- 5 Haziran 2008
- 6.597
- 12.634
- 773
süpersinbu arada yaptığım sporu kaydetmiş olayım :)
jillian level 1 / 2. gün yapıldı. ( 30 dk )
30 dk pilates - bölgesel egzersiz yapıldı.
toplam 1 saat
aynen devam edicem. 46 şart değil 47-48 olsam bile gayet fit dururum diye düşünüyorum. sıkılaştıktan sonra.hımm ortalama 8 kilo var, hiç durma jillan a devam et ne versen kardır
teşekkür ederim şekerim :)süpersin
kesinlikle sıkılaştıktan sonra o haline dönersin,sporunda çok iyi böyle devam et canımaynen devam edicem. 46 şart değil 47-48 olsam bile gayet fit dururum diye düşünüyorum. sıkılaştıktan sonra.
he yaa sorma gittilerteşekkür ederim şekerim :)
bugün de fotolarla donattım sizi hadi iyisinizzaten başka foto koyan da yok koyanlar da gitti nehirnil111 su321
rica ederim her zamanhe yaa sorma gittiler
fotolar için çok sağol
güzelnehirnil111 olmasanda bildirimimi yapayım ara öğünümü yedim
elma+yoğurt+tarçın+2 küçük kayısı doğradım (hepsi 116 kalori + 23,70 k.hidrat aldım)
sabahtan beride 455 kalori + 63,40 k.hidrat almışım
akşama yemeğim yok ne yapacağımı bilemiyorum
güzelakşama sebze yemeği salata falan idare et işte .
bu arada begüş ben senin dediğini yaptım dün gece iki tane kayısı suya koydum sabah şişmişti onları yedim. ama suyu içemedim bi tuhaf geldi ne bilim. etki görmem için o suyu içmem şart mı. ben normal su içtim kayısıların üstüne
heee mantıklıcanım inan ben bu yöntemi denemedim, çünkü çok şükür sıkıntım yok ama deneyenler faydasını görüyo,
şimdi şöyle bişey kayısı yı yiyip üzerine su içincede etki eder tabi ama akşamdan suya bırakıp o suyu içince sanırım sabaha kadar faydalı şeyler suya geçiyo bağırsaklara direk daha çabuk etki ediyo,ama tadı yuhafsa bişey diyemem burnunu tıkada iç kızyada incirlisini dene bide
heeeeeeeee anladımBiz ona üst bacak da diyoruz en kalın yeri
jillian yapıncada hareketlenirler belkide, bide suyun tadı tuhafsa azıcık seyreltebilirsin,ama çokta değil o şekilde yapıp hepsini bitirheee mantıklıdu bu akşam gene koyayım da madem yarın sabah suyunu da içeyim o zaman :) canına okuyacağım o bağırsakların ben. öyle tembel tembel oturmak da neymiş. çalışsınlar azcık
kıs benim de ders çalışmam lazım sınaca kaldı 50 gün bende tık yokkafa çok dolu. kıs ben güvenemiyorum sitelere ya.mesela toptan iç giyim pijama satan bi site buldum. çokgüzel ürünler var ucuza. normalde aynı ürünün çok çok pahalı halini biliyorum gördüm. sadece toptan sitesi olduğu için en az 100 tl lik alışveriş yapılması gerekiyor. ama güvenemiyorum. gerçi kapıda ödeme seçeneği de var ama bazı kargo kutuyu açmanı beklemio. 100 tl verip hıyar satın almış olmak istemiyorum
ama napim çok özledim zayıf halimiii. aynada onu görmek istiyorum hemen
başla başla bak ben de başlıyorum. @abcde_123 de başlıcak.nehirnil111 de başlıcak
evet şahinlerde güzel ürünler var. ve kaliteli de. doğru tercih . ben de alışveriş yapıcam oradan ama ben belki direkt dükkanına gidip incelerim :)benim sinava cok az kaldi 12 gun filan acayip stresteyim 8 dersten girecem. Nasil yetiscek bilmiyorum.
Ben ince eleyip sık dokuyorum. Dikislerine kumasina bakıyorum. Porselense markasina mesela sortlu takimlarda zevkli bi tasarim kesin azda olsa kalitelidir bu diyorumbi şekilde tutturuyorum..mesela en son sahinlerin atletini aldim deneme amacli indirimdeydi. Cok beğendim koca gobegimden kurulup yukari tirmanmiyor rahat uzun sabit duruyor uzerimde tuylenmede yapmadı Ornek cok
kızlar ya bu arada işiniz var, paranızı kazanıyorsunuz. illa her işte,iş yerinde sorunlu şeyler olur olacaktır. ama yine de kıymetini bilin. ben şuan işsizlikten o kadar bunaldım ki bırak kendi mesleğim tezgahtarlığa alsalar yapmaya razıyım. ama ona bile tecrübe deyip almıyolar.
kilo vereceğime kilo aldım 57 kg oldum çünkü geçen hafta yedim ama vercem
Aramiza hosgeldin :)sbeden
boy: 1.55
kilo: 60.7
hedef: 53
bitmeden gitmeyeceğimm
amin canım tüm iyi dilek ve temennilerin için :)GonulSenligim resimlerine baktım canım senin eski halin super yakında öyle olacaksın az kaldı
İs sorunu hakkında konuşulmuş kanayan yaram 1 buçuk yılda beni severek okuyup bitirdiğim meslekten nefret ettirdiler simdi davalık oldum is yerimle zaten ilk bebeğimi orada düşürdüm çok zor is hayati rabbim sabir versin kızlar size sevdiğin ortamda sevdiğin mesleği yapmak çok büyük bir nimet gerçekten onu nasip etsin allahım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?