Ben sana hep diyorum öğle yemeğini normal yiyip akşama dikkat edelim diye sakalımız yok herhalde
İyi ki fark ettin kilon çok normal günlük sporumu yapabilsem kilo almayacağımı bilsem bu boyumda bu kiloyla ben de diyet yapmayacağımAynen canım
yorumunda art niyet aramıyorum
istesem bulurum ama neyse
Şunu farkettim ki artık diyet yapacak durumda değilim, psikolojik olarak istemiyorum
niyetim şu anda yediklerimi abartmadan bu 54 55 kiloyu korumak
ve spora yönelmek
yürüyüş zumba bisiklet ip atlamak
haa baktım ki 56 lar 57 ler görünmeye başladı
yine diyete geçerim
Seviliyorsun
leslie neymiş ya yerinde rap rap, onu ancak spora yeni başlayanlar yapar,leslie seni kesmez deniz jillan yap senİndirip telefonuma kaydetsem ben de yapardım Leslie ye benziyo mu
canım vaktim olmuyo giremiyorum çok fazla. işte pcyi kullanmıyorum özel şeylerde evde de koşyurmaca vs derken öle geçiyo. yes koruyorum ama düşmeliyim tişörtlere geçeceğiz biraz incelmek lazımiyiyiz canım , sen de yoksun bayadır . Allahtan kilonu aşağı yukarı koruyorsun. kilo alma sakın.
aynı işte bizim de. büyüüük değişimler yok halaaa.
kızlaar ben zayıflıyorum iyi güzel ama kg verdiğimi hissedemiyoruuum ne yazıkki
inşaallah canımsabret canım hemen hissdemezsin ama birsüre sonra kıyafetlerinden anlarsın, bide hissedemeyişinin sebebi daha verilecek kilonun olması kilon azaldıkça farkı görceksin
Vayyy Islık ıslık bebeğim Maşallah kız sana süpersin tatlım :)Ölçülerim dünkü hali:
kilo: 54,4
bel: 67
göbek : 89
kalça: 96
sağ basen : 57
sol basen : 57
kol: 28
bu da foto
Eki Görüntüle 1808267 Eki Görüntüle 1808268
düz ekleyeyim dedim ama yan eklendi idare et artık begüş
Belin çok ince yaa benim kalça da 95 ama belim kalın olunca böyle durmuyor gerçektenÖlçülerim dünkü hali:
kilo: 54,4
bel: 67
göbek : 89
kalça: 96
sağ basen : 57
sol basen : 57
kol: 28
bu da foto
Eki Görüntüle 1808267 Eki Görüntüle 1808268
düz ekleyeyim dedim ama yan eklendi idare et artık begüş
Boş ver canım insanlık hali oluyor bazen hatalar aksilikler ben de bir ara can sıkıcı durumlar yaşadım ama bitti gitti çok şükür düzeltmek için elimizden geleni yapalım yeterhoşbulduk canım...öğlen yürüyüşleri bitti sıcak diye arkadaşlar artık sabah yürüyerek işe geliyorlar. akşamları çok bitiğim. eve gel yemek yap yarının yemeğini yap toparla et saat 8 oluyor. kızımla birşeyler yapacak vaktim kalmıyor. biraz da keyfim yok iş ile alakalı yani kafamda fazla büyütüyorum belki ama. bence önemli bir meseleydi işlerimi takip eder notumu alırım ama gözümden kaçan bir durum oldu fazlasıyla can sıkıcı ve halen devam ediyor. biraz da o yüzden bakmadım.
evet beli çok ince gerçekten, yanlara doğru kalın olmasaydı çok daha ince görünürdü ama oda yapı işte naparsan yap değişmiyoBelin çok ince yaa benim kalça da 95 ama belim kalın olunca böyle durmuyor gerçekten
Seni bekliyoruz ne yapalım sen ne yapıyon gezmelere devam mı bitti mi yoksa
Pantolonlarını denekızlaar ben zayıflıyorum iyi güzel ama kg verdiğimi hissedemiyoruuum ne yazıkki
Doğru söylüyosun ama cumartesi sabah ip atlıyım dedim canım istemedi Leslie yaptım sonrasında ip de atladımleslie neymiş ya yerinde rap rap, onu ancak spora yeni başlayanlar yapar,leslie seni kesmez deniz jillan yap sen
evet özellikle dar gelenleri dene, yanlız benim bir pantolan vardı ben hala ona giremedim, artık bir ara nasıl zayıfmışım anlamadım belini bile daraltmışım onu taktım kafaya illada giyecem onuPantolonlarını dene
evet varmısın yarışa bu hafta boy kaç buaradabayan_balon seninle aynıı kg sayılırız canm sen geçen hafta 66,5 muşsun ben şu anda ordayıımm
sen leslie yi çoktan geçtin, jillana gelDoğru söylüyosun ama cumartesi sabah ip atlıyım dedim canım istemedi Leslie yaptım sonrasında ip de atladım
Geçen yıl bu zamanlar şimdi giydiğim hiç bir pantolonum olmuyordu banaevet özellikle dar gelenleri dene, yanlız benim bir pantolan vardı ben hala ona giremedim, artık bir ara nasıl zayıfmışım anlamadım belini bile daraltmışım onu taktım kafaya illada giyecem onu
Geçen yıl bu zamanlar şimdi giydiğim hiç bir pantolonum olmuyordu bana
deniyoruum kuzum ama yok farkPantolonlarını dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?