- 19 Aralık 2013
- 1.516
- 1.880
- 333
- 35
2 yemek kaşığı yulaf ezmesini ve 2 tane kuru kayısıyı minik minik kesip kaseye koyup üzerine sıcak su ekliyorum yumuşayınca sütünü ekleyip yiyorum 9 gibi yiyince öğlen de acıkmıyorum
anladım artık bende öyle kullanıcam onuDukan diyetinde yulaf ezmesi-kepeği hep kullanılıyo biraz bak tarifler var krep-kurabiye-kek yaparken içine katabilirsin aldığımız yulaflı bisküviler gibi oluyor
Diyet Uygula sitesinde sade lahana çorbası yok bununla kalorisi de hemen hemen aynı ondan öyle yazdım
Sen bu kaloriyle kilo almadığına sevinmelisin canım
begum75 begüş kıs bak bugün de 61,8 çıkmışsın. bu hafta dikkat et gene de belki 61 e baya yaklaşırsın he bana bak 2 haftaya kalmaz 59 u görürüz biz he :)
oooo öylemiymiş benim reglim bugün bitti hemen vereyim kilocuklarıKızlar regl olduğunuzda kg nuz daha mı fazla çıkıyor
bende bir anormallik olmadı fazla görünmüyoruum ama kendimi çook şiş hissediyorum
birde regl sonrası daha kolay kg veriliyormuş doğrumu
hiç de çaktırmıyodu ama heeeDukan diyetini araştırdım biraz da dukan da atak evresinde 1,5 yemek kaşığı yulaf ezmesi diyor
Nehirin menüleri aklıma geldi demek ki az biraz dukan az biraz karatay yapıyomuş kız
sen öyle sanSen bu kaloriyle kilo almadığına sevinmelisin canım
Aslında çok güzel yulaf ezmesine kuru kayısı ve tarçın da koymaktan sebep gün içinde hem tatlı hem de ekmek ihtiyacı hissetmiyosun meselahiç de çaktırmıyodu ama heee
Öyle miiii sözümü geri aldım o zamansen öyle santartıda bir kilo fazla çıktım sabah sabah
aynı sorun bendede var off 65.5 tim sabah activia kayısılı mı yesek geçen bende işe yaramıştı02.04.2016: 55.20
03.04.2016: Tartılmadım
04.04.2016: 55.70
05.04.2016: 55.20
06.04.2016: 55.50
Bana ne demeli tabii ki wc sorunu
şu anda 3. haftanın içindeyim canımne güzel ne kadar zamanda indin 66ya ben de 74 küsür başladım ama hala 69um çok yavaş ilerliyorum çok yoğun çalışıyorum tüm gün enerjim düşüyor kaçamak yapıyorum
o zaman bu hafta daha dikkat et belki daha fazla verirsinoooo öylemiymiş benim reglim bugün bitti hemen vereyim kilocukları
Çıksın diye ekstra bir şeyler yiyip kilo almayalım 2 günde bir yapıyoruz bunu kabullenip öyle yaşamak daha iyiaynı sorun bendede var off 65.5 tim sabah activia kayısılı mı yesek geçen bende işe yaramıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?