bırakmasın canım ya, bak ben 29 şubatta 62,7 yi gördüm daha bugün 4 nisan oldu ancak 61,9 u gördüm, pes edersek yeniliriz, bunca çabamız boşa gider, geçen seferki diyetimde bende 63 ü görünce bırakmıştım ama artık ramazana kadar ne giderse kar gözüyle bakıyorum, ramazandada koruyabilirsem süper olur.Süpersin beg us az olsun kalıcı olsun boş versene sende bi kaç aysonra geç ulaşırsın hedefe benim ablaminda metobolizma yavaş 2 gün çabalıyor sonra bırakıyor çok ısrar ettim ama artik etmiyorum beni görünce sevke gelecek artik
bende öyle düşündüm ve cumartesi misafirim vardı onlarla geç saatte balık yedim, peşine biraz cipsle gofret bisküvi yedim ödül olsun dedim ama dün kaçamağım olmadı hiç, bitek akşam çok acıkınca domates/salatalık/peynir yedim oda kaçamak sayılmaz heralde :))olsun o kadar kaçamak bizde insanız yani
bende dün biiiir sürü kaçamaak yaptım vala ama hiç takmıyorum
çünkü hafta içi çok düzenliyim hafta sonu da kendime ödül vermiş olayım bari
evet yaptım dün içtim bide bugün sabah içtim bakalım bu hafta full lahana çorbası içicem bakalım görebilecekmiyim 63 leriaa yaptın demek çorbanı,afiyet olsun
sayılmaz canımbende öyle düşündüm ve cumartesi misafirim vardı onlarla geç saatte balık yedim, peşine biraz cipsle gofret bisküvi yedim ödül olsun dedim ama dün kaçamağım olmadı hiç, bitek akşam çok acıkınca domates/salatalık/peynir yedim oda kaçamak sayılmaz heralde :))
Cumartesi memleketteydim aşırı çok yedim pazarda tatlı krizim tuttu evde bi tek kek vardı onu yememek için pekmez müsli bal beypazarı kurusu ve meyve yedim hemde aksam... artı çıkıcam diye korkuyordu ama çok şükür
Geçen hafta :53.5
Şimdi:52.6. (Hedef 51.5 idi ulaşamadım bir dahaki aya olan hedefim ise 50 kg )sbeden
Hayırlı olsun yeni iş yeri açmak güzel ilerde kesinlikle yapıcam bol kazançlar inşallahDiyetarkadasim a giriyorum boyumu kilomu
ideal kilom 58 görünüyor
hadi 56 de
ben şu anda 53 54 arası gidip geliyorum
baktığımda genel anlamda inceldim
nasıl dersen
önceden karnımın büyüklüğünden göğüslerim küçük gibi görünürdü
şimdi karnım küçülünce göğüslerim iyi duruyor
yandan da inceldim ama
wc sorunu olunca karnım arada bi şiş duruyor
mesela bu hafta hep şiş duruyor
ve kalçalarım büyük geliyor gözüme
foto bi ara evde durursam atarım
çok geziyoruz çok çalışıyoruz maşallahhh
bu arada kızlar eşim bugün yeni iş açıyor
Allah rızası için bi dua okursanız Allah utandırmasın işleri rastgitsin diye
çok güzel gitmiş devamı olur inş bebişinmi var seninvala spor yapmıyorum sadece bol bol yürümeye dikkat ediyorum öğle arasında bir saat yürüyorum sabah yarım saat akşamda bol hareket ev temizliği malumm
Hem de nasıl ertesi günü hadi diyorum baba seni bekliyor parka götürücek hayır diyo ben anneyle işe gidiceeemevet ancak onlarla ilgileniyoruz çünkü. olsun onlar mutlu oldu mu oldu dimi :)
evet canım mayısda iki yaşını doldurcaak inşallahçok güzel gitmiş devamı olur inş bebişinmi var senin
Evet yaa ben de trambolin almak istiyorum kızım da çok seviyor parkta zıpladı bir kaç kez@DisiAnka çok tekkur ediyooorum moralim yerlerde su an
o fit olck bende olcam ki bi tartılaymda ona göre ekmeğin zararı yoksa hala zayıflıyosam devam etcm varsa bırakcm tamamen ve trambolinimi artık acıp kullanma zamanı geldi sanırım
Yani ip atlamaktan daha eğlenceliay cok yorucu oooo ertesi gün yataktn kalkamadım denediğimdeama cok eglenceli gercektn acıyosn müziği deli gibi zıplıyosn ve aşırı yoruyo ter attırıyo
Senide ornek verdim çok konuştum ama malesef o fazla spor yapamaz beli sıkıntılı trafik kazası gecirmisti ama leslie yapabilir en azından malesef yapmıyor bende aynı şeyleri konusmaktan bıktım yediğim şeyleri ona yazdım bi araa ama yok yinede yakasını birakmicam ama yüzyüze gelincebırakmasın canım ya, bak ben 29 şubatta 62,7 yi gördüm daha bugün 4 nisan oldu ancak 61,9 u gördüm, pes edersek yeniliriz, bunca çabamız boşa gider, geçen seferki diyetimde bende 63 ü görünce bırakmıştım ama artık ramazana kadar ne giderse kar gözüyle bakıyorum, ramazandada koruyabilirsem süper olur.
çok geçmiş olsun canım, kilosu çok mu peki?Senide ornek verdim çok konuştum ama malesef o fazla spor yapamaz beli sıkıntılı trafik kazası gecirmisti ama leslie yapabilir en azından malesef yapmıyor bende aynı şeyleri konusmaktan bıktım yediğim şeyleri ona yazdım bi araa ama yok yinede yakasını birakmicam ama yüzyüze gelince
Ben buna çok güldüüüüm18.30 da uyudum 20.30 da uyandım ama halaaa uykum var halaaaa ruh gibiyim
Ben buna çok güldüüüüm
Keşke uyanmadan sabahı etseydin ancak öyle uyuduğumda kendimi dinlenmiş hissediyorum
Kalça hareketi demek Leslie demek
bunlar benim takip ettiklerim. bunların karın egzersizleri versiyonu da var. başka videoları da var bende.
birazdan bunları yapacağım zaten. az önce jillianı bitirdim. pardon o beni bitirdi desek daha doğrukolları ve karın kaslarını çok çalıştırıyor jillian. ama sanki kalçada zayıf kaldı gibi hissettim. kalça hareketi yapıcam o yüzden.
Nehirin mesleği neydi
O da güzelmişş eşimle oturup da bir film izlenmez takip ettiği diziyi bile maç ve haber kanallarıyla aynı anda izliycek nerdeysene bileyim belki kendime gelirim sporumu yaparım dedim ama olmadı, eşim le demet akbağın ''nadide hayat '' filmini izledik, en azından ona değdi
muhasebe de çalışıyoduNehirin mesleği neydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?