- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
- 198
anaamm ne oliiiEkmek ve helvaya gömüldum yine bugün de gitti yarından sonra 2 gün sağlıklı besleyeceğim inşallah ama artı çıkmak istemiyorum
Sorma evde durmak çok zor yemek yerken karni m sis olmasına rağmen bundan sonra ne yesem acaba diye düşünüyorum ya bu psikolijiden nasıl kurtulcam benanaamm ne oliii
çok teşekkür ederim
Akşam eşime söyledim arkadaşın durumunu
yahu neler oluyor sizin kuruma böyle diyor
sürekli kazalar ölümler
Allah beterinden korusun
Allahım inşallah sağlığına kavuşur allah düşürmesin yoğun bakıma
hafta sonu bende o psikolojideyim,sürekli acaba ne yesem ne içsem başa çıkması zor bir durum ama çalışırken çok şükür öyle değilim...Sorma evde durmak çok zor yemek yerken karni m sis olmasına rağmen bundan sonra ne yesem acaba diye düşünüyorum ya bu psikolijiden nasıl kurtulcam ben
ayy çok iyi düşünmüşsün tatlışkom. eminim eşinin de çok hoşuna gidecek :) mutlu akşam yemeği diliyorumevet yaa, eşim bana çok süpriz yaptı, sıra bende bide dün gece eğitimden geldi, geçen senede bu zamanlar eğitimdeydi doğum gününde ayrıydık bu senede öyle olcak diye üzülmüştüm ama eğitim kısa sürünce hemen bunu kutlayalım diye süpriz yapayım dedim :))
ayy çok iyi düşünmüşsün tatlışkom. eminim eşinin de çok hoşuna gidecek :) mutlu akşam yemeği diliyorum
bugün ilk defa yulaf ezmesini denedim. tek başına biraz yavan evet ama benmiraycan84 in usülünü uygulayıp içine kuru kayısı doğradım. hem malum wc şeysi kuru kayısılı olunca çok rahat yedim. zamanla kuru kayısı olmadan bile yerim sanki. bakalım tok tutma durumu nolcak ona göre alıp ben de yulaf yicem.
sabah kahvaltım : 2 çorba kaşığı yulaf ezmesi + süt + 2 kuru kayısı + 1 haşlanmış yumurta+ az peynir
ben de ramazana kadar 65 olsam ne güzel oluryok canım ya benim metabolizma ciddi yavaş,güvenemiyorum o yüzden
ben de ramazana kadar 65 olsam ne güzel olur
ben çok seviyorum yulaf ezmesini önceleri bende pek yiyememiştim ama şimdi çok güzel geliyorbugün ilk defa yulaf ezmesini denedim. tek başına biraz yavan evet ama benmiraycan84 in usülünü uygulayıp içine kuru kayısı doğradım. hem malum wc şeysi kuru kayısılı olunca çok rahat yedim. zamanla kuru kayısı olmadan bile yerim sanki. bakalım tok tutma durumu nolcak ona göre alıp ben de yulaf yicem.
sabah kahvaltım : 2 çorba kaşığı yulaf ezmesi + süt + 2 kuru kayısı + 1 haşlanmış yumurta+ az peynir
canım tavuktan zarar gelmez üzme kendini, hem kanat ne kadar büyük olabilirki tavuk buKızlaar öğlen ne yazıkki fazla yedim
arkadaşlar ve eşimle dışarı yemeğe çıktık
5 tane tavuk kanat yedim biraz salata biraz bulgur pilavı bir bardak şalgam suyu
kanatlar büyükdü o yüzdeeen çook oldu ama akşaam fazla yememeye çalışcaamm
eveeet ama normalde az yediğim için bu bana çok fazla geldiicanım tavuktan zarar gelmez üzme kendini, hem kanat ne kadar büyük olabilirki tavuk bu
olursun canım heralde 69 dasın şimdi 4 kg bir ayda rahat gideerben de ramazana kadar 65 olsam ne güzel olur
İyi ki çarşamba perşembe cuma dengelersin ya cuma olsaydı cumartesi pazar üst üste gelirdiinşallah canım, yanlız bugün eşimin doğum günü,muhtemelen dışarda yeriz ee bide olmazsa olmaz pastamızda olur,çok üzülüyorum diyeti bozcam diye ama napalım mecburen
Maşallah sanaevet gün içinde hafif tut dengelersin en azından
bende lahana diyetine devam ama bugün baya acıktığımı hisstttim artık
ama pes etmiycem haftasonuna kadar devam edicem
Aksama dikkat li ol tabi ama tavuktanda korkma diyetlerin baştacı oeveeet ama normalde az yediğim için bu bana çok fazla geldii
inşallah akşam daha dikkatli olcaam
olursun canım heralde 69 dasın şimdi 4 kg bir ayda rahat gideer
Ben stepper alıcam sipariş veriyimde ayın 15 ine gelsin barişu bisikleti bende çeviriyorum ama basenlere etkisi nasıl biliyomusun?ben kilo verdim ama basenler hala yerli yerinde hiç utanma sıkılma yok, gidesileride yok,napcam ben bunları yaafff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?