- 19 Aralık 2013
- 1.516
- 1.880
- 333
- 35
haklısın evet halsiz kalıyosun yürüyüş yapınca da bende günde yaklaşık 60 dk yürüyorum zaten senin gibi yapıcam bende diyetiSabah öğle akşam zaten düzenli yürüyorum lahana yapınca çok hareket etmemek lazım diye düşünüyorum benim de yürüyüşümü yapıp yemek işime geliyor açıkçası
nasıl yapacaksınız banada diyin helehaklısın evet halsiz kalıyosun yürüyüş yapınca da bende günde yaklaşık 60 dk yürüyorum zaten senin gibi yapıcam bende diyeti
akşam gidip yapıcam lahana çorbasını yarın başlıycam canım sabah normal kahvaltımı yapıcam öğlen akşam çorbamı içicem akşam ne yaptıysam yemekten çok az yiycem işte kendimi çok kısmadan normal diyetime devam ederken lahana çorbamıda içicem ben böyle planladım aklımdanasıl yapacaksınız banada diyin hele
daha mantıklı canım, gerçekten sabah erken kalkıp gün içerisindeki koşturmaca,evde yemek,bulaşık bide spor yapacam dersen sadece çorba yetmiyor insana, kolunu kanadını kırıyor.akşam gidip yapıcam lahana çorbasını yarın başlıycam canım sabah normal kahvaltımı yapıcam öğlen akşam çorbamı içicem akşam ne yaptıysam yemekten çok az yiycem işte kendimi çok kısmadan normal diyetime devam ederken lahana çorbamıda içicem ben böyle planladım aklımda
yok kız ben sana kavuşunca diyeti bırakacam zaten rahat ol yeter bana 60 kilodaha mantıklı canım, gerçekten sabah erken kalkıp gün içerisindeki koşturmaca,evde yemek,bulaşık bide spor yapacam dersen sadece çorba yetmiyor insana, kolunu kanadını kırıyor.
hadi bakalım bide böyle dene,bu gidişle sen de beni geçecen
valla yetmiyo çorba açıkçası lahan çorbası sanki daha çok acıktırıyor insanı midem kazınıyo içtikçe normal diyetime sadece lahana çorbasını ekliycem sadece yani acelemiz yok yavaş yavaş sağlıklı sağlıklı vericez kilolarıdaha mantıklı canım, gerçekten sabah erken kalkıp gün içerisindeki koşturmaca,evde yemek,bulaşık bide spor yapacam dersen sadece çorba yetmiyor insana, kolunu kanadını kırıyor.
hadi bakalım bide böyle dene,bu gidişle sen de beni geçecen
günaydıınnngünaydın canım
sende uyanır uyanmaz bekliyoruz buraya hakkaten dün kimse yoktu bende bir iki bişe yazdım baktım cevap yok kapadım bende
menün çok güzel buarada valla eminim artık çok güzel vericez artık kgleri
kimsesizlikten kendini günlüğe vurmuş yavrucak
şu karbonhidrat meselesi benimde çok canımı sıkıyor ne yesem içinden pırt diye çıkıveriyo ama makarna,pilav,ekmek gibi şeylerden almadığımız sürece zararlı olduğunu düşünmüyorum
günaydıınnn
bu hafta güzel beslendim de kilo veremicem. pazartesi regl olcam büyük ihtimal. şimdiden şişmeye başladım.
sorma yaaa kimseler yok canım sıkıldı
aynen sana katılıyorum sağlıklı karbonhidrattır o :)
hadi kolay gele sana bu regl dönemlerinde insanın piskolojisi bozuluyo ister istemez kilo verilmiyo diyegünaydıınnn
bu hafta güzel beslendim de kilo veremicem. pazartesi regl olcam büyük ihtimal. şimdiden şişmeye başladım.
)
sanada günaydın beybisi
gerçekten dün gece çok çılgınmışsın
hee ben ham olduğumdan heralde bu kadar etkilendim çünkü bugün de yürüyemiyorum yaaaaBen salı akşam ip atlamıştım 1000 yapsam yeter diyerek başladım ama durduramadım tabi kendimi ısınınca 3000 oldu ben de şaşırdım kendime ne ağrı ne sızı maşallah
Bunu yürüyüşlerimi bırakmadan yapmama bağlıyorum kışın çok soğuk günler haricinde hep yürüdüm
şey cahilliğimi mazur gör canım da o minik beyazlar ne ola ki
peynir canım
muratbey varya burgu peyniri olan marka
bu ürünüde yeni çıkarmış misket gibi çok güzel
@nehirnil111 artık iyice merak etmeye başladım, nerlerdesin kuzum
dünkü kalorim:883, k.hidrat :73,46
listemde şu şekilde
Kahvaltı (133 kalori)
Zeytinler (Küçük-Ekstra Büyük) 3 büyük
Tahsildaroğlu Ezine Klasik Beyaz Peynir 15 g
Salatalık (Soyulmuş) 20 gram
Kiraz Domates 2 kiraz
Beyaz Ekmek1 dilim
Öğle Yemeği (314 kalori)
Tavuk Budu
1 porsiyon (112 g)
Cacık
50 g
Akşam Yemeği (344 kalori)
Yeşil Mercimek Yemeği 110 g
Kuru Fasulye 110 g
Çeşitli Sebzelerle Marul Salatası (Domates ve/veya Havuç'da Dahil Olmak Üzere) 1 kase
Tam Yağlı Sade Yoğurt50 g
Çilek50 g
Aperatifler/Diğer (92 kalori)
Tam Yağlı Sade Yoğurt 60 g
Elma 1 küçük
Bugün sabah ki kahvaltım
Kahvaltı (254 kalori)
Beyaz Ekmek 1 dilim(25 gram)
Kiraz Domates 40 g
Salatalık (Soyulmuş) 20 g
Tahsildaroğlu Ezine Klasik Beyaz Peynir 20 g
Zeytinler (Küçük-Ekstra Büyük) 2 büyük
Haşlanmış Yumurta50 g
Ceviz 5 g
Günaydın canım
günaydıın kk nın güzel fit bakımlı hatunları
Mekik de yap
ee mesaisi bitenler akşam gidiyo. burda herkes de böyle zaten. napim her akşam dün geceki gibi tek başımamı konuşayımAkşamları çok girmiyosunuz artık ben de sabah geldiğimde çok sayfa birikmiş oluyordu
oleeeyyyy hadi inşallahbenimde dün bitti
bu sabah dünküne göre daha güzel bir rakam vardı tartıda, hafta sonunu güzel atlatabilirsem bende bomba gibi gelicem pazartesiye
he kız. ben de anlamadım ki. acaba başka bir şey yedim de hatırlamıyor muyum anlamadım kimuz ve portakaldan o kadar olur mu ki çok şaşırdım ama en azından ekmek pilav makarna yememişsin
bugünde öyle sessiz
hadi kolay gele sana bu regl dönemlerinde insanın piskolojisi bozuluyo ister istemez kilo verilmiyo diye
evet sen bırakma aynen metoblizba yavaşlıyo ben çok yemedim şuan bitti ve güzel indi şişliğimevet yaaaanazara geldik
ay sorma. ama regl döneminde de hiç moral bozmayıp devam edicem regl bitince alırım karşılığını inşallah.
daha 4 gün var olmama. ama bu hafta o kadar dikkat etmeme rağmen yine de veremedim. üstüne 100-200 gr aldım yani. bu beslenme şeklimle almam imkansız
ben regl yaklaşıyo ona bağlıyorum. öncesi dönemde metabozlima çok yavaşlarmış ya :)
evet yaaaanazara geldik
ay sorma. ama regl döneminde de hiç moral bozmayıp devam edicem regl bitince alırım karşılığını inşallah.
daha 4 gün var olmama. ama bu hafta o kadar dikkat etmeme rağmen yine de veremedim. üstüne 100-200 gr aldım yani. bu beslenme şeklimle almam imkansız
ben regl yaklaşıyo ona bağlıyorum. öncesi dönemde metabozlima çok yavaşlarmış ya :)
yapanları duymuştum ama ne kadar etkili bilmiyorum, tek anladığım bu lahana zayıflatan bişey,ister çorba yap iç ister kaynat suyunu içhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...-kuru-ibrahim-saracoglu-tarifi.28825/page-108
begum75 ve @deniz3344 bi buna da bakın bi fikriniz varmı
Kız esas sen şanslısın ki arayı açamıyorumabcde_123 kız hadi yaşadın gene heee . pazartesi kilo vermiş olamıcam haftaya kaldı seni geçme maratonum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?