♥haftalık kilo verme yarışması♥

bölgesel egzersizlerimi de yaptım . ay spor yapmaya başlayınca da ne yapsam azmış gibi geliyor. ama ilk gün çok zorlamamam lazım. yarın kas ağrım olacak büyük ihtimal . ama pes etmek yok.

begum75 kız hafta sonun nasıl geçti bakim beslenme açısından. kaçamak neyn yaptın mı ? düzenini devam ettirdin mi ?
birazcık kaçamak yaptım, dün akşam biraz geç saattte balık yemek zorunda kaldım,peşine çayla bikaç gofret,azcık cips yedim misafirler getirmiş bende kaptırdım yedim ama kendimi tutmaya çalıştım,bugün daha iyiyim sabah ve akşam kaçamaksız yedim,sporumuda yaptım,şimdi akşam yemeğimi yedim ama yatana kadar yerim bişeyler yine yediklerim tutmaz beni, belki tarçınlı süt içerim

bu arada eşime doğum günü hediyesi alcam,defactonun sitesinden bakıyorum.önerebileceğin site varmı?

bi kereciklikten bişey olmaz. bugün kaçamak yapma da yarını bozmasın. dünü telafi etmişsin zaten spor falan da yaptın

ben hiç internet sitesinden alışveriş yapmam ki. o yüzden hiç bilmiyorum

bi kereciklikten bişey olmaz. bugün kaçamak yapma da yarını bozmasın. dünü telafi etmişsin zaten spor falan da yaptın

ben hiç internet sitesinden alışveriş yapmam ki. o yüzden hiç bilmiyorum
şimdi çikolata reklemı gördüm canım çekti ama yememem lazım
yaaa aklımdan nasıl çıkarcam ben bunu

şimdi çikolata reklemı gördüm canım çekti ama yememem lazım
yaaa aklımdan nasıl çıkarcam ben bunu
amanın sakın.. bak kahveli süt iç. kakaolu gibi oluyo. kandırır belkii.. yarın tartıdan sonra ufak bi parça yersin ödül niyetine.

bak benim de az önce bi tatlı isteğim geldi. bi çay kaşığı bal yedim. bu yeter sana dahası yok dedim kendime

bugün toplam menümü yazayım ben hemencikkkk

sabah: az zeytinyağına kırılmış 3 yumurta + peynir + çay
öğleden sonra : 2 ceviz içi + 2 kuru kayısı + 1 çorba kaşığı kadar tuzsuz kavrulmuş çekirdek (tuzsuz olunca E vitamini almak için yemek istedim ) + maydanoz limon suyu posalı + yeşil çay + muz

tabi bunları arka arkaya yemedim 1 er saat aralarla falandır yani .
akşam : etli patlıcan yemeği + salata
gece : ayran

toplam kalori =980 pazar günü
nehirnil111

ben az önce 1 çeri domates, 1 silor salatalık (küçük olanlardan)çıtır çıtırdıçok ufakta peynir yedim

ben istikrarlı olurum hertürlü söz. ama paylaşım ve grup devam ediyor değilmi burada çünkü birlikte zayıflamak istiyorum bir grupla takip ediliyor değilmi devam eden arkadaşlar var ?

Cumartesi memleketteydim aşırı çok yedim pazarda tatlı krizim tuttu evde bi tek kek vardı onu yememek için pekmez müsli bal beypazarı kurusu ve meyve yedim hemde aksam... artı çıkıcam diye korkuyordu ama çok şükür

Geçen hafta :53.5
Şimdi:52.6. (Hedef 51.5 idi ulaşamadım bir dahaki aya olan hedefim ise 50 kg ) sbeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…