♥haftalık kilo verme yarışması♥

Ben sana hep diyorum öğle yemeğini normal yiyip akşama dikkat edelim diye sakalımız yok herhalde

canım öğlen tavuk et yemedikten sonra diğer şeyler beni akşama kadar tok tutmuyor, bide bana de allah aşkına makarna mı yiyeydim, çorba zaten çok kötüydü bildiğin salçalı unu kavurmş içine tuz+su koymuş çok kötüydü

İyi ki fark ettin kilon çok normal günlük sporumu yapabilsem kilo almayacağımı bilsem bu boyumda bu kiloyla ben de diyet yapmayacağım

iyiyiz canım , sen de yoksun bayadır . Allahtan kilonu aşağı yukarı koruyorsun. kilo alma sakın.
aynı işte bizim de. büyüüük değişimler yok halaaa.
canım vaktim olmuyo giremiyorum çok fazla. işte pcyi kullanmıyorum özel şeylerde evde de koşyurmaca vs derken öle geçiyo. yes koruyorum ama düşmeliyim tişörtlere geçeceğiz biraz incelmek lazım

sabret canım hemen hissdemezsin ama birsüre sonra kıyafetlerinden anlarsın, bide hissedemeyişinin sebebi daha verilecek kilonun olması kilon azaldıkça farkı görceksin
inşaallah canım
çünkü ister istemez moralim bozuluyor zayıfladığımı görmeyince beni motive eden tartıdaki görüntü şu anda

Boş ver canım insanlık hali oluyor bazen hatalar aksilikler ben de bir ara can sıkıcı durumlar yaşadım ama bitti gitti çok şükür düzeltmek için elimizden geleni yapalım yeter
Aslında sabahları yürümek daha iyi biliyo musun evde bile spor yapacaksam sabahları yapabiliyorum ben akşama enerjim tükeniyor

evet özellikle dar gelenleri dene, yanlız benim bir pantolan vardı ben hala ona giremedim, artık bir ara nasıl zayıfmışım anlamadım belini bile daraltmışım onu taktım kafaya illada giyecem onu
Geçen yıl bu zamanlar şimdi giydiğim hiç bir pantolonum olmuyordu bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…