♥haftalık kilo verme yarışması♥

Sakin olmak lazim öyle dönemlerim oldu benimde ama o dönemlerde kilo veremedim... zaten sağlıklı beslenince gidiyor ama biz birden vermek istiyoruz yemiyoruz sonra saldiriyoruz önümüze ilk çıkan yemeğe

evet bu donemler olabilir ama burası hep aklimda bura benim arkadasim yoldasim
Buranin önemi sizler sayesinde çok bende

kıs benim de ders çalışmam lazım sınaca kaldı 50 gün bende tık yok kafa çok dolu. kıs ben güvenemiyorum sitelere ya.mesela toptan iç giyim pijama satan bi site buldum. çokgüzel ürünler var ucuza. normalde aynı ürünün çok çok pahalı halini biliyorum gördüm. sadece toptan sitesi olduğu için en az 100 tl lik alışveriş yapılması gerekiyor. ama güvenemiyorum. gerçi kapıda ödeme seçeneği de var ama bazı kargo kutuyu açmanı beklemio. 100 tl verip hıyar satın almış olmak istemiyorum

Sakin olmak lazim öyle dönemlerim oldu benimde ama o dönemlerde kilo veremedim... zaten sağlıklı beslenince gidiyor ama biz birden vermek istiyoruz yemiyoruz sonra saldiriyoruz önümüze ilk çıkan yemeğe
ama napim çok özledim zayıf halimiii. aynada onu görmek istiyorum hemen

günaydınn
ben bugün tartıldım 59,4 olmuşum sadece 300g gitmiş spora başlıyorm kesin karar verdim
başla başla bak ben de başlıyorum. abcde_123 de başlıcak. nehirnil111 de başlıcak

Günaydın kızlar şu ara spor yapamıyorum diye yürüyüşe verdim kendimi cuma_cumartesi 2 saat yürüdüm
Şimdi kahvaltı yaptım
1 küçük talaş böreği
1 dilim peynir
1 haşlanmış yumurta
4 kiraz domates
Vee 1 saat tempolu yürücem sahilde belki bisiklet de binerim:) yarın hedef 77 bakalım ulaşabilecekmiyim

merhaba nasıl katılmak gerekiyor aranıza ?

sbeden arkadaşımızı etiketleyerek

boy:
kilo:
hedef kilo :
bilgilerini yaz. gerçi geçici bir süre alımların durdurulduğunu açıklamıştı ama devamsızlık yapan arkadaşların yerine kayıt yapabilir belki eğer sen de istikrarlı olacaksan

bugün kilo : 54,4 düne göre 200 gr kayıp. daha regl olamadım. sanırım yarın olacağım. umarım .

bugün spora başlıyorum kısmetse. ilk etapta yapacağım spora karar verdim. daha önce hiç yapmamıştım. ilk defa yapacağım.
Jillian michaels 30 day shred workout başlıyorum. bunun yanında bölgesel egzersizlerimi de yapacağım ayrı olarak (kalça,bel.karın çalışmaları )

daha sonra kondisyonum arttıkça ekstra sporlar ekleyeceğim. sürecimi hızlandırmam lazım

abcde_123 spor arkadaşıma duyurulur ilk etap benim plan budur

Mis gibi pazar sabahı ,hava güzell ,güneş yüzünü gösterdi
Kahvaltımı da yaptım ,keyif çayımı da içtim
Kahvaltım = çok az zeytin yağına kırılmış 3 yumurta + peynir + çay
kahvaltımı geç yaptım zaten öğle yemeğine gerek kalmadı
birazdan sporumu yaparım. bol suyumu içerim
yeşil çayımı içerim :)
kimseler de yok maşallah ,havalar güzel olunca tabi

Kız bende burdayım arada gelip bakıyorum kimsecikler varmı diye,bende şimdi 15 dakika eliptik ardından insanity max 30 yapicam, senin bölgesel yerlere calistigin video varmı yoksa kafana göre mi takiliyosun

Kız bende burdayım arada gelip bakıyorum kimsecikler varmı diye,bende şimdi 15 dakika eliptik ardından insanity max 30 yapicam, senin bölgesel yerlere calistigin video varmı yoksa kafana göre mi takiliyosun
canım spor yapıyordum şimdik gördüm mesajı. bölgesel için videolarım var. hangi hareketin hangi kas gurubuna etki ettiğini işaretlerek gösteriyo hareketleri. hoşuma gidiyor o . bak yükleyebilirsem yükleyeyim .

bunlar benim takip ettiklerim. bunların karın egzersizleri versiyonu da var. başka videoları da var bende.

birazdan bunları yapacağım zaten. az önce jillianı bitirdim. pardon o beni bitirdi desek daha doğru kolları ve karın kaslarını çok çalıştırıyor jillian. ama sanki kalçada zayıf kaldı gibi hissettim. kalça hareketi yapıcam o yüzden.

şuan maydanoz limon suyumu içiyorum.robotta çekilmiş ,ohhh miss çalışsın bağırsaklar
kuru kayısı da aldırdım . onu da suya bırakıcam bu gece ,yarın sabah içerim yavruları

sporumu da başladım zatiii...

jillian shred level 1 / 1.gün yapıldı

Afiyetolsun bende spor umu bitirdim titreme geldi,yoğurt elma tarçın karisimi yedim senin videolara bakicam şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…