♥haftalık kilo verme yarışması♥

dün diğer topikte bi arkadaş demişki alttan üstten sıkıştırıp ortada toplamış gibi vücudum var demişti benimde çok hoşuma gitti tabiri,aynı öyleyiz bizde
aaa aynen çok güzel tarif etmiş . tamam aldım ben bu tarifi begüş bu görüntüyü yok etcez bak tamam mı. beybi gibi olcaz

canım yaa inşallah hallolur işlerin, doğru diyosun akşam eve gel yemekti ıvır zıvır işlerdi spor yapmak için halide kalmıyo insanın.

benimde ilk başladığımda 104 dü şimdi 100
begüş sen düzenli hergün spor yapıyon mu yoksa arada estikçe yapmaya mı çalışıyosun. düzenli spor bildirimin yok çünkü. eğer her gün yapıyosan bildirim de yapsana birbirimizi teşvik etmiş oluruz :)

ben 9 ekimden beri spor yapıyorum canım, ama çok düzenli diyemem şöyleki, gelen gidenim eksik olmaz yada hafta sonları pek evde durmayız, ondan sebep aksaklık yaşıyorum, kimse gelmediği zaman aksatmam hiç,akşam 10,30-11 de olsa bitiririm, haftada ortalama 4 gün yapıorumdur.

oluruz kız neden olmasın :) bu konuda sana örnek teşkil etmek istiyorum 1 ay sonraki ölçülerimlen

tamam bende unutmazsam yarın sabah ölçümleneyim, az çok biliyorumda bakarsın incelmişimdir

iyi hiç fena değilmiş. spor yaptığın günler onları da yazsana dün spor yaptım ya da bugün spor yaptım gibi. daha güzel olur.
ölç bakalım yaz ama buraya da :)

etiketlemedin ama ben buldum ,gördüm seni özenle bekliyordum çünkü biliyorsun. ve gördüğüm sonuçtan da çok memnun oldum. anladık ki yeme düzenini koruyunca veriyorsun

tramboline mi başladın kız :)

eveeettt deli gibi zıplıyorm hem stres atıp hem eğlenip hem zayıflıcm inşşalh

Yorum yapıyorum savulun

Canım kilon iyigörünüyor ama incelmen gerekecek sadece
gördüğüm kadarıyla göbek kısmın düz ama kalın
benim de öyle
yandan bakıldığında daha ince duruyorum ama düz bakılınca kalınım yani
Bence sen de diyete kilo koruma gibi hafif olarak devam et, spora ağırlık ver
inceldiğinde zaten kilon rahatsız etmeyecek

İş yerine gelince bilgisayarı açtım ilk yaptığım Chrome u açıp adres yerine h yazmak oldu
Haftalık kilo verme yarışması açılıyo 1 yıldır burdayız birbirimizi tanımamız normal dimi

Ben sana hep diyorum öğle yemeğini normal yiyip akşama dikkat edelim diye sakalımız yok herhalde

İndirip telefonuma kaydetsem ben de yapardım Leslie ye benziyo mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…