♥haftalık kilo verme yarışması♥

öyle tabi mesela ben hafta içi iyi gidiyo hafta sonu ne kalori hesabı yapıyorum nede bildirim, ama sbedende bizi düşündüğünden işte belki psikolojik baskı olur da dikkat ederler diye
aynen bende hafta sonu bi düzen olmuyo çünkü geç kalkıyorum geç kahvaltı geç akşam yemeği veya dışarı çıkıyosun dışarda yemek durumunda kalıyosun pazartesi bir tartılıyorum en az 500 gr cumadan fazlayım buda olumsuz etkiliyo açıkçası motivasyon açısından

canım hoş geldin :)

işteee bu
kendimiiiii kutluyoruuummmmm
ve hepimiziiiii
tebrikler tatlım :):):)

Sen 46 deyince ben çok zayıf olacağını düşünmüştüm normalsin aslında ben şimdiye kadar en az 52 yi görünce 46 halimi tahmin bile edemiyorum
aynen öyle iskelet gibi durmuyo yani 46-47 ben yuvarlak hatlı olduğumdan iskelet gibi durmam imkansız normal duruyorum yani. ama sen 52 de falan da iyisin bilmiyorum sen bi dar duruyon anlamadım ki

öyle zaten nasip deyip kısmet deyip sabır gösteriyorum. vardır bir yerlerde yiyeceğim ekmek heralde. zamanını bekliyorum işte.
senin maşallahın var ne güzel 20 yıl. yaş olayı olmasa emeklilik gelmiş .

Kızlar regl olduğunuzda kg nuz daha mı fazla çıkıyor
bende bir anormallik olmadı fazla görünmüyoruum ama kendimi çook şiş hissediyorum
birde regl sonrası daha kolay kg veriliyormuş doğrumu
aynen canım. ben regl öncesi haftada hiç kilo vermiş görünemedim yememe dikkat etmeme rağmen. regli günü de artıda çıktım zaten. şuan regliyim ama tartılmıyorum. yememe dikkat edip spor yapıyorum. bittiği gün tartılcam bakalım nolcak

Bu arada kızlar bugün sonunda cesaret edip jilian level 2 = 1. Güne başladım hayir olsun
vaaayyy level 2 heee ben level 1 deyim daha ablası

canım çok az yeme. metabolizma yavaşlıyor az yiyince. çok abartı da yeme tabi ki. ekmeği şekeri aşırı tuzu hamur işini abur cuburu kes. diğer sağlıklı yiyeceklerden ölçülü biçimde tüket.

canım benim rabbim arkadaşına acil şifalar nasip etsin. umarım güzel haberlerini alırız. Allah ailesine sevdiklerine bağışlasın. zor bi durum.

aaa sonunda haber geldi mi. ay inan ki birazcık rahatladım haber geldi diye. eşine de tez vakit sağlık sıhat nasip etsin rabbim. nasıl iletişim kurdunuz gııı

ya bu son olsun, siz bi kuran okutun, kurşun döktürün yada para toplayıp bi hayır yapın,dua her zaman işe yarar
ay ben dicektim tam ama yapmışlar zaten.

bugün de giremedim kızlar. hem dışarda hem evde işlerim vardı. aklım buradaydı ama.
bu arada benim dünkü kalori miktarım = 900 (pazartesi)
bugünkü kalori miktarım = 836 (salı)
nehiri etiketlesem mi bilmedim . kıza iş çıkarmış gibi olmak istemedim yahu. sağlık sorunu en önemli dert.
nehirnil111 eşine acil şifa diliyorum canım.

bugün çok yoruldum ve 2 gündür spor yaptığımdan yoğun kas ağrım vardı. spor yapamıcam gibi geldi ama bi gayret yaptım valla. kendimi tebrik ediyorum.
bugün jillian level 1 / 3.gün yapıldı. + 15 dk bölgesel pilates
toplam 45 dk

Diyet Uygula sitesinde sade lahana çorbası yok bununla kalorisi de hemen hemen aynı ondan öyle yazdım

bende migrostan aldım yulaf kepeği nası hazırlıyorsun sen
2 yemek kaşığı yulaf ezmesini ve 2 tane kuru kayısıyı minik minik kesip kaseye koyup üzerine sıcak su ekliyorum yumuşayınca sütünü ekleyip yiyorum 9 gibi yiyince öğlen de acıkmıyorum

bende canım ilk başladığımda 73 ü bile görüyorduum şimdi 66 gördüüm ama hedefim kesinlikle 60 ın altına inmeek
ne güzel ne kadar zamanda indin 66ya ben de 74 küsür başladım ama hala 69um çok yavaş ilerliyorum çok yoğun çalışıyorum tüm gün enerjim düşüyor kaçamak yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…