Ben simdi gordum gunaydincumartesi nişanlımla birlikteyimmmmiyi geceler kızlarrr.
sabah görecekler için de GÜNAYDIIIIIINNNNN
HAFTA SONU KAÇAMAĞI YAPMAYIN KIZLAR ,PİŞMAN OLURSUNUZ BAK DEMEDİ DEMEYİN
hele ben bu ara iyice koptum yaaa. internette neyi araştıracağımı ne yapacağımı falan şaşırmış durumdayım
aynı anda farklı bi sürü şey yapmak istiyorum ama buna insan fiziği ve zihninin el verişliliği yok
evet bu donemler olabilir ama burası hep aklimda bura benim arkadasim yoldasim
Buranin önemi sizler sayesinde çok bende
aynen ders çalışmak icin uygun zamanim geceler. 2 3 lere kadar yatmiyorum ders icin ama yarim saat yada 45 dk ders gerisi internet. Biseyler aklima geliyor araştırasim geliyor catliyorum yoksa hastalık buSimdi de cin sitesinden 3 boyutlu güzel fincan takimlari buldum. Detaylara biraz ders calisinca bakacam ödül olur hem .cin sitesinden getirip burda kazik kazik satıyorlar. Bende bileklik getirtmistim 1 dolara bir ayda geldi ucretsiz kargo gemilerle memilerde gelmisti . Denemeydi geliyor yani elmasi cok saticilari secince sağlam oluyor
ama napim çok özledim zayıf halimiii. aynada onu görmek istiyorum hemenSakin olmak lazim öyle dönemlerim oldu benimde ama o dönemlerde kilo veremedim... zaten sağlıklı beslenince gidiyor ama biz birden vermek istiyoruz yemiyoruz sonra saldiriyoruz önümüze ilk çıkan yemeğe
başla başla bak ben de başlıyorum.günaydınn
ben bugün tartıldım 59,4 olmuşum sadece 300g gitmişspora başlıyorm kesin karar verdim
merhaba nasıl katılmak gerekiyor aranıza ?
Kız bende burdayım arada gelip bakıyorum kimsecikler varmı diye,bende şimdi 15 dakika eliptik ardından insanity max 30 yapicam, senin bölgesel yerlere calistigin video varmı yoksa kafana göre mi takiliyosunMis gibi pazar sabahı ,hava güzell ,güneş yüzünü gösterdi
Kahvaltımı da yaptım ,keyif çayımı da içtim
Kahvaltım = çok az zeytin yağına kırılmış 3 yumurta + peynir + çay
kahvaltımı geç yaptım zaten öğle yemeğine gerek kalmadı
birazdan sporumu yaparım. bol suyumu içerim
yeşil çayımı içerim :)
kimseler de yok maşallah ,havalar güzel olunca tabi
canım spor yapıyordum şimdik gördüm mesajı. bölgesel için videolarım var. hangi hareketin hangi kas gurubuna etki ettiğini işaretlerek gösteriyo hareketleri. hoşuma gidiyor o . bak yükleyebilirsem yükleyeyim .Kız bende burdayım arada gelip bakıyorum kimsecikler varmı diye,bende şimdi 15 dakika eliptik ardından insanity max 30 yapicam, senin bölgesel yerlere calistigin video varmı yoksa kafana göre mi takiliyosun
Afiyetolsun bende spor umu bitirdim titreme geldi,yoğurt elma tarçın karisimi yedim senin videolara bakicam şimdişuan maydanoz limon suyumu içiyorum.robotta çekilmiş ,ohhh missçalışsın bağırsaklar
kuru kayısı da aldırdım . onu da suya bırakıcam bu gece ,yarın sabah içerim yavruları
sporumu da başladım zatiii...
jillian shred level 1 / 1.gün yapıldı
oh oh yağların kas olsun şekerimAfiyetolsun bende spor umu bitirdim titreme geldi,yoğurt elma tarçın karisimi yedim senin videolara bakicam şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?