♥haftalık kilo verme yarışması♥

Günaydın kızlar
ben malum diyet yapmıyorum artık
sadece dikkatli yemeye çalışıyorum
bu hafta 54,7 54,8 arası gidip geliyorum
niyetim kiloyu sabitlemek
reglim bittikten sonra ölçüleri alarak spora başlayacağım
sabah ve akşamları işe gidip gelirken yarım saat yürümüş oluyorum
akşam yarım saatte bisiklet çevirdim
artık bakalım derdim sıkılaşmak

sağolasın canım, artık öyle diycem bugün öğlen menüde çorba var bi onu yerim diğerlerini yemem artık,
akşam nasılsa kalori patlaması yaşıyacam
evet gün içinde hafif tut dengelersin en azından
bende lahana diyetine devam ama bugün baya acıktığımı hisstttim artık
ama pes etmiycem haftasonuna kadar devam edicem

şu bisikleti bende çeviriyorum ama basenlere etkisi nasıl biliyomusun?ben kilo verdim ama basenler hala yerli yerinde hiç utanma sıkılma yok, gidesileride yok,napcam ben bunları yaafff

seninkide baya dengesiz olmuş kız ne yedin içtinde öyle oldu bakim
Çiğ köfte yedimdi ama benim hep öyle oluyor kilo verince bi rahatlık sonucu çok yemek yiyorum sanırım salı ve çarşamba benim kilom fazla çıkar perşembe cuma ancak pzt deki kiloma ulaşırım cmt pazar dikkat edersem pzt kilo veririm

şu bisikleti bende çeviriyorum ama basenlere etkisi nasıl biliyomusun?ben kilo verdim ama basenler hala yerli yerinde hiç utanma sıkılma yok, gidesileride yok,napcam ben bunları yaafff
Canım kimi diyor basenleri daha çok büyütür kimi diyor etki eder iyi gelir falan
ben büyüme sezmedim en azından
ama düzenli de yapmıyorum
hani desem ki 1 ay her akşam 1 saat çevirdim ona göre belli olacak ama düzenli değil işte
ben diyorum en azından hareketsizlikten iyidir çevireyim

aferin kız maşallah

Jilian level 2 = 2. Gün yapıldı

vay vay. sen niye birden level 2 den başladın bakem. daha önce 1 i yapmış mıydın. ben level 1- 4. günü yapcam bugün

aferin kız maşallah

vay vay. sen niye birden level 2 den başladın bakem. daha önce 1 i yapmış mıydın. ben level 1- 4. günü yapcam bugün
Level 1i 8 gün yaptım sonra ara verip bi 4 gün felan daha yaptım sonra tekrar aradan sonra artik level 2 ye geçim dedim :) level 2 tam benim ihtiuacima göreymiş ama terletiyor kerata 8 gün sonra ölçülerimde nasıl degisiklik olacak merak ediyorum

et kız, ama bugün kendini fazla yorupta enerjini boşa harcama
masa başı işim ama yürüyerek eve gidip gelyorum azcık baş dönmesi var o kadar
sabah lahana çorbası+2 çilek
öğlen brokoli+lahana çorbası
akşamda fırınlanmı sebze+lahana çorbası
aralardada meyve yiycem

Artik kendime 10 gün spor programları yapicam eğer istediğim ölçüde sikilasip kas yapabilirsem kilonun da pek önemi kalmaz yüzüm küçülüyor çünkü . Ah bi spor hocasına gitme onunla program yapma imkanım olsa belki ilerde olur simdilik ben elimden geleni yapayım da

aferin kız maşallah

bu akşam bozulcak bu düzen ama olsun reklam arası sayarız

günaydın kızlaaarr :) :) nasılsınız iyi misiniz
iyiyiz canım sağol, akşam eşimin doğum günü, restoranda yer ayırttım, peşinede pasta getirceklersüpriz yapcam

masa başıysa iyi bari, benim gibi deli danalar gibi koşturmuyosun
enerjin düşersede azcık ye bişeyler sağlığından olma sonra

hee tamam o zaman geçmişin var yani ben de level 1 i 10 gün yapıp level 2 ye geçicem sabırsızlanıyorum

iyiyiz canım sağol, akşam eşimin doğum günü, restoranda yer ayırttım, peşinede pasta getirceklersüpriz yapcam
anaaaa bayılırıımm süprayza bu akşamlık izinlisin kuzum. bunlar özel günler. senede 1 kere oluyo :)

evet yaa, eşim bana çok süpriz yaptı, sıra bende bide dün gece eğitimden geldi, geçen senede bu zamanlar eğitimdeydi doğum gününde ayrıydık bu senede öyle olcak diye üzülmüştüm ama eğitim kısa sürünce hemen bunu kutlayalım diye süpriz yapayım dedim :))

çok üzüldüm ya çok geçmiş olsun. vefat eden arkadaşlarınızın başı sağolsun mekanları cennet olsun. çok zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…