İnsanın çok enerjisi gidiyor dimi işini sevmeyinceöyle maalesef. zaten sevmiyorum mesleğimi de yaptığım işi de. kızımın kreşinden bana öğretmenlik teklif ettiler, şaka gibi ama gerçek. çocuklarla aile etkinliği yapmıştık sonrasında da fırsat bulunca uğramıştım. çocuklarla iletişimim iyidir. ilgimi sevgimi ses tonumu iletişimimi çok sevmişler bizimle çalışın dediler. ah ah dedim kanayan yaram. kafam bozuluyor okul öncesi öğretmenliği okuyup meslek değiştirmeyi düşünüyorum bu aralar. çok kafaya taktım
ben böyle diyetlere uyamıyorum ya maşallah buda sırf et, tavuk,balık, hiç ot meyva yok,ilginçbegum75
Dukan Atak Aşaması İçin 1 Haftalık Örnek Diyet Listesi
1. Gün
Kahvaltı: Bitki çayı, yağsız süzme peynir, 2-3 dilim ızgara göğüs tavuk eti.
Öğle: Izgara yağsız dana eti, yağsız yoğurt.
Ara Öğün: Tarçınlı, yulaf kepekli (en fazla 1.5 kaşık) krep.
Akşam Yemeği: Sarımsaklı ızgara veya fırında karides.
2. Gün
Kahvaltı: Bitki çayı veya sıcak yağsız süt, yağsız olarak hazırlanmış omlet, 2-3 dilim yağsız pastırma.
Öğle: Çeşitli baharatlarla hazırlanmış ızgara veya fırın balık.
Ara Öğün: Yulaf kepekli yağsız yoğurt, bitki çayı veya kahve (şekersiz).
Akşam: Haşlanmış yumurta, yağsız yoğurt.
3. Gün
Kahvaltı: Bitki çayı, yağsız beyaz peynir, 1-2 dilim hindi salam.
Öğle: Izgara göğüs tavuk eti, yağsız yoğurt.
Ara Öğün: Yulaf kepekli yoğurt.
Akşam: Fırında göğüs tavuk eti veya yağsız kıymayla hazırlanmış köfte.
4. Gün
Kahvaltı: Bitki çayı, çırpılmış 2 adet yumurta, yağsız peynir.
Öğle Yemeği: Köri soslu tavuk.
Ara Öğün: Şekersiz çay veya kahve, yulaf kepekli kek.
Akşam: Balık çorbası.
5. Gün
Kahvaltı: Bitki çayı, yulaf kepekli yoğurt.
Öğle: Buharda pişirilmiş balık, yağsız yoğurt.
Ara Öğün: 2-3 dilim hindi salam.
Akşam: Biberli sığır eti ızgara.
6. Gün
Kahvaltı: Bitki çayı veya şekersiz kahve, nane ve körili omlet.
Öğle: Izgara göğüs tavuk eti, yağsız yoğurt.
Ara Öğün: Yulaf kepekli bisküvi.
Akşam: Hindi etinden hazırlanmış köfte.
7. Gün
Kahvaltı: Bitki çayı veya kahve, haşlanmış 2 adet yumurta.
Öğle: Füme somon, yulaf kepeğiyle hazırlanmış kek.
Ara Öğün: Bitki çayı veya kahve.
Akşam: Fırında tavuk (derisiz).
Yaaaa ne güzelmiiiş güzel meslek aslında ama bütün çocuklar bizim çocuklarımız gibimidir acabaöyle maalesef. zaten sevmiyorum mesleğimi de yaptığım işi de. kızımın kreşinden bana öğretmenlik teklif ettiler, şaka gibi ama gerçek. çocuklarla aile etkinliği yapmıştık sonrasında da fırsat bulunca uğramıştım. çocuklarla iletişimim iyidir. ilgimi sevgimi ses tonumu iletişimimi çok sevmişler bizimle çalışın dediler. ah ah dedim kanayan yaram. kafam bozuluyor okul öncesi öğretmenliği okuyup meslek değiştirmeyi düşünüyorum bu aralar. çok kafaya taktım
öyle maalesef. zaten sevmiyorum mesleğimi de yaptığım işi de. kızımın kreşinden bana öğretmenlik teklif ettiler, şaka gibi ama gerçek. çocuklarla aile etkinliği yapmıştık sonrasında da fırsat bulunca uğramıştım. çocuklarla iletişimim iyidir. ilgimi sevgimi ses tonumu iletişimimi çok sevmişler bizimle çalışın dediler. ah ah dedim kanayan yaram. kafam bozuluyor okul öncesi öğretmenliği okuyup meslek değiştirmeyi düşünüyorum bu aralar. çok kafaya taktım
İnsanın çok enerjisi gidiyor dimi işini sevmeyince
Ben de aslında yaptığım işi sevsem de iş ortamını sevmediğim iiçin resmen ayaklarım geri geri gidiyor
okula gitmek istemeyen çocuklar gibi mızırdanıyorum
çalışmak zorunda olmasam çalışmayacağım resmen ama malesef ki borçlarımız var
ben de tasarım işleri yapmak bu konuda bi atölye açmak istiyorum
inşallah herkes mutlu olduğu işleri yapabilir bir gün
Atak evresi en zor evre vereceğin kiloya göre 2-7 gün arasında değişiyormuş baktığında nehirin menülerine benziyor aslında yulaf yumurta peynir et sütben böyle diyetlere uyamıyorum ya maşallah buda sırf et, tavuk,balık, hiç ot meyva yok,ilginç
Yaaaa ne güzelmiiiş güzel meslek aslında ama bütün çocuklar bizim çocuklarımız gibimidir acaba
Bana da kolay geliyor da bazen benim kızımın maşallahı var söz dinleme konusunda arkadaş oğlunu getirmişti de parka Allah sabır versin kadını çileden çıkardı zor zor her işin bir zorluğu var
ayyy bıcır bıcır uğraşılmaz kız, bu yaşta belkide yaşımız ilerledikçe hiç çekilmez, mis gibi işin var sakın bi delilik etme
Eki Görüntüle 1808415
begum75 bu da tam ön değil hafif çapraz durmuşum ama düz olan poz pc de bulamadım. dvdlere kopyalamıştım fotoları. orda heralde.
İnşallah bu haline dönersin bir an önce bu kot pantolon oluyo mu şimdi sanaEki Görüntüle 1808415
begum75 bu da tam ön değil hafif çapraz durmuşum ama düz olan poz pc de bulamadım. dvdlere kopyalamıştım fotoları. orda heralde.
hedefim bu zatenabooo harbiden çok fark var,böyle ne güzelmiş yine bunun aynısı ol lütfen
oluyo pantolon likralı . ama duruşu farklı bak onu da koyayım görünİnşallah bu haline dönersin bir an önce bu kot pantolon oluyo mu şimdi sana
Sonuna dek haklısın sana katılıyorumkızlar ya bu arada işiniz var, paranızı kazanıyorsunuz. illa her işte,iş yerinde sorunlu şeyler olur olacaktır. ama yine de kıymetini bilin. ben şuan işsizlikten o kadar bunaldım ki bırak kendi mesleğim tezgahtarlığa alsalar yapmaya razıyım. ama ona bile tecrübe deyip almıyolar.
Evet yaaa doğum sonrası halim iğrençti göbek kalça basen şu anki halime bakınca boş ver 2. çocuğu diyorumhedefim bu zatençok özledim bu halimi çünkü ve o kalça basenler kader değil bunu bilin. benim şuanki kalça basenim bakınız ki 6-7 yıl önce yoktu. yine yok olabilir.
amin canım amin inşallah :) güneş gecenin en zifiri karanlığının hemen ardından doğarmış. ben şuan kendimi o zifiri karanlıkta hissediyorum. umarım benim de güneşim doğarSonuna dek haklısın sana katılıyorum
Allahım sana da nasip etsin inşallah
evet yaa baya fark var, şey gibi olmuş evlendikten önce ve sonra gibi ama sen daha evlenmedin bile hemen eski haline dön bakim
orda kaç kilosun ki bu kadar fark etmiş, sakın kilo alma özellikle bel bölgen ve basenlerin çok genişliyo
hımm ortalama 8 kilo varaynen öyle sanki evlenmişi de kilo almışım gibi. işte nişanlımla birlikte yedik yedik aldık. o da aldı. 79 lardan 92 kg lara çıktı. şimdi de birlikte zayıflıyoruz.
valla canım o zamanlar ben kendimi 43 kg sanıyordum. ama galiba bizim tartı eksik tartıyormuş. bunu farkettiğimde çok geç oldu kilo almama bi sebep de tartımdır.
sanırım 46 kg falandım ben gerçekte o fotoda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?