- 19 Aralık 2013
- 1.516
- 1.880
- 333
- 35
aynen bende hafta sonu bi düzen olmuyo çünkü geç kalkıyorum geç kahvaltı geç akşam yemeği veya dışarı çıkıyosun dışarda yemek durumunda kalıyosun pazartesi bir tartılıyorum en az 500 gr cumadan fazlayım buda olumsuz etkiliyo açıkçası motivasyon açısındanöyle tabi mesela benhafta içi iyi gidiyo hafta sonu ne kalori hesabı yapıyorum nede bildirim, ama sbedende bizi düşündüğünden işte belki psikolojik baskı olur da dikkat ederler diye
canım hoş geldin :)15 aylık kızım var tam 30 kilo aldım hamilelikte ve suan evde oturmaktan ve tatlı krizimden bu haldeyim hayatımdan tatlı olayını çıkarsam güzel kilo vericem haftalık bildirim yaparım nede olsa evde boş oturuyorum :)sbeden
tebrikler tatlım :):):)işteee bu
kendimiiiii kutluyoruuummmmm
ve hepimiziiiii
aynen öyle iskelet gibi durmuyo yani 46-47Sen 46 deyince ben çok zayıf olacağını düşünmüştüm normalsin aslında ben şimdiye kadar en az 52 yi görünce 46 halimi tahmin bile edemiyorum
öyle zaten nasip deyip kısmet deyip sabır gösteriyorum. vardır bir yerlerde yiyeceğim ekmek heralde. zamanını bekliyorum işte.Canım psikolojini moralini bozma bu işler biraz şans nasip işi ben 2 yıllık yerel yönetimler okuyup staj yaptığım yerde işe girdim inan sabırlı bir insan olmasaydım kadro da alıp memur olamazdım çok şükür mayısta 20 yılım dolacak ama hala sabrediyorum inan
aynen canım. ben regl öncesi haftada hiç kilo vermiş görünemedim yememe dikkat etmeme rağmen. regli günü de artıda çıktım zaten. şuan regliyim ama tartılmıyorum. yememe dikkat edip spor yapıyorum. bittiği gün tartılcam bakalım nolcakKızlar regl olduğunuzda kg nuz daha mı fazla çıkıyor
bende bir anormallik olmadı fazla görünmüyoruum ama kendimi çook şiş hissediyorum
birde regl sonrası daha kolay kg veriliyormuş doğrumu
vaaayyy level 2 heeeBu arada kızlar bugün sonunda cesaret edip jilian level 2 = 1. Güne başladımhayir olsun
istediğim herşeyi yiyememek çok kötü birşey ya nerdese 15 gün olcak başlayalı 1 kilo bile verememişim resmen aç dolaşıyorum guatrımı da sindirimdede bir problem yok dr gittim kontrol ettirdim hiçbişey yok ama neden kilo veremiyom hala 60 anlamıyorum öğlenleri yemiyom bile bazen akşamda ya çorba yada hangi yemek varsa ondan arada birkaç kaşık ekmeksiz yada yoğurt
canım benim rabbim arkadaşına acil şifalar nasip etsin. umarım güzel haberlerini alırız. Allah ailesine sevdiklerine bağışlasın. zor bi durum.Kızlar nasılsınızGonulSenligim
ben bugün biraz keyifsizim
iş arkadaşımız akşam işe gelirken yolda kaza yapmış ve yoğun bakımdaymış
bundan 3 sene önce de 3 tane arkadaşımızı trafik kazasında kaybetmiştik moralim çok bozuk
aaa sonunda haber geldi mi. ay inan ki birazcık rahatladım haber geldi diye. eşine de tez vakit sağlık sıhat nasip etsin rabbim. nasıl iletişim kurdunuz gıııkızlarnehirnil111 in eşi rahatsızlanmış ondan gelememiş, hepinize çok selam söyledi, en kısa sürede aramızda olcak inşallah, eşinede burdan acil şifalar diliyorum, tez zamanda sağlığına kavuşsun nehirde dönsün aramıza
ay ben dicektim tam ama yapmışlar zaten.ya bu son olsun, siz bi kuran okutun, kurşun döktürün yada para toplayıp bi hayır yapın,dua her zaman işe yarar
Diyet Uygula sitesinde sade lahana çorbası yok bununla kalorisi de hemen hemen aynı ondan öyle yazdımıspanaklı lahana çorbası, sen bu lahana çorbası konusunda baya bi zengin tarifler yapıyosun maşallahsanırım kalan ıspanaklardan da yemek yaptın,afiyet olsun
yanlız o kek ne oliiii kız,
evet canım kötü olmuş
Televizyonda reklamı çıkıyor yeni Et Lifalif Yulaf Ezmesi benim ki ondanya şu yulaf ezmesi dediğiniz yulaf kepeği mi ben aldım da yulaf kepeği yazıyo üstünde
bende migrostan aldım yulaf kepeği nası hazırlıyorsun senTelevizyonda reklamı çıkıyor yeni Et Lifalif Yulaf Ezmesi benim ki ondan
Doğru söylüyosunSuan türkiyeden daha guvenli
2 yemek kaşığı yulaf ezmesini ve 2 tane kuru kayısıyı minik minik kesip kaseye koyup üzerine sıcak su ekliyorum yumuşayınca sütünü ekleyip yiyorum 9 gibi yiyince öğlen de acıkmıyorumbende migrostan aldım yulaf kepeği nası hazırlıyorsun sen
Dukan diyetinde yulaf ezmesi-kepeği hep kullanılıyo biraz bak tarifler var krep-kurabiye-kek yaparken içine katabilirsin aldığımız yulaflı bisküviler gibi oluyor
ne güzel ne kadar zamanda indin 66ya ben de 74 küsür başladım ama hala 69um çok yavaş ilerliyorum çok yoğun çalışıyorum tüm gün enerjim düşüyor kaçamak yapıyorumbende canım ilk başladığımda 73 ü bile görüyorduum şimdi 66 gördüüm ama hedefim kesinlikle 60 ın altına inmeek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?