♥haftalık kilo verme yarışması♥

Bence de büyütmez squat yapınca da herkes büyür diyordu ama ben yapmayalı baya büyüdüler

kız olur o kadar. akşam hafif yersin çok da güzel bi gün geçirmiş olursun . moral bozup metabozlimanı olumsuz etkileme bırak çalışsın yavrucak

ben çok seviyorum yulaf ezmesini önceleri bende pek yiyememiştim ama şimdi çok güzel geliyor
hatta içine kuru üzüm koyuyorum biraaz daha da güzel oluyor sende dene istersen
denerim canım onu da. siyah kuru üzüm var evde onu katarım o da olur

Aksama dikkat lu ol tabi ams tavuktanda korkma diyetlerin baştacı o

Nereye gidiyo öyle kolay mi ayda 4 kilo,heyy gidim heyyy...yazan:madure bacı

madure bacı günlük hayatında da bu kadar eğlenceli biriysen gerçek hayatta arkidiş olmak isterdim senle

Bence de büyütmez squat yapınca da herkes büyür diyordu ama ben yapmayalı baya büyüdüler
heralde o büyüyenler aşırı mı yapıyo ki. ben de pek tırsıyordum squattan büyücek diye. ama şimdi sporlşarın içinde var squat. yapıyorum yani mecburen bakalım nolcek

Ben yulaf ezmesini 9 gibi yediğimde öğleden sonra 2 gibi ancak acıkmış oluyorum yumurta ve peynir yemeden hem de

kaç lira deniz, bide alt kata ses gider demi onla ,evde zıp zıp yapamam heralde ben yaa düşününce bile gülesim geliyo
kız zıp zıplı değil o. basamak in çık tarzı. ses yapar mı bilemedim ama .
zaten bizler bu gidişle evin bi odasını spor salonuna çevircez. dışardan da üyelik alalım bari apartmandaki kadınları toplayın aylık aboneyle aletlerin parası çıkar bari

Ben yulaf ezmesini 9 gibi yediğimde öğleden sonra 2 gibi ancak acıkmış oluyorum yumurta ve peynir yemeden hem de
ay deniz yaaa sadece yulaf ezmesini yiyince bi doymadım gibi geldi ne bilim . sonra aklıma geldi nehir de yulaf ezmesi ve yumurtayı bir yiyordu. ben de 1 tane yiyeyim bari dedim o zaman doyduğumu hissettim :)

su321 hep 1,5 saat yürüyüş sonra da 100 squat yapardı hatırlamıyor musun

Yürüyüş bandı+bacak şekillendirici+twister+mekik aleti var en az 4 kişilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…