♥haftalık kilo verme yarışması♥

N naz5403 unuttm sanmaaaa misafirlerin çarşamba gidiyorlardi hani nerdesin
Yok canım gitmediler
Yoruldum artık bunaldım yarın gidiyorlar inşallah
Ben yine tartılamadım canım ama cuma günü tartılmıştım 87ydi haftaya ne olurum bilmiyorum....

Kızlar hepinizi özledim yaaa burada sohbet etmek bana çok iyi geliyodu bu ara biraz bunalımdayım artık normaldir

Bugünkü kilom sbeden 68.6.
Hedefime ulaşamadım evet 67.5 tu 4 nisan hedefim. Ama olsun en azından bu hafta sonu biraz dikkat ettim , Cuma ile bugün arasında en azından büyük fark yok. Haftasonundan çıkınca pazartesileri ister istemez çok çıkıyor insan, o olmasın diye tuttum bu hafta kendimi biraz. E ancak bu kadar oldu ama daha da olacak. Şimdi yeni hedef mi bekirleyecegiz 4 hafta sonrası için.?

Tebrik ederim canim supersin

gel kız gel özledik bizde

@kitara_84 Canim biliyorsun iki hafta kurali var adini gecen hafta silmedim. Yoktun diye simdide hevessizsin 3 haftadir bildirim yok Devam edecek misin

Evet kuralları okudum ins kilo vericem eşimi utandırcam hırs yaptım son şansım sbeden
Sende bendensin :)
Esimden cok alay laf duyuyorum.
Kilo bildirimlerinde beni etiketlemeyi unutma. Bu arada haftalik degerlendirme ve aylik degerlendirmede yapiyoruz.
Kac Cocuk var. Aldigin kilolari neye borclusun bana sorarsan evlilik sonrasi hareketsiz yasam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…