♥haftalık kilo verme yarışması♥

Günaydın hatunlar az kalorili günler ona göre pzt az kaldı ben bugün kendimi tutup az yeyim çünkü cumartesi patlama yasayacagim nisan var ama sabahtan memlekete gidip gezmeler yapıcaz ve sonuçta ise yemekler ikramlar ohh ohh miss ama pazar yine az yersem pzt durumu kurtaririm en azından artı cikmayim da

günaydın canım
sende uyanır uyanmaz bekliyoruz buraya hakkaten dün kimse yoktu bende bir iki bişe yazdım baktım cevap yok kapadım bende
menün çok güzel buarada valla eminim artık çok güzel vericez artık kgleri

Ayyy ben unutmuşum ama akşam sadece lahana çorbası yedim 2 kere

kimsesizlikten kendini günlüğe vurmuş yavrucak
şu karbonhidrat meselesi benimde çok canımı sıkıyor ne yesem içinden pırt diye çıkıveriyo ama makarna,pilav,ekmek gibi şeylerden almadığımız sürece zararlı olduğunu düşünmüyorum

Günaydın Kızlaar;

28.03.2016: 56.30
29.03.2016: 56.20
30.03.2016: 55.60
31.03.2016: 56.10
01.04.2016: 55.80
Akşam lahana çorbası yedim başka da bir şey yemedim ama çıkmadı tabii
wc ye çıkamadığın halde -500 kg çıkınca kesin bu hafta 1 kg vericen bence

Ben salı akşam ip atlamıştım 1000 yapsam yeter diyerek başladım ama durduramadım tabi kendimi ısınınca 3000 oldu ben de şaşırdım kendime ne ağrı ne sızı maşallah
Bunu yürüyüşlerimi bırakmadan yapmama bağlıyorum kışın çok soğuk günler haricinde hep yürüdüm

İnşallah veririm reglin 4. günü hem de çok sıkıldım 55-56 gidip gelmekten hafta sonu mutlaka spor yapmam lazım az yesem de ödem oluyor hareketsizlikten
deniz,çorbaya devam et bak regl de bitecek,pazartesiye çok güzel kilo vermiş olursun
hafta sonu geldi sakın kaçırma, büyük pazartesiyi düşün,sen yaparsın hadi sana güveniyorum

nehirnil111 artık iyice merak etmeye başladım, nerlerdesin kuzum

dünkü kalorim:883, k.hidrat :73,46

listemde şu şekilde

Kahvaltı (133 kalori)

Zeytinler (Küçük-Ekstra Büyük) 3 büyük
Tahsildaroğlu Ezine Klasik Beyaz Peynir 15 g
Salatalık (Soyulmuş) 20 gram
Kiraz Domates 2 kiraz
Beyaz Ekmek1 dilim

Öğle Yemeği (314 kalori)

Tavuk Budu
1 porsiyon (112 g)
Cacık
50 g

Akşam Yemeği (344 kalori)

Yeşil Mercimek Yemeği 110 g
Kuru Fasulye 110 g
Çeşitli Sebzelerle Marul Salatası (Domates ve/veya Havuç'da Dahil Olmak Üzere) 1 kase

Tam Yağlı Sade Yoğurt50 g
Çilek50 g

Aperatifler/Diğer (92 kalori)
Tam Yağlı Sade Yoğurt 60 g
Elma 1 küçük

Bugün sabah ki kahvaltım

Kahvaltı (254 kalori)

Beyaz Ekmek 1 dilim(25 gram)
Kiraz Domates 40 g
Salatalık (Soyulmuş) 20 g
Tahsildaroğlu Ezine Klasik Beyaz Peynir 20 g
Zeytinler (Küçük-Ekstra Büyük) 2 büyük
Haşlanmış Yumurta50 g
Ceviz 5 g

Evde ben de öyleyim yaa temizlik yapmak ve ip atlamak dışında ne yaparsan yapıyım sürekli tıkınasım var

Bekledim sizi öğleye kadar gelmediniz ben de size ceza verdim öğleden sonra gelmedim
Şaka tabii babasının işi vardı kızımı işyerine getirdim biraz balkonda biraz bahçede biraz da park da gezdirdim bana da yaradı masa başında oturmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…