- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
aaa aynen çok güzel tarif etmiş . tamam aldım ben bu tarifidün diğer topikte bi arkadaş demişki alttan üstten sıkıştırıp ortada toplamış gibi vücudum var demişti benimde çok hoşuma gitti tabiri,aynı öyleyiz bizde
canım yaa inşallah hallolur işlerin, doğru diyosun akşam eve gel yemekti ıvır zıvır işlerdi spor yapmak için halide kalmıyo insanın.hoşbulduk canım...öğlen yürüyüşleri bitti sıcak diye arkadaşlar artık sabah yürüyerek işe geliyorlar. akşamları çok bitiğim. eve gel yemek yap yarının yemeğini yap toparla et saat 8 oluyor. kızımla birşeyler yapacak vaktim kalmıyor. biraz da keyfim yok iş ile alakalı yani kafamda fazla büyütüyorum belki ama. bence önemli bir meseleydi işlerimi takip eder notumu alırım ama gözümden kaçan bir durum oldu fazlasıyla can sıkıcı ve halen devam ediyor. biraz da o yüzden bakmadım.
olurmuyuz ki kız, ahhh hayeller ve hayatlaraaa aynen çok güzel tarif etmiş . tamam aldım ben bu tarifibegüş bu görüntüyü yok etcez bak tamam mı. beybi gibi olcaz
begüş sen düzenli hergün spor yapıyon mu yoksa arada estikçe yapmaya mı çalışıyosun. düzenli spor bildirimin yok çünkü. eğer her gün yapıyosan bildirim de yapsanabenimde ilk başladığımda 104 dü şimdi 100
oluruz kız neden olmasın :) bu konuda sana örnek teşkil etmek istiyorumolurmuyuz ki kız, ahhh hayeller ve hayatlar
begüş sen düzenli hergün spor yapıyon mu yoksa arada estikçe yapmaya mı çalışıyosun. düzenli spor bildirimin yok çünkü. eğer her gün yapıyosan bildirim de yapsanabirbirimizi teşvik etmiş oluruz :)
oluruz kız neden olmasın :) bu konuda sana örnek teşkil etmek istiyorum1 ay sonraki ölçülerimlen
iyi hiç fena değilmiş. spor yaptığın günler onları da yazsana dün spor yaptım ya da bugün spor yaptım gibi. daha güzel olur.ben 9 ekimden beri spor yapıyorum canım, ama çok düzenli diyemem şöyleki, gelen gidenim eksik olmaz yada hafta sonları pek evde durmayız, ondan sebep aksaklık yaşıyorum, kimse gelmediği zaman aksatmam hiç,akşam 10,30-11 de olsa bitiririm, haftada ortalama 4 gün yapıorumdur.
tamam bende unutmazsam yarın sabah ölçümleneyim, az çok biliyorumda bakarsın incelmişimdir
yazarım tabi, hem sporumu hemde ölçülerimiiyi hiç fena değilmiş. spor yaptığın günler onları da yazsana dün spor yaptım ya da bugün spor yaptım gibi. daha güzel olur.
ölç bakalım yaz ama buraya da :)
kolay gelsinee hadi ben sporumu yapmaya gidiyorum o zaman
teşekkür ederim canımkolay gelsin
etiketlemedin ama ben buldum ,gördüm seni özenle bekliyordum çünkü biliyorsun. ve gördüğüm sonuçtan da çok memnun oldum. anladık ki yeme düzenini koruyunca veriyorsun
tramboline mi başladın kız :)
Yorum yapıyorum savulunÖlçülerim dünkü hali:
kilo: 54,4
bel: 67
göbek : 89
kalça: 96
sağ basen : 57
sol basen : 57
kol: 28
bu da foto
Eki Görüntüle 1808267 Eki Görüntüle 1808268
düz ekleyeyim dedim ama yan eklendi idare et artık begüş
İş yerine gelince bilgisayarı açtım ilk yaptığım Chrome u açıp adres yerine h yazmak oldunasıl mutluyum bilemezsin ayaklarım yerden kesildi ben de bugün regl oldum . 54,6 kg çıktım. halbuki daha dün 54,4 tüm neyse gene de senden 100 gr eksiğim
canım benim bence de sen artık diyet yapma. sadece aşırı yemekten kaçın. karbonhidrattan kaçın. ve spora yönel. çünkü şuan bence sen normal kilona geldin. benim daha yolum var. malum boy farkı
geldim kuzum :) ama nehir hala yok hakkaten yaaa . neden böyle oldu ki .
bak bak nasıl da biliyo beni
evdeyim canım ben . diplomalı işsiz
topik arkadaşlarım beni nasıl da tanıyor yaaa şımardım valla
Ben sana hep diyorum öğle yemeğini normal yiyip akşama dikkat edelim diye sakalımız yok herhaldekızlar öğlen yemeğimi yedim
menüde patatesli bezelye+domates çorba+makarna vardı, makarnayı almadım, aşcı yine k.hidratı dayamış bizeçorba Allaha güç gitmesin çok kötüydü,bende mecbur bezelyeli patates yedim doyayım diyede 1 dilim ekmek yedim ama doymadım
Öğle Yemeği 214 kalori (bu kadar kalori aldım ama doymadım)
Bezelye Yemeği-50 g
Patates Yemeği-50 g
Beyaz Ekmek-1 dilim
fatsecratta patatesli bezelye yoktur diye kalorilerini ayrı ayrı hesapladım
İndirip telefonuma kaydetsem ben de yapardım Leslie ye benziyo mudün jillian yapmıştım kızlar. zaten yazmıştım buraya da. vücudumda tek ağrımayan bölgem burnum diyebilirimorada da kas olmadığı için heralde
bütün kaslarımı çalıştırmayı başarmışım ben dün. ne hareket yapsam bi ağrım oluyor
zaten jillian hem cardio hem de sıkılaşma hareketlerini içeren bi spor videosu. benim işimi görecek gibi duruyor. dün ölçülerimi falan almıştım. fotomu da çekmiştim. 1 ay jillian uygulamaya çalışcam ve sonuçlarını paylaşırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?