- 17 Ekim 2013
- 618
- 1.217
- 313
- 35
Senin tartı resmini açınca bir tane daha resim açıldı senin resmin zannettimmiraycan84 söylesene kız nerde gördün merak ettim
Çalışmıyo ev kızı o ders çalışıyodisianka çalışmıyomuydu
disianka çalışmıyomuydu
tabi tabi burası aktif bi topik canım. hafta sonları tenha oluyor sadece.ben istikrarlı olurum hertürlü söz. ama paylaşım ve grup devam ediyor değilmi burada çünkü birlikte zayıflamak istiyorum bir grupla takip ediliyor değilmi devam eden arkadaşlar var ?
sbeden
boy: 1.55
kilo: 60.7
hedef: 53
bitmeden gitmeyeceğimm
kısss az mı 800 gr. neden memnun olmadın ki.ben çok sevindim valla. 62,7 yi görmedin sonuçta. kıpraşma var :)beni merak etcek bişey yok ya kaplumbağa hızında ilerliyorum
geçen hafta: 62,7
bu hafta: 61,9
giden 800 gram
sbeden
hee tamm canımSenin tartı resmini açınca bir tane daha resim açıldı senin resmin zannettim
süre 1 hafta olsa sevinirdimde 35 günde 800 gram verince sevinsem mi üzülsem mi bilemedimtabi tabi burası aktif bi topik canım. hafta sonları tenha oluyor sadece.
bu arada aynı boydayız. ben de kilo verme serüvenine 62 kiloyla başladım. şimdi 54,6 yım. sen de kısa sürede verirsin inşallah
kısss az mı 800 gr. neden memnun olmadın ki.ben çok sevindim valla. 62,7 yi görmedin sonuçta. kıpraşma var :)
Dukan yapalımsüre 1 hafta olsa sevinirdimde 35 günde 800 gram verince sevinsem mi üzülsem mi bilemedimkıpraştı işte
karatayı az çok biliyorumda dukanı hiç bilmiyorum, benim direk estetik olmam lazım başka çarem yokDukan yapalım
etiketlemedin ama ben buldum ,gördüm seni özenle bekliyordum çünkü biliyorsun. ve gördüğüm sonuçtan da çok memnun oldum. anladık ki yeme düzenini koruyunca veriyorsun
tramboline mi başladın kız :)ay telefondan denedm de yorum yapamadım
sbeden
geçen hafta 59,7
bu hafta 59,4
hafta sonuda aynı kaldm ama spora başladım
Yasın kac canim cok sukur duzenli olarak her ay regl oluyorm bu konu hakkinda kadin doguma gitsen iyi olur 7 ayda 1 regl olman normal degil cunku insallah bi sıkıntı yoktur ama dun regl oldm hala siskinligim var haftaya pazartesi bitmis olur sonucta bn bu kilolari biran da almadm kisa surede vermem de imkansiz kendimi hep boyle avutuyorm ama insallah kisa surede veririm
Aynen bazen işyerleri girimesin diye program koyuyor belki öyle yapmışlardırcanım,o işyerinden giriyodu internete telefondan değil, heralde işyerinde internette sorun vardır, öyle düşünmek istiyorum
Kızlar günaydın
04/04/2016 sabahı kilom : 54,7
GonulSenligim mutlu musun
geçen haftaya göre 1,1 kilo almış bulunuyorum
dün regl oldum
inanılmaz şişim
ve hayatımda ilk defa regl olduğumda canım tatlı istedi
kriz gibi geldi
ve ben evde tatlı yapmak zorunda kaldım
ağrım olduğu için markete bile çıkamadım
resmen aşerir gibi oldum dün ya
bunlar hepGonulSenligim nın nazarı
Şu anda karar verdim
reglim bitsin, ağır diyet yapmayacağım artık
54 kiloya indim 61 den
bu diyet olarak yeterli bana göre
haftada 5 6 gün spor yaparak sıkılaşarak 2 3 4 kilo daha verirsem benim için yeterli olacak
sbeden
geldim kuzum :) ama nehir hala yok hakkaten yaaa . neden böyle oldu ki .
bak bak nasıl da biliyo beni
evdeyim canım ben . diplomalı işsizdisianka çalışmıyomuydu
Çalışmıyo ev kızı o ders çalışıyo
GonulSenligim öğleden sonra gibi geliyor canım
amanehirnil111 i merak ettim ben de
çalışıyor bile olsa haftasonu uğrardı normalde
kıs sen onu niye 35 gün olarak düşünüyosun. sonuçta bu 800 gr. 1 hafta dikkat etmenin sonucunda çıktı. daha önce senin kalorilerin 1000 üzeriydi hep . spor bile yapsan dengeliyordun büyük ihtimal ve bu da kilonu korumana sebep oluyordu. ama yeme olayını düzenleyince düşüşe geçti. 1 hafta olarak bak canım sen bu 800 grama.süre 1 hafta olsa sevinirdimde 35 günde 800 gram verince sevinsem mi üzülsem mi bilemedimkıpraştı işte
dün jillian yapmıştım kızlar. zaten yazmıştım buraya da. vücudumda tek ağrımayan bölgem burnum diyebilirimorada da kas olmadığı için heralde
bütün kaslarımı çalıştırmayı başarmışım ben dün. ne hareket yapsam bi ağrım oluyor
zaten jillian hem cardio hem de sıkılaşma hareketlerini içeren bi spor videosu. benim işimi görecek gibi duruyor. dün ölçülerimi falan almıştım. fotomu da çekmiştim. 1 ay jillian uygulamaya çalışcam ve sonuçlarını paylaşırım :)
afiyet olsun canım. şanssızlık olmuş ya . bari yanında yoğurt ,ayran falan olaymış tutardı seni.kızlar öğlen yemeğimi yedim
menüde patatesli bezelye+domates çorba+makarna vardı, makarnayı almadım, aşcı yine k.hidratı dayamış bizeçorba Allaha güç gitmesin çok kötüydü,bende mecbur bezelyeli patates yedim doyayım diyede 1 dilim ekmek yedim ama doymadım
Öğle Yemeği 214 kalori (bu kadar kalori aldım ama doymadım)
Bezelye Yemeği-50 g
Patates Yemeği-50 g
Beyaz Ekmek-1 dilim
fatsecratta patesli bezelye yoktur diye kalorilerini ayrı ayrı hesapladım
aslında yoğurdum var kendim ev yoğurdu getirdim de onu ara öğünde yiycem, fazla fazla getirdim ama canım istemediafiyet olsun canım. şanssızlık olmuş ya . bari yanında yoğurt ,ayran falan olaymış tutardı seni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?