♥haftalık kilo verme yarışması♥

Kızlar regl olduğunuzda kg nuz daha mı fazla çıkıyor
bende bir anormallik olmadı fazla görünmüyoruum ama kendimi çook şiş hissediyorum
birde regl sonrası daha kolay kg veriliyormuş doğrumu
ben fix 1 buçuk kilo fazla oluyorum regl iken
sonrasında metobolizma çok hızlanıyor ve kolay verebiliyorsun canım

Spor yaparsam yeşilçay içersem fazla görünmüyorum bende ama karnım şiş oluyor birde bende daha kolay verildiğini düşünüyorum tatlı ye diğim halde kilo vermiştim ben
bende öyle duydum reglden ilk bir hafta çok kolay kg veriliyormuuş
bakalım bu hafta görceem nasıl olcak

tebrik ederim kız helal sana
bu kadar emin olma görüşürüz pazartesi ben olucam 1. çok kararlıyım bende senin haberin ola
zayıfla zayıfla giy bikinileri mayoları çak havanı eşine
atıcam havamı zateen görcek gününü onun etrafındaki en güzel kız ben olmak zorundayııımmm
bak sırf sana inat çoook çooookk daha dikkatli olcaam güzeliimm

istediğim herşeyi yiyememek çok kötü birşey ya nerdese 15 gün olcak başlayalı 1 kilo bile verememişim resmen aç dolaşıyorum guatrımı da sindirimdede bir problem yok dr gittim kontrol ettirdim hiçbişey yok ama neden kilo veremiyom hala 60 anlamıyorum öğlenleri yemiyom bile bazen akşamda ya çorba yada hangi yemek varsa ondan arada birkaç kaşık ekmeksiz yada yoğurt

Belkide yemediğin için veremiyorsundur
bende önceden kendime çok sıkı diyetler yapardım hiçbirşey yemezdim
veriyordum vermesine ama hemen geri alıyordum
şimde canım ne isterse yiyorum kendimi kısmıyorum ama çok az ve gayet güzel kg veriyorum

canım şükret haline ben bir ay oldu hala 81 deyim. bi gram oynamadı.

B Begum7
eneeee hoşgeldin kız , nasılsın?nasılgidiyo oralarda hayat?alışabildin mi? özledik seni yaa, diyet nasıl gidiyo almadın demi??

Hoşgeldin kıııız kardeşimi görmüş gibi sevindim nerdesin ne yapıyon
Hosbuldumm :)) cok ozledim sizi. Diyet yapamiyorum malesef. En son memlekette kilo almjstim ondan beridir tartilamiyorum tarti yok da burda :) ilk geldigimde biraz daha aldim sanirim ama sonra o aldgimi verdim sanki oyle dusunuyorum suan 65 civariyim sanirim :) ekmek yemeye basladim burda ekmekleri cok guzel de tabi tatli kulturleri pek olmadigi icin arada bi tatli yiyorum. Sabah kahvaltisi-ogle yamagi-aksam yemegi seklinde gidiyorum iki aydir insallah 3 ay sonra turkiyeye geri donucem o zamana kadar 3n azindan 65 civarlarinda kalirim.insallah yazinda araniza donerim diye dusunuyorum :)) herkes incecik oldu dimi

65 mi ben bugün 61,8 geldim seni geçtim demek,ama daha incecik olamadık merak etme daha çok yolumuz var, sende daha fazla alma, kaptırma kendini o güzel ekmeklere,TR ye dönünce kaldığın yerden devam edersin
bayanbaloncuk

mecburen kaliyorim :)) tartilmadim daha az yada fazla gelebilirim tahmini bir sayi soyledim simdilik. Ah ah nasil ozledim.memleketimi. sabah 6;30 da kalktigim icin acikiyorum surekli

mecburen kaliyorim :)) tartilmadim daha az yada fazla gelebilirim tahmini bir sayi soyledim simdilik. Ah ah nasil ozledim.memleketimi. sabah 6;30 da kalktigim icin acikiyorum surekli
çok erken kalkıyosun neden öyle, gittiğin yer mi uzak, dersler nasıl yoğunmu? gezip tozabildin mi kız orda nasıl güzel yerler mi?
bayanbaloncuk

çok üzüldüm canım,çok geçmiş olsun, rabbim acil şifalar versin inşallah normale döner
bak şimdi nehirnil111 geldi aklıma daha bi meraklandım ya

çok üzüldüm canım,çok geçmiş olsun, rabbim acil şifalar versin inşallah normale döner
bak şimdi nehirnil111 geldi aklıma daha bi meraklandım ya
İnşallah canım yaaa
benim de aklım nehirnil111 de
akşamları bile aklıma geliyor merak ediyorum

begum75 sana özelden mesaj attım bakar mısın canım

çok erken kalkıyosun neden öyle, gittiğin yer mi uzak, dersler nasıl yoğunmu? gezip tozabildin mi kız orda nasıl güzel yerler mi?
bayanbaloncuk
Dersim sabah 8 de basliyor e kahvalti giyin et anca yetisiyorum. Oglen 12 gibi ogle yemegi, aksam 6-7 gibi de aksam yemegi yuyorum iste.
Cok guzel tatil vardi 20 gun kadar gezdik hep tabi dersler zor simdi sinavlar da yaklasiyor onlara hazirlanmam lazim stresliyim. Burda cok acikiyorum niyiyse dersler falan yoruyor sanirim

senin adına sevindim canım, yeni yerler görmek iyidir, ufku genişler insanın, acıkman çok enerji harcamandandır, beyin sürekli çalışıyo fazla enerjiye ihtiyaç duyuyo, derslerine sıkı çalış,senin başarıyla döneceğine inanıyorum,çalışkan öğrenci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…