♥haftalık kilo verme yarışması♥

Ekmek ve helvaya gömüldum yine bugün de gitti yarından sonra 2 gün sağlıklı besleyeceğim inşallah ama artı çıkmak istemiyorum

çok teşekkür ederim

Akşam eşime söyledim arkadaşın durumunu
yahu neler oluyor sizin kuruma böyle diyor
sürekli kazalar ölümler
Allah beterinden korusun

Allahım inşallah sağlığına kavuşur allah düşürmesin yoğun bakıma

Sorma evde durmak çok zor yemek yerken karni m sis olmasına rağmen bundan sonra ne yesem acaba diye düşünüyorum ya bu psikolijiden nasıl kurtulcam ben
hafta sonu bende o psikolojideyim,sürekli acaba ne yesem ne içsem başa çıkması zor bir durum ama çalışırken çok şükür öyle değilim...

ayy çok iyi düşünmüşsün tatlışkom. eminim eşinin de çok hoşuna gidecek :) mutlu akşam yemeği diliyorum

bugün ilk defa yulaf ezmesini denedim. tek başına biraz yavan evet ama ben miraycan84 in usülünü uygulayıp içine kuru kayısı doğradım. hem malum wc şeysi kuru kayısılı olunca çok rahat yedim. zamanla kuru kayısı olmadan bile yerim sanki. bakalım tok tutma durumu nolcak ona göre alıp ben de yulaf yicem.

sabah kahvaltım : 2 çorba kaşığı yulaf ezmesi + süt + 2 kuru kayısı + 1 haşlanmış yumurta+ az peynir

ayy çok iyi düşünmüşsün tatlışkom. eminim eşinin de çok hoşuna gidecek :) mutlu akşam yemeği diliyorum

sağol canım benim

hımm çok lezletli bir kahvaltı olmuş afiyet bal olsunyumurtada varya tok tutar gibime geldi

Kızlaar öğlen ne yazıkki fazla yedim
arkadaşlar ve eşimle dışarı yemeğe çıktık
5 tane tavuk kanat yedim biraz salata biraz bulgur pilavı bir bardak şalgam suyu
kanatlar büyükdü o yüzdeeen çook oldu ama akşaam fazla yememeye çalışcaamm

ben çok seviyorum yulaf ezmesini önceleri bende pek yiyememiştim ama şimdi çok güzel geliyor
hatta içine kuru üzüm koyuyorum biraaz daha da güzel oluyor sende dene istersen

canım tavuktan zarar gelmez üzme kendini, hem kanat ne kadar büyük olabilirki tavuk bu

inşallah canım, yanlız bugün eşimin doğum günü,muhtemelen dışarda yeriz ee bide olmazsa olmaz pastamızda olur,çok üzülüyorum diyeti bozcam diye ama napalım mecburen
İyi ki çarşamba perşembe cuma dengelersin ya cuma olsaydı cumartesi pazar üst üste gelirdi

Son düzenleme:
şu bisikleti bende çeviriyorum ama basenlere etkisi nasıl biliyomusun?ben kilo verdim ama basenler hala yerli yerinde hiç utanma sıkılma yok, gidesileride yok,napcam ben bunları yaafff
Ben stepper alıcam sipariş veriyimde ayın 15 ine gelsin bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…