♥haftalık kilo verme yarışması♥

varmış vala bugün markette dolaşırken gördüm alsammı almasam mı diye düşündüm
almadım ama önce buraya bir sorim dedim

alma bunlar hep pazarlama stratejisi, çok istiyosan kendin sütle bi muhallebi yap, az pirinçli sütlaç yap daha makbul,benim oğlum çok sever arada 4-5 kaselik yapıyorum ama hiç yemiyorum

benim kafadasın sende :)aslında bu ilk değil. buna tepki verdiği için onun için önemli olduğunu biliyorum. parası kıymetlidir kendisinin. o saçma sapan şeyler yapabiliyorsa ben de yaparım. ben çalışıyorum burda her yerimden ter akıyor. o yüzden kızdım.
Bu arada lc gibi yerlerdeki kabinlerde bulunan aynalarda bir tuhaflık var bence evdekiler öyle göstermiyor, ışıktanmıdır bilmiyorum fazla ayrıntı gösteriyor. her sefer gittiğimde sinir oluyorum.

boyuna göre kilon çok iyi,platesle sıkılaşma yapabilirsin ama tam karar vermek için özelden bir foto isterim
Diyetarkadasim a giriyorum boyumu kilomu
ideal kilom 58 görünüyor
hadi 56 de
ben şu anda 53 54 arası gidip geliyorum
baktığımda genel anlamda inceldim
nasıl dersen
önceden karnımın büyüklüğünden göğüslerim küçük gibi görünürdü
şimdi karnım küçülünce göğüslerim iyi duruyor
yandan da inceldim ama
wc sorunu olunca karnım arada bi şiş duruyor
mesela bu hafta hep şiş duruyor
ve kalçalarım büyük geliyor gözüme

foto bi ara evde durursam atarım
çok geziyoruz çok çalışıyoruz maşallahhh

bu arada kızlar eşim bugün yeni iş açıyor
Allah rızası için bi dua okursanız Allah utandırmasın işleri rastgitsin diye

ben bilmem hep böyle diyolar hiç foto göndermiyolar sende öyle yapcan demi
wc den kaynaklı karın şişliğini kilo vererek çözemezsin o hep çıkar bağırsak işleyişini düzene koyman lazım,
eşin ne dükkanı açıyo, hayırlı uğurlu olsun,Allah hayırlı kazanç hayırlı müşteri nasip etsin (amin)

Çorbayı tamamen lif amaçlı ve ödem atıcı olarak kullanıyoruz bu durumda

Gönderirim canım ya unutuyorum kusura bakma
Wc hep problem hayatımda neden düzene sokamıyorum bilmiyorum

alma bunlar hep pazarlama stratejisi, çok istiyosan kendin sütle bi muhallebi yap, az pirinçli sütlaç yap daha makbul,benim oğlum çok sever arada 4-5 kaselik yapıyorum ama hiç yemiyorum
öyle düşündüm bende zaten güvenemedim almadımmm
beni en çok zorlayan bu haftasonları
haftaiçi çok güzel geçiyor düzenli bir şekilde atlatabiliyorum

öyle düşündüm bende zaten güvenemedim almadımmm
beni en çok zorlayan bu haftasonları
haftaiçi çok güzel geçiyor düzenli bir şekilde atlatabiliyorum

alma alma, çözümü kendimiz bulup daha sağlıklı şeylere yönelmeliyiz
benimde aynı h.içi iyi gidiyorda hafta sonu hep bozuyorum ama bunu çözmemiz lazım, istediğimiz kiloya inince bu iş kilo aldırır bize

selam kızlar şuan özel günümdeyim ve berbat derecede şişkinim çikolatasız ve tatlısız ekmeksiz geçirdiğim 8.gün özel gün bittikten sonra tartılıcam eğer veremedisem sadece yoğurt ve su diyeti yapacağım yoğurt tok tutuyor enazından yesemde bıkmam vücudum armut gibi hissediyorum yaz geldi nerdese kurtulmam lazım bu iğrenç kilolarımdan

yaaa gercktn zayıflamak istiyorum o da orda diyet yapıyo ben zayıflıcm sen yine tombişim olarak kalcan diyo gaza getirmeye calışyo beni
valla haklı. yanında fit bir erkek arkadaş, sen dombik bilemiyorum yani

varmış vala bugün markette dolaşırken gördüm alsammı almasam mı diye düşündüm
almadım ama önce buraya bir sorim dedim
yok yok alma vazgeç gerek yok

anam ben örnek mi olmuşum şaşırdım teşekkür ederim motivasyonlar düşmeyecek son hız devam
çarşıda dolanırken incecik hatunları görünce bende gaza geliyorum, bende kendimi öyle gazlıyorum
iyi ki varız yaaa

aslında boyuna göre bence sen hedefine ulaşmışsın . bi genel kanı vardır; kilo boydan 10 rakam düşük olacak diye. ee sen tam da o noktadasın zaten tatlım. rakibimi kaybetmek hiç hoşuma gitmeyecek ama napalım . bence senin şuan kilo vermekten çok sıkılaşmaya ihtiyacın var. istersen kilonu korumaya geç ve spora ağırlık ver.

boyuna göre kilon çok iyi,platesle sıkılaşma yapabilirsin ama tam karar vermek için özelden bir foto isterim

eğer foto gelecekse ben de isteremmm abcde_123

ohoooo o diyet arkadaşımdaki ideal kilo olayına ben uysam ayvayı yerdim
canım yeni işinizde Allah işinizi rast getirsin , hayırlı müşteriler bol kazançlar dilerim

Ne yapsam ki hepsinden de hemen sıkılıyorum
sen de başlasana bi spora
sporda yarışalım beraber
orda da geçeyim seni

eğer foto gelecekse ben de isteremmm abcde_123
Tamam canımmm

ohoooo o diyet arkadaşımdaki ideal kilo olayına ben uysam ayvayı yerdim
Gene neyimi beğenmedim acebaaa
canım yeni işinizde Allah işinizi rast getirsin , hayırlı müşteriler bol kazançlar dilerim
Teşekkür ederim canımm amin inşallah hayırlısı ile

bu arada ben muz süt detoksunu bağırsak faaliyetlerimi bi düzene sokunca yapmaya karar verdim . tabi o zaman kadar piyasada muz kalırsa
yarın kuru kayısı alıp begüşcüğümün dediğini bi uygulayayım ben

Muzla sütü tükettiğinde ertesi gün çıkıyorsun canım wc ye sorun olmuyor
bende olmadı yani

deneyen birileri daha çıktı çok şükür, bikaç gün dene faysası olmazsa incir de ekle, hatta günlük içtiğin suya bile katıp gün içerisinde faydalanmaya devam edebilirsin

Ne yapsam ki hepsinden de hemen sıkılıyorum
sen de başlasana bi spora
sporda yarışalım beraber
orda da geçeyim seni
bebişim spor olayına ben varım. yarışalım valla çok da güzel olur. hatta ben işte çarşamba günü başlamıştım spora. ama ham olduğumu unutup birden fazla yüklenmişim iki gündür yapamadım spor . bacaklarım hafifleyene kadar beklemedeyim. sakatlamak istemiyorum zorlayıp. en kötü ihtimalle pazartesi start veririm ben spora.
ve sürekli aynı sporu yapmaktan ben de sıkılıyorum. o yüzden ben keyfim ne isterse onu yapıyorum.
yaptığım sporlar =
zumba
dans
ip atlama hareketi (ipsiz)
koşu ( olduğun yerde )
bölgesel egzersiz hareketlerini hergün yapmaya başlıcam.

pilates yapamıyorum ben yaaa ama bölgesel olarak yaptığım hareketlerin hepsi zaten pilates egzersizleri içinde var. sadece ben ezbere kafamdan yapıyorum.

squat a başlıcam.

bi de meltfat maratonu diye bişi var. videoları var yout.be 'da. nişanlıma indir demiştim. yarın getircek. ona bi başlayayım bakim devam edebilirsem :)

Muzla sütü tükettiğinde ertesi gün çıkıyorsun canım wc ye sorun olmuyor
bende olmadı yani
aaa. ee muz kabız yapar diye biliyorum ama. sütten dolayı demek ki dengeleniyo. hımmm pazar ya da pazartesi yapim ben bu muz sütü en iyisi :)

deneyen birileri daha çıktı çok şükür, bikaç gün dene faysası olmazsa incir de ekle, hatta günlük içtiğin suya bile katıp gün içerisinde faydalanmaya devam edebilirsin
tamam incir de alayım o zaman :) meyve suyu içmiş gibi olurum hem regl dönemi tatlı krizini de tatmin eder.

Bi program yap sen
şu kadar dakika zumba
şu kadar dakika bıdıbıdı diye
ben de sana uyayım hadi bakalım azıcık ön ayak ol arkadaşına

aaa. ee muz kabız yapar diye biliyorum ama. sütten dolayı demek ki dengeleniyo. hımmm pazar ya da pazartesi yapim ben bu muz sütü en iyisi :)
Aynen canım ben de öyle sanıyorum
muz dengeliyor sanırım
ya da gün içerisinde tek tip beslendiğin için vücut atmak istiyor da olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…