♥haftalık kilo verme yarışması♥

Kızlar size bir nisan sakasi yapacaktim da kiyamadim
iyi yaptın zati sessiz burası kaldıramazdık heralde şaka

Senden haber bekliyorum
Haftasonu planları yap, bana da link olarak at
bak canım kardeşim böyle böyle yapçaz de
ptesi akşam başlayalım
heyecan yaptım seni geçmenin heyecanını yaşıyorum şu anda

anlaştık beybisi ben planı yapıp seni bilgilendircem

Ya siz çok tatlissiniz,tatlı niyetine yerim sizi.
GonulSenligim . abcde_123
öhööm öhööm öyleyiz sanırsam mütevazi olamıcam

öyle düşündüm bende zaten güvenemedim almadımmm
beni en çok zorlayan bu haftasonları
haftaiçi çok güzel geçiyor düzenli bir şekilde atlatabiliyorum

Benim bi kere canım çok istedi musli pekmez ve bal katarak kek yaptım yedik eşimle 2 yk un kattim sadece yağ ve seker yok

Iyi yapmışsın zati sessiz burası, hepten morelim motivasyonum düşerdi
GonulSenligim

Kizlar burasi bazen issizlasir biz bunlari onceden de yasadik.
En sevdigimiz yiyecegi bile hergun ayni istahla yiyemeyiz
Ben her gün ugruyorum bildirim var mi diye ama sahsen benimde bu ara yazasim yok bu bir dönem

18.30 da uyudum 20.30 da uyandım ama halaaa uykum var halaaaa ruh gibiyim
ayy ben uykuyu çok seviyorum ona kanaat getirdim . keşke az uykuyla geçirsem günleri. hayatımın yarısı uyumakla geçiyo

GonulSenligim

Kizlar burasi bazen issizlasir biz bunlari onceden de yasadik.
En sevdigimiz yiyecegi bile hergun ayni istahla yiyemeyiz
Ben her gün ugruyorum bildirim var mi diye ama sahsen benimde bu ara yazasim yok bu bir dönem
evet bazı dönemler oluyo öyle. maraton yoruyp haliyle ama buradan ayrı kalmanın hazin sonuçlarını ayrılanlar iyi bilir

hele ben bu ara iyice koptum yaaa. internette neyi araştıracağımı ne yapacağımı falan şaşırmış durumdayım
aynı anda farklı bi sürü şey yapmak istiyorum ama buna insan fiziği ve zihninin el verişliliği yok

nehirnil111 cuma günü kalorim : 878
karbonhidrat miktarı : 46,11
yuppi

ama şuan açım mutluyum ama yaaaa

yine bir gece klasiği ve ben tek başımayım
sevgili günlük , kaldık gene baş başa

bugün akşam menümü tam olrak yazayım barim

sabah = 2 haşlanmış yumurta+ peynir + domates + salatalık + 4 dilim sucuk + çay
Öğlen= beyaz peynir 2-3 parça + çeyrek armut + 1 lokma ekmek kabuğu (içini evdekilerden biri kemirmiş heralde )
akşam= semiz otu yemeği ( az pirinçli toplamda yarım yemek kaşığı pirinç bile yememişimdir ama kaloriye ekledim panik yok ) + yeşil çay ( yemekten sonra)
gece= ayran

işte böyle günlükçüğüm sonuç olarak şuan açım. birazdan ayranımı içicem. gece rahat uyumamı sağlıyor ve açlığı kesiyor

evet bu donemler olabilir ama burası hep aklimda bura benim arkadasim yoldasim
Buranin önemi sizler sayesinde çok bende

aynen ders çalışmak icin uygun zamanim geceler. 2 3 lere kadar yatmiyorum ders icin ama yarim saat yada 45 dk ders gerisi internet. Biseyler aklima geliyor araştırasim geliyor catliyorum yoksa hastalık bu Simdi de cin sitesinden 3 boyutlu güzel fincan takimlari buldum. Detaylara biraz ders calisinca bakacam ödül olur hem .cin sitesinden getirip burda kazik kazik satıyorlar. Bende bileklik getirtmistim 1 dolara bir ayda geldi ucretsiz kargo gemilerle memilerde gelmisti. Denemeydi geliyor yani elmasi cok saticilari secince sağlam oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…