- 19 Aralık 2013
- 1.516
- 1.880
- 333
- 35
ben fix 1 buçuk kilo fazla oluyorum regl ikenKızlar regl olduğunuzda kg nuz daha mı fazla çıkıyor
bende bir anormallik olmadı fazla görünmüyoruum ama kendimi çook şiş hissediyorum
birde regl sonrası daha kolay kg veriliyormuş doğrumu
bende öyle duydum reglden ilk bir hafta çok kolay kg veriliyormuuşSpor yaparsam yeşilçay içersem fazla görünmüyorum bende ama karnım şiş oluyor birde bende daha kolay verildiğini düşünüyorum tatlı ye diğim halde kilo vermiştim ben
atıcam havamı zateen görcek gününütebrik ederim kız helal sana
bu kadar emin olma görüşürüz pazartesi ben olucam 1. çok kararlıyım bende senin haberin ola
zayıfla zayıfla giy bikinileri mayoları çak havanı eşine
Belkide yemediğin için veremiyorsunduristediğim herşeyi yiyememek çok kötü birşey ya nerdese 15 gün olcak başlayalı 1 kilo bile verememişim resmen aç dolaşıyorum guatrımı da sindirimdede bir problem yok dr gittim kontrol ettirdim hiçbişey yok ama neden kilo veremiyom hala 60 anlamıyorum öğlenleri yemiyom bile bazen akşamda ya çorba yada hangi yemek varsa ondan arada birkaç kaşık ekmeksiz yada yoğurt
canım şükret haline ben bir ay oldu hala 81 deyim. bi gram oynamadı.istediğim herşeyi yiyememek çok kötü birşey ya nerdese 15 gün olcak başlayalı 1 kilo bile verememişim resmen aç dolaşıyorum guatrımı da sindirimdede bir problem yok dr gittim kontrol ettirdim hiçbişey yok ama neden kilo veremiyom hala 60 anlamıyorum öğlenleri yemiyom bile bazen akşamda ya çorba yada hangi yemek varsa ondan arada birkaç kaşık ekmeksiz yada yoğurt
Kontrolü elde tut aman birakma motiveyi zor topladik zaten
Hafta birincileri
Grup 90 @suhneva -800★
Grup 80 T tatlitambak -100★
Grup 70 @elma_sekerim01 -1300★★
Grup 60visnelipastam -20000★★★
Grup 50 @beyaz lotus 900★
eneeee hoşgeldin kız, nasılsın?nasılgidiyo oralarda hayat?alışabildin mi? özledik seni yaa, diyet nasıl gidiyo almadın demi??
Hosbuldumm :)) cok ozledim sizi. Diyet yapamiyorum malesef. En son memlekette kilo almjstim ondan beridir tartilamiyorum tarti yok da burda :) ilk geldigimde biraz daha aldim sanirim ama sonra o aldgimi verdim sanki oyle dusunuyorum suan 65 civariyim sanirim :) ekmek yemeye basladim burda ekmekleri cok guzel deHoşgeldin kıııız kardeşimi görmüş gibi sevindim nerdesin ne yapıyon
B Begum7
Hosbuldumm :)) cok ozledim sizi. Diyet yapamiyorum malesef. En son memlekette kilo almjstim ondan beridir tartilamiyorum tarti yok da burda :) ilk geldigimde biraz daha aldim sanirim ama sonra o aldgimi verdim sanki oyle dusunuyorum suan 65 civariyim sanirim :) ekmek yemeye basladim burda ekmekleri cok guzel detabi tatli kulturleri pek olmadigi icin arada bi tatli yiyorum. Sabah kahvaltisi-ogle yamagi-aksam yemegi seklinde gidiyorum iki aydir insallah 3 ay sonra turkiyeye geri donucem o zamana kadar 3n azindan 65 civarlarinda kalirim.insallah yazinda araniza donerim diye dusunuyorum :)) herkes incecik oldu dimi
mecburen kaliyorim :)) tartilmadim daha az yada fazla gelebilirim tahmini bir sayi soyledim simdilik. Ah ah nasil ozledim.memleketimi. sabah 6;30 da kalktigim icin acikiyorum surekli65 miben bugün 61,8 geldim seni geçtim demek,ama daha incecik olamadık merak etme daha çok yolumuz var, sende daha fazla alma, kaptırma kendini o güzel ekmeklere,TR ye dönünce kaldığın yerden devam edersin
bayanbaloncuk
çok erken kalkıyosun neden öyle, gittiğin yer mi uzak, dersler nasıl yoğunmu? gezip tozabildin mi kız orda nasıl güzel yerler mi?mecburen kaliyorim :)) tartilmadim daha az yada fazla gelebilirim tahmini bir sayi soyledim simdilik. Ah ah nasil ozledim.memleketimi. sabah 6;30 da kalktigim icin acikiyorum surekli
çok üzüldüm canım,çok geçmiş olsun, rabbim acil şifalar versin inşallah normale dönerKızlar nasılsınız @DisiAnka
ben bugün biraz keyifsizim
iş arkadaşımız akşam işe gelirken yolda kaza yapmış ve yoğun bakımdaymış
bundan 3 sene önce de 3 tane arkadaşımızı trafik kazasında kaybetmiştik moralim çok bozuk
İnşallah canım yaaaçok üzüldüm canım,çok geçmiş olsun, rabbim acil şifalar versin inşallah normale döner
bak şimdinehirnil111 geldi aklıma daha bi meraklandım ya
İnşallah canım yaaa
benim de aklımnehirnil111 de
akşamları bile aklıma geliyor merak ediyorum
begum75 sana özelden mesaj attım bakar mısın canım
Dersim sabah 8 de basliyor e kahvalti giyin et anca yetisiyorum. Oglen 12 gibi ogle yemegi, aksam 6-7 gibi de aksam yemegi yuyorum iste.çok erken kalkıyosun neden öyle, gittiğin yer mi uzak, dersler nasıl yoğunmu? gezip tozabildin mi kız orda nasıl güzel yerler mi?
bayanbaloncuk
Dersim sabah 8 de basliyor e kahvalti giyin et anca yetisiyorum. Oglen 12 gibi ogle yemegi, aksam 6-7 gibi de aksam yemegi yuyorum iste.
Cok guzel tatil vardi 20 gun kadar gezdik hep tabi dersler zor simdi sinavlar da yaklasiyor onlara hazirlanmam lazim stresliyim. Burda cok acikiyorum niyiyse dersler falan yoruyor sanirim
Evet yaa haftada 1 kilo versem 1 ay sonra 51.20 olurum niye veremiyorummmaynen canım 60 ın altını görmek istiyorum ramazandan önce yaza incecik girmek istiyorum
inş başarıcaz ama ben inanıyorum haftada bir kg versek şurda 5 6 haftamız kaldı rahat ol
Ay sagol canjm ya.senin adına sevindim canım, yeni yerler görmek iyidir, ufku genişler insanın, acıkman çok enerji harcamandandır, beyin sürekli çalışıyo fazla enerjiye ihtiyaç duyuyo, derslerine sıkı çalış,senin başarıyla döneceğine inanıyorum,çalışkan öğrenci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?