♥haftalık kilo verme yarışması♥

yapcam yapcam program ,seni de gün gün etiketlerim vicdan azabı gibi

olabilir valla tecrübe edince paylaşırım.

aslında cok işim yok ama ekmek yediğim için moralim bozuluyo kilo veremiyo gibi hissediyorum. yine cok yemiyorum ama mesela hala yürüyşe başlayamadm hergn bi sonraki güne atıyorum
Aaaaa çok ayıp insan yürümez mi bak benim yürüyüşüm 15.438. adım 23,6 km 2021 kalori 2.40 dakika olmuş

Ben de dün öğleden sonra getirmiştim kızımı ben de suyu içemedim onun yüzünden

Ben de öğle arası bakındım biraz etek giymediğim için sıkıntı yok pantolonda kumaşı sevmiyorum şükür ki artık kot kadife keten istediğimi giyebiliyorum iş yerinde

GonulSenligim çok tekkur ediyooorum moralim yerlerde su an
o fit olck bende olcam ki bi tartılaymda ona göre ekmeğin zararı yoksa hala zayıflıyosam devam etcm varsa bırakcm tamamen ve trambolinimi artık acıp kullanma zamanı geldi sanırım

a bak ben yola beraber çıkalım diyorum
o sana nisbet yapcam diyor
beraber gitcez canım kardeş kardeş maksat ortalığı kızıştırmak

gazladım seni işte fena mı gazın bittikçe gel ben senin moralini itinayla bozarım
kıs trambolinin var da ne diye yapmıyosun. aç yap tabi. hatta düzenli bi şekilde yap bakim faydası varsa bana da bilgi ver. evlenince alırım belki.

ay cok yorucu oooo ertesi gün yataktn kalkamadım denediğimde ama cok eglenceli gercektn acıyosn müziği deli gibi zıplıyosn ve aşırı yoruyo ter attırıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…