Krizleri yenmek zorundasin :) bende de vardi hatta bir gün bir tepsi revaninin 5 te 4 dünü yemistim. Yedikce yiyesin geliyor. Sonra bilinçli az tuketmeye ve azalmaya basladim simdi biraz yesem kesiyor..yaz geliyor ne kadar incelirsek o kadar iyi15 aylık kızım var tam 30 kilo aldım hamilelikte ve suan evde oturmaktan ve tatlı krizimden bu haldeyim hayatımdan tatlı olayını çıkarsam güzel kilo vericem haftalık bildirim yaparım nede olsa evde boş oturuyorum :)sbeden
Bende bilemedim:) tekrar başladım ama :))))
Daha bebisin cok kucukmusYeterki bırakma elbette vereceksin 1 yıl sonra fit ve zayıf olduğunu hayal et .. benim bebeğim 7 aylık oldu iste sadece 1 kere regl oldum bakalım müsait bi zamanda dr git cem artik 25 yaşa giricem inş :)
bende canım ilk başladığımda 73 ü bile görüyorduum şimdi 66 gördüüm ama hedefim kesinlikle 60 ın altına inmeekben 2 hafta önce yaptım zaten 2 kg verdim ama reglden önceydi çok veremedim yoksa daha fazla giderdi
ben diyetisyene gitmedim kafama göre davranıyorum açıkçası şubat sonunda başladım 71 ile
kuzuum dedim ya sana diyetisyene gidiceem diye aşk olsun unuttun mukız sen diyetisyene mi gittin, ben kaçırmışım orayı yada unuttum
yağın kasın kaç çıktı de bakayım bi ???
bide liste paylaşmanı rica ediciğim
evet canım büyük ihtimalle ödem attım zaten fazlasıyla vardıı5 kilo 1 beden küçültür ortalama. ayrıca canım ilk verilen kilolar ödemi de içerir. yani su da atmışsındır. bu da görüntünde yağ yakmak gibi çok belli olmaz. şu saatten sonra vereceğin kiloların görüntünde fark yaratacak . pes etme
Hafta birincileri
Grup 90 S suhneva -800★
Grup 80 T tatlitambak -100★
Grup 70elma_sekerim01 -1300★★
Grup 60visnelipastam -20000★★★
Grup 50halacocuksun 900★
Ben de öyle diyecektim resimlere baktığımda kız kardeşimi görmüş gibi oldum evlenmeden önce giydiği 38 beden pantolonları bana verdi şimdi 70 li kilolardaevet yaa baya fark var, şey gibi olmuş evlendikten önce ve sonra gibi ama sen daha evlenmedin bile hemen eski haline dön bakim
orda kaç kilosun ki bu kadar fark etmiş, sakın kilo alma özellikle bel bölgen ve basenlerin çok genişliyo
Sen 46 deyince ben çok zayıf olacağını düşünmüştüm normalsin aslında ben şimdiye kadar en az 52 yi görünce 46 halimi tahmin bile edemiyorumaynen öyle sanki evlenmişi de kilo almışım gibi. işte nişanlımla birlikte yedik yedik aldık. o da aldı. 79 lardan 92 kg lara çıktı. şimdi de birlikte zayıflıyoruz.
valla canım o zamanlar ben kendimi 43 kg sanıyordum. ama galiba bizim tartı eksik tartıyormuş. bunu farkettiğimde çok geç oldu kilo almama bi sebep de tartımdır.
sanırım 46 kg falandım ben gerçekte o fotoda.
Canım psikolojini moralini bozma bu işler biraz şans nasip işi ben 2 yıllık yerel yönetimler okuyup staj yaptığım yerde işe girdim inan sabırlı bir insan olmasaydım kadro da alıp memur olamazdım çok şükür mayısta 20 yılım dolacak ama hala sabrediyorum inanamin canım tüm iyi dilek ve temennilerin için :)
ama insanın kendi parasını kazanması, bir işe yaradığını hissetmesi gerçekten önemli duygular. ben bu açıdan bakabiliyorum olaya çalışma hayatını bilmediğim için.
mezun olalı 5 yıl oldu . bu 5 yıl içinde sadece 2 aylık ücretli öğretmen deneyimim var. düşün işsizlik durumunun bende oluşturduğu psikolojiyi.
tabi bu işsiz olmam da ailemin sağlık sorunları en önemli etken oldu.onlara bakmam gerekiyordu.ama işte tecrübe kazanamadım ve mezun olalı 5 yıl olmuş hiç tecrübesi yok olarak göründüğüm için işe kabul edilmiyorum. halbuki çok ihtiyacım var işe. ay neyse zaten psikolojim bozuk benim açtırmayın ağzımı
aynen canım 60 ın altını görmek istiyorum ramazandan önce yaza incecik girmek istiyorumbende canım ilk başladığımda 73 ü bile görüyorduum şimdi 66 gördüüm ama hedefim kesinlikle 60 ın altına inmeek
İnşallah kuzum yaaaynen canım 60 ın altını görmek istiyorum ramazandan önce yaza incecik girmek istiyorum
inş başarıcaz ama ben inanıyorum haftada bir kg versek şurda 5 6 haftamız kaldı rahat ol
Mezun olsak ta ayrılamayız burdan daha bunun koruma evresi alışkanlık kazanma sikilasma derken yolumuz uzunDaha bebisin cok kucukmusAllah bagislasin canim bn zayiflayana kadar herkes burdan mezun olmus olur
Spor yaparsam yeşilçay içersem fazla görünmüyorum bende ama karnım şiş oluyor birde bende daha kolay verildiğini düşünüyorum tatlı ye diğim halde kilo vermiştim benKızlar regl olduğunuzda kg nuz daha mı fazla çıkıyor
bende bir anormallik olmadı fazla görünmüyoruum ama kendimi çook şiş hissediyorum
birde regl sonrası daha kolay kg veriliyormuş doğrumu
tebrik ederim kız helal sanaİnşallah kuzum yaa
eşim yaza tatil ayarladııı antalyaya gidiceeez ve ben ordaa şişko şişkoo dolaşmak istemiyoruuum o yüzden kendimi gaza getiriyoruuummm
bu arada bu haftanın birincisi benim haftaya de ben olucaaam senide geçiceem haberin olsuun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?