♥haftalık kilo verme yarışması♥

dünden beri sünnet çocuğu gibi yürümekten fenalık geldi bana spor yapamıyorum bari ev işi yapayım azcık ben yaa. hiç yoktan hareket olur bari

kızlar hafta sonu geliyor ve ben evdeyken çok zorlanıyorum kendimi tutmaya
tatlı yiyesim geliyor hep tarçınlı süt içiyrum ama kesmiyo
bu light pudingler vaaar sizce onlardan alsaam olur mu

hafta sonu bende de aynı sıkıntı var,korkuyorum açıkcası bol bol uyuyup, protein ağırlıklı beslenmek niyetindeyim ama bakalım hayırlısı

ooo daha 4 gün varmış, yavaş olabilir, başlamak üzere hızlanır ama o merak etme,motivende düşmesin bak bana 1 ay yerimde saydım hiç düştümü motivem hemen yılmak yok kızarım haa

evet erkek arkadasımda mayıs sonu gelcek onun karsısına zayıf cıksam cok şahane olur
nişandan evvel ben de senin gibi rahattım. amaaaan deyip deyip kilo veremedim. sonra nişanda maşallah toraman gibi çıkınca fotolarda şimdi düğüne kuğu gibi olmam lazım

pudingin light ımı olur kız :) tatlıya karşı iradeni kuvvetlendirmen lazım canım. yoksa hep karşı koyamayacaksın.
sana katılıyorum, tatlıya karşı irademizi oluşturmalıyız, çünkü diyetten çıkınca yine zorlayacak bizi hep hep karşımıza çıkacak, kaçamak kaçamak nereye kadar, zaten oyüzden bu halde değil miyiz?

zaten canikom motivasyon konusunda senden çok örnek alıyorum. kolay kolay enerjimin düşmemesi gerektiğini hatırlatıyosun bana.
ve bu kilodan hedefime düşebilceğimin inancını da nehirden alıyorum :) bu topikte herkesten bir pay çıkarıyorum aslında kendime.
mesela abcde_123 ile olan yarışımız da çok hoşuma gidiyo. insanı diri tutuyo biriyle çekişme içinde olmak.

Etiketleyemesen de hisseetttim

kesinlikle canım. şu dönemde sadece ödüllendirme amaçlı tüketilmeli tatlı. belli hedef kilolara ulaştıkça. kriz anlarında bi parça bitter olabilir. onun dışında asıl hedefe ulaşılınca koruma aşamasında dikkat ederek azar azar ve telafisi yapılarak tüketilecek zaten.

nişandan evvel ben de senin gibi rahattım. amaaaan deyip deyip kilo veremedim. sonra nişanda maşallah toraman gibi çıkınca fotolarda şimdi düğüne kuğu gibi olmam lazım

yaaa gercktn zayıflamak istiyorum o da orda diyet yapıyo ben zayıflıcm sen yine tombişim olarak kalcan diyo gaza getirmeye calışyo beni

anaaa senin nişanlın nerdeki?bursada değil mi oda?
zayıflamak için sana en büyük motive kaynağı, mayısta nişanlının karşısına incecik çıkmak

calışmak için sehir dışına çıktı kendileri
bende o yüzdn birn önce hızlandrmak istiyorum zayıflamamı sabahları cevizli suya başladım günlk adım sayımı artırmaya calışıyorm bide spora başlarsam

benm canım geçen tatlı istedi ben sadece hurma ceviz ve hindistn cevizi tozundan bi karısım yaptm tadı harikaydı ama kalorisi hakkınad bi bilgm yok tabi ama hurma zaarsz die biliyrm. birde tarcınlu sütte tatlı ihtiyacını gideriyor diye duymuştm

anam ben örnek mi olmuşum şaşırdım teşekkür ederim motivasyonlar düşmeyecek son hız devam
çarşıda dolanırken incecik hatunları görünce bende gaza geliyorum, bende kendimi öyle gazlıyorum

ahhhh rakibeeemmm senle aynı frekanstayız zati artık finish çizgisini el ele göğüsleyeceğiz senle
İnşallah
yalnız aklımda deli sorular var benim yaa
acaba diyorum artık kilom iyi midir
sıkılaşma kısmına mı geçsem
tamölçülerimi bilmiyorum ama 1 ay sıkı bi program uygulasam sanki istediğim görünüme kavuşurum gibi geliyor
Çocuk istiyorum ama onun için de az daha kilo versem sonra alırsam bari çok görünmez gözüme diyorum ama pofff

kafamda deli sorular
kolayca çözemiyorum

naparsan yap ama başla birşeylere, bak havalar çok güzel ısındı, içtiğim su miktarı bile değişmeye başladı, tabi wc ye olan sefer sayıları da arttı ama olsun

boyuna göre kilon çok iyi,platesle sıkılaşma yapabilirsin ama tam karar vermek için özelden bir foto isterim

hımm bazen böyle saçma harcamaları olabiliyo işte, sende boş durmamış karşılığını vermişsin
tozludan hiç kıyafet almadım ben nasıl kalitelimi ürünleri?
bende bakayım bi dur
evet boş durmadım gerçekten haketti...benim daha önce aldıklarım iyi çıktı canım. bilmiyorum denk mi geldi.

naparsan yap ama başla birşeylere, bak havalar çok güzel ısındı, içtiğim su miktarı bile değişmeye başladı, tabi wc ye olan sefer sayıları da arttı ama olsun

eveett günde 2 bucuk litre su içiyorum ben artık başlarda isteksizdm 1,5 la başladm ama artık cnm surekli su istemeye basladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…