♥haftalık kilo verme yarışması♥

kendimi parçaladığım doğru, ama 1 haftadır kaçamağım yok deniz (cumartesi vardı ama oda eskisine göre baya bi az yedim,cips,gofret,bisküvi yedim )
bence bu bir haftadır gayet iyi gidiyorsun öyle düşünme bu şekilde devaö edersen bence kesin görüceksin bu hafta 61.0 ı

bence bu bir haftadır gayet iyi gidiyorsun öyle düşünme bu şekilde devaö edersen bence kesin görüceksin bu hafta 61.0 ı
inşallah canım, yanlız bugün eşimin doğum günü,muhtemelen dışarda yeriz ee bide olmazsa olmaz pastamızda olur,çok üzülüyorum diyeti bozcam diye ama napalım mecburen

Son düzenleme:
yok anacım ya bugün yine 61,9 um takılcam mı ne yine,sabah 100 grama bile çok üzüldüm, aslında bu 100-200 gram oynamalar su dengesinden aldanmamak lazım

Kız sizin 100 gram 200 gram oynuyor ben pzt gününden sonra 54 kiloyu da gördüm 1 hafta içerisnde oturuyor kilom 1 buçuk kilo fazla görünüyorum yani bu sabah 300 grama düşürdüm yarin inşallah 52.3 u görürüm kaçamak yapmaz isem

inşallah canım, yanlız bugün eşimin doğum günü,muhtemelen dışarda yeriz ee bide olmazsa olmaz pastamızda olur,çok üzülüyorum diyeti bozcam diye ama napalım mecburen
vaaay nice yaşlara bir günden birşey olmaz ya oda bünyeyi şaşırtmak adına olsun

seninkide baya dengesiz olmuş kız ne yedin içtinde öyle oldu bakim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…