- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
Bence de büyütmez squat yapınca da herkes büyür diyordu ama ben yapmayalı baya büyüdülerCanım kimi diyor basenleri daha çok büyütür kimi diyor etki eder iyi gelir falan
ben büyüme sezmedim en azından
ama düzenli de yapmıyorum
hani desem ki 1 ay her akşam 1 saat çevirdim ona göre belli olacak ama düzenli değil işte
ben diyorum en azından hareketsizlikten iyidir çevireyim
Kızlaar öğlen ne yazıkki fazla yedim
arkadaşlar ve eşimle dışarı yemeğe çıktık
5 tane tavuk kanat yedim biraz salata biraz bulgur pilavı bir bardak şalgam suyu
kanatlar büyükdü o yüzdeeen çook oldu ama akşaam fazla yememeye çalışcaamm
denerim canım onu da. siyah kuru üzüm var evde onu katarım o da olurben çok seviyorum yulaf ezmesini önceleri bende pek yiyememiştim ama şimdi çok güzel geliyor
hatta içine kuru üzüm koyuyorum biraaz daha da güzel oluyor sende dene istersen
Evet ben de iyi ki çalışıyorumhafta sonu bende o psikolojideyim,sürekli acaba ne yesem ne içsem başa çıkması zor bir durum ama çalışırken çok şükür öyle değilim...
Aksama dikkat lu ol tabi ams tavuktanda korkma diyetlerin baştacı o
Nereye gidiyo öyle kolay mi ayda 4 kilo,heyy gidim heyyy...yazan:madure bacı
heralde o büyüyenler aşırı mı yapıyo ki. ben de pek tırsıyordum squattan büyücek diye. ama şimdi sporlşarın içinde var squat. yapıyorum yani mecburen bakalım nolcekBence de büyütmez squat yapınca da herkes büyür diyordu ama ben yapmayalı baya büyüdüler
Ben stepper alıcam sipariş veriyimde ayın 15 ine gelsin bari
Ben yulaf ezmesini 9 gibi yediğimde öğleden sonra 2 gibi ancak acıkmış oluyorum yumurta ve peynir yemeden hem debugün ilk defa yulaf ezmesini denedim. tek başına biraz yavan evet ama benmiraycan84 in usülünü uygulayıp içine kuru kayısı doğradım. hem malum wc şeysi kuru kayısılı olunca çok rahat yedim. zamanla kuru kayısı olmadan bile yerim sanki. bakalım tok tutma durumu nolcak ona göre alıp ben de yulaf yicem.
sabah kahvaltım : 2 çorba kaşığı yulaf ezmesi + süt + 2 kuru kayısı + 1 haşlanmış yumurta+ az peynir
kız zıp zıplı değil o. basamak in çık tarzı. ses yapar mı bilemedim ama .kaç lira deniz, bide alt kata ses gider demi onla ,evde zıp zıp yapamam heralde ben yaa düşününce bile gülesim geliyo
ay deniz yaaa sadece yulaf ezmesini yiyince bi doymadım gibi geldiBen yulaf ezmesini 9 gibi yediğimde öğleden sonra 2 gibi ancak acıkmış oluyorum yumurta ve peynir yemeden hem de
Ama tavuk kanat değil tavuk göğüs ya da derisiz bagetAksama dikkat li ol tabi ama tavuktanda korkma diyetlerin baştacı o
benle benlemadure bacıgünlük hayatında da bu kadar eğlenceli biriysen gerçek hayatta arkidiş olmak isterdim senle
hadi yaaa ben genel tavuk diyodum demek değilmiş,yağlı oluyo kanat demi tühhh yine yırtamadıkAma tavuk kanat değil tavuk göğüs ya da derisiz baget
kız kavga etmeyin senlende olmak isteriz tabikidebenle benle
madure bacıgünlük hayatında da bu kadar eğlenceli biriysen gerçek hayatta arkidiş olmak isterdim senle
heralde o büyüyenler aşırı mı yapıyo ki. ben de pek tırsıyordum squattan büyücek diye. ama şimdi sporlşarın içinde var squat. yapıyorum yani mecburen bakalım nolcek
yani benim için şu anda kolay çünkü yeni kg vermeye başladııım ama senin gibi ilerleyeen zamande bende maduree olcaaamAksama dikkat li ol tabi ama tavuktanda korkma diyetlerin baştacı o
Kız zıp zıp dediğin trambolin bu stepper ses yapmaz herhaldekaç lira deniz, bide alt kata ses gider demi onla ,evde zıp zıp yapamam heralde ben yaa düşününce bile gülesim geliyo
ye canım ye sana tavsiye kimyon da ekle limonla biraz daha rahatlatıyo mideyi malum lahana gazlı bişeyMaşallah sana
Lahana çorbalarım buzdolabında beni bekliyor yiyim diye
Yürüyüş bandı+bacak şekillendirici+twister+mekik aleti var en az 4 kişilikkız zıp zıplı değil o. basamak in çık tarzı. ses yapar mı bilemedim ama .
zaten bizler bu gidişle evin bi odasını spor salonuna çevircez. dışardan da üyelik alalım bari apartmandaki kadınları toplayın aylık aboneylealetlerin parası çıkar bari
Sen bazen 2 öğün yiyorsun ya normal benim mutlaka 3 öğün oluyoray deniz yaaa sadece yulaf ezmesini yiyince bi doymadım gibi geldine bilim . sonra aklıma geldi nehir de yulaf ezmesi ve yumurtayı bir yiyordu. ben de 1 tane yiyeyim bari dedim o zaman doyduğumu hissettim :)
Bu akşam mutlaka yiycem değilse wc sorununu çözememye canım ye sana tavsiye kimyon da ekle limonla biraz daha rahatlatıyo mideyi malum lahana gazlı bişey
inş etkisini görrüm bu sefer pazartesiyi iple çekiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?