- 19 Aralık 2013
- 1.516
- 1.880
- 333
- 35
hepimiz aynı anda regl oluyoz sanırım sen ben begüşİnşallah veririm reglin 4. günü hem de çok sıkıldım 55-56 gidip gelmekten hafta sonu mutlaka spor yapmam lazım az yesem de ödem oluyor hareketsizlikten
Akşamları çok girmiyosunuz artık ben de sabah geldiğimde çok sayfa birikmiş oluyorduay bugün burası çok öksüz gibiydi ama yaaa neden böyle oldunormalde çok sayfa birikmiş diye okurdum. bugün çok zevksiz oldu kısacıktı
Bekledim sizi öğleye kadar gelmediniz ben de size ceza verdim öğleden sonra gelmedim
Şaka tabii babasının işi vardı kızımı işyerine getirdim biraz balkonda biraz bahçede biraz da park da gezdirdim bana da yaradı masa başında oturmadım
hepimiz aynı anda regl oluyoz sanırım sen ben begüş
bugün benim son günüm ve güzeldi sonucum ödemi attım çok şükür sende de begüştede aynısı olacak eminim sabah 65.5 olmuşum hafta sonuda bizar spor yapsam hedefime ulaşırm inş hafta sonu bu sefer kaçamaklar olmasın kızlar pazartesi bomba gibi dönelim buraya
muz ve portakaldan o kadar olur mu ki çok şaşırdım ama en azından ekmek pilav makarna yememişsinkendi kendime konuşayım bari
bugün spor yapamadım sevgili günlük. çünkülüm dün yaptığım spor bünyeye fazla geldi
bir kas ağrım var ki sünnet çocuğu gibi paytak paytak yürüyorum
bi ip atlayayım diye deneme girişimim olacaktı ki ayağa kalkmamla oturmam bir oldu
yarın daha iyi olurum umarım
bugün çok şükür wc ye çıktım günlükçüm . yarın tartıda fark olacak mı bakalım
yememe de dikkat ettim yine şekercan merak etme
hemencik yazıyorum
sabah (öğlen,geç uyandım ) = 2 haşlanmış yumurta + 1 salatalık + çeyrek domates + peynir + çay
ara = muz + limonlu maydanoz suyu ( posasıyla içildi )
akşam = taze fasulye + salata (renkli ; havuç,turp,kırmızı lahana,taze soğan,marul,domates)
ara = yeşil çay + portakal
gece = ayran
toplam kalori : 706nehirnil111 ( perşembe günü )
karbonhidrat tüketmedim ama karbonhidrat oranım 83,42 oldu yahu. meyvelerden aldım heralde
neyse günlükçüğüm bugün de böyleydi. kimşeler olmayınca sana kaldık
nasıl atlıyorsun ya ben denedim yapamadım valla anca 200 bendemi bi problem var acabaBen salı akşam ip atlamıştım 1000 yapsam yeter diyerek başladım ama durduramadım tabi kendimi ısınınca 3000 oldu ben de şaşırdım kendime ne ağrı ne sızı maşallah
Bunu yürüyüşlerimi bırakmadan yapmama bağlıyorum kışın çok soğuk günler haricinde hep yürüdüm
eminim canım dönüşün muhteşem olacakbenimde dün bitti
bu sabah dünküne göre daha güzel bir rakam vardı tartıda, hafta sonunu güzel atlatabilirsem bende bomba gibi gelicem pazartesiye
yok yok bende atlayamıyorum, 10 yapsam işim bitiyo pertim çıkıyonasıl atlıyorsun ya ben denedim yapamadım valla anca 200 bendemi bi problem var acaba
1 kavanoz çorbam var ama lahananın yarısı da duruyor akşama yapıp hafta sonu da devam etsem süper olacak en azından 2 öğün yerim öğle akşamdeniz,çorbaya devam et bak regl de bitecek,pazartesiye çok güzel kilo vermiş olursun
hafta sonu geldi sakın kaçırma, büyük pazartesiyi düşün,sen yaparsın hadi sana güveniyorum
Evet yaa yesek de spor yapalım ki vücudumuzda tutulmasınhepimiz aynı anda regl oluyoz sanırım sen ben begüş
bugün benim son günüm ve güzeldi sonucum ödemi attım çok şükür sende de begüştede aynısı olacak eminim sabah 65.5 olmuşum hafta sonuda bizar spor yapsam hedefime ulaşırm inş hafta sonu bu sefer kaçamaklar olmasın kızlar pazartesi bomba gibi dönelim buraya
1 kavanoz çorbam var ama lahananın yarısı da duruyor akşama yapıp hafta sonu da devam etsem süper olacak en azından 2 öğün yerim öğle akşam
Ben 60 kilo da başladım ip atlamaya başta 20-20 ancak atlayabiliyordum 500 sayı kadar sonra yavaş yavaş arttırdımnasıl atlıyorsun ya ben denedim yapamadım valla anca 200 bendemi bi problem var acaba
bende yapaıcaktım bir haftadır ha bugün ha yarın diye alamadım bir türlü lahana ama dün aldım reglimde bitti bugün haftasonu bende yapıcam ama öyle katı bir şekilde değil senin gbi sabah kahvaltımı yapıp sonra lahana çorbası içicem çok etkili çünkü ve bu hafta metobolizmamız hızlı olucak haliyle1 kavanoz çorbam var ama lahananın yarısı da duruyor akşama yapıp hafta sonu da devam etsem süper olacak en azından 2 öğün yerim öğle akşam
bende yapaıcaktım bir haftadır ha bugün ha yarın diye alamadım bir türlü lahana ama dün aldım reglimde bitti bugün haftasonu bende yapıcam ama öyle katı bir şekilde değil senin gbi sabah kahvaltımı yapıp sonra lahana çorbası içicem çok etkili çünkü ve bu hafta metobolizmamız hızlı olucak haliylebegum75 sende yap bence ama kendini halsiz bırakacak şekilde değil
hımm anladım yani öyle bir anda olmuyo demekki devam edeyim ara ara olmazsa inş senin seviyene gelebilirimBen 60 kilo da başladım ip atlamaya başta 20-20 ancak atlayabiliyordum 500 sayı kadar sonra yavaş yavaş arttırdım
Ben katı yapamıyorum zaten mutlaka kaçamaklar oluyor ama yine de işe yarıyorbende yapaıcaktım bir haftadır ha bugün ha yarın diye alamadım bir türlü lahana ama dün aldım reglimde bitti bugün haftasonu bende yapıcam ama öyle katı bir şekilde değil senin gbi sabah kahvaltımı yapıp sonra lahana çorbası içicem çok etkili çünkü ve bu hafta metobolizmamız hızlı olucak haliylebegum75 sende yap bence ama kendini halsiz bırakacak şekilde değil
bende deneyeyim canım teşekkürler tavsiyeneBen bir kaç gündür yulafımı akşamdan hazırlıyorum süt ve kayısıyla sabah çok güzel yumuşamış oluyor
düşün düşün bencedüşünmem lazım
evet ben çok katı yaptım geçen gün 5 gün boyunca ama çok halsiz kaldım o yüzden o şekilde yapmıycam evet işe yarıyor kesinlikleBen katı yapamıyorum zaten mutlaka kaçamaklar oluyor ama yine de işe yarıyor
Sabah öğle akşam zaten düzenli yürüyorum lahana yapınca çok hareket etmemek lazım diye düşünüyorum benim de yürüyüşümü yapıp yemek işime geliyor açıkçasıevet ben çok katı yaptım geçen gün 5 gün boyunca ama çok halsiz kaldım o yüzden o şekilde yapmıycam evet işe yarıyor kesinlikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?