♥haftalık kilo verme yarışması♥

Öğle Yemeği (kalorisi.:200,k.hidratı:37,95) saat 11:50 de yedim

Şehriye Çorbası 125 g - 110 kalori
Fırında Patates 100 g - 90 kalori

Ara öğünümde yine aynı menü (kalorisi:85,k.hidratı:16,97) saat 3,5 da yiyicem
Elma 1 küçük- 55 kalori
Tam Yağlı Sade Yoğurt 50 g - 30 kalori

birde revani tatlısı vardı onu istemedim, yani aşçı bugün dayamış k.hidratı bize

nehirnil111 ilk defa düzene girdim sıfır kaçamak gidiyorum sen yoksun,hala merak içindeyim nerdesin kuzum

ben hiç yazamıyorum artık burayaaaa
pek dikkat etmedim açıkcası simdilik ekmek yemeyi bırakmaya calısıyorm ama ynede her öğün birer dilim yiyorum bırakamıyorum bi türlü ona odaklandm yemekleri pek takmıyorum ekmekği bıraksam yemeklerin porsiyonunuda küçültcem. bu hafta hiç tartılmadım bakalım verebilmiş miyim

sen 59 ları görünce saldın hemen aslında vermeye başlamışken devam edebilsen patır patır gider kilolar, neden odaklanamıyosun? annenin yemeklerimi bozuyo işi?
her öğün 1 dilim ekmek yemek çok sorun değil, sen makarna,pilavı azalt yada nadiren ye, birde aslında buraya sık takılsan motivasyonun düşmez,çok mu yoğun işin var?

aslında cok işim yok ama ekmek yediğim için moralim bozuluyo kilo veremiyo gibi hissediyorum. yine cok yemiyorum ama mesela hala yürüyşe başlayamadm hergn bi sonraki güne atıyorum

merhaba kızlar, öğlene kadar oğlan yanımdaydı, öğretmeni hastalanmış, öğlen arasında anneme bıraktım. sabah yulaf ile süt yedim gene. ancak evde sade süt kalmamış oğlanın meyveli sütlerinden koydum. uzun zamandır şeker tüketmiyorum acayip şekerli geldi. o yüzden pişman oldum. kalori almışımdır diye. sabah işe gelince maydonozlu limonlu çay içtim. ara öğün için sadece kayısı vardı yanımda 2 tane ondan yedim. öğlen arasında çorba ve bezelye yemeği yedim az ayran içtim. suyu çocuğa yapma etme demekten pek içemedim. kısmetse öğlenden sonra içeceğim. birazdan yeşil çay içmeyi düşünüyorum.

aslında cok işim yok ama ekmek yediğim için moralim bozuluyo kilo veremiyo gibi hissediyorum. yine cok yemiyorum ama mesela hala yürüyşe başlayamadm hergn bi sonraki güne atıyorum
havalar ısındı, günler uzadı, zamanda su gibi akıp gidiyor, artık yazın gelmesi yakındır biran önce başlasan iyi olur zaten çok bi fazlan yok (-ki sende bunun rahatlığını yaşıyosun bence) biran önce başla ki ver kilolarını kurtul biran önce

canım şekerli süt için çokta takılma, zaten günün erken saatinde içmişsin akşama kadar yakarsın sen onu, hem arada şekerli şeyede ihtiyaç var,sende gayet güzel gidiyosun, pazartesiye güzel rakamlar görcez inşallah

begum75 teşekkür ederim canım dün 60.4 tüm bugün gene 60.8 olmuşum anlamıyorum noluyor.

dün eşime kızgındım sinirle bir sürü kıyafet aldım internetten, önce dükkanları gezdim bişey bulamadım, dükkandan sadece 1 tane etek alabildim.kabinde her taraf aynaydı, ordan kendimi görünce hiç beğenmedim, görüntüme sinir oldum ben karşıya bakarken yandan arkamdan görüntümde gözüküyordu her yönden ayna olduğu için. meğersem sağdan soldan hiç güzel gözükmüyormuşum.

begum75 teşekkür ederim canım dün 60.4 tüm bugün gene 60.8 olmuşum anlamıyorum noluyor.
canım kilo verirken bu şekilde oynamalar çok normal,vücuttaki su dengesi bunu yapıyor, dün sabah vücudun susuz kalmış yada bugün biraz ödem yapmış olabilir, yarın sabah tartıl ortalaması sana daha doğru sonuç verir

evet normalde 2.5 lt içiyordum dün 2 ye yakın içtim sadece ondan olabilir.

geçen biri daha demişti onu, eşine kızıp kredi kartını kullandım diye, eşime okumuştum oda gülmüştü, kötü örnek oldunuz kız bana, dün akşam mağaza da geziyoruz eşime dedim kızdırma beni kredi kartları bende ona göre diye

ne aldın nerden aldın de bakalım

canım,daha hedefe ulaşmadık tabikide görüntümüzü beğenmiycez,zaten beğenmediğimiz için diyet+spor yapıyoruz, sen şimdi buna takılma, yaza 2 ay var, diyetin gayet güzel gidiyo,sen istikrarını bozma devam et, karşılığını alacaksın

benim onaylamadığım yere para harcamış canım. haberim bile yoktu rastgele oldu. o yüzden öyle yaptım.tozludan aldım 1 çanta 1 etek kalanı bluz :) yani bayağa bişey. sinirim bayağa fazlaydı anlayacağın.

hımm bazen böyle saçma harcamaları olabiliyo işte, sende boş durmamış karşılığını vermişsin
tozludan hiç kıyafet almadım ben nasıl kalitelimi ürünleri?
bende bakayım bi dur

ay kuzum bilemedim ki belki benim de 1 gün kala hızlanır. daha 4 gün var. gecikmezse tabi. malum stresliyim. günü gününe de gelmeyebilir. valla kilomdaki anormalliği reglime bağlamak istiyorum çünkü yoksam motivem düşecek
bu hafta sadece bi gün kaçamak yaptım. onun dışında çok istikrarlıydım canım. bu pazartesi beklenti içine girmicem. ama regl olup bitince de iyi bi rakam görmek istiyorum .

aa peynir hiç aklıma gelmedi. minik soğanlardan falan mı dedim sabah sabah ne alaka ama ay çok tatlıymış o yaaa.

Kesinliklee çook tatlıı insanın yedikçe yiyesi geliyoorr
bulabilrsen sende al bir deneee
aynen bakıp alcam bulursam

Kız esas sen şanslısın ki arayı açamıyorum
ben de regl oldum olucam
karnım kocaman ve semsert şu anda
aynen kıss benim de karnım şişti ve sert. iyi bari aynı dönemde regl olcaz heralde. en azından eşit şartlarda yarışıyoruz

valla hayranım zaten şu düzenine bu hafta. bak hafta sonu lütfen bozma. yazık etme bu çabaya. çok pişman olursun canım.

canım görüntülerimiz evet çok hoş değil. hiçbirimiz memnun değiliz. ve memnun olacağımız hale getirmek için uğraşmalıyız.

kızlar hafta sonu geliyor ve ben evdeyken çok zorlanıyorum kendimi tutmaya
tatlı yiyesim geliyor hep tarçınlı süt içiyrum ama kesmiyo
bu light pudingler vaaar sizce onlardan alsaam olur mu
pudingin light ımı olur kız :) tatlıya karşı iradeni kuvvetlendirmen lazım canım. yoksa hep karşı koyamayacaksın.

evet erkek arkadasımda mayıs sonu gelcek onun karsısına zayıf cıksam cok şahane olur

Bende ocak ayında mağazaya gittiğimde aglayarak çıktığım bile oldu ama bak bir kaç ay sonra alışveriş yapmak için can atıyorum sabret sonucunu alacaksın... birde bende öyle yaptım esim saçma bir şeye bi ton para harcamıştı bende girdim ilk gördüğüm mağazaya ayakkabı dünyasına hic fiyatlara bakmadan en hoşuma gideni aldım gittim sonra tam bir hırsla tesettür mağazasına girecektim ki annem aradı bebek ağlıyor açıktı diye yoksa yanmıştı esim ah biz kadınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…