- 19 Aralık 2013
- 1.516
- 1.880
- 333
- 35
görcez artıkatıcam havamı zateen görcek gününüonun etrafındaki en güzel kız ben olmak zorundayııımmm
bak sırf sana inat çoook çooookk daha dikkatli olcaam güzeliimm
dimi hesap çok basit azcık sabretcez okadar tabi sonra korumamız da lazım o ayrı konuEvet yaa haftada 1 kilo versem 1 ay sonra 51.20 olurum niye veremiyorummm
Tatil hele de deniz de tatil insanı gaza getiriyor geçen yaz kaç gün aç kalmış 52.70 e inmiştimatıcam havamı zateen görcek gününüonun etrafındaki en güzel kız ben olmak zorundayııımmm
bak sırf sana inat çoook çooookk daha dikkatli olcaam güzeliimm
Kız nerdesin sen haberim yok benim Aralık Ocak gibi çok düzenli girememiştim kaybolmuşsun@Begum7
Hosbuldumm :)) cok ozledim sizi. Diyet yapamiyorum malesef. En son memlekette kilo almjstim ondan beridir tartilamiyorum tarti yok da burda :) ilk geldigimde biraz daha aldim sanirim ama sonra o aldgimi verdim sanki oyle dusunuyorum suan 65 civariyim sanirim :) ekmek yemeye basladim burda ekmekleri cok guzel detabi tatli kulturleri pek olmadigi icin arada bi tatli yiyorum. Sabah kahvaltisi-ogle yamagi-aksam yemegi seklinde gidiyorum iki aydir insallah 3 ay sonra turkiyeye geri donucem o zamana kadar 3n azindan 65 civarlarinda kalirim.insallah yazinda araniza donerim diye dusunuyorum :)) herkes incecik oldu dimi
sabah 3 kaşık yoğurda bir kaşık yulaf ezmesi bir kaşık keten tohumu bir kaşık kuru üzüm koyup yedimgörcez artık
bugünkü menüm
sabah lahana çorbası+2 adet domates+1 çay
öğlen lahana çorbası+ karnıbahar haşlaması+3 kaşık yoğurt+1 çay
şimdilik bugün süper gidiyorum haberin ola
Geçmiş olsun canım inşallah çabuk iyileşirKızlar nasılsınız @DisiAnka
ben bugün biraz keyifsizim
iş arkadaşımız akşam işe gelirken yolda kaza yapmış ve yoğun bakımdaymış
bundan 3 sene önce de 3 tane arkadaşımızı trafik kazasında kaybetmiştik moralim çok bozuk
Maaşallah sana sebze günündesin ben kararlı bir insanım diyordum sen benden daha kararlısıngörcez artık
bugünkü menüm
sabah lahana çorbası+2 adet domates+1 çay
öğlen lahana çorbası+ karnıbahar haşlaması+3 kaşık yoğurt+1 çay
şimdilik bugün süper gidiyorum haberin ola
Geçmişler olsun çok dimi o habersiz bırakıp gidecek biri değildikızlarnehirnil111 in eşi rahatsızlanmış ondan gelememiş, hepinize çok selam söyledi, en kısa sürede aramızda olcak inşallah, eşinede burdan acil şifalar diliyorum, tez zamanda sağlığına kavuşsun nehirde dönsün aramıza
Deniz yoksa bende yokum dedim yurt disina kactimKız nerdesin sen haberim yok benim Aralık Ocak gibi çok düzenli girememiştim kaybolmuşsun
kesinlikle habersiz gitmezdi, insanın aklına geliyo işte acaba kötü bişey mi oldu diyede konduramıyo işte ne oldu acaba ne olmuş olabilir diye, ama rahatladım inanki çok merak içindeydimGeçmişler olsun çok dimi o habersiz bırakıp gidecek biri değildi
Çok teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım inşallah çabuk iyileşir
İran mıııDeniz yoksa bende yokum dedim yurt disina kactimiran'dayim canim. Neden dersen okumaya geldim degiskm programiyla temmuzda geri donucem ')
Çok teşekkür ederim canım
umarım yaa
biz böyle birkaç kazadır atlatıyoruz iş yeri olarak
çok etkiliyor artık bizi bu tarz olaylar
bundan önceki iki kaza malesef ki ölümlü oldu
sonrasında birkaç kez araba ile takla atan arkadaşlar oldu
üzerine de bu arkadaş
Allahım beterlerinden korusun inşallah
Yaptık canımya bu son olsun, siz bi kuran okutun, kurşun döktürün yada para toplayıp bi hayır yapın,dua her zaman işe yarar
ooo deniz hanım atağa geçtik, bende bu sabah 61,8 geldim, heralde fazla wc ye çıktım ondan28.03.2016: 56.30
29.03.2016: 56.20
30.03.2016: 55.60
31.03.2016: 56.10
01.04.2016: 55.80
02.04.2016: 55.20
03.04.2016: Tartılmadım
04.04.2016: 55.70
05.04.2016: 55.20 Benim gerçek kilomu Salı sabahları görüyorum
amin inşallah son olsun canımYaptık canım
yapıyoruz da sık sık
ama bilmiyorum bi basiretsizlik var
Umarım bu son olur
Tabii ki etkiliyor uzakta yaşanan olaylardan bile etkileniyoruz bir de arkadaşlarımız yakınlarımızın başına gelince haliyle daha çok üzülüyoruzÇok teşekkür ederim canım
umarım yaa
biz böyle birkaç kazadır atlatıyoruz iş yeri olarak
çok etkiliyor artık bizi bu tarz olaylar
bundan önceki iki kaza malesef ki ölümlü oldu
sonrasında birkaç kez araba ile takla atan arkadaşlar oldu
üzerine de bu arkadaş
Allahım beterlerinden korusun inşallah
Diyorum ya hafta sonu yediklerim anca çıkıyor salıya hafta sonu hem fazla yiyoruz hem de hareketsiz olunca çıkaramıyoruzooo deniz hanım atağa geçtik, bende bu sabah 61,8 geldim, heralde fazla wc ye çıktım ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?