- 5 Haziran 2008
- 6.597
- 12.634
- 773
canım yaaa Allah hayırlısıyla versin, zamanı var demekki, hayırlı zamanda olsun inşallahgünaydın kızlar iyi pazarlar. ben adet dönemimde pek rejim yapamadım malesef. bir de hamile değilim diye moralim de çöktüneyse yarından itibaren toparlarım artık.
birazcık kaçamak yaptımbegum75 kız hafta sonun nasıl geçti bakim beslenme açısından. kaçamak neyn yaptın mı ? düzenini devam ettirdin mi ?
bi kereciklikten bişey olmaz. bugün kaçamak yapma da yarını bozmasın. dünü telafi etmişsin zaten spor falan da yaptınbirazcık kaçamak yaptım, dün akşam biraz geç saattte balık yemek zorunda kaldım,peşine çayla bikaç gofret,azcık cips yedim misafirler getirmiş bende kaptırdım yedim ama kendimi tutmaya çalıştım,bugün daha iyiyim sabah ve akşam kaçamaksız yedim,sporumuda yaptım,şimdi akşam yemeğimi yedim ama yatana kadar yerim bişeyler yine yediklerim tutmaz beni, belki tarçınlı süt içerim
bu arada eşime doğum günü hediyesi alcam,defactonun sitesinden bakıyorum.önerebileceğin site varmı?
şimdi çikolata reklemı gördüm canım çekti ama yememem lazımbi kereciklikten bişey olmaz. bugün kaçamak yapma da yarını bozmasın. dünü telafi etmişsin zaten spor falan da yaptın
ben hiç internet sitesinden alışveriş yapmam ki. o yüzden hiç bilmiyorum
amanın sakın.. bak kahveli süt iç. kakaolu gibi oluyo. kandırır belkii.. yarın tartıdan sonra ufak bi parça yersin ödül niyetine.şimdi çikolata reklemı gördüm canım çekti ama yememem lazım
yaaa aklımdan nasıl çıkarcam ben bunu
kahve almadım daha yaaa 3 ü bir aradalardan varamanın sakın.. bak kahveli süt iç. kakaolu gibi oluyo. kandırır belkii.. yarın tartıdan sonra ufak bi parça yersin ödül niyetine.
o var, tamam yaa yemicem sözkız türk kahvesi yok mu evindeee . ondan koy süte. çikileta yemeeee
sağol canım hayırlısı olsun inşallah.canım yaaa Allah hayırlısıyla versin, zamanı var demekki, hayırlı zamanda olsun inşallah
ben az önce 1 çeri domates, 1 silor salatalık (küçük olanlardan)çıtır çıtırdıbugün toplam menümü yazayım ben hemencikkkk
sabah: az zeytinyağına kırılmış 3 yumurta + peynir + çay
öğleden sonra : 2 ceviz içi + 2 kuru kayısı + 1 çorba kaşığı kadar tuzsuz kavrulmuş çekirdek (tuzsuz olunca E vitamini almak için yemek istedim ) + maydanoz limon suyu posalı + yeşil çay + muz
tabi bunları arka arkaya yemedim1 er saat aralarla falandır yani .
akşam : etli patlıcan yemeği + salata
gece : ayran
toplam kalori =980 pazar günü
nehirnil111
ben istikrarlı olurum hertürlü söz. ama paylaşım ve grup devam ediyor değilmi burada çünkü birlikte zayıflamak istiyorum bir grupla takip ediliyor değilmi devam eden arkadaşlar var ?sbeden arkadaşımızı etiketleyerek
boy:
kilo:
hedef kilo :
bilgilerini yaz. gerçi geçici bir süre alımların durdurulduğunu açıklamıştı ama devamsızlık yapan arkadaşların yerine kayıt yapabilir belki eğer sen de istikrarlı olacaksan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?