- 17 Ekim 2013
- 618
- 1.217
- 313
- 35
varım tabi kievet varmısın yarışa bu hafta boy kaç buarada
Gebelik öncesi almıştım çoktu yaa kot kadife keten kumaş her türden bırak giymediğimi paçaları bile yapılmamış 5 tane pantolonum vardı 54 kiloymuşum aldığımda geçen seneyse 64 kiloydum diyet yürüyüş ip atlama derken en sevdiğim mavi kot pantolonumu ramazan bayramında giymiştimbunu baz alırsan büyük başarı,
deniyoruum kuzum ama yok fark
ya da bana öyle geliyor
verdiğim kg da az değil ama 70 lerden indim 66 ya
bakalım bir iki hafta daha ne olacak
167 filan benimde tamam ama ben lahana çorbası içiyorum bu hafta haberin olavarım tabi ki
boy 1,63 senin
tamm canım sen lahanaya devam et167 filan benimde tamam ama ben lahana çorbası içiyorum bu hafta haberin ola
vala bırakırdıımaz sabret bunlar seni yıldırmasın, kilo vermek sabır işi,en azından tartıda değişiklik görüyosun buda önemli, oda olmasa hepten bırakcan demek, ama pes etme aynen devam et.
tamm canım sen lahanaya devam et
sende yararsa belki bende haftaya yaparım
bende düzenli besleniyorum diyetisyene gidiyorum ortalama haftada 1 15 kg vermem gerekiyor listeme göre
ben 2 hafta önce yaptım zaten 2 kg verdim ama reglden önceydi çok veremedim yoksa daha fazla giderditamm canım sen lahanaya devam et
sende yararsa belki bende haftaya yaparım
bende düzenli besleniyorum diyetisyene gidiyorum ortalama haftada 1 15 kg vermem gerekiyor listeme göre
eneeee hoşgeldin kızHeyoo kizlarr ben geldim :)) burdan foruma girebiliyormusum bugun farkettim. Napiyorsunux nasilsiniz? Cok ozledim sizi telden giriyorum alintilayarak yazin yazacaksaniz yoksa mumkun degil takip etmem :))
sabah lahana çorbası 1 kase+2 adet çilek
öğlen lahana çorbası 2 kase+1 kase çilek+2 kuru kayısı+2 kuru incir
nasılım kızlarr
Hoşgeldin kıııız kardeşimi görmüş gibi sevindim nerdesin ne yapıyonHeyoo kizlarr ben geldim :)) burdan foruma girebiliyormusum bugun farkettim. Napiyorsunux nasilsiniz? Cok ozledim sizi telden giriyorum alintilayarak yazin yazacaksaniz yoksa mumkun degil takip etmem :))
canım yaptığın süre boyunca kendini gözlemler misin kilo ölçü bakımından. ne kadar sürede ne sonuç veriyor bilmek istiyorum. evlenince evim müsait olursa ben de almak istiyorum çünkü.eveeetttdeli gibi zıplıyorm hem stres atıp hem eğlenip hem zayıflıcm inşşalh
Yorum yapıyorum savulun
Canım kilon iyigörünüyor ama incelmen gerekecek sadece
gördüğüm kadarıyla göbek kısmın düz ama kalın
benim de öyle
yandan bakıldığında daha ince duruyorum ama düz bakılınca kalınım yani
Bence sen de diyete kilo koruma gibi hafif olarak devam et, spora ağırlık ver
inceldiğinde zaten kilon rahatsız etmeyecek
denizim leslie var ya bunun yanında puf. yalnız bunda hem ayakta yapılan hareket var hem de yere yatılarak yapılanlar var. iş yerinde yapabilir miisn bilmem. evde yapılabicek tarzda.İndirip telefonuma kaydetsem ben de yapardım Leslie ye benziyo mu
aynen leslie çok basit kalıyo bunun yanında. leslie yaparken sıkılabiliyorum. bunda sıkılmaya fırsat vermiyor kadın ya hop yat aşağı hooop kalk ayağaleslie neymiş ya yerinde rap rap, onu ancak spora yeni başlayanlar yapar,leslie seni kesmez deniz jillan yap sen
hadi yine iyisin almamışsınCumartesi memleketteydim aşırı çok yedim pazarda tatlı krizim tuttu evde bi tek kek vardı onu yememek için pekmez müsli bal beypazarı kurusu ve meyve yedim hemde aksam... artı çıkıcam diye korkuyordu ama çok şükür
Geçen hafta :53.5
Şimdi:52.6. (Hedef 51.5 idi ulaşamadım bir dahaki aya olan hedefim ise 50 kg )sbeden
ay alıntılamayı unutmuşumeneeee hoşgeldin kız, nasılsın?nasılgidiyo oralarda hayat?alışabildin mi? özledik seni yaa, diyet nasıl gidiyo almadın demi??
devamm :)Seni bekliyoruz ne yapalım sen ne yapıyon gezmelere devam mı bitti mi yoksa
kaplumbağa falan gene de gitmişbeni merak etcek bişey yok ya kaplumbağa hızında ilerliyorum
geçen hafta: 62,7
bu hafta: 61,9
giden 800 gram
sbeden
Vayyy Islık ıslık bebeğim Maşallah kız sana süpersin tatlım :)
aynen belim ince kalıyo basenlere göre. aslında şuan ince değil belim ölçü olarak. ama basene oranla ince duruyor.ben orantıyı kurcam ama spor motivasyonum da geldi çok şükürBelin çok ince yaa benim kalça da 95 ama belim kalın olunca böyle durmuyor gerçekten
değişiyo kıs begüümm sana bi kürdan halimi atarım hayretin şaşarevet beli çok ince gerçekten, yanlara doğru kalın olmasaydı çok daha ince görünürdü ama oda yapı işte naparsan yap değişmiyo
Ama ben öyle yat kalk yapamam kıız bu aralar eğilip kalkınca bile başım dönüyo değil bir de yat kalk yapıcamcanım yaptığın süre boyunca kendini gözlemler misin kilo ölçü bakımından. ne kadar sürede ne sonuç veriyor bilmek istiyorum. evlenince evim müsait olursa ben de almak istiyorum çünkü.
canım aynen öyle. kalın duruyorum. ve simit bölgesi ile kalça bölgesi çok yoğun duruyo. sporla toparlıcam inşallah. benim belim falan inceydiii oooo . gene o halime dönmek istiyorum :)
denizim leslie var ya bunun yanında puf. yalnız bunda hem ayakta yapılan hareket var hem de yere yatılarak yapılanlar var. iş yerinde yapabilir miisn bilmem. evde yapılabicek tarzda.
aynen leslie çok basit kalıyo bunun yanında. leslie yaparken sıkılabiliyorum. bunda sıkılmaya fırsat vermiyor kadın ya hop yat aşağı hooop kalk ayağa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?