♥haftalık kilo verme yarışması♥

güzel akşama sebze yemeği salata falan idare et işte .

bu arada begüş ben senin dediğini yaptım dün gece iki tane kayısı suya koydum sabah şişmişti onları yedim. ama suyu içemedim bi tuhaf geldi ne bilim. etki görmem için o suyu içmem şart mı. ben normal su içtim kayısıların üstüne

canım inan ben bu yöntemi denemedim, çünkü çok şükür sıkıntım yok ama deneyenler faydasını görüyo,
şimdi şöyle bişey kayısı yı yiyip üzerine su içincede etki eder tabi ama akşamdan suya bırakıp o suyu içince sanırım sabaha kadar faydalı şeyler suya geçiyo bağırsaklara direk daha çabuk etki ediyo,ama tadı yuhafsa bişey diyemem burnunu tıkada iç kız yada incirlisini dene bide

heee mantıklı du bu akşam gene koyayım da madem yarın sabah suyunu da içeyim o zaman :) canına okuyacağım o bağırsakların ben. öyle tembel tembel oturmak da neymiş. çalışsınlar azcık

heee mantıklı du bu akşam gene koyayım da madem yarın sabah suyunu da içeyim o zaman :) canına okuyacağım o bağırsakların ben. öyle tembel tembel oturmak da neymiş. çalışsınlar azcık
jillian yapıncada hareketlenirler belkide, bide suyun tadı tuhafsa azıcık seyreltebilirsin,ama çokta değil o şekilde yapıp hepsini bitir

benim sinava cok az kaldi 12 gun filan acayip stresteyim 8 dersten girecem. Nasil yetiscek bilmiyorum.
Ben ince eleyip sık dokuyorum. Dikislerine kumasina bakıyorum. Porselense markasina mesela sortlu takimlarda zevkli bi tasarim kesin azda olsa kalitelidir bu diyorum bi şekilde tutturuyorum..mesela en son sahinlerin atletini aldim deneme amacli indirimdeydi. Cok beğendim koca gobegimden kurulup yukari tirmanmiyor rahat uzun sabit duruyor uzerimde tuylenmede yapmadı Ornek cok

evet şahinlerde güzel ürünler var. ve kaliteli de. doğru tercih . ben de alışveriş yapıcam oradan ama ben belki direkt dükkanına gidip incelerim :)

yapılan iş kadar , işveren, ortam ve sana ne kazandırdığı da önemli canım... bizi bu hale getirenler utansın.
her zaman şükrediyorum Allaha. ama psikolojimi bozmadan olursa daha mutlu olacağım.

GonulSenligim resimlerine baktım canım senin eski halin super yakında öyle olacaksın az kaldı

İs sorunu hakkında konuşulmuş kanayan yaram 1 buçuk yılda beni severek okuyup bitirdiğim meslekten nefret ettirdiler simdi davalık oldum is yerimle zaten ilk bebeğimi orada düşürdüm çok zor is hayati rabbim sabir versin kızlar size sevdiğin ortamda sevdiğin mesleği yapmak çok büyük bir nimet gerçekten onu nasip etsin allahım inşallah

amin canım tüm iyi dilek ve temennilerin için :)
ama insanın kendi parasını kazanması, bir işe yaradığını hissetmesi gerçekten önemli duygular. ben bu açıdan bakabiliyorum olaya çalışma hayatını bilmediğim için.
mezun olalı 5 yıl oldu . bu 5 yıl içinde sadece 2 aylık ücretli öğretmen deneyimim var. düşün işsizlik durumunun bende oluşturduğu psikolojiyi.
tabi bu işsiz olmam da ailemin sağlık sorunları en önemli etken oldu.onlara bakmam gerekiyordu.ama işte tecrübe kazanamadım ve mezun olalı 5 yıl olmuş hiç tecrübesi yok olarak göründüğüm için işe kabul edilmiyorum. halbuki çok ihtiyacım var işe. ay neyse zaten psikolojim bozuk benim açtırmayın ağzımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…