♥haftalık kilo verme yarışması♥

ben istikrarlı olurum hertürlü söz. ama paylaşım ve grup devam ediyor değilmi burada çünkü birlikte zayıflamak istiyorum bir grupla takip ediliyor değilmi devam eden arkadaşlar var ?
tabi tabi burası aktif bi topik canım. hafta sonları tenha oluyor sadece.

sbeden
boy: 1.55
kilo: 60.7
hedef: 53
bitmeden gitmeyeceğimm

bu arada aynı boydayız. ben de kilo verme serüvenine 62 kiloyla başladım. şimdi 54,6 yım. sen de kısa sürede verirsin inşallah

beni merak etcek bişey yok ya kaplumbağa hızında ilerliyorum
geçen hafta: 62,7
bu hafta: 61,9
giden 800 gram

sbeden
kısss az mı 800 gr. neden memnun olmadın ki.ben çok sevindim valla. 62,7 yi görmedin sonuçta. kıpraşma var :)

süre 1 hafta olsa sevinirdimde 35 günde 800 gram verince sevinsem mi üzülsem mi bilemedim kıpraştı işte

ben GonulSenligim yı etiketlemeyi unuttum
canım bu hafta kilom 61,9
etiketlemedin ama ben buldum ,gördüm seni özenle bekliyordum çünkü biliyorsun. ve gördüğüm sonuçtan da çok memnun oldum. anladık ki yeme düzenini koruyunca veriyorsun

ay telefondan denedm de yorum yapamadım

sbeden
geçen hafta 59,7
bu hafta 59,4

hafta sonuda aynı kaldm ama spora başladım
tramboline mi başladın kız :)

Yeterki bırakma elbette vereceksin 1 yıl sonra fit ve zayıf olduğunu hayal et .. benim bebeğim 7 aylık oldu iste sadece 1 kere regl oldum bakalım müsait bi zamanda dr git cem artik 25 yaşa giricem inş :)

nasıl mutluyum bilemezsin ayaklarım yerden kesildi ben de bugün regl oldum . 54,6 kg çıktım. halbuki daha dün 54,4 tüm neyse gene de senden 100 gr eksiğim
canım benim bence de sen artık diyet yapma. sadece aşırı yemekten kaçın. karbonhidrattan kaçın. ve spora yönel. çünkü şuan bence sen normal kilona geldin. benim daha yolum var. malum boy farkı

nehirnil111 de yok bugün GonulSenligim da gelmedi, neler oluyo
geldim kuzum :) ama nehir hala yok hakkaten yaaa . neden böyle oldu ki .

GonulSenligim uyuyordur da nehir nerelerde
bak bak nasıl da biliyo beni

disianka çalışmıyomuydu
evdeyim canım ben . diplomalı işsiz

Çalışmıyo ev kızı o ders çalışıyo

GonulSenligim öğleden sonra gibi geliyor canım
ama nehirnil111 i merak ettim ben de
çalışıyor bile olsa haftasonu uğrardı normalde

topik arkadaşlarım beni nasıl da tanıyor yaaa şımardım valla

süre 1 hafta olsa sevinirdimde 35 günde 800 gram verince sevinsem mi üzülsem mi bilemedim kıpraştı işte
kıs sen onu niye 35 gün olarak düşünüyosun. sonuçta bu 800 gr. 1 hafta dikkat etmenin sonucunda çıktı. daha önce senin kalorilerin 1000 üzeriydi hep . spor bile yapsan dengeliyordun büyük ihtimal ve bu da kilonu korumana sebep oluyordu. ama yeme olayını düzenleyince düşüşe geçti. 1 hafta olarak bak canım sen bu 800 grama.

kızlar öğlen yemeğimi yedim
menüde patatesli bezelye+domates çorba+makarna vardı, makarnayı almadım, aşcı yine k.hidratı dayamış bize çorba Allaha güç gitmesin çok kötüydü,bende mecbur bezelyeli patates yedim doyayım diyede 1 dilim ekmek yedim ama doymadım

Öğle Yemeği 214 kalori (bu kadar kalori aldım ama doymadım )

Bezelye Yemeği-50 g
Patates Yemeği-50 g
Beyaz Ekmek-1 dilim

fatsecratta patatesli bezelye yoktur diye kalorilerini ayrı ayrı hesapladım

dün jillian yapmıştım kızlar. zaten yazmıştım buraya da. vücudumda tek ağrımayan bölgem burnum diyebilirim orada da kas olmadığı için heralde
bütün kaslarımı çalıştırmayı başarmışım ben dün. ne hareket yapsam bi ağrım oluyor
zaten jillian hem cardio hem de sıkılaşma hareketlerini içeren bi spor videosu. benim işimi görecek gibi duruyor. dün ölçülerimi falan almıştım. fotomu da çekmiştim. 1 ay jillian uygulamaya çalışcam ve sonuçlarını paylaşırım :)

sen ölçülerle fotoyuda paylaş bakim

afiyet olsun canım. şanssızlık olmuş ya . bari yanında yoğurt ,ayran falan olaymış tutardı seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…