- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
- 198
ay bugün burası çok öksüz gibiydi ama yaaa neden böyle oldunormalde çok sayfa birikmiş diye okurdum. bugün çok zevksiz oldu kısacıktı
günaydın canımbi de, bi de ben hep geç girdiğim için foruma kimseye günaydın diyemiyordum. sabah hepiniz burada oluyorsunuz ben şimdiden sizlere günaydın demek istiyorumne kadar çılgınım bu gece
Kızlaaaarr günaydıııınnnn , gününüz bal şeker geçsin, ama siz yemeyin emi
nehirnil111 begum75 abcde_123 miraycan84 bayan_balon @ElifAlperMehmet @beyaz lotus
Ayyy ben unutmuşum ama akşam sadece lahana çorbası yedim 2 kerebugün ne kadarda sessiz burası
nehirnil111 cim hemen sana menülerimi bildireyim
çarşamba günü kalorim:910 k.hidrat:88,83
bugünkü sabah,öğlen ve bugünkü ara öğünümle birlikte toplam kalorim:539 k.hidratım:36,09 olcak
Kahvaltı 5,85 15,54 5,17 133
Zeytinler (Küçük-Ekstra Büyük)
3 büyük
1,41 0,83 0,11 15
Tahsildaroğlu Ezine Klasik Beyaz Peynir
15 g
3,52 0,30 2,73 44
Salatalık (Soyulmuş)
20 g
0,03 0,43 0,12 2
Kiraz Domates
2 kiraz
0,07 1,33 0,30 6
Beyaz Ekmek
1 dilim
0,82 12,65 1,91 66
Öğle Yemeği 19,21 3,11 30,53 314
Tavuk Budu
1 porsiyon (112 g)
14,95 28,83 258
Cacık
50 g
4,26 3,11 1,70 56
Aperatifler/Diğer 2,13 17,44 2,36 92
Tam Yağlı Sade Yoğurt
60 g
1,95 2,80 2,08 37
Elma
1 küçük (6,5 cm çap) (yaklaşık 4 her 450 g başına)
0,18 14,64 0,28 55
miraycan84 sen ne yaptın bugün k.hidratsız yaşama geçebildin mi?benim şimdilik iyi gidiyor
kendi kendime konuşayım bari
bugün spor yapamadım sevgili günlük. çünkülüm dün yaptığım spor bünyeye fazla geldi
bir kas ağrım var ki sünnet çocuğu gibi paytak paytak yürüyorum
bi ip atlayayım diye deneme girişimim olacaktı ki ayağa kalkmamla oturmam bir oldu
yarın daha iyi olurum umarım
bugün çok şükür wc ye çıktım günlükçüm . yarın tartıda fark olacak mı bakalım
yememe de dikkat ettim yine şekercan merak etme
hemencik yazıyorum
sabah (öğlen,geç uyandım ) = 2 haşlanmış yumurta + 1 salatalık + çeyrek domates + peynir + çay
ara = muz + limonlu maydanoz suyu ( posasıyla içildi )
akşam = taze fasulye + salata (renkli ; havuç,turp,kırmızı lahana,taze soğan,marul,domates)
ara = yeşil çay + portakal
gece = ayran
toplam kalori : 706nehirnil111 ( perşembe günü )
karbonhidrat tüketmedim ama karbonhidrat oranım 83,42 oldu yahu. meyvelerden aldım heralde
neyse günlükçüğüm bugün de böyleydi. kimşeler olmayınca sana kaldık
wc ye çıkamadığın halde -500 kg çıkınca kesin bu hafta 1 kg vericen benceGünaydın Kızlaar;
28.03.2016: 56.30
29.03.2016: 56.20
30.03.2016: 55.60
31.03.2016: 56.10
01.04.2016: 55.80
Akşam lahana çorbası yedim başka da bir şey yemedim ama çıkmadı tabii
bi de, bi de ben hep geç girdiğim için foruma kimseye günaydın diyemiyordum. sabah hepiniz burada oluyorsunuz ben şimdiden sizlere günaydın demek istiyorumne kadar çılgınım bu gece
nehirnil111 begum75 abcde_123 miraycan84 bayan_balon @ElifAlperMehmet @beyaz lotus
Ben salı akşam ip atlamıştım 1000 yapsam yeter diyerek başladım ama durduramadım tabi kendimi ısınınca 3000 oldu ben de şaşırdım kendime ne ağrı ne sızı maşallahbenim de regl dönemi tatlı çikolata krizim oluyo. geçen regl de tutmuştum kendimi. umarım bu sefer de tutarım.
şey cahilliğimi mazur gör canım da o minik beyazlar ne ola ki
deniz dün yaptığım spordan dolayı dizden alt kısımdaki arka bacak kaslarım çok fena kas ağrısı yaptı. baya çalışmış orası. üst taraf çalışaydı iyiydisende de oluyor mu ip atlıyorsun ya. ben bugün de ip atlamak istiyorum ama yürürken bile zor basıyorum nerdeyse. gene de denicem
ayyy eveeett inşallah bu ramazana ideal kilomla girerim.
bu arada bugün kilom 54,6pazartesi 54,4 tü. ama 3 gündür wc ye çıkmıyorum. ve yaklaşık 4 gün sonra regl olcam. sanırım bunlar etkilidir dimi. yoksa çok moralim bozuldu yaa
İnşallah veririm reglin 4. günü hem de çok sıkıldım 55-56 gidip gelmekten hafta sonu mutlaka spor yapmam lazım az yesem de ödem oluyor hareketsizliktenwc ye çıkamadığın halde -500 kg çıkınca kesin bu hafta 1 kg vericen bence
Dün öğlede yedim ama akşamı lahana çorbasıyla geçirince 55.80 çıktımhaber etmen iyi oldu canım hayırlı olsun :)
denizcim pirinç pilavını kestiğin zaman 56 ları da görmeyeceksin gibi geliyor bana canım.
deniz,çorbaya devam et bak regl de bitecek,pazartesiye çok güzel kilo vermiş olursunİnşallah veririm reglin 4. günü hem de çok sıkıldım 55-56 gidip gelmekten hafta sonu mutlaka spor yapmam lazım az yesem de ödem oluyor hareketsizlikten
Günaydın canımbi de, bi de ben hep geç girdiğim için foruma kimseye günaydın diyemiyordum. sabah hepiniz burada oluyorsunuz ben şimdiden sizlere günaydın demek istiyorumne kadar çılgınım bu gece
Bağırsak hareketini arttırmanın en güzel yolu tempolu hareket etmek onun dışında her şey boş
Evde ben de öyleyim yaa temizlik yapmak ve ip atlamak dışında ne yaparsan yapıyım sürekli tıkınasım varSelam kızlar bu aralar pek aktif olamıyorum geçen hafta raporlu olduğum ve 2 hafta sonra sınav haftamiz olduğu için konularimi yetiştirmeye çalışıyorum. Küçük notlar dokümanlar hazırlıyorum evde de sınava yönelik çocuklara. Pek yogunum anlayacağınız. Ama evde çalışmak yediriyor ya sürekli ağzım oynasın istiyorum bu ara.
Bekledim sizi öğleye kadar gelmediniz ben de size ceza verdim öğleden sonra gelmedim
Mekik de yapher zaman olmasa da çoğunlukla burda yazanlara uymaya çalışıyorum. bakalım göbek eriyecek mi
Ben bir kaç gündür yulafımı akşamdan hazırlıyorum süt ve kayısıyla sabah çok güzel yumuşamış oluyorcanım geceden koymaya unutuyorum onları suya, sabah aklıma geliyor, bir kez denedim, gene denemeye çalışacağım, herşeyi deniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?