varmış vala bugün markette dolaşırken gördüm alsammı almasam mı diye düşündüm
almadım ama önce buraya bir sorim dedim
benim kafadasın sende :)aslında bu ilk değil. buna tepki verdiği için onun için önemli olduğunu biliyorum. parası kıymetlidir kendisinin. o saçma sapan şeyler yapabiliyorsa ben de yaparım. ben çalışıyorum burda her yerimden ter akıyor. o yüzden kızdım.Bende ocak ayında mağazaya gittiğimde aglayarak çıktığım bile oldu ama bak bir kaç ay sonra alışveriş yapmak için can atıyorum sabret sonucunu alacaksın... birde bende öyle yaptım esim saçma bir şeye bi ton para harcamıştı bende girdim ilk gördüğüm mağazaya ayakkabı dünyasına hic fiyatlara bakmadan en hoşuma gideni aldım gittim sonra tam bir hırsla tesettür mağazasına girecektim ki annem aradı bebek ağlıyor açıktı diye yoksa yanmıştı esimah biz kadınlar
Diyetarkadasim a giriyorum boyumu kilomuboyuna göre kilon çok iyi,platesle sıkılaşma yapabilirsin ama tam karar vermek için özelden bir foto isterim
Diyetarkadasim a giriyorum boyumu kilomu
ideal kilom 58 görünüyor
hadi 56 de
ben şu anda 53 54 arası gidip geliyorum
baktığımda genel anlamda inceldim
nasıl dersen
önceden karnımın büyüklüğünden göğüslerim küçük gibi görünürdü
şimdi karnım küçülünce göğüslerim iyi duruyor
yandan da inceldim ama
wc sorunu olunca karnım arada bi şiş duruyor
mesela bu hafta hep şiş duruyor
ve kalçalarım büyük geliyor gözüme
foto bi ara evde durursam atarım
çok geziyoruz çok çalışıyoruz maşallahhh
bu arada kızlar eşim bugün yeni iş açıyor
Allah rızası için bi dua okursanız Allah utandırmasın işleri rastgitsin diye
Çorbayı tamamen lif amaçlı ve ödem atıcı olarak kullanıyoruz bu durumdaakşam gidip yapıcam lahana çorbasını yarın başlıycam canım sabah normal kahvaltımı yapıcam öğlen akşam çorbamı içicem akşam ne yaptıysam yemekten çok az yiycem işte kendimi çok kısmadan normal diyetime devam ederken lahana çorbamıda içicem ben böyle planladım aklımda
Gönderirim canım ya unutuyorum kusura bakmaben bilmem hep böyle diyolar hiç foto göndermiyolar sende öyle yapcan demi
wc den kaynaklı karın şişliğini kilo vererek çözemezsin o hep çıkar bağırsak işleyişini düzene koyman lazım,
eşin ne dükkanı açıyo, hayırlı uğurlu olsun,Allah hayırlı kazanç hayırlı müşteri nasip etsin (amin)
Gönderirim canım ya unutuyorum kusura bakma
Wc hep problem hayatımda neden düzene sokamıyorum bilmiyorum
yaa işte ben bi de huyluyumkız akşamdan kayısılı su yap hatta gün içinde koca bir sürahi suyada doğra gün içinde hem suya lezzet verir hemde bağırsakları çalıştırır
öyle düşündüm bende zaten güvenemedim almadımmm
alma bunlar hep pazarlama stratejisi, çok istiyosan kendin sütle bi muhallebi yap, az pirinçli sütlaç yap daha makbul,benim oğlum çok sever arada 4-5 kaselik yapıyorum ama hiç yemiyorum
öyle düşündüm bende zaten güvenemedim almadımmm
beni en çok zorlayan bu haftasonları
haftaiçi çok güzel geçiyor düzenli bir şekilde atlatabiliyorum
valla haklı. yanında fit bir erkek arkadaş, sen dombik bilemiyorum yaniyaaagercktn zayıflamak istiyorum o da orda diyet yapıyo ben zayıflıcm sen yine tombişim olarak kalcan diyo gaza getirmeye calışyo beni
yok yok alma vazgeç gerek yokvarmış vala bugün markette dolaşırken gördüm alsammı almasam mı diye düşündüm
almadım ama önce buraya bir sorim dedim
iyi ki varız yaaaanam ben örnek mi olmuşum şaşırdımteşekkür ederim motivasyonlar düşmeyecek son hız devam
çarşıda dolanırken incecik hatunları görünce bende gaza geliyorum, bende kendimi öyle gazlıyorum
aslında boyuna göre bence sen hedefine ulaşmışsın . bi genel kanı vardır; kilo boydan 10 rakam düşük olacak diye. ee sen tam da o noktadasın zaten tatlım. rakibimi kaybetmek hiç hoşuma gitmeyecek ama napalım . bence senin şuan kilo vermekten çok sıkılaşmaya ihtiyacın var. istersen kilonu korumaya geç ve spora ağırlık ver.İnşallah
yalnız aklımda deli sorular var benim yaa
acaba diyorum artık kilom iyi midir
sıkılaşma kısmına mı geçsem
tamölçülerimi bilmiyorum ama 1 ay sıkı bi program uygulasam sanki istediğim görünüme kavuşurum gibi geliyor
Çocuk istiyorum ama onun için de az daha kilo versem sonra alırsam bari çok görünmez gözüme diyorum ama pofff
kafamda deli sorular
kolayca çözemiyorum
boyuna göre kilon çok iyi,platesle sıkılaşma yapabilirsin ama tam karar vermek için özelden bir foto isterim
Diyetarkadasim a giriyorum boyumu kilomu
ideal kilom 58 görünüyor
hadi 56 de
ben şu anda 53 54 arası gidip geliyorum
baktığımda genel anlamda inceldim
nasıl dersen
önceden karnımın büyüklüğünden göğüslerim küçük gibi görünürdü
şimdi karnım küçülünce göğüslerim iyi duruyor
yandan da inceldim ama
wc sorunu olunca karnım arada bi şiş duruyor
mesela bu hafta hep şiş duruyor
ve kalçalarım büyük geliyor gözüme
foto bi ara evde durursam atarım
çok geziyoruz çok çalışıyoruz maşallahhh
bu arada kızlar eşim bugün yeni iş açıyor
Allah rızası için bi dua okursanız Allah utandırmasın işleri rastgitsin diye
aslında boyuna göre bence sen hedefine ulaşmışsın . bi genel kanı vardır; kilo boydan 10 rakam düşük olacak diye. ee sen tam da o noktadasın zaten tatlım. rakibimi kaybetmek hiç hoşuma gitmeyecek ama napalım . bence senin şuan kilo vermekten çok sıkılaşmaya ihtiyacın var. istersen kilonu korumaya geç ve spora ağırlık ver.
Tamam canımmmeğer foto gelecekse ben de isteremmmabcde_123
Gene neyimi beğenmedim acebaaaohoooo o diyet arkadaşımdaki ideal kilo olayına ben uysam ayvayı yerdim
Teşekkür ederim canımm amin inşallah hayırlısı ilecanım yeni işinizde Allah işinizi rast getirsin , hayırlı müşteriler bol kazançlar dilerim
Muzla sütü tükettiğinde ertesi gün çıkıyorsun canım wc ye sorun olmuyorbu arada ben muz süt detoksunu bağırsak faaliyetlerimi bi düzene sokunca yapmaya karar verdim . tabi o zaman kadar piyasada muz kalırsa
yarın kuru kayısı alıp begüşcüğümün dediğini bi uygulayayım ben
bu arada ben muz süt detoksunu bağırsak faaliyetlerimi bi düzene sokunca yapmaya karar verdim . tabi o zaman kadar piyasada muz kalırsa
yarın kuru kayısı alıp begüşcüğümün dediğini bi uygulayayım ben
bebişim spor olayına ben varım. yarışalım valla çok da güzel olur. hatta ben işte çarşamba günü başlamıştım spora. ama ham olduğumu unutup birden fazla yüklenmişim iki gündür yapamadım spor . bacaklarım hafifleyene kadar beklemedeyim. sakatlamak istemiyorum zorlayıp. en kötü ihtimalle pazartesi start veririm ben spora.Ne yapsam ki hepsinden de hemen sıkılıyorum
sen de başlasana bi spora
sporda yarışalım beraber
orda da geçeyim seni
aaa. ee muz kabız yapar diye biliyorum ama. sütten dolayı demek ki dengeleniyo. hımmm pazar ya da pazartesi yapim ben bu muz sütü en iyisi :)Muzla sütü tükettiğinde ertesi gün çıkıyorsun canım wc ye sorun olmuyor
bende olmadı yani
tamam incir de alayım o zaman :) meyve suyu içmiş gibi olurum hem regl dönemi tatlı krizini de tatmin eder.deneyen birileri daha çıktı çok şükür, bikaç gün dene faysası olmazsa incir de ekle, hatta günlük içtiğin suya bile katıp gün içerisinde faydalanmaya devam edebilirsin
Bi program yap senbebişim spor olayına ben varım. yarışalım valla çok da güzel olur. hatta ben işte çarşamba günü başlamıştım spora. ama ham olduğumu unutup birden fazla yüklenmişim iki gündür yapamadım spor . bacaklarım hafifleyene kadar beklemedeyim. sakatlamak istemiyorum zorlayıp. en kötü ihtimalle pazartesi start veririm ben spora.
ve sürekli aynı sporu yapmaktan ben de sıkılıyorum. o yüzden ben keyfim ne isterse onu yapıyorum.
yaptığım sporlar =
zumba
dans
ip atlama hareketi (ipsiz)
koşu ( olduğun yerde )
bölgesel egzersiz hareketlerini hergün yapmaya başlıcam.
pilates yapamıyorum ben yaaa ama bölgesel olarak yaptığım hareketlerin hepsi zaten pilates egzersizleri içinde var. sadece ben ezbere kafamdan yapıyorum.
squat a başlıcam.
bi de meltfat maratonu diye bişi var. videoları var yout.be 'da. nişanlıma indir demiştim. yarın getircek. ona bi başlayayım bakim devam edebilirsem :)
Aynen canım ben de öyle sanıyorumaaa. ee muz kabız yapar diye biliyorum ama. sütten dolayı demek ki dengeleniyo. hımmm pazar ya da pazartesi yapim ben bu muz sütü en iyisi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?