Aynen canımnasıl mutluyum bilemezsin ayaklarım yerden kesildi ben de bugün regl oldum . 54,6 kg çıktım. halbuki daha dün 54,4 tüm neyse gene de senden 100 gr eksiğim
canım benim bence de sen artık diyet yapma. sadece aşırı yemekten kaçın. karbonhidrattan kaçın. ve spora yönel. çünkü şuan bence sen normal kilona geldin. benim daha yolum var. malum boy farkı
Seviliyorsun
topik arkadaşlarım beni nasıl da tanıyor yaaa şımardım valla
hiç de pas geçmiyon begüş yaaaasen ölçülerle fotoyuda paylaş bakim
benden kaçmaz sen benim gözümün içine bakıyomusunhiç de pas geçmiyon begüş yaaaamagazinci gibi :) dur paylaşayım barim ama Allah aşkına fena değilsin yorumları falan yapılmasın. bal gibi de fenayım. olumsuz yorum istiyorum gaza gelmem lazım
aslında yoğurdum var kendim ev yoğurdu getirdim de onu ara öğünde yiycem, fazla fazla getirdim ama canım istemedi
açım yaaa
yok canım inan içtenlikle söylüyorum. çünkü senin boy avantajın var. ve bence aslında senin artık sıkılaşmaya ihtiyacın var. şuan kilon iyi ama etlerin gevşekse kilonu göstermiyor olabilir. ama sıkılaşırsan 54 kiloda 50 kilo gibi bile görünebilirsin. spor yap . ama yap üşenme. bak ben başladım. sporda rakip olalım artık. kiloda olamıcaz çünkü.Aynen canım
yorumunda art niyet aramıyorum
istesem bulurum ama neyse
Şunu farkettim ki artık diyet yapacak durumda değilim, psikolojik olarak istemiyorum
niyetim şu anda yediklerimi abartmadan bu 54 55 kiloyu korumak
ve spora yönelmek
yürüyüş zumba bisiklet ip atlamak
haa baktım ki 56 lar 57 ler görünmeye başladı
yine diyete geçerim
Seviliyorsun
işyerinde kaçamak yapamam, yanımda yiycek bişey yok ama eve gidince de dayanırım inşallahsakın diyeti bozacak bir şey yeme bak. ama bugün istersen minik bitter yeme hakkın var he dünden konuşmuştuk ya :)
yok canım inan içtenlikle söylüyorum. çünkü senin boy avantajın var. ve bence aslında senin artık sıkılaşmaya ihtiyacın var. şuan kilon iyi ama etlerin gevşekse kilonu göstermiyor olabilir. ama sıkılaşırsan 54 kiloda 50 kilo gibi bile görünebilirsin. spor yap . ama yap üşenme. bak ben başladım. sporda rakip olalım artık. kiloda olamıcaz çünkü.
ben de sizleri çok seviyorummm
saol canım, yine kalmam inişte devam ederim inşallahbegum75 bravo kırdın şeytanın bacağını tebrik ederim.
Jillian ın tüm videosunu bitirebildin mi canımdün jillian yapmıştım kızlar. zaten yazmıştım buraya da. vücudumda tek ağrımayan bölgem burnum diyebilirimorada da kas olmadığı için heralde
bütün kaslarımı çalıştırmayı başarmışım ben dün. ne hareket yapsam bi ağrım oluyor
zaten jillian hem cardio hem de sıkılaşma hareketlerini içeren bi spor videosu. benim işimi görecek gibi duruyor. dün ölçülerimi falan almıştım. fotomu da çekmiştim. 1 ay jillian uygulamaya çalışcam ve sonuçlarını paylaşırım :)
Tamam canım valla ben de başlayayım yayok canım inan içtenlikle söylüyorum. çünkü senin boy avantajın var. ve bence aslında senin artık sıkılaşmaya ihtiyacın var. şuan kilon iyi ama etlerin gevşekse kilonu göstermiyor olabilir. ama sıkılaşırsan 54 kiloda 50 kilo gibi bile görünebilirsin. spor yap . ama yap üşenme. bak ben başladım. sporda rakip olalım artık. kiloda olamıcaz çünkü.
ben de sizleri çok seviyorummm
heee fotomu dedinJillian ın tüm videosunu bitirebildin mi canım
maşallah valla
Ben iki gün yaptım üst üste
ikisinde de aynı yerde tıkandım bıraktım 9. dakika
Tamam canım valla ben de başlayayım ya
yalnızca jillian mı yapsam ki acaba ben de
Akşam eşime ölçülerimi aldırayım, kilomu ölçülerimi, bir de foto çektireyimbegum75
1 Ay süre ile aksatmadan yapmaya çalışayım bakalım sonuç ne olacak
edersinnn sennn edersin :)saol canım, yine kalmam inişte devam ederim inşallah
valla ben de inanamadım ama yaptım level 1 in tamamını.Jillian ın tüm videosunu bitirebildin mi canım
maşallah valla
Ben iki gün yaptım üst üste
ikisinde de aynı yerde tıkandım bıraktım 9. dakika
Tamam canım valla ben de başlayayım ya
yalnızca jillian mı yapsam ki acaba ben de
Akşam eşime ölçülerimi aldırayım, kilomu ölçülerimi, bir de foto çektireyimbegum75
1 Ay süre ile aksatmadan yapmaya çalışayım bakalım sonuç ne olacak
Ölçülerim dünkü hali:
kilo: 54,4
bel: 67
göbek : 89
kalça: 96
sağ basen : 57
sol basen : 57
kol: 28
bu da foto
Eki Görüntüle 1808267 Eki Görüntüle 1808268
düz ekleyeyim dedim ama yan eklendi idare et artık begüş
aynen resmen bel ile diz arasında kalan bölümüm sanki şişirilmiş gibibir an kendime bakıyorum sandım, kalçalar aynı ben hatta bende 100, sende benim gibi armutsun,jillana +bölgesel çalışmaya devam
begüş 60 lı kilolarda benim de kalça 103 tü. bi ara 93 cm kadar inceltmiştim. ama işte gene büyüttüm. o kalça 89 olacak başka yolu yokbir an kendime bakıyorum sandım, kalçalar aynı ben hatta bende 100, sende benim gibi armutsun,jillana +bölgesel çalışmaya devam
dün diğer topikte bi arkadaş demişki alttan üstten sıkıştırıp ortada toplamış gibi vücudum var demişti benimde çok hoşuma gitti tabiri,aynı öyleyiz bizdeaynen resmen bel ile diz arasında kalan bölümüm sanki şişirilmiş gibisporla anca toplanır başka yolu yok. devam edicem canım. zaten diyete devam ediyorum. hem incelirim hem de kilo veririm diye ümit etmekteyim. bakalım 1 ay sonra before after yaparız
Merhaba can can hoş geldin gel artık yaa eksikliğiniz hissediliyo bilesiniz şu eğitimi bitir ve de çabuk gel öğle arası yürüyüşlerine devam eder diyetini de uygularsın bizimle
canım pes etme bak yaza daha 2 ay var, ne giderse kardır, yemeklerini gözden geçir, akşam evde spor yapabilsen aslında çok güzel olur
benimde ilk başladığımda 104 dü şimdi 100begüş 60 lı kilolarda benim de kalça 103 tü. bi ara 93 cm kadar inceltmiştim. ama işte gene büyüttüm. o kalça 89 olacak başka yolu yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?