sağlıklı güzel beslemiyorsun zaten bütün mesele sağlıklı beslen spor yap

Maşallah begüş çok sağlıklı güzel beslemiyorsun zaten bütün mesele sağlıklı beslen spor yap
aynen canım, özellikle 3 gündür iyi gidiyorum, pazartesi hedefime ulaşmış olamasamda 62,7 lerden kurtulcam inşallah, yanlız dün akşam çaya misafirim geldi sporum kaldı, bugün inşallah yapıcam

aynen canım, özellikle 3 gündür iyi gidiyorum, pazartesi hedefime ulaşmış olamasamda 62,7 lerden kurtulcam inşallah, yanlız dün akşam çaya misafirim geldi sporum kaldı, bugün inşallah yapıcam

Bugün yaparsın inşallah ben bugün yapamayabilirim başka islerim var aksamlarida yapmıyorum esimi zaten az görüyorum onu çok özlüyorum çok çalışıyor hic izin vermiyolar ne olacak bu ülkenin hali 24 saat çalıştığı bile oldu ama en azından yanımda ya çok şükür bende hedefime ulaşamayacağım ama en azından 52.5 olsam diyorum hedefe 1 yaklaşık

inşallah canım sen maşallah çok iyi gidiyosun
eşin yanında bir ara gitmişti,ne zor ayrı kalmak demi, şimdi en azından yanında, Rabbim tüm asker,polislere yardım etsin güç versin korusun onları işleri gerçekten zor

Selam kızlar, nasılsınız?Ben de bugünkü menülerimi yazayım:
Kahvaltı : 1 bardat süt 4 kaşık yulaf ezmezi 1 kayısı
Ara öğün : 2 ceviz, 1 maydonozlu limonlu çay
öğlen : 1 kase çorba, iki köfte, cacık.
Ara öğün: 1 avuç leblebi
Birazdan yeşil çay içeceğim.
Şuana kadar böyle akşam yemeğinde çorba salata yoğurt yemeyi planlıyorum.
yatmadan öncede tarçınlı süt içerim herhalde.şuana kadar 1 lt su içebildim henüz.

çok iyi gidiyosun,böyle devam et canım

Kizlar canim cikolata istiyooooor regl olcam dayanamadm kocama aldirttim oda kiyamadi aldi bugun cok az yedim sonrasinda tabi pisman oldm ama hala canim cikolata istiyor yemeyince sinirlerm bozuluyor siz nasil basa cikiyorsunuz

benim de regl dönemi tatlı çikolata krizim oluyo. geçen regl de tutmuştum kendimi. umarım bu sefer de tutarım.

Eki Görüntüle 1805947 ışte benim kahvaltmm
Meyve yemeden cikamiyorm bu ara evden cunkuu çok seviyorum. Eğer sabah yemeden çıkarsam bütün gün canım abur cubur tatlı ister böyle frenliyorum şimdilik
şey cahilliğimi mazur gör canım da o minik beyazlar ne ola ki

Evet her gün olmasa da gün aşırı yaptığımda bile zayıflamıştım
deniz dün yaptığım spordan dolayı dizden alt kısımdaki arka bacak kaslarım çok fena kas ağrısı yaptı. baya çalışmış orası. üst taraf çalışaydı iyiydi sende de oluyor mu ip atlıyorsun ya. ben bugün de ip atlamak istiyorum ama yürürken bile zor basıyorum nerdeyse. gene de denicem

Hatırlıyorum ramazanda kahvaltı - çorba olarak güzel kilo vermiştin
ayyy eveeett inşallah bu ramazana ideal kilomla girerim.
bu arada bugün kilom 54,6 pazartesi 54,4 tü. ama 3 gündür wc ye çıkmıyorum. ve yaklaşık 4 gün sonra regl olcam. sanırım bunlar etkilidir dimi. yoksa çok moralim bozuldu yaa

haber etmen iyi oldu canım hayırlı olsun :)

28.03.2016: 56.30
29.03.2016: 56.20
30.03.2016: 55.60
31.03.2016: 56.10
01.04.2016: Artık 56 görmek istemiyoruuuuuum
denizcim pirinç pilavını kestiğin zaman 56 ları da görmeyeceksin gibi geliyor bana canım.

maydonozlu limonlu form çay iç biraz iyi geliyor kabızlığa canım

evet ne kadar sessiz bugün. çok sayfa birikmemiş . nehirnil111 de daha gelmemiş nerde ki
canım menün harika. bak 3 gündür beslenme şekline bayılıyorum. ve farkındaysan günlük kalorilerin 1000 in altında kalıyo. daha önce hep 1000 üstünde kalori bildirimi yapıyordun.

Emziriyorum ama kilo alcam diye yemekten korkuyorum az yiyorum işte. Tamam yazıyım ben

maydonozlu limonlu form çay iç biraz iyi geliyor kabızlığa canım
canım şuan elimde ne var tahmin edemezsin form çayı değil değil ama robotta çekilmiş maydonoz ve limon içine bir bardak da su. çektim hepsini şimdi içiyorum kalbin temizmiş

evet canım öğlenki yediğim 50 gram makarna,pilavı almıyorum 4 gündür, evde de yemiyorum, kilomda kıpraşmalar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…