♥haftalık kilo verme yarışması♥

Geçen hafta 78. 1
Bu hafta 76.8
Fark 1.300 gr
Ekimde başladım spor ve sağlıklı beslenmeye şu zamana kadar tüp mide ameliyatı yaptıran arkadaşımla yarışıyorum :) toplam 17 kilo 300 gr vermişim resmen kendime yeni bir ben geldi:)
Bu arada hedefim 77 di ve hedefi geçmiş bulunuyorum
sbeden

Eklentiler

• 20160403_082937-1-1.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 32

Eki Görüntüle 1808172 gundaydin kızlar
Bugün cook çoook mutluyummm çünkü bu tartı beni mutlu ediyor
An itibariyle iki kg daha gitti
Bu hafta büyük ihtimalle yine ben birinciyimmm

kızlar hepinizi tebrik ederim, 1 aydır yerimde sayan biri olarak sizlerden büyük ilham alıyorum.devamını dilerim

daha nolsun kız süper bak ne güzel vermişsin bu hafta tebrik ederim

verdim ama az gitti yine ya, bu hafta içi gerçekten çok dikkat etmiştim, bide 1 aydır yerimde sayıyodum bide regl imn bitmişti daha çok gider diye düşündüm ama olmadı, olsun bunada şükür
Gayet iyisin bence yavaş ve kalıcı gidiyor kilolar

saol canım benim, tek avuntum o zaten kalıcı gidiyor olması, artık ödemde kalmamıştır giderse yağ gidiyodur diye seviniyorum/avunuyorum

olsun canım 1 kg ye yakın vermişsin daha nolsun bu hafta daha güzel gider inş ben lahana çorbamı içiyorum

beni merak etcek bişey yok ya kaplumbağa hızında ilerliyorum
geçen hafta: 62,7
bu hafta: 61,9
giden 800 gram

sbeden
Süpersin beg us az olsun kalıcı olsun boş versene sende bi kaç aysonra geç ulaşırsın hedefe benim ablaminda metobolizma yavaş 2 gün çabalıyor sonra bırakıyor çok ısrar ettim ama artik etmiyorum beni görünce sevke gelecek artik

aynen 61 gördüm çok şükür, aslında hafta içi 61,7 yide gördüm ama bugün böyle geldi, cumartesi günkü kaçamaklar daha çıkmadı demek ki
olsun o kadar kaçamak bizde insanız yani
bende dün biiiir sürü kaçamaak yaptım vala ama hiç takmıyorum
çünkü hafta içi çok düzenliyim hafta sonu da kendime ödül vermiş olayım bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…