sağolasın canım, artık öyle diycem bugün öğlen menüde çorba var bi onu yerim diğerlerini yemem artık,vaaay nice yaşlarabir günden birşey olmaz ya oda bünyeyi şaşırtmak adına olsun
evet gün içinde hafif tut dengelersin en azındansağolasın canım, artık öyle diycem bugün öğlen menüde çorba var bi onu yerim diğerlerini yemem artık,
akşam nasılsa kalori patlaması yaşıyacam
Günaydın kızlar
ben malum diyet yapmıyorum artık
sadece dikkatli yemeye çalışıyorum
bu hafta 54,7 54,8 arası gidip geliyorum
niyetim kiloyu sabitlemek
reglim bittikten sonra ölçüleri alarak spora başlayacağım
sabah ve akşamları işe gidip gelirken yarım saat yürümüş oluyorum
akşam yarım saatte bisiklet çevirdim
artık bakalım derdim sıkılaşmak
evet gün içinde hafif tut dengelersin en azından
bende lahana diyetine devam ama bugün baya acıktığımı hisstttim artık
ama pes etmiycem haftasonuna kadar devam edicem
Çiğ köfte yedimdi ama benim hep öyle oluyor kilo verince bi rahatlık sonucu çok yemek yiyorum sanırım salı ve çarşamba benim kilom fazla çıkar perşembe cuma ancak pzt deki kiloma ulaşırım cmt pazar dikkat edersem pzt kilo veririm
seninkide baya dengesiz olmuş kız ne yedin içtinde öyle oldu bakim
Canım kimi diyor basenleri daha çok büyütür kimi diyor etki eder iyi gelir falanşu bisikleti bende çeviriyorum ama basenlere etkisi nasıl biliyomusun?ben kilo verdim ama basenler hala yerli yerinde hiç utanma sıkılma yok, gidesileride yok,napcam ben bunları yaafff
aferin kız maşallah@nehirnil111
dün akşam 30dakika kardio yapıldı, peşine 5 dakika eliptik, 15 dakika bacak egzersizleri yapıldı.
Akşam Yemeği 382 kalori,dün toplam :1081 kalori - 92,06 k.hihrat
Bu sabah:
Kahvaltı: 164 kalori
Beyaz Ekmek-1 dilim
Kiraz Domates-36 g
Tahsildaroğlu Ezine Klasik Beyaz Peynir-25 g
Salatalık (Soyulmuş)-45 g
Yeşil Zeytin-10 g
Jilian level 2 = 2. Gün yapıldı
Level 1i 8 gün yaptım sonra ara verip bi 4 gün felan daha yaptım sonra tekrar aradan sonra artik level 2 ye geçim dedim :) level 2 tam benim ihtiuacima göreymiş ama terletiyor kerata 8 gün sonra ölçülerimde nasıl degisiklik olacak merak ediyorumaferin kız maşallah
vay vay. sen niye birden level 2 den başladın bakem. daha önce 1 i yapmış mıydın. ben level 1- 4. günü yapcam bugün
masa başı işim ama yürüyerek eve gidip gelyorum azcık baş dönmesi var o kadar
et kız, ama bugün kendini fazla yorupta enerjini boşa harcama
Teşekkür ederim canımcanım benim rabbim arkadaşına acil şifalar nasip etsin. umarım güzel haberlerini alırız. Allah ailesine sevdiklerine bağışlasın. zor bi durum.
aferin kız maşallah
bu akşam bozulcak bu düzen ama olsun reklam arası sayarız
vay vay. sen niye birden level 2 den başladın bakem. daha önce 1 i yapmış mıydın. ben level 1- 4. günü yapcam bugün
iyiyiz canım sağol, akşam eşimin doğum günü, restoranda yer ayırttım, peşinede pasta getirceklergünaydın kızlaaarr :) :) nasılsınız iyi misiniz
masa başı işim ama yürüyerek eve gidip gelyorum azcık baş dönmesi var o kadar
sabah lahana çorbası+2 çilek
öğlen brokoli+lahana çorbası
akşamda fırınlanmı sebze+lahana çorbası
aralardada meyve yiycem
hee tamam o zaman geçmişin var yaniLevel 1i 8 gün yaptım sonra ara verip bi 4 gün felan daha yaptım sonra tekrar aradan sonra artik level 2 ye geçim dedim :) level 2 tam benim ihtiuacima göreymiş ama terletiyor kerata 8 gün sonra ölçülerimde nasıl degisiklik olacak merak ediyorum
anaaaa bayılırıımm süprayzaiyiyiz canım sağol, akşam eşimin doğum günü, restoranda yer ayırttım, peşinede pasta getirceklersüpriz yapcam
hee tamam o zaman geçmişin var yaniben de level 1 i 10 gün yapıp level 2 ye geçicem sabırsızlanıyorum
anaaaa bayılırıımm süprayzabu akşamlık izinlisin kuzum. bunlar özel günler. senede 1 kere oluyo :)
çok üzüldüm ya çok geçmiş olsun. vefat eden arkadaşlarınızın başı sağolsun mekanları cennet olsun. çok zor.Kızlar nasılsınızGonulSenligim
ben bugün biraz keyifsizim
iş arkadaşımız akşam işe gelirken yolda kaza yapmış ve yoğun bakımdaymış
bundan 3 sene önce de 3 tane arkadaşımızı trafik kazasında kaybetmiştik moralim çok bozuk
çok teşekkür ederimçok üzüldüm ya çok geçmiş olsun. vefat eden arkadaşlarınızın başı sağolsun mekanları cennet olsun. çok zor.
bakalım şuan için normailim ama duruma bakıcam artık umarım emeklerime değer baride azcık kilo verrimmasa başıysa iyi bari, benim gibi deli danalar gibi koşturmuyosun
enerjin düşersede azcık ye bişeyler sağlığından olma sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?