♥haftalık kilo verme yarışması♥

İnşallah veririm reglin 4. günü hem de çok sıkıldım 55-56 gidip gelmekten hafta sonu mutlaka spor yapmam lazım az yesem de ödem oluyor hareketsizlikten
hepimiz aynı anda regl oluyoz sanırım sen ben begüş
bugün benim son günüm ve güzeldi sonucum ödemi attım çok şükür sende de begüştede aynısı olacak eminim sabah 65.5 olmuşum hafta sonuda bizar spor yapsam hedefime ulaşırm inş hafta sonu bu sefer kaçamaklar olmasın kızlar pazartesi bomba gibi dönelim buraya

deniz sabahtan işim vardı, işyerinden izin aldım 12 gibi geldim işe, pc başına 1 den sonra geçebildim o yüzden
nehirnil111 hala yok yanlız hasta mı oldu ki bu kız

benimde dün bitti
bu sabah dünküne göre daha güzel bir rakam vardı tartıda, hafta sonunu güzel atlatabilirsem bende bomba gibi gelicem pazartesiye

muz ve portakaldan o kadar olur mu ki çok şaşırdım ama en azından ekmek pilav makarna yememişsin

nasıl atlıyorsun ya ben denedim yapamadım valla anca 200 bendemi bi problem var acaba

deniz,çorbaya devam et bak regl de bitecek,pazartesiye çok güzel kilo vermiş olursun
hafta sonu geldi sakın kaçırma, büyük pazartesiyi düşün,sen yaparsın hadi sana güveniyorum
1 kavanoz çorbam var ama lahananın yarısı da duruyor akşama yapıp hafta sonu da devam etsem süper olacak en azından 2 öğün yerim öğle akşam

Evet yaa yesek de spor yapalım ki vücudumuzda tutulmasın

1 kavanoz çorbam var ama lahananın yarısı da duruyor akşama yapıp hafta sonu da devam etsem süper olacak en azından 2 öğün yerim öğle akşam

deniz, hafta sonu çorbanın yanına bol protein ekle menüne, hem tok tutar bide sürekli yeme isteğini keser, bol bol tavuk+salata, balık+salata falan yapabilirsin

bende yapaıcaktım bir haftadır ha bugün ha yarın diye alamadım bir türlü lahana ama dün aldım reglimde bitti bugün haftasonu bende yapıcam ama öyle katı bir şekilde değil senin gbi sabah kahvaltımı yapıp sonra lahana çorbası içicem çok etkili çünkü ve bu hafta metobolizmamız hızlı olucak haliyle begum75 sende yap bence ama kendini halsiz bırakacak şekilde değil

düşünmem lazım

Ben katı yapamıyorum zaten mutlaka kaçamaklar oluyor ama yine de işe yarıyor

evet ben çok katı yaptım geçen gün 5 gün boyunca ama çok halsiz kaldım o yüzden o şekilde yapmıycam evet işe yarıyor kesinlikle
Sabah öğle akşam zaten düzenli yürüyorum lahana yapınca çok hareket etmemek lazım diye düşünüyorum benim de yürüyüşümü yapıp yemek işime geliyor açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…