♥haftalık kilo verme yarışması♥

Sabah öğle akşam zaten düzenli yürüyorum lahana yapınca çok hareket etmemek lazım diye düşünüyorum benim de yürüyüşümü yapıp yemek işime geliyor açıkçası
haklısın evet halsiz kalıyosun yürüyüş yapınca da bende günde yaklaşık 60 dk yürüyorum zaten senin gibi yapıcam bende diyeti

nasıl yapacaksınız banada diyin hele
akşam gidip yapıcam lahana çorbasını yarın başlıycam canım sabah normal kahvaltımı yapıcam öğlen akşam çorbamı içicem akşam ne yaptıysam yemekten çok az yiycem işte kendimi çok kısmadan normal diyetime devam ederken lahana çorbamıda içicem ben böyle planladım aklımda

daha mantıklı canım, gerçekten sabah erken kalkıp gün içerisindeki koşturmaca,evde yemek,bulaşık bide spor yapacam dersen sadece çorba yetmiyor insana, kolunu kanadını kırıyor.

hadi bakalım bide böyle dene,bu gidişle sen de beni geçecen

yok kız ben sana kavuşunca diyeti bırakacam zaten rahat ol yeter bana 60 kilo

valla yetmiyo çorba açıkçası lahan çorbası sanki daha çok acıktırıyor insanı midem kazınıyo içtikçe normal diyetime sadece lahana çorbasını ekliycem sadece yani acelemiz yok yavaş yavaş sağlıklı sağlıklı vericez kiloları

günaydıınnn
bu hafta güzel beslendim de kilo veremicem. pazartesi regl olcam büyük ihtimal. şimdiden şişmeye başladım.

sorma yaaa kimseler yok canım sıkıldı
aynen sana katılıyorum sağlıklı karbonhidrattır o :)

sanada günaydın beybisi
gerçekten dün gece çok çılgınmışsın

günaydınnn

hee ben ham olduğumdan heralde bu kadar etkilendim çünkü bugün de yürüyemiyorum yaaaa alışınca bu kadar etkilenmem heralde. 1 gün spor yaptım 2 gündür spor yapmamı engelliyor yaw

şey cahilliğimi mazur gör canım da o minik beyazlar ne ola ki

peynir canım
muratbey varya burgu peyniri olan marka
bu ürünüde yeni çıkarmış misket gibi çok güzel

aa peynir hiç aklıma gelmedi. minik soğanlardan falan mı dedim sabah sabah ne alaka ama ay çok tatlıymış o yaaa.

çok güzel yine tebriklerrr
hakkaten nehir yine yok

Günaydın canım

günaydıın kk nın güzel fit bakımlı hatunları

Günaydıııınnn

ara ara yapındırıyorum işte ablası

Akşamları çok girmiyosunuz artık ben de sabah geldiğimde çok sayfa birikmiş oluyordu
ee mesaisi bitenler akşam gidiyo. burda herkes de böyle zaten. napim her akşam dün geceki gibi tek başımamı konuşayım

benimde dün bitti
bu sabah dünküne göre daha güzel bir rakam vardı tartıda, hafta sonunu güzel atlatabilirsem bende bomba gibi gelicem pazartesiye
oleeeyyyy hadi inşallah

muz ve portakaldan o kadar olur mu ki çok şaşırdım ama en azından ekmek pilav makarna yememişsin
he kız. ben de anlamadım ki. acaba başka bir şey yedim de hatırlamıyor muyum anlamadım ki

bugünde öyle sessiz

evet yaaaa nazara geldik

hadi kolay gele sana bu regl dönemlerinde insanın piskolojisi bozuluyo ister istemez kilo verilmiyo diye

ay sorma. ama regl döneminde de hiç moral bozmayıp devam edicem regl bitince alırım karşılığını inşallah.
daha 4 gün var olmama. ama bu hafta o kadar dikkat etmeme rağmen yine de veremedim. üstüne 100-200 gr aldım yani. bu beslenme şeklimle almam imkansız
ben regl yaklaşıyo ona bağlıyorum. öncesi dönemde metabozlima çok yavaşlarmış ya :)

evet sen bırakma aynen metoblizba yavaşlıyo ben çok yemedim şuan bitti ve güzel indi şişliğim

benimde aksine, regl olmadan 1-1,5 gün önce metabolizmanın aşırı hızlandığını hissediyorum, ama olduktan sonra zaten mide bulantısı,kasık ağrısı,migren derken açmıyım,tokmu ne hissedeceğim hepsi karışıyo ama metabolizma çalışıyomuş o sırada,biterkende 1-1,3kg hadi max. 1,5 kilo vermiş oluyorum, ama öncesinde sporumu ve diyetimi bozmadan devam ettirirsem, yoksa yerimde sayarım hatta alırım bile

aa peynir hiç aklıma gelmedi. minik soğanlardan falan mı dedim sabah sabah ne alaka ama ay çok tatlıymış o yaaa.

Kesinliklee çook tatlıı insanın yedikçe yiyesi geliyoorr
bulabilrsen sende al bir deneee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…