- 17 Ekim 2013
- 618
- 1.217
- 313
- 35
yaa keşke bişeyy yapabilseem senin içiiinmaşallah kız
ben yine yerimde sayıyorum, hemde spor yaptığım halde
inşallah canım, gayret ediyorum bakalım inşallah ramazana kadar 59,5-60 ı görsem yeter banayaa keşke bişeyy yapabilseem senin içiiin
ama biraz daha gayret ett emin ol gidecek o kilolaar
sabıır sabııır sabııırr bak yaaz geliyor onu düşün
ramazanaa kadar görürsüün kıız daha çok vaarinşallah canım, gayret ediyorum bakalım inşallah ramazana kadar 59,5-60 ı görsem yeter bana
2 ay var kıız 2 ayda 4 kilo verelim benceinşallah canım, gayret ediyorum bakalım inşallah ramazana kadar 59,5-60 ı görsem yeter bana
yok canım ya benim metabolizma ciddi yavaş,güvenemiyorum o yüzdenramazanaa kadar görürsüün kıız daha çok vaar
daha fazla bile inersiin
deniz verebilsem o kadar mutlu olurumki ama görüyosun halimi, boş konuşmak istemiyorum2 ay var kıız 2 ayda 4 kilo verelim bence
4800. sayfada 48000. mesajyok canım ya benim metabolizma ciddi yavaş,güvenemiyorum o yüzden
Sen de benim gibi spor yapıcam diye kendini parçalıyorsun ama akşam da kek yiyosuundeniz verebilsem o kadar mutlu olurumki ama görüyosun halimi, boş konuşmak istemiyorum
tavuk aldım 2 akşamdır yanında salata çorba yiyiyorum ve sıfır kaçamak
kendimi parçaladığım doğru, ama 1 haftadır kaçamağım yok deniz (cumartesi vardı ama oda eskisine göre baya bi az yedim,cips,gofret,bisküvi yedimSen de benim gibi spor yapıcam diye kendini parçalıyorsun ama akşam da kek yiyosuun
evet aynen öyle ama tartıda moralimizi bozuyo yaaaÇıksın diye ekstra bir şeyler yiyip kilo almayalım 2 günde bir yapıyoruz bunu kabullenip öyle yaşamak daha iyi
bence bu bir haftadır gayet iyi gidiyorsun öyle düşünme bu şekilde devaö edersen bence kesin görüceksin bu hafta 61.0 ıkendimi parçaladığım doğru, ama 1 haftadır kaçamağım yok deniz (cumartesi vardı ama oda eskisine göre baya bi az yedim,cips,gofret,bisküvi yedim)
inşallah canım, yanlız bugün eşimin doğum günübence bu bir haftadır gayet iyi gidiyorsun öyle düşünme bu şekilde devaö edersen bence kesin görüceksin bu hafta 61.0 ı
o kadar kg verdiin bundan mı korkuyorsuunyok canım ya benim metabolizma ciddi yavaş,güvenemiyorum o yüzden
yok canım korkmak değil de bu kadar kiloyu çok uzun sürede verdim o yüzden önümdeki hedefimide ona göre belirliyorum, zaten bu sefer 58 i görmeden bırakmak yok, o 58 görüleceko kadar kg verdiin bundan mı korkuyorsuun
yok anacım ya bugün yine 61,9 um takılcam mı ne yine,sabah 100 grama bile çok üzüldüm, aslında bu 100-200 gram oynamalar su dengesinden aldanmamak lazım
vaaay nice yaşlarainşallah canım, yanlız bugün eşimin doğum günü,muhtemelen dışarda yeriz ee bide olmazsa olmaz pastamızda olur,çok üzülüyorum diyeti bozcam diye ama napalım mecburen
Kız sizin 100 gram 200 gram oynuyor ben pzt gününden sonra 54 kiloyu da gördüm 1 hafta içerisnde oturuyor kilom 1 buçuk kilo fazla görünüyorum yani bu sabah 300 grama düşürdüm yarin inşallah 52.3 u görürüm kaçamak yapmaz isem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?