♥haftalık kilo verme yarışması♥

iyi diyelim iyi olsun nehir hedefe ulaştı 50 kilo oldu ben 1 aydır yerimde saydım ama bikaç gündür inişteyim yine
sen ne yaptın?nasılsın? iş konusunda var mı bir gelişme...
ayyy canım benim nehirim 50 kilomu olduuu ben hala 55 olamadım. iş bulmaya kafayı taktığımdan hala 61 kiloyum. 4 kilo verdim diğerleri kalakaldı. nehirin dediği gibi sen de farklı şeyler ye :)
napiyim canım işten çıktıktan sonra bi 3 ay boş kaldım ama nasibim çıktı sonunda.
işe başlayalı 2 haftayı bitirdim. çok güzel gidiyo.

ooo çok güzel hayırlı uğurlu vede daim olsun inşallah, çok sevindim, o zaman işlerini yoluna koy aramıza geri dön yaz gelmeden verelim şu kiloları

canım şuan elimde ne var tahmin edemezsin form çayı değil değil ama robotta çekilmiş maydonoz ve limon içine bir bardak da su. çektim hepsini şimdi içiyorum kalbin temizmiş
aaa evet büyük rastlantı. yarasın inşallah şifa olsun. bende senin gibi kabızım. dünden beri bunu içiyorum iyi geldi. dünde bu gün de çıktım bir arkadaş da şunu önerdi ama henüz denemedim, zeytinyağının içine limon sıkıyormuş, ikisi yarım çay bardağı oluyor dedi, onu içiyormuş iyi geliyormuş aklında olsun.

ooo çok güzel hayırlı uğurlu vede daim olsun inşallah, çok sevindim, o zaman işlerini yoluna koy aramıza geri dön yaz gelmeden verelim şu kiloları
yanınıza gelirim ama hergün gelirmiyim bilmiyorum.inş canım ya 55 kilo olmak istiyorum hala :)
saolasın bu arada. o kadar moralim bozulmuştu ki inan artık ne yediğime çoğu zaman bakamadım yani.

bu hafta çok iyisin begüs sonbir ayda ilk defa bu kadar atak yaptığını gördüm güzel şeyler olucak bence bu hafta

evet canım durdu durdu azda olsa gitmeye başladı ama bende hep böyle oluyor zaten,hep duruyorum duruyorum regl biterken kiloda iniyo, ama bu sefer iniş az oldu, olsun indiya bu ayda böyle olsun

bugünkü menüm
sabah 1 dilim tahıllı ekmek+krem peynir+1 küçük domates + 2 kuru kayısı +1 incir+1 çay
öğlen 1 kase yıldız şehriyeli yayla çorbası+ 4 çatal patatesli kaşarlı mantarlı yemek+1 çay
akşam etli nohut+1 kase yoğurt
kalorim 998 kcal nehirnil111

yanınıza gelirim ama hergün gelirmiyim bilmiyorum.inş canım ya 55 kilo olmak istiyorum hala :)
saolasın bu arada. o kadar moralim bozulmuştu ki inan artık ne yediğime çoğu zaman bakamadım yani.
yaşadıkların kolay değildi canım, ama olsun geride kaldı, bundan sonra dahada iyi olsun
sağlığın yerinde olsunda gerisi boş, hem senin boyuna göre fazla kilonda yok, çok dert etme ama hedefin var o yüzden bundan sonra onun için mücadele edebilirsin,iş konusunu halletmişsin nasılsa
arada da olsa gel buraya motivasyonun artar

evet canım durdu durdu azda olsa gitmeye başladı ama bende hep böyle oluyor zaten,hep duruyorum duruyorum regl biterken kiloda iniyo, ama bu sefer iniş az oldu, olsun indiya bu ayda böyle olsun
dedim sana regl bitince çok güzel gider çünkü lahanada yaptın geçen hafta ama keşke bu hafta yapsaydın lahanayı çok süper olurdu

evet canım doğru o dediğin ama ben iri kemikli olduğumdan kalın gözüküyorum yoksa şişman değilim ben yani. 40 bedenım 38 olcam sadece. şimdide dıyorumkı iyiki ordan çıkmışım. burası daha iyi :)
gelirim dadlum gelirim. sende çağırcan ben gelmicem öylemi

yağı içmeden benim formülü de deneyin olmazsa için şu yağı
D Dema79 GonulSenligim

evet canım öğlenki yediğim 50 gram makarna,pilavı almıyorum 4 gündür, evde de yemiyorum, kilomda kıpraşmalar var
var ya o kadar heyecanlanıyorum ki pazartesi senin kilon için :) kilo bildirimi yaptığında beni de etiketle tamam mı

senin form çayı nasıl bişi onu da alayım ben olmazsa bulunsun elimde. taze maydanozum olmadığında içerim.
he bak zeytinyağı limon duymuştum ama hiç aklıma gelmedi o benim. onu da yapayım. çok fena bi durum ya kabızlık. psikolojimi bozacak meret

tamam etiketlerim ama çokta heyecanlanma kıpraşma var sadece büyük değişimler yok henüz

tamam etiketlerim ama çokta heyecanlanma kıpraşma var sadece büyük değişimler yok henüz
kıs küçük müçük kıpraşma var ya sen ona bak :) 62,7 görmeyelim yeter senin kilonu ezberledim kıs :) kendi kilom gibi ezberimde senin ki de

Selam kızlar bu aralar pek aktif olamıyorum geçen hafta raporlu olduğum ve 2 hafta sonra sınav haftamiz olduğu için konularimi yetiştirmeye çalışıyorum. Küçük notlar dokümanlar hazırlıyorum evde de sınava yönelik çocuklara. Pek yogunum anlayacağınız. Ama evde çalışmak yediriyor ya sürekli ağzım oynasın istiyorum bu ara.

sakız çiğne o da ağız oynatır
acıktırır da gerçi. kahve iç en güzeli

Göbek Eritme Diyetinde Uzak Durulması Gerekenler (kızlar size bi yazı daha:)
Göbek bölgesinde yağlanmanın baş sebebi basit karbonhidratlardır. Şeker tüketiminde ve karbonhidrat tüketimi halinde vücutta insülin salınımı artar. Bu salgılanan insülin hormonu yağ depolanmasında tetikleyici unsur olur.

Şeker ve şekerli besinlerin yani çikolata ve kekelerin, aynı etkiyi yaratan beyaz un mamullerinin, pirincin ve makarnanın tüketilmesinden uzak durulmalıdır. Bu besinler Glisemik indeksi yüksek besinlerdir ve insülin salgısını artırır. Göbek eritme diyetiyapan kişiler menülerinde bu gıdaları oldukça az kullanmalıdır. Ancak diyetten uzaklaştırılan besinler sizlerin karbonhidrat yönünden 0 beslenmeniz anlamına gelmemektedir. Vücudun karbonhidrata da ihtiyacı vardır ve bu ihtiyacı karşılamak adına mevsim meyvelerinden, sebzelerden ve kompleks karbonhidrat olarak adlandırılan esmer, tahıllı, makarna, kuskus, bulgur ve esmer ekmeklerden, esmer atıştırmalıklardan yararlanılmalıdır.

Göbek eritme diyeti esnasında hem protein hem yağ hem de karbonhidrat yönünden dengeli bir şekilde zengin olan kuruyemişlerden yararlanabilirsiniz. Bu şekilde kan şekeriz ve kan değerlerini dengelenmiş olacaktır. Göbek bölgesinde yağlanmada dikkat edilmesi gereken bir diğer unsur ise içeceklerdir. Şekerli ve gazlı içeceklerden kesinlikle uzak durulması gerekmektedir.

Göbek Eritme Diyetinde Kahvaltı
Kahvaltı sağlıklı yaşamak isteyen bir kişi için oldukça önemlidir. Gün içerisinde dikkat edilmesi gereken en önemli öğündür. Kahvaltı öncesi gece boyu metabolizma uykuya geçiş yapmıştır ve kahvaltı metabolizmanın çalışmasını sağlar. Yağ yakımı destekleyici bir kahvaltı ile güne başlamak oldukça önemlidir. Göbek bölgesi yağlanmasıyaşayan kişiler kahvaltılarında tükettikleri karbonhidrat türlerine ve miktarlarına oldukça önem göstermelidir basit karbonhidrat değil kompleks karbonhidrat tüketmelidir. Kahvaltıda şeker, bal, reçel gibi besinler minimum seviyede hatta mümkünse 0’a indirilmelidir.

Kahvaltı da kompleks karbonhidratlar tüketilmesi gerektiğini daha önce belirttik. Nedir bunlar derseniz;

• Tam tahıllı ya da esmer ekmek,
  • Yumurta,
  • Karabuğday,
  • Süt grubundan yoğurt ve peynir,
  • Hacmi küçük enerjisi yüksek kuruyemişler
Göbek Eritme Diyeti için Öğlen-Akşam Yemeği
Öğlen yemeklerinde genel olarak et/salata/sebze yemeklerinden kombine edilen bir menü hazırlanmalıdır. Özellikle tercih edilen karbonhidrata oldukça özen gösterilmelidir. Et yemek istemeyen kişiler içim sebze/yoğurt/salata kombini de oldukça güzel bir alternatiftir. Eğer ki yemeğinizin yanında karbonhidrat grubundan yana bir tercih yapmak istiyorsanız en az işlemden geçmiş olanları tercih etmelisiniz. Tam tahıllı ve esmer ekmekler yine bu öğünler için beyaz ekmek yerine kullanılabilecek ekmeklerdendir. Göbek eritme diyetlerinde bu ekmeklerden yana tercihinizi yapmanız gerekmektedir.

Karın bölgesinde yağlanma yaşayan kişilerin en çok dikkat etmesi gereken öğün akşam yemeğidir. Akşam öğünü Türk kültüründe en özenilen ve en çok masa başında kalınan öğündür. Akşam yemeklerinde yapacağınız tercihleri karın eritici pek bir beslenme programına dönüştürmeniz mümkündür. Yine en önemli etkenin karbonhidratlar olduğu unutulmamalıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…