- 5 Haziran 2008
- 6.597
- 12.634
- 773
Bi program yap sen
şu kadar dakika zumba
şu kadar dakika bıdıbıdı diye
ben de sana uyayım hadi bakalım azıcık ön ayak ol arkadaşına
Aynen canım ben de öyle sanıyorum
muz dengeliyor sanırım
ya da gün içerisinde tek tip beslendiğin için vücut atmak istiyor da olabilir
a bak ben yola beraber çıkalım diyorumyapcam yapcam program ,seni de gün gün etiketlerim vicdan azabı gibi
olabilir vallatecrübe edince paylaşırım.
Lahana çorbası beni doyuruyor da içinde soğan maydanoz da var onu tercih ederimhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...-kuru-ibrahim-saracoglu-tarifi.28825/page-108
begum75 ve miraycan84 bi buna da bakın bi fikriniz varmı
Aaaaa çok ayıp insan yürümez mi bak benim yürüyüşüm 15.438. adım 23,6 km 2021 kalori 2.40 dakika olmuşaslında cok işim yok ama ekmek yediğim için moralim bozuluyo kilo veremiyo gibi hissediyorum. yine cok yemiyorum ama mesela hala yürüyşe başlayamadm hergn bi sonraki güne atıyorum
Ben de dün öğleden sonra getirmiştim kızımı ben de suyu içemedim onun yüzündenmerhaba kızlar, öğlene kadar oğlan yanımdaydı, öğretmeni hastalanmış, öğlen arasında anneme bıraktım. sabah yulaf ile süt yedim gene. ancak evde sade süt kalmamış oğlanın meyveli sütlerinden koydum. uzun zamandır şeker tüketmiyorum acayip şekerli geldi. o yüzden pişman oldum. kalori almışımdır diye. sabah işe gelince maydonozlu limonlu çay içtim. ara öğün için sadece kayısı vardı yanımda 2 tane ondan yedim. öğlen arasında çorba ve bezelye yemeği yedim az ayran içtim. suyu çocuğa yapma etme demekten pek içemedim. kısmetse öğlenden sonra içeceğim. birazdan yeşil çay içmeyi düşünüyorum.
evet ancak onlarla ilgileniyoruz çünkü. olsun onlar mutlu oldu mu oldu dimi :)Ben de dün öğleden sonra getirmiştim kızımı ben de suyu içemedim onun yüzünden
Ben de öğle arası bakındım biraz etek giymediğim için sıkıntı yok pantolonda kumaşı sevmiyorum şükür ki artık kot kadife keten istediğimi giyebiliyorum iş yerindedün eşime kızgındım sinirle bir sürü kıyafet aldım internetten, önce dükkanları gezdim bişey bulamadım, dükkandan sadece 1 tane etek alabildim.kabinde her taraf aynaydı, ordan kendimi görünce hiç beğenmedim, görüntüme sinir oldumben karşıya bakarken yandan arkamdan görüntümde gözüküyordu her yönden ayna olduğu için. meğersem sağdan soldan hiç güzel gözükmüyormuşum.
bende onu yapıcam ama bu da bir seçenek olabilir belki daha sonraLahana çorbası beni doyuruyor da içinde soğan maydanoz da var onu tercih ederim
ne güzel bizde kot giyilmiyor işte :)Ben de öğle arası bakındım biraz etek giymediğim için sıkıntı yok pantolonda kumaşı sevmiyorum şükür ki artık kot kadife keten istediğimi giyebiliyorum iş yerinde
Aaaaa çok ayıp insan yürümez mi bak benim yürüyüşüm 15.438. adım 23,6 km 2021 kalori 2.40 dakika olmuş
beraber gitcez canım kardeş kardeşa bak ben yola beraber çıkalım diyorum
o sana nisbet yapcam diyor
GonulSenligim çok tekkur ediyooorum moralim yerlerde su an
o fit olck bende olcam ki bi tartılaymda ona göre ekmeğin zararı yoksa hala zayıflıyosam devam etcm varsa bırakcm tamamen ve trambolinimi artık acıp kullanma zamanı geldi sanırım
beraber gitcez canım kardeş kardeşmaksat ortalığı kızıştırmak
gazladım seni işte fena mıgazın bittikçe gel ben senin moralini itinayla bozarım
kıs trambolinin var da ne diye yapmıyosun. aç yap tabi. hatta düzenli bi şekilde yap bakim faydası varsa bana da bilgi ver. evlenince alırım belki.
hakkaten yakızlar içtiğim sıvılar:
1 litre su
750 ml çay
250 ml yeşil çay
2fincan türk kahvesi
ahhnehirnil111 ahh olaydın da göreydin beni, duyaydın gururlarını
akşama 1 litre daha su içerim, bugünlük yeter
yok ya,merak içindeyim kötü birşey yoktur umarımhakkaten yanehirnil111 den yok mu bi haber
Sen yapmadan ben güleyimKızlar size bir nisan sakasi yapacaktim da kiyamadim
Ne yapcaktin kız merak ettim,bırakıyorum topigimi diycektinKızlar size bir nisan sakasi yapacaktim da kiyamadim
umarım yoktur gelir bugün inşyok ya,merak içindeyim kötü birşey yoktur umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?