- 5 Haziran 2008
- 6.597
- 12.634
- 773
kızlar hafta sonu geliyor ve ben evdeyken çok zorlanıyorum kendimi tutmaya
tatlı yiyesim geliyor hep tarçınlı süt içiyrum ama kesmiyo
bu light pudingler vaaar sizce onlardan alsaam olur mu
ay kuzum bilemedim ki belki benim de 1 gün kala hızlanır. daha 4 gün var. gecikmezse tabi. malum stresliyim. günü gününe de gelmeyebilir. valla kilomdaki anormalliği reglime bağlamak istiyorum çünkü yoksam motivem düşecek
bu hafta sadece bi gün kaçamak yaptım. onun dışında çok istikrarlıydım canım. bu pazartesi beklenti içine girmicem. ama regl olup bitince de iyi bi rakam görmek istiyorum .
aynen bakıp alcam bulursam
aynen kıss benim de karnım şişti ve sert. iyi bari aynı dönemde regl olcaz heralde. en azından eşit şartlarda yarışıyoruz
valla hayranım zaten şu düzenine bu hafta. bak hafta sonu lütfen bozma. yazık etme bu çabaya. çok pişman olursun canım.
canım görüntülerimiz evet çok hoş değil. hiçbirimiz memnun değiliz. ve memnun olacağımız hale getirmek için uğraşmalıyız.
Kesinlikleaynen kıss benim de karnım şişti ve sert. iyi bari aynı dönemde regl olcaz heralde. en azından eşit şartlarda yarışıyoruz
nişandan evvel ben de senin gibi rahattım. amaaaan deyip deyip kilo veremedim. sonra nişanda maşallah toraman gibi çıkınca fotolardaevet erkek arkadasımda mayıs sonu gelcek onun karsısına zayıf cıksam cok şahane olur
evet erkek arkadasımda mayıs sonu gelcek onun karsısına zayıf cıksam cok şahane olur
sana katılıyorum, tatlıya karşı irademizi oluşturmalıyız, çünkü diyetten çıkınca yine zorlayacak bizi hep hep karşımıza çıkacak, kaçamak kaçamak nereye kadar, zaten oyüzden bu halde değil miyiz?pudingin light ımı olur kız :) tatlıya karşı iradeni kuvvetlendirmen lazım canım. yoksa hep karşı koyamayacaksın.
zaten canikom motivasyon konusunda senden çok örnek alıyorum. kolay kolay enerjimin düşmemesi gerektiğini hatırlatıyosun bana.hafta sonu bende de aynı sıkıntı var,korkuyorum açıkcasıbol bol uyuyup, protein ağırlıklı beslenmek niyetindeyim ama bakalım hayırlısı
ooo daha 4 gün varmış, yavaş olabilir, başlamak üzere hızlanır ama o merak etme,motivende düşmesin bak bana 1 ay yerimde saydım hiç düştümü motivemhemen yılmak yok kızarım haa
Etiketleyemesen de hisseetttimzaten canikom motivasyon konusunda senden çok örnek alıyorum. kolay kolay enerjimin düşmemesi gerektiğini hatırlatıyosun bana.
ve bu kilodan hedefime düşebilceğimin inancını da nehirden alıyorum :) bu topikte herkesten bir pay çıkarıyorum aslında kendime.
mesela abcde_123 ile olan yarışımız da çok hoşuma gidiyo. insanı diri tutuyo biriyle çekişme içinde olmak.
kesinlikle canım. şu dönemde sadece ödüllendirme amaçlı tüketilmeli tatlı. belli hedef kilolara ulaştıkça. kriz anlarında bi parça bitter olabilir. onun dışında asıl hedefe ulaşılınca koruma aşamasında dikkat ederek azar azar ve telafisi yapılarak tüketilecek zaten.sana katılıyorum, tatlıya karşı irademizi oluşturmalıyız, çünkü diyetten çıkınca yine zorlayacak bizi hep hep karşımıza çıkacak, kaçamak kaçamak nereye kadar, zaten oyüzden bu halde değil miyiz?
Etiketleyemesen de hisseetttim
nişandan evvel ben de senin gibi rahattım. amaaaan deyip deyip kilo veremedim. sonra nişanda maşallah toraman gibi çıkınca fotolardaşimdi düğüne kuğu gibi olmam lazım
anaaa senin nişanlın nerdeki?bursada değil mi oda?
zayıflamak için sana en büyük motive kaynağı, mayısta nişanlının karşısına incecik çıkmak
kesinlikle canım. şu dönemde sadece ödüllendirme amaçlı tüketilmeli tatlı. belli hedef kilolara ulaştıkça. kriz anlarında bi parça bitter olabilir. onun dışında asıl hedefe ulaşılınca koruma aşamasında dikkat ederek azar azar ve telafisi yapılarak tüketilecek zaten.
varmış vala bugün markette dolaşırken gördüm alsammı almasam mı diye düşündümpudingin light ımı olur kız :) tatlıya karşı iradeni kuvvetlendirmen lazım canım. yoksa hep karşı koyamayacaksın.
zaten canikom motivasyon konusunda senden çok örnek alıyorum. kolay kolay enerjimin düşmemesi gerektiğini hatırlatıyosun bana.
ve bu kilodan hedefime düşebilceğimin inancını da nehirden alıyorum :) bu topikte herkesten bir pay çıkarıyorum aslında kendime.
mesela abcde_123 ile olan yarışımız da çok hoşuma gidiyo. insanı diri tutuyo biriyle çekişme içinde olmak.
İnşallahahhhh rakibeeemmm senle aynı frekanstayız zati artıkfinish çizgisini el ele göğüsleyeceğiz senle
calışmak için sehir dışına çıktı kendileri
bende o yüzdn birn önce hızlandrmak istiyorum zayıflamamı sabahları cevizli suya başladım günlk adım sayımı artırmaya calışıyorm bide spora başlarsam
İnşallah
yalnız aklımda deli sorular var benim yaa
acaba diyorum artık kilom iyi midir
sıkılaşma kısmına mı geçsem
tamölçülerimi bilmiyorum ama 1 ay sıkı bi program uygulasam sanki istediğim görünüme kavuşurum gibi geliyor
Çocuk istiyorum ama onun için de az daha kilo versem sonra alırsam bari çok görünmez gözüme diyorum ama pofff
kafamda deli sorular
kolayca çözemiyorum
evet boş durmadımhımm bazen böyle saçma harcamaları olabiliyo işte, sende boş durmamış karşılığını vermişsin
tozludan hiç kıyafet almadım ben nasıl kalitelimi ürünleri?
bende bakayım bi dur
naparsan yap ama başla birşeylere, bak havalar çok güzel ısındı, içtiğim su miktarı bile değişmeye başladı, tabi wc ye olan sefer sayıları da arttı ama olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?