- 19 Aralık 2013
- 1.516
- 1.880
- 333
- 35
ye kız aldır çilek ye olsun şimdi ye ara öğün yapmazsınsüpersin arkadaşım, çilek yiyesim geldi :)) ara öğünüme 1 saat var
deniyoruum kuzum ama yok fark
ya da bana öyle geliyor
verdiğim kg da az değil ama 70 lerden indim 66 ya
bakalım bir iki hafta daha ne olacak
sağol şekerim
aynen belim ince kalıyo basenlere göre. aslında şuan ince değil belim ölçü olarak. ama basene oranla ince duruyor.ben orantıyı kurcam ama spor motivasyonum da geldi çok şükür
değişiyo kıs begüümm sana bi kürdan halimi atarım hayretin şaşar
kıznehirnil111 ben bu haftasonu çok yaramazlık yaptım. kalori hesaplasam çok fena olurdu. bu hafta yeni bir hafta diyorum ve bugünden itibaren kalori bildirimine devam diyorum.
Biz hepimiz her pazartesi tekrar başlıyoruznehirnil111 ben bu haftasonu çok yaramazlık yaptım. kalori hesaplasam çok fena olurdu. bu hafta yeni bir hafta diyorum ve bugünden itibaren kalori bildirimine devam diyorum.
hoşgeldin :))Heyoo kizlarr ben geldim :)) burdan foruma girebiliyormusum bugun farkettim. Napiyorsunux nasilsiniz? Cok ozledim sizi telden giriyorum alintilayarak yazin yazacaksaniz yoksa mumkun degil takip etmem :))
sağ basen sol basen nasıl ölçülüyor ki ben bilmiyorum canımÖlçülerim dünkü hali:
kilo: 54,4
bel: 67
göbek : 89
kalça: 96
sağ basen : 57
sol basen : 57
kol: 28
bu da foto
Eki Görüntüle 1808267 Eki Görüntüle 1808268
düz ekleyeyim dedim ama yan eklendi idare et artık begüş
heee işyerindeyim şimdi alamam ki!!!ye kız aldır çilek ye olsun şimdi ye ara öğün yapmazsın
süpersin kızsağol şekerim
aynen belim ince kalıyo basenlere göre. aslında şuan ince değil belim ölçü olarak. ama basene oranla ince duruyor.ben orantıyı kurcam ama spor motivasyonum da geldi çok şükür
değişiyo kıs begüümm sana bi kürdan halimi atarım hayretin şaşar
al canım tam mevsimiheee işyerindeyim şimdi alamam ki!!!
artık yarın pazardan alırım
döneceksin canımcanım aynen öyle. kalın duruyorum. ve simit bölgesi ile kalça bölgesi çok yoğun duruyo. sporla toparlıcam inşallah. benim belim falan inceydiii oooo . gene o halime dönmek istiyorum :)
Biz ona üst bacak da diyoruz en kalın yerisağ basen sol basen nasıl ölçülüyor ki ben bilmiyorum canım
önce bi bak olmazsa videolarına yapabileceksen indir uğraş.Ama ben öyle yat kalk yapamam kıız bu aralar eğilip kalkınca bile başım dönüyo değil bir de yat kalk yapıcam
Aslında yaparım da telefona indirebilir miyim bilmiyorum Leslie ve platesi kardeşim bilgisayara indirip telefonuma kaydetmişti
bulursam atarım önden de :)şaşırtamaz ki
kot pantolonlu foton yandan çok zayıf duruyodu ama öncen bilemem tabi
Boş ver canım insanlık hali oluyor bazen hatalar aksilikler ben de bir ara can sıkıcı durumlar yaşadım ama bitti gitti çok şükür düzeltmek için elimizden geleni yapalım yeter
Aslında sabahları yürümek daha iyi biliyo musun evde bile spor yapacaksam sabahları yapabiliyorum ben akşama enerjim tükeniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?