- 19 Aralık 2013
- 1.516
- 1.880
- 333
- 35
saol canım bi değişiklik olsunhaber etmen iyi oldu canım hayırlı olsun :)
ayyy canım benim nehirim 50 kilomu olduuu ben hala 55 olamadım. iş bulmaya kafayı taktığımdan hala 61 kiloyum. 4 kilo verdim diğerleri kalakaldı. nehirin dediği gibi sen de farklı şeyler ye :)iyi diyelim iyi olsun nehir hedefe ulaştı 50 kilo olduben 1 aydır yerimde saydım ama bikaç gündür inişteyim yine
sen ne yaptın?nasılsın? iş konusunda var mı bir gelişme...
ooo çok güzel hayırlı uğurlu vede daim olsun inşallah, çok sevindimayyy canım benim nehirim 50 kilomu olduuu ben hala 55 olamadım. iş bulmaya kafayı taktığımdan hala 61 kiloyum. 4 kilo verdim diğerleri kalakaldı. nehirin dediği gibi sen de farklı şeyler ye :)
napiyim canım işten çıktıktan sonra bi 3 ay boş kaldım ama nasibim çıktı sonunda.
işe başlayalı 2 haftayı bitirdim. çok güzel gidiyo.
bu hafta çok iyisin begüs sonbir ayda ilk defa bu kadar atak yaptığını gördüm güzel şeyler olucak bence bu haftaevet canım öğlenki yediğim 50 gram makarna,pilavı almıyorum 4 gündür, evde de yemiyorum, kilomda kıpraşmalar var
aaa evet büyük rastlantı. yarasın inşallah şifa olsun. bende senin gibi kabızım. dünden beri bunu içiyorum iyi geldi. dünde bu gün de çıktımcanım şuan elimde ne var tahmin edemezsinform çayı değil değil ama robotta çekilmiş maydonoz ve limon içine bir bardak da su. çektim hepsini şimdi içiyorum kalbin temizmiş
yanınıza gelirim ama hergün gelirmiyim bilmiyorum.inş canım ya 55 kilo olmak istiyorum hala :)ooo çok güzel hayırlı uğurlu vede daim olsun inşallah, çok sevindim, o zaman işlerini yoluna koy aramıza geri dön yaz gelmeden verelim şu kiloları
bu hafta çok iyisin begüs sonbir ayda ilk defa bu kadar atak yaptığını gördüm güzel şeyler olucak bence bu hafta
yaşadıkların kolay değildi canım, ama olsun geride kaldı, bundan sonra dahada iyi olsunyanınıza gelirim ama hergün gelirmiyim bilmiyorum.inş canım ya 55 kilo olmak istiyorum hala :)
saolasın bu arada. o kadar moralim bozulmuştu ki inan artık ne yediğime çoğu zaman bakamadım yani.
dedim sana regl bitince çok güzel gider çünkü lahanada yaptın geçen hafta ama keşke bu hafta yapsaydın lahanayı çok süper olurduevet canım durdu durdu azda olsa gitmeye başladı ama bende hep böyle oluyor zaten,hep duruyorum duruyorum regl biterken kiloda iniyo, ama bu sefer iniş az oldu, olsun indiya bu ayda böyle olsun
evet canım doğru o dediğin ama ben iri kemikli olduğumdan kalın gözüküyorum yoksa şişman değilim ben yani. 40 bedenım 38 olcam sadece. şimdide dıyorumkı iyiki ordan çıkmışım. burası daha iyi :)yaşadıkların kolay değildi canım, ama olsun geride kaldı, bundan sonra dahada iyi olsun
sağlığın yerinde olsunda gerisi boş, hem senin boyuna göre fazla kilonda yok, çok dert etme ama hedefin var o yüzden bundan sonra onun için mücadele edebilirsin,iş konusunu halletmişsin nasılsa
arada da olsa gel buraya motivasyonun artar
aaa evet büyük rastlantı. yarasın inşallah şifa olsun. bende senin gibi kabızım. dünden beri bunu içiyorum iyi geldi. dünde bu gün de çıktımbir arkadaş da şunu önerdi ama henüz denemedim, zeytinyağının içine limon sıkıyormuş, ikisi yarım çay bardağı oluyor dedi, onu içiyormuş iyi geliyormuş aklında olsun.
var ya o kadar heyecanlanıyorum ki pazartesi senin kilon için :) kilo bildirimi yaptığında beni de etiketle tamam mıevet canım öğlenki yediğim 50 gram makarna,pilavı almıyorum 4 gündür, evde de yemiyorum, kilomda kıpraşmalar var
senin form çayı nasıl bişi onu da alayım ben olmazsa bulunsun elimde. taze maydanozum olmadığında içerim.aaa evet büyük rastlantı. yarasın inşallah şifa olsun. bende senin gibi kabızım. dünden beri bunu içiyorum iyi geldi. dünde bu gün de çıktımbir arkadaş da şunu önerdi ama henüz denemedim, zeytinyağının içine limon sıkıyormuş, ikisi yarım çay bardağı oluyor dedi, onu içiyormuş iyi geliyormuş aklında olsun.
tamam etiketlerim ama çokta heyecanlanma kıpraşma var sadece büyük değişimler yok henüzvar ya o kadar heyecanlanıyorum ki pazartesi senin kilon için :) kilo bildirimi yaptığında beni de etiketle tamam mı
senin form çayı nasıl bişi onu da alayım ben olmazsa bulunsun elimde. taze maydanozum olmadığında içerim.
he bak zeytinyağı limon duymuştum ama hiç aklıma gelmedi o benim. onu da yapayım. çok fena bi durum ya kabızlık. psikolojimi bozacak meret
su içine kuru kayısı koymayı demi. onu yapcam. evde kuru kayısı yok. cumartesi alcam hemen uygulıcam canım
kıs küçük müçük kıpraşma var ya sen ona bak :) 62,7 görmeyelim yetertamam etiketlerim ama çokta heyecanlanma kıpraşma var sadece büyük değişimler yok henüz
kıs küçük müçük kıpraşma var ya sen ona bak :) 62,7 görmeyelim yetersenin kilonu ezberledim kıs :) kendi kilom gibi ezberimde senin ki de
sakız çiğne o da ağız oynatırSelam kızlar bu aralar pek aktif olamıyorum geçen hafta raporlu olduğum ve 2 hafta sonra sınav haftamiz olduğu için konularimi yetiştirmeye çalışıyorum. Küçük notlar dokümanlar hazırlıyorum evde de sınava yönelik çocuklara. Pek yogunum anlayacağınız. Ama evde çalışmak yediriyor ya sürekli ağzım oynasın istiyorum bu ara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?