♥haftalık kilo verme yarışması♥

bırakmasın canım ya, bak ben 29 şubatta 62,7 yi gördüm daha bugün 4 nisan oldu ancak 61,9 u gördüm, pes edersek yeniliriz, bunca çabamız boşa gider, geçen seferki diyetimde bende 63 ü görünce bırakmıştım ama artık ramazana kadar ne giderse kar gözüyle bakıyorum, ramazandada koruyabilirsem süper olur.

olsun o kadar kaçamak bizde insanız yani
bende dün biiiir sürü kaçamaak yaptım vala ama hiç takmıyorum
çünkü hafta içi çok düzenliyim hafta sonu da kendime ödül vermiş olayım bari
bende öyle düşündüm ve cumartesi misafirim vardı onlarla geç saatte balık yedim, peşine biraz cipsle gofret bisküvi yedim ödül olsun dedim ama dün kaçamağım olmadı hiç, bitek akşam çok acıkınca domates/salatalık/peynir yedim oda kaçamak sayılmaz heralde :))

sayılmaz canım
hem bence gayet güzeeel kg vermişsiinnn yakında 59 görceen hayırlısıylaa az kaldı

Düzeltme yapıyorum 52.3 üm ya wc ye çıktım üzgünüm

Hayırlı olsun yeni iş yeri açmak güzel ilerde kesinlikle yapıcam bol kazançlar inşallah

Evet yaa ben de trambolin almak istiyorum kızım da çok seviyor parkta zıpladı bir kaç kez

Senide ornek verdim çok konuştum ama malesef o fazla spor yapamaz beli sıkıntılı trafik kazası gecirmisti ama leslie yapabilir en azından malesef yapmıyor bende aynı şeyleri konusmaktan bıktım yediğim şeyleri ona yazdım bi araa ama yok yinede yakasını birakmicam ama yüzyüze gelince

çok geçmiş olsun canım, kilosu çok mu peki?
birde ablanla konuşurken çok baskıcı olma tersine tepki yapar, yavaş ama damardan girmeye çalış

Ben buna çok güldüüüüm
Keşke uyanmadan sabahı etseydin ancak öyle uyuduğumda kendimi dinlenmiş hissediyorum

ne bileyim belki kendime gelirim sporumu yaparım dedim ama olmadı, eşim le demet akbağın ''nadide hayat '' filmini izledik, en azından ona değdi

Kalça hareketi demek Leslie demek

ne bileyim belki kendime gelirim sporumu yaparım dedim ama olmadı, eşim le demet akbağın ''nadide hayat '' filmini izledik, en azından ona değdi
O da güzelmişş eşimle oturup da bir film izlenmez takip ettiği diziyi bile maç ve haber kanallarıyla aynı anda izliycek nerdeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…