♥haftalık kilo verme yarışması♥

her zaman olmasa da çoğunlukla burda yazanlara uymaya çalışıyorum. bakalım göbek eriyecek mi

her zaman olmasa da çoğunlukla burda yazanlara uymaya çalışıyorum. bakalım göbek eriyecek mi
inşallah canım ya. ben de çok fazla uğrayamıyorum buraya ama girmeden en azından bi faydam dokansın diye öğrendiklerimi de size yolluyorum. ben de aynı şekilde uygulamaya çalışıyorum inşallah gider göbekler. dimi begum75

inşallah canım. faydan her zaman var senin faydalı şeyleri paylaşalım ki ortak yolda hedeflerimize ulaşalım

doğ.ş form maydon.zlu lim.nlu biraz sansürleyerek yazdım reklam olmasın diye evet seni anlıyorum benim de öyle canım.

ay bugün burası çok öksüz gibiydi ama yaaa neden böyle oldu normalde çok sayfa birikmiş diye okurdum. bugün çok zevksiz oldu kısacıktı

kendi kendime konuşayım bari

bugün spor yapamadım sevgili günlük. çünkülüm dün yaptığım spor bünyeye fazla geldi
bir kas ağrım var ki sünnet çocuğu gibi paytak paytak yürüyorum
bi ip atlayayım diye deneme girişimim olacaktı ki ayağa kalkmamla oturmam bir oldu
yarın daha iyi olurum umarım

bugün çok şükür wc ye çıktım günlükçüm . yarın tartıda fark olacak mı bakalım
yememe de dikkat ettim yine şekercan merak etme

hemencik yazıyorum

sabah (öğlen,geç uyandım ) = 2 haşlanmış yumurta + 1 salatalık + çeyrek domates + peynir + çay
ara = muz + limonlu maydanoz suyu ( posasıyla içildi )
akşam = taze fasulye + salata (renkli ; havuç,turp,kırmızı lahana,taze soğan,marul,domates)
ara = yeşil çay + portakal
gece = ayran

toplam kalori : 706 nehirnil111 ( perşembe günü )

karbonhidrat tüketmedim ama karbonhidrat oranım 83,42 oldu yahu. meyvelerden aldım heralde

neyse günlükçüğüm bugün de böyleydi. kimşeler olmayınca sana kaldık

bi de, bi de ben hep geç girdiğim için foruma kimseye günaydın diyemiyordum. sabah hepiniz burada oluyorsunuz ben şimdiden sizlere günaydın demek istiyorum ne kadar çılgınım bu gece

Kızlaaaarr günaydıııınnnn , gününüz bal şeker geçsin, ama siz yemeyin emi

nehirnil111 begum75 abcde_123 @deniz3344 @almina_14 D Dema79

sakız çiğne o da ağız oynatır
acıktırır da gerçi. kahve iç en güzeli
Kahve pek severim ama kendimi tutmadan 8 10 fincan içerim rahat. O yüzden kendimi alikoyuyorum ya leblebi alıyorum beyaz o tokluk hissi de veriyor hem su da iciriyor. Kalorisi de düşük. Sakız beni aciktirmiyor da cenem ağrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…