♥haftalık kilo verme yarışması♥

İnsanın çok enerjisi gidiyor dimi işini sevmeyince
Ben de aslında yaptığım işi sevsem de iş ortamını sevmediğim iiçin resmen ayaklarım geri geri gidiyor
okula gitmek istemeyen çocuklar gibi mızırdanıyorum
çalışmak zorunda olmasam çalışmayacağım resmen ama malesef ki borçlarımız var
ben de tasarım işleri yapmak bu konuda bi atölye açmak istiyorum
inşallah herkes mutlu olduğu işleri yapabilir bir gün

ben böyle diyetlere uyamıyorum ya maşallah buda sırf et, tavuk,balık, hiç ot meyva yok,ilginç

Yaaaa ne güzelmiiiş güzel meslek aslında ama bütün çocuklar bizim çocuklarımız gibimidir acaba
Bana da kolay geliyor da bazen benim kızımın maşallahı var söz dinleme konusunda arkadaş oğlunu getirmişti de parka Allah sabır versin kadını çileden çıkardı zor zor her işin bir zorluğu var

ayyy bıcır bıcır uğraşılmaz kız, bu yaşta belkide yaşımız ilerledikçe hiç çekilmez, mis gibi işin var sakın bi delilik etme

Ben aslında seviyordum mesleğimi, ta ki şu an ki bulunduğum yere gelene kadar. benim de aynen sizin gibi gelmek istemiyorum oflaya puflaya. zorla gidiyorum. istifa etmeyi bile düşündüm ama borçlar bizde de var. oyun evi açmak istedim bir köşesi de cafe olacak şekilde olmadı. işte napalım şartlar çok şükür kazanıyoruz ama keşke sevdiğimiz bir işimiz olsaydı. amin inşallah.

ben böyle diyetlere uyamıyorum ya maşallah buda sırf et, tavuk,balık, hiç ot meyva yok,ilginç
Atak evresi en zor evre vereceğin kiloya göre 2-7 gün arasında değişiyormuş baktığında nehirin menülerine benziyor aslında yulaf yumurta peynir et süt

maşallah maşallah kızlar genel olarak söz dinliyorlar erkekler biraz hareketli sadece :) benim kız da kreşin favorisi bayılıyorlar veliler bile mesaj yazıyorlar o derece :) hepsi o kadar tatlı ki, yani sabır ve sevginin aşamayacağı hiç birşey yok bu dünyada.

ayyy bıcır bıcır uğraşılmaz kız, bu yaşta belkide yaşımız ilerledikçe hiç çekilmez, mis gibi işin var sakın bi delilik etme

uğraşılır uğraşılır. bıkmışım ben küstah egolu burnu havada üçkağıtçılardan. çocuklar saf masum tertemizler sen yeter ki gülümse onlara.

kızlar ya bu arada işiniz var, paranızı kazanıyorsunuz. illa her işte,iş yerinde sorunlu şeyler olur olacaktır. ama yine de kıymetini bilin. ben şuan işsizlikten o kadar bunaldım ki bırak kendi mesleğim tezgahtarlığa alsalar yapmaya razıyım. ama ona bile tecrübe deyip almıyolar.

abooo harbiden çok fark var,böyle ne güzelmiş yine bunun aynısı ol lütfen
hedefim bu zaten çok özledim bu halimi çünkü ve o kalça basenler kader değil bunu bilin. benim şuanki kalça basenim bakınız ki 6-7 yıl önce yoktu. yine yok olabilir.

Sonuna dek haklısın sana katılıyorum
Allahım sana da nasip etsin inşallah

hedefim bu zaten çok özledim bu halimi çünkü ve o kalça basenler kader değil bunu bilin. benim şuanki kalça basenim bakınız ki 6-7 yıl önce yoktu. yine yok olabilir.
Evet yaaa doğum sonrası halim iğrençti göbek kalça basen şu anki halime bakınca boş ver 2. çocuğu diyorum

Sonuna dek haklısın sana katılıyorum
Allahım sana da nasip etsin inşallah
amin canım amin inşallah :) güneş gecenin en zifiri karanlığının hemen ardından doğarmış. ben şuan kendimi o zifiri karanlıkta hissediyorum. umarım benim de güneşim doğar

aynen öyle sanki evlenmişi de kilo almışım gibi. işte nişanlımla birlikte yedik yedik aldık. o da aldı. 79 lardan 92 kg lara çıktı. şimdi de birlikte zayıflıyoruz.

valla canım o zamanlar ben kendimi 43 kg sanıyordum. ama galiba bizim tartı eksik tartıyormuş. bunu farkettiğimde çok geç oldu kilo almama bi sebep de tartımdır.
sanırım 46 kg falandım ben gerçekte o fotoda.

hımm ortalama 8 kilo var, hiç durma jillan a devam et ne versen kardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…