♥haftalık kilo verme yarışması♥

Üşendim üşendim kalktım kahvaltımı hazırladım

Kahvaltım:

2 x Yemek Kaşığı Yulaf Ezmesi 80,00 calori
1 x Adet Kuru Kayısı 36,00 calori
1 x Su bardağı Süt (Tam Yağlı) 128,00 calori

Toplam Alınan Kalori
: 244,00 calori

deniz bu seni doyuruyomu? ben bir kere 3 yemek kaşığıyla yaptım doymadım mide değil kara delik mübarek

deniz bu seni doyuruyomu? ben bir kere 3 yemek kaşığıyla yaptım doymadım mide değil kara delik mübarek
Sabah 7.20 de uyandım giyindim 7.45 te evden çıktım 8.45 e kadar yürüdüm sonrasında iş yerine geldim bilgisayarın başında vakit çabuk geçiyor yemek bile aklıma gelmiyor şimdi yiyorum öğlen eve gittiğimde de acıkmamış oluyorum

akşam ben de yaptım 4 kavanoz oldu öğle ve akşam da yiycem
bende bir düdüklü tencere yaptım bu hafta full yiycem
süper beraber yapıyoruz demekki bu hafta içi çok büyük hedeflerim var yalnız hem reglim bitti hem lahana çorbası içicem hedefim 63.500 olmak önümüzdeki pazartesi

Merhaba Kızlar;

bu ara sürekli şehir dışındayım eğitim var haftaya bitiyor. çok düzensiz beslendim. üstelik de 3 kilo aldım. o yüzden de gelmek istemedim. aslında moralim bozuk şu an kıyafet bulamıyorum aynadaki görüntü berbat. geçen sene bu zaman yine böyle kıyafet alırken moralim bozulmuştu ve diyete başlamıştım. ve yine başlayacağım fakat bir türlü yürüyüşe vakit ayıramıyorum 5 haftadır yürümedim. demek ki ben yürüdüğüm için sabit kalmışım hep.

durum bu yani. kilo takibi yapar mıyım bilmiyorum isteğim yok hiç sbeden

28.03.2016: 56.30
29.03.2016: 56.20
30.03.2016: 55.60
31.03.2016: 56.10
01.04.2016: 55.80
02.04.2016: 55.20
03.04.2016: Tartılmadım
04.04.2016: 55.70
Sadece 600 gram
wc ye çık öyle tartıl canım sonuçta asıl kilon bu değil öyle düşün

Merhaba can can hoş geldin gel artık yaa eksikliğiniz hissediliyo bilesiniz şu eğitimi bitir ve de çabuk gel öğle arası yürüyüşlerine devam eder diyetini de uygularsın bizimle

canım pes etme bak yaza daha 2 ay var, ne giderse kardır, yemeklerini gözden geçir, akşam evde spor yapabilsen aslında çok güzel olur

Kızlar günaydın
04/04/2016 sabahı kilom : 54,7
@DisiAnka mutlu musun
geçen haftaya göre 1,1 kilo almış bulunuyorum
dün regl oldum
inanılmaz şişim
ve hayatımda ilk defa regl olduğumda canım tatlı istedi
kriz gibi geldi
ve ben evde tatlı yapmak zorunda kaldım
ağrım olduğu için markete bile çıkamadım
resmen aşerir gibi oldum dün ya
bunlar hep @DisiAnka nın nazarı

Şu anda karar verdim
reglim bitsin, ağır diyet yapmayacağım artık
54 kiloya indim 61 den
bu diyet olarak yeterli bana göre
haftada 5 6 gün spor yaparak sıkılaşarak 2 3 4 kilo daha verirsem benim için yeterli olacak

sbeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…