♥haftalık kilo verme yarışması♥

Aynen canım
yorumunda art niyet aramıyorum
istesem bulurum ama neyse

Şunu farkettim ki artık diyet yapacak durumda değilim, psikolojik olarak istemiyorum
niyetim şu anda yediklerimi abartmadan bu 54 55 kiloyu korumak
ve spora yönelmek
yürüyüş zumba bisiklet ip atlamak
haa baktım ki 56 lar 57 ler görünmeye başladı
yine diyete geçerim

topik arkadaşlarım beni nasıl da tanıyor yaaa şımardım valla
Seviliyorsun

sen ölçülerle fotoyuda paylaş bakim
hiç de pas geçmiyon begüş yaaaa magazinci gibi :) dur paylaşayım barim ama Allah aşkına fena değilsin yorumları falan yapılmasın. bal gibi de fenayım. olumsuz yorum istiyorum gaza gelmem lazım

hiç de pas geçmiyon begüş yaaaa magazinci gibi :) dur paylaşayım barim ama Allah aşkına fena değilsin yorumları falan yapılmasın. bal gibi de fenayım. olumsuz yorum istiyorum gaza gelmem lazım
benden kaçmaz sen benim gözümün içine bakıyomusun yorumlarım acımasız olursa karışmam

aslında yoğurdum var kendim ev yoğurdu getirdim de onu ara öğünde yiycem, fazla fazla getirdim ama canım istemedi

açım yaaa

sakın diyeti bozacak bir şey yeme bak. ama bugün istersen minik bitter yeme hakkın var he dünden konuşmuştuk ya :)

yok canım inan içtenlikle söylüyorum. çünkü senin boy avantajın var. ve bence aslında senin artık sıkılaşmaya ihtiyacın var. şuan kilon iyi ama etlerin gevşekse kilonu göstermiyor olabilir. ama sıkılaşırsan 54 kiloda 50 kilo gibi bile görünebilirsin. spor yap . ama yap üşenme. bak ben başladım. sporda rakip olalım artık. kiloda olamıcaz çünkü.
ben de sizleri çok seviyorummm

işyerinde kaçamak yapamam, yanımda yiycek bişey yok ama eve gidince de dayanırım inşallah

Jillian ın tüm videosunu bitirebildin mi canım
maşallah valla
Ben iki gün yaptım üst üste
ikisinde de aynı yerde tıkandım bıraktım 9. dakika

Tamam canım valla ben de başlayayım ya
yalnızca jillian mı yapsam ki acaba ben de
Akşam eşime ölçülerimi aldırayım, kilomu ölçülerimi, bir de foto çektireyim begum75
1 Ay süre ile aksatmadan yapmaya çalışayım bakalım sonuç ne olacak

heee fotomu dedin o zaman bende isterem özelden de olur hertürlü kabulümdür

valla ben de inanamadım ama yaptım level 1 in tamamını.
söylene söylene yaptım o ayrı bi yatıyo bi kalkıyo. başım döndü yat kalk yat kalk . eh be kadın dur durduğun yerde diye höykürdüm bi ara
valla yapabiliyorsan canım yap. onu devam ettiremezsen başka spor yap. ama yeter ki yap yani.

ama jillian için şunu diyebilirim ki 1 günlük deneyimimle. her kas grubunu çalıştırıyor. kalça bacakta biraz yetersiz gibi geldi bana . onu da bölgesel kalça bacak hareketleri videosundan yapıp olayı tamamlıyorum

bir an kendime bakıyorum sandım, kalçalar aynı ben hatta bende 100, sende benim gibi armutsun,jillana +bölgesel çalışmaya devam
aynen resmen bel ile diz arasında kalan bölümüm sanki şişirilmiş gibi sporla anca toplanır başka yolu yok. devam edicem canım. zaten diyete devam ediyorum. hem incelirim hem de kilo veririm diye ümit etmekteyim. bakalım 1 ay sonra before after yaparız

bir an kendime bakıyorum sandım, kalçalar aynı ben hatta bende 100, sende benim gibi armutsun,jillana +bölgesel çalışmaya devam
begüş 60 lı kilolarda benim de kalça 103 tü. bi ara 93 cm kadar inceltmiştim. ama işte gene büyüttüm. o kalça 89 olacak başka yolu yok

dün diğer topikte bi arkadaş demişki alttan üstten sıkıştırıp ortada toplamış gibi vücudum var demişti benimde çok hoşuma gitti tabiri,aynı öyleyiz bizde

Merhaba can can hoş geldin gel artık yaa eksikliğiniz hissediliyo bilesiniz şu eğitimi bitir ve de çabuk gel öğle arası yürüyüşlerine devam eder diyetini de uygularsın bizimle

canım pes etme bak yaza daha 2 ay var, ne giderse kardır, yemeklerini gözden geçir, akşam evde spor yapabilsen aslında çok güzel olur

hoşbulduk canım...öğlen yürüyüşleri bitti sıcak diye arkadaşlar artık sabah yürüyerek işe geliyorlar. akşamları çok bitiğim. eve gel yemek yap yarının yemeğini yap toparla et saat 8 oluyor. kızımla birşeyler yapacak vaktim kalmıyor. biraz da keyfim yok iş ile alakalı yani kafamda fazla büyütüyorum belki ama. bence önemli bir meseleydi işlerimi takip eder notumu alırım ama gözümden kaçan bir durum oldu fazlasıyla can sıkıcı ve halen devam ediyor. biraz da o yüzden bakmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…